How's the character topic 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 How's the character topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: How's the character topic   zo 11 jun 2017 - 0:18

Heey mensen,

Ikzelf wil soms zo graag elk topic van alle personages doorlezen, maar daar heb ik gewoonweg geen tijd voor. Dat is jammer, want hierdoor ontgaan mijn verschillende coole karakters hier op WC. Vandaar dit topic.
Dit topic is bedoeld om in het kort te beschrijven hoe het met jou karakter gaat, wat voor dingen die meemaakt en wat voor rol die speelt. Je kan hierbij ook de interessante topics neerzetten en zo kan, bijvoorbeeld ikzelf, toch zien hoe het met de karakters op wc gaat en ze wat makkelijker volgen. Dat geldt dus ook voor de andere mensen hier die een beetje tegen het zelfde aanlopen. Natuurlijk zijn er andere plekken, zoals droptopics, maar dit is één algemeen topic waar je dus een samenvatting kan neerzetten van hoe het op het moment gaat met het karakter. De grote, belangrijke lijnen opdat moment.
----------------------------------

Hoe gaat het met Serpentkit/paw?: Serpentkit heeft tijdens de journey met Feverpaw afgesproken samen te gaan trainen zodra ze apprentice is. In de afgelopen ceremonie is Serpentkit dus apprentice geworden en heeft Demonslayer als mentor gekregen. Nu ze apprentice is, is ze hartstikke nieuwsgierig naar de omgeving buiten de Clan Cavern. Ze gaat er dus op uit met Lizardpath, wat Serpentkit enorm beschouwt als een eer.

Hoe gaat het met Smokegaze?: Smokegaze heeft zijn moeder, Butterstar, helemaal vergeven wat betreft het verhaal van vroeger. Hij accepteert dat zij zijn moeder is en vergeeft haar voor het doen alsof dit niet zo was en hem in de waan gehouden te hebben dat Ashlily zijn moeder was geweest. Smoketear is wel gewoon zijn vader. Smokegaze vervuld zijn warrior taken prima en houdt het contact met andere katten vrij neutraal. Op het moment leert hij Chillybreath wat beter kennen en probeert hij Butterpact er van te weerhouden om zelfmoord te plegen.
http://www.warriorcatsnl.com/t33210-i-got-to-get-away (het topic waarin Butterpact zichzelf wilt veroveren van het leven).

Hoe gaat het met Talon: Talon laat zichzelf nog steeds achtervolgen door het verleden en mist Willow enorm. Hij is close met zijn familie en doet er alles aan om er voor hun te zijn. Verder is hij wel stabiel en is er niet veel bijzonders gaande.

Hoe gaat het met Vixen: Vixen is nogal impulsief en net een to-be. Ze is enorm gehecht aan haar pleeg ouders Lily en Badger. Ze is er nu meerdere malen op uit gegaan. Zo heeft ze *Wolfpaw ontmoet en lijkt ze bevriend met haar te worden en heeft ze Webpaw ontmoet op een ander moment. Ze is enthousiast en impulsief en vreest geen kwaad. Dit kon haar nog wel in de problemen werken later.

Hoe gaat het met Thora: Whifflepaw heeft de naam Thora gekregen en is dus door Claw opgenomen in de Bloodclan als een Young-One en heeft Hellhound toegewezen gekregen als mentor. Ze is nog enorm zoekende naar haar positie binnen de Bloodclan. Ze is blij dat ze nu lid is, maar voelt zich ook ongemakkelijk. Ze heeft nu verschillende Bloodclan katten ontmoet, Ara, Cobra, Shark en Chawl. Ze heeft een haat aan Thunderclan ontwikkeld.

Hoe gaat het met Snowkit~: Snowkit kan er niet mee omgaan dat Dangerdance niet mee gegaan is met de Journey. Hij vertikt het om te eten omdat elke hap hem misselijk maakt. Hij kan ook niet accepteren dat Crowfur voor hem moet zorgen. Hij heeft geen vrienden en beleeft geen steun of troost. Eigenlijk voelt Snowkit zich enorm eenzaam. Crowfur en Beampaw proberen hem nu te helpen.
http://www.warriorcatsnl.com/t32912-fragments-of-a-family

Hoe gaat het met Raptorecho: Raptorecho is een soort psycho/sociopaat. Hij wilt controle over katten en uiteindelijk een zekere macht over zijn halfbroer, Tigergaze zien te krijgen. Hij heeft al een aantal dingen geflikt, een Thunderclan apprentice aangevallen en Tigergaze als schuldige doen laten lijken. Hij probeert Northdrift om zijn vingers te wikkelen omdat hij nakomelingen wilt en probeert Russetpaw aan zijn zijde te krijgen omdat zij de kitten is van Mousewish, waar hij een soort van omgaf en omdat Russetpaw ook van enige waarde is naar Tigergaze toe, want Tigergaze is de vader. Katten die Raptorecho veracht: Tigergaze, Oceanbreeze, Magpiehowler en dat lijstje kan groter worden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2065
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   zo 11 jun 2017 - 0:48

Dit is een geweldig idee! Het zal wel iets langer zijn bij een aantal katten, want ze hebben heel wat meegemaakt ^^'

Hoe gaat het met Lizardpath: Lizardpath heeft het niet gemakkelijk gehad tijdens de start van de journey. Ze heeft de prophecy niet gedeeld met Everstar omdat zij dacht dat het een geheel andere betekenis had. Dit is gelukkig uitgepraat geweest en de rest van de journey liep verder heel vlot voor haar, totdat haar sibling, haar zus, Tigerspots onder een monster liep om een ander te redden. Lizardpath heeft haar verdriet hiervoor opgekropt om anderen te blijven helpen en ondersteunen, maar doordat ze de andere juist veel helpt, vergeet ze zichzelf soms. In het nieuwe gebied trekt ze er vaak op uit, vaak naar de Highlands, omdat dit gebied het meeste op dat van Windclan lijkt. Op dit moment is ze ook samen met Serpentpaw op pad gegaan omdat ze niet wilde dat deze apprentice alleen rondzwierf en ook omdat een beetje gezelschap altijd welkom is. Lizardpath heeft namelijk een zwak voor kittens en jonge apprentices.

Hoe gaat het met Barksound: -kraakt vingers- Barksound heeft tijdens de Journey eindelijk (een deel van) het geheim van Whitelion verkondigd aan Everstar. Lionroar heeft nooit iemand uit de clan vermoord, maar Whitelion wél. Hij is niet echt gestraft geweest, maar wordt wel in de gaten gehouden. Ook is hij erachter gekomen dat hij 3 kittens heeft rondlopen in Shadowclan. Deze zijn geboren in de periode waarin hij was afgewezen door Brindleleaf. Ondanks dat dit zijn kittens zijn, mag hij hen niet aanspreken van hun pleegmoeder, Waspsting (de moeder, Dauntrose, is namelijk gestorven bij de geboorte).Nu ze in het gebied van de Tribe katten zijn aangekomen, is Brindleleaf terug ten tonele verschenen. De liefde die hij nog voor de poes voelt, wilt hij met haar delen en hij probeert haar er dan ook van te overtuigen (<3). Oh, en Barksound heeft een aprentice gekregen (Russetpaw). Hij wil zichzelf aan Everstar bewijzen en deze apprnetice trainen tot een grootste warrior waar de clan trots op kan zijn.

Hoe gaat het met Tallfright: Tallfright heeft de opdracht gekregen van zijn moeder om een kat te vermoorden, om zichzelf aan haar te bewijzen als échte warrior (ondanks dat hij zijn warriorsnaam al had). Voor Sinclaw was een warriorsnaam niet genoeg. Hij moest dus een Shadowclan poes, een queen, genaam Roughflower vermoorden. Door zijn goede trainingen met zijn moeder is hij hier met succes in geslaagd. Als bewijs dat hij degene was die dit gedaan had, moest hij op één of andere manier laten zien. Hij heeft dit gedaan door één van de ogen van Roughflower, te droppen tussen de verschillende katten van de journey (als jullie de topics willen zien, kan je ze vinden op Tallfrights profiel). Zijn sporen heeft hij netjes uitgewist en niemand weet dan ook dat hij degene was die Roughflower vermoord had. Niemand weet het, behalve Sinclaw. Tallfright had zelf nogal gemengde gevoelens over wat hij gedaan had en ook zeker nu hij bepaalde gevoelens is beginnen krijgen voor Sandpaw (Sandflower nu). Hij weet namelijk niet hoe Sinclaw zou reageren als ze wist dat hij verliefd was op een poes uit Thunderclan. De gemengde gevoelens over de moord zijn ondertussen verzwakt. De invloed van zijn moeder, Sinclaw heeft hem op dat vlak niet goed gedaan. Sinclaw is geslaagd in wat ze wilde bereiken.

Nu ze in het nieuwe gebied zijn, is Tallfright op zijn hoede. Sinclaw is altijd in de buurt en Sandflower is bevallen van kittens, maar hier heeft hij niets mee te maken. Hij is achterdochtig en kan niet helemaal volgen nu zijn geliefde kittens heeft van een ander. Ondanks al die vreemde emoties, blijft hij toch vriendelijk tegen haar. Nu hij hier is, praat hij ook meer met Banepaw (zijn sibling). Ook heeft hij een apprentice toegewezen, Longpaw. Hij is van plan om zijn apprentice te trainen op de manier waarop Sinclaw hém getraind heeft, op de harde manier dus, al kan hij het soms niet laten om zijn vriendelijke kant te laten zien. Die (uitzonderlijke) vriendelijke kant laat hij ook enkel zien als hij ver weg is van de Clan Cavern, waar Sinclaw is.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member

hannah
1478
Actief
You say "We gotta look on the bright side"
But boy, you ain't ever seen my mind

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   zo 11 jun 2017 - 15:01

Dit is echt een slimme manier! Though heb ik geen idee hoe ik dit allemaal ga typen aangezien ikzelf geen idee heb wat er de laatste periode gebeurd is. uwu

Hoe gaat het met Shallow: Met Shallow gaat eigenlijk alles prima. Ze is van haar vroige mentor, Lethe, naar Fortuna overgeplaatst en is nog steeds haar eigen, blije zelf. Het zal niet meer lang duren voordat ze een Member wordt en haar halsband moet verdienen. Wat misschien een probleem kan zijn. Ondertussen heeft Jackdaw haar om een 'date' gevraagd, maar dat zal pas geslaagd zijn zodra hij een roos voor haar vindt. Echter heeft de kattin nog geen verdere gevoelens ontwikkeld tegenover iemand. Maar ze ziet iedereen wel als haar familie <3

Hoe gaat het met Runningtime: Oef, dat is een moeilijke. Na een aanval van een kat is hij meer naar een arrogante positie over gegaan. Hij is nogal kouder dan eerst, maar nog niet echt 100% evil. Hij had wel bijna een Kittypet aangevallen, en ook ruzie gehad met zijn 9ex) best friend. Ook is hij laatst bijna verdronken bij de Rapids, maar gered door Sweetheart. Hij wordt nu behandeld voor zijn verkoudheid.

Hoe gaat het met Badland: Nadat z alle Clans zich bij elkaar gevoegd hadden is de kattin wat meer onzeker en schichtiger geworden. Totaal het tegenovergestelde van wat haar naam betekend. Verder is er ook niet veel met haar gebeurd, behalve het feit dat haar interesse meer bij StarClan bevindt. En dus nogal paranoia kan worden.

Hoe gaat het met Beampaw: Beampaw gaat ook niet goed vooruit. Hij en zijn zus hebben minder contact, zijn mentor is achtergebleven in het oude ThunderClan territorium, dus blijven zijn trainingen meer achterlopen. Gelukkig heeft hij niet kort daarna Blacktear als zijn mentor gekregen. Verder zien we wel wat er zou gebeuren.

Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan

Inge
1986
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   ma 12 jun 2017 - 7:26

Bronzemask
Bronzemask heeft tijdens de journey een gewonde Shadowclan krijger genaamd Demonslayer geholpen met lopen. Ze werden verliefd, of ja, Bronzemask werd verliefd. Demonslayer had stiekem al een geliefde: Amberhunt. Toen ze in het Tribe territorium aankwamen beviel Bronze van vijf kittens: Lunarkit, die basically Harley Quinn is. Underkit. Roughkit, die basically Judy Hopps uit Zootopia is. Brindlekit, vernoemd naar Bronze's zus Brindleleaf. En Skullkit. Demonslayer en zij besloten om hun wegen te scheiden en de kittens apart op te voedden. Brindlekit en Underkit gingen met haar mee naar de Windclan. De rest met Demon mee naar Shadowclan waar ze op worden gevoed door hem en zijn partner Amberhunt. Brindleleaf komt onverwacht terug en Bronzemask is gevuld met "Mixed Emotions." Ze heeft de training van haar nichtje Amberpaw opgegeven omdat ze zwanger was en kittens kreeg (en Amberpaw is een ongelofelijke puber).

Glazepaw
Glazepaw maakt tijdens de reis wat vrienden uit andere clans. Hij kreeg een nieuwe mentor: Swallowflight en staat op het punt om warrior te worden. Eveningpaw is jaloers omdat hij meer met anderen omgaat. Glazepaw heeft dit niet door en denkt dat ze nog steeds beste vrienden zijn, no matter what. Confusion!

Snow
Snow trekt wat op met de partner van haar overleden beste vriendin Willow: Talon.

Roughkit
Roughkit is geboren en noemt Amberhunt mama en Demonslayer papa. Ze is één moon en kan nog niet zoveel op het moment. Haar ogen zijn al wel open. Ze wil op avontuur!:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat

Kip
2564
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   ma 12 jun 2017 - 17:07

Hoe is het met *Wolfpaw;
Wolfpaw is er nog steeds niet over heen dat haar zusje Stainedkit is verdwenen. Ze gelooft stiekem nog steeds dat ze ooit terug komt. Verder heeft ze ook door dat er ruzie is tussen haar ouders, Thornfang en Sinclaw, wat haar in een nog slechter humeur brengt. Ze is een boze puber met een enorme attitude tegenover iedereen, inclusief Tallshadow en haar nieuwe mentor Snakesong.
Toch heeft ze wel laatst Vixen ontmoet, een tribe kat waar ze het eigenlijk bijzonder goed mee kan vinden.

Hoe is het met Mistpaw,;
Mistpaw is een getraumatiseert kind, lol. Nadat ze is gered door Tigerposts, die vervolgens voor haar ogen is plat gereden, tijdens de Journey gaat het alleen maar slechter met haar. Ze is pas apprentice geworden maar is eigenlijk voor alles onwijs bang en wilt liever dicht bij haar vader, zusjes en Oceanbreeze zijn. Ze vindt het eigenlijk dan ook helemaal niets dat Tigergaze zoveel kittens heeft gekregen en Oceanbreeze zovele kittens onder haar hoede neemt. Liever wilt ze zelf enkel aandacht krijgen.
Daarbij gaat haar zicht erg achteruit; ze is verziend en kan van een meter lange afstand niets meer scherp zien. Toch ziet ze wel vlekken en kan ze door haar scherpe reukvermogen wel overweg. Door haar angsten in combinatie met haar slechte zicht en het wantrouwen tegenover Crowfur, haar nieuwe mentor,  is het maar de vraag of ze haar trainingen kan afronden.

Hoe is het met Jackdaw;
Jackdaw maakt het eigenlijk wel prima. Hij blijkt best een charmeur te zijn en is bezig met verschillende Elite poesjes om zijn vingers te wikkelen. Daarbij traint hij wel erg hard met zijn nieuwe mentor Shark om goed in de smaak te vallen bij de commander en bij de leader Claw, wie ook zijn vader is. Hij voelt zich wat te kort gedaan door hem en verlangt ernaar om wat meer van zijn aandacht te krijgen, het helpt daarbij niet dat zijn moeder, Howl, opnieuw zwanger is van Claws kittens. Jackdaw vindt dit helemaal niets.
Verder heeft Jackdaw nog altijd een goede band met zijn broertje Chawl en geniet hij met volle teugen van zijn leven, maar wel zo lui mogelijk.
 
Hoe is het met Jinx;
Jinx maakt het iets minder goed. Hij heeft meer dan eens knallende ruzie gehad met Shark en botst ook nog wel eens met Claw. De kater is eigenlijk best levensmoe en kan niet over de dood van zijn partner en ex-commander Zira heen komen. Momenteel is hij bezig om zijn twee dochters Muta en Ophelia samen met zijn vriend Hellhound uit de elite te laten ontsnappen, met alle gevolgen vandien.

Hoe is het met Routpaw;
Routpaw zit in de knoop met zichzelf. Hoewel haar trainingen eigenlijk vrij goed gaan, zit ze met haar hoofd ergens anders. Ze is verliefd geworden op iemand en moet tevens het geheim van Raptorecho meedragen. De kater heeft namelijk een Thunderclan apprentice aan gevallen en het uiteindelijk zo laten lijken dat het de schuld van Tigergaze,  haar vriend, was. Routpaw zag dit en confronteerde Raptorecho ermee, deze bedreigde haar echter dat als ze er een woord over sprak er gevolgen zouden komen. Dus houdt Routpaw het geheim stil terwijl Tigergaze in haar Den helpt, omdat hij voor Raptorecho's daden gestraft is.

Daarbij is er nog een ander iemand met wie Routpaw nu de den deelt; Burnetkit.  Ze heeft de kitten geholpen maar omdat ze moet rusten verblijft ze in de Medicine cats den. Normaal zou ze dat gezellig vinden, maar Burnetkit lijkt een enorme hekel aan haar te hebben. Echt een feestje.

Hoe is het met Coyote;
Coyote traint hard met zijn nieuwe mentor, Bear. Hij is duidelijk gedreven om een goede cave guard te worden en zoals het nu eruit ziet, zal dat ook waar komen.
Zijn enige probleem is dat hij anger issues heeft. Hij wordt snel boos en kan zich dan lastig onder de controle houden. Dit bleek ook wel toen hij 's nachts Banepaw, een Thunderclan apprentice,  tegen kwam. De twee kwamen in gevecht en Coyote genoot er stiekem van. Het heeft echter zijn wantrouwende gevoelens over de clans enkel aan gewakkerd en hij hoopt met heel zijn hart dat de indringers snel ophoepelen.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

Om verwarring te voorkomen, Routnose heeft haar naam gekregen na het vossen event en het vertrek van Pepperkit
hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member

Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 14:28

Hoe is het met Tiger that Stalks at Night
Met Tiger gaat het goed, hij is nog maar een maan oud, maar heeft al veel katten leren kennen en begint nu echt met anderen te socializen en alles. Hij heeft een fijn leventje, ook al mist hij een moeder en een vader in dat plaatje: zijn pleegmoeder (NPC) is er toch wel voor hem om hem te voeden en een warme slaapplek te geven, wat eigenlijk alles is wat Tiger nodig heeft, om eerlijk te zijn. Hij is nog maar een pluizige schattige kitten, but who knows, things might change soon yay

Hoe is het met Night of Shooting Stars
Night heeft op het moment gewoon heel veel woede in zich, dus het gaat iets minder met haar. Ze heeft er een hekel aan dat de clankatten in hun territorium mogen blijven en snapt er dus dan ook niet echt veel van dat Skyteller het gewoon toestaat: vooral omdat ze bang is voor deze clankatten, omdat zij met meer zijn en dus in het voordeel zouden zijn qua aantallen zou het op een gevecht tussen de clans en de tribe aankomen. Daarnaast is ze dankzij haar impulsieve gedrag vaak gewond omdat ze rogues met geweld het territorium uit probeert te jagen, wat haar gezondheid natuurlijk een beetje omlaag brengt..

Hoe is het met Swiftkit
Swiftkit zit op het moment heel erg met zichzelf. Ze heeft geen moeder, geen vader, geen broertjes of zusjes en desondanks dat Oceanbreeze haar in haar eerste maan van haar leven heeft gezoogd, voelt ze zich toch wel een beetje alleen op de wereld. Bovendien heeft ze de dood van een andere kitten mogen aanschouwen, die van vulture's drop af was gesprongen, en heeft Burnetkit haar de schuld van diens dood gegeven: waardoor ze dus denkt dat er eigenlijk niets goeds in haar zit. Loads of drama, hope she can figure it out.

Hoe is het met Lionkit
Het is tijd voor deze fluff om de baarmoeder uit te komen, to be honest.

Hoe is het met Lionroar
Uh yeah, wat moet ik zeggen. Hij heeft het lastig, dat zeker. Doordat de clans naar een nieuw territorium zijn gegaan, heeft hij nu gewoon meer contact met Windclan dan hij eigenlijk zou willen. Moederkatten van Windclan gaan hem meestal uit te weg en de kittens worden daarin meegesleurd, ook krijgt hij wel eens vaker boze en haatdragende blikken naar zich toegeworpen door zijn oude clan. Het heeft een oude wond wederom opengereten en daardoor is hij wat meer in zichzelf gekropen. Bovendien heeft het gevecht met Everstar ook zo zijn emotionele littekens achtergelaten.

Lightpaw
Met Lightpaw gaat alles goed, voor zover ik dat kan zeggen. Hij is eindelijk apprentice geworden en heeft Acorndust, de deputy van Shadowclan, als zijn mentor gekregen, waar hij natuurlijk heel erg tevreden mee is, omdat de kater een aanzienlijke warrior is en dus goed is als mentor voor Light. Daarnaast heeft hij ook wel moeite met het feit dat zijn zusje, Burningkit, nog steeds een kit is, omdat ze te ziek is om haar mentor te ontvangen. Echter haalt dit natuurlijk niet zijn enthousiasme weg bij het feit dat hij nu gewoon de Nursery en de cave uit mag.

Greykit
Greykit accepteert geen drama in haar leven. Ze houdt van haar moeder en haar vader, en weet eigenlijk niet dat haar moeder niet haar echte moeder is. Daarnaast heeft ze genoeg vrienden gemaakt, waaronder een kater van Shadowclan (Wavepaw) die ze ziet als een ware held, aangezien hij haar uit het water heeft gered. Daarnaast is ze gewoon over het algemeen hyper en vrolijk, klaar om meer vrienden te maken, eigenlijk.

Dustrise
Dustrise is echt in zijn element nu alle clans bij elkaar zijn. Hij vindt het heerlijk om nu andere katten net zo goed te leren kennen als zijn eigen clangenoten en blendt eigenlijk prima in tussen de andere clans. Nieuwe vrienden maken, daar is hij zeker goed in. Daarnaast is hij heel erg nieuwsgierig naar de tribe katten en kijkt hij ernaar uit om ze te leren kennen. Oh, en hij heeft een dikke crush op een paar katten~


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member

Yanthe
726
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 16:56

Hoe gaat het met Hazelnut: Met Hazelnut gaat het op dit moment behoorlijk goed. Hij had het eerder wat moeilijk met de dood van Winddancer en Roughflower, twee katten waarmee hij was opgegroeid. Nu ook Lurkingshade dood is, schieten er niet veel katten van zijn leeftijd meer over. Toch heeft hij zich erover kunnen zetten. Hij geniet van het leven en probeert vooral naar de positieve kant te kijken. Zijn interesse voor nieuwe en mooie dingen begint weer terug te komen, net zoals hij als apprentice altijd had gedaan. Binnenkort wordt het eens tijd dat Hazelnut zijn eerste apprentice krijgt!

EDIT: Hazelnut is zijn fluffy wintervacht kwijt, YAY!


I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1065
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

362 IC

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 18:22

Hellhound ziet het op het moment eigenlijk allemaal niet meer zitten. Hij begint een beetje het gevoel te krijgen dat zodra hij om iemand gaat geven, die kat binnen korte tijd uit zijn leven verdwijnt. Eerst Raza, toen Zira en nu Ophelia en Muta. Het liefst zou hij zich ergens tot een bolletje opkrullen en gaan slapen. Het hele zoeken naar meer gebied en vechten van de Elite is hij maar zat dus doet hij daar op het moment niet echt meer aan mee. Hij probeert zijn aandacht van alle drama af te leiden en zich te focussen op de trainingen van zijn Young Ones en het doorbrengen van tijd met zijn dochtertje.

Rousepaw begint er langzaam maar zeker weer een beetje bovenop te komen. Al heeft ze nog steeds niet echt veel trek, haar gezondheid gaat er wat op vooruit. Ook begint ze het steeds meer te accepteren dat ze weg moesten uit hun oude gebied en daarbij enorm veel katten hebben verloren. Verder is haar leventje op het moment behoorlijk saai om eerlijk te zijn.

Chimepaw is veranderd van een positieve bol vreugde naar een nogal apart geval. Door op een rij: het overlijden van haar pleegvader, het bijna verdrinken, de journey waarbij haar mentor achterbleef en haar broer die Rogue werd, ging het bij haar berg af. Ze is vrij paranoia tegenover katten uit andere clans en vertrouwd er zo weinig van dat ze hen zelfs een nep naam geeft. Voor haar ga ik een verhaallijntje starten zodra ik klaar ben met m'n volgende toetsweek.

Sicarius heeft geen flauw idee wat hij moet doen. De clans die hij wilde beschermen zijn vertrokken en de Elite heeft hun gebieden overgenomen. Dus eigenlijk zit hij maar een beetje heel verward niets te doen en is vrij inactief daardoor.

Kindkit is net geboren en whooo verder is er niets over haar te melden.

Eyes of the Snake wordt nog steeds door 95% van de tribe vermeden door zijn blik en vreemde kleur ogen waar hij helemaal niets aan kan doen. Hij heeft een beetje het gevoel dat hij een schande is voor zijn vader's reputatie al zegt Drizzle natuurlijk van niet. Omdat er niet echt een andere optie is blijft hij maar zijn best doen. Ohja, hij heeft ook net een To-Be toegewezen gekregen en is bang voor de reactie van de andere katten daarop.

Fraykit moet nog geboren worden.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader

Femke
1410
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 18:36

Thornface begint eindelijk de dood van Snowdance een plekje te geven en zijn rouwproces is bijna voltooid. Ook went hij aan zijn taken als deputy, waarbij hij een balans probeert te vinden tussen zijn verantwoordelijkheden voor de Clan en zijn verantwoordelijkheid over de kittens van Snowdance. Hij was ontzettend zenuwachtig voor de eerste ceremonie die hij mocht organiseren en hij is bang dat hij misschien verkeerde keuzes heeft gemaakt daarin.

Tanguy heeft een spiegel ontdekt.

Raincloud moet ik ook weer eens actief maken heeft er nog wat moeite mee dat ze met katten van andere clans opgescheept zit, maar ze tolereert ze.IC post count: 131
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

Nyn
3182
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 18:50


Swallowflight is nou niet erg bepaald blij met het krijgen van Jinglepaw als apprentice. Die hyperactieve snotaap zou haar de komende manen nog eens erg op haar zenuwen kunnen werken, en gezien Swallow al snel geïrriteerd is gaat dat mogelijk niet erg goed komen. Ze heeft een goede band met Sandflower gekregen tijdens de journey, en steunt de kersverse queen graag. Verder voelt ze zich steeds meer op haar gemak in Thunderclan, en wordt ze ook steeds opener tegenover anderen en neemt ze andere katten ook gauwer in vertrouwen.

Deerkit begint te accepteren dat haar toekomst er niet bepaald opwindend uitziet. Hoewel ze nog steeds hoopt dat haar poot verbeterd, is de meeste hoop al weg en kan er nu op zich wel mee leven dat ze Elder wordt. Ze is sneller emotioneel vanwege de vele verliezen die zij moest ondergaan. Verder gedraagt Deer zich als een kitten, en vindt ze het geen probleem om af en toe eens heel ondeugend te doen. Ook raakt ze steeds hechter met Puffincliff en Finchkit.

Firekit is een sociaal katertje die nu al kennis heeft gemaakt met verschillende kittens van verschillende clans. Palekit is zijn nieuwe vriendje en hij mijdt liever de kersverse apprentices Jinglepaw en Bloompaw van Thunderclan. Hij is erg hecht met zijn broertje Icekit en speelt daarom ook het liefst met hem.

Coyotekit is een normale, vrolijke kitten die het leuk vindt om met andere kittens te spelen. Ontdekken doet ze graag, maar ze heeft niet zo'n hechte band met haar familie. Deze moet ik actief maken tho

Wishkit is nog maar net geboren, en erg aanhankelijk naar haar familie gericht. Gaat het liefste om met Palekit, haar broertje.

Snowykit is ook nog maar net geboren, en het is duidelijk dat ook iets met haar mis is.

Song of the Little Birds moet actiever is erg blij dat ze een to-be toegewezen heeft gekregen. Verder ontfermt ze zich erg over haar nichtjes Pangolin en Hedgehog, en hoewel die twee van elkaar verschillen houdt ze veel van allebei.

Jim is nog maar net geboren.

Muta staat op het punt om te ontsnappen uit het leven van een Bloodclankat. Samen met haar zus Ophelia zal ze rogue worden.::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2396
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   di 13 jun 2017 - 19:00

Redpetal Is eens een keer boos ipv verdrietig jee xD Ze is erachter gekomen dat Sandflower's kittens OOK van Branchtrove zijn (net zoals die van haarzelf en die van Snowdance, Branch gaat gwn gezellig de familie af xD) en ze zijn soort van aan het vechten? Ik moet nog posten maar ze is dus aan het roepen dus wss gaat het wel nogal escaleren :') (Topicje voor als je wil lezen, tis best wel drama enzo haha xD Klik~)

Bloompaw is net apprentice geworden, ze wordt weer blijer en haar mentor is Roughsand geworden. Verder niet echt iets interessants over haar te melden :')

Leopardpaw is vriendelijk gaan vragen aan Crowcall of die soms iets heeft met Crowfur omdat ze wel heel close zijn?? Ze is jaloers omdat ze wil dat haar vader alleen tijd met haar doorbrengt maar doet haar best om vriendelijk te zijn tegen Crowcall omdat haar vader dat van haar vroeg.

Amberpaw wordt binnenkort warrior, woeh! Ze heeft een nieuwe mentor gekregen, Sweetheart, omdat Bronzemask net kittens heeft gekregen. Ze is ontzettend boos dat haar tante één van haar nichtjes heeft vernoemd naar haar moeder, Brindlekit. Ze walgt ervan. Ze is verder ook enorm boos op haar moeder omdat die opeens weer opduikt na zo lang weggeweest te zijn.

Snakesong is mentor geworden van Wolfpaw. Dat ist ongeveer xD Ze moet actiever, oeps.

Nectarkit wordt binnenkort apprentice! Ze moet ook actiever :')

Greypaw heb ik overgenomen van Daan, moet ook actiever xD Hij heeft een nieuwe mentor gekregen, Blackbear, maar ik moet nog posten bij de ceremonie (a)

Ara is goed bezig met haar training, heeft ook een taak gekregen. Ze moet met Claw gaan kijken bij het oude Bloodclan camp.

Yoka is erachter gekomen dat Shark haar vader is. Verder heeft ze ook nog een paar andere bloodclanners ontmoet.

Pebble moet actiever eigenlijk (a) Hij heeft wel al een training opgestart voor de Guards, die kan je hier vinden -> Klik

Apple is gezellig van alles aan het ontdekken. Heeft nog niet bijzonder veel meegemaakt :')

Xena is eindelijk geboren! Woeh! Ze begint ondertussen al wat de wereld te verkennen ^^

Flurrykit is geboren en verder heeft 'ie nog weinig gedaan ^^"

Coverkit moet ook actiever.

ik heb eigenlijk te veel accounts hmm


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   wo 14 jun 2017 - 11:26

omdat jingle nu alleen maar mn echt actieve is whoops gotta change that~

Hoe gaat het met Jingle: Hiep hiep hoera! Deze meid samen met haar zusje zijn appenrentices geworden! Het lijkt alsof Jingle erg goed bezig is in het irriteren van accounts van Nynke because ze heeft ervoor gezorgd dat Deerkit haar een rotpoes vindt en dat Swallowflight haar nieuwe apprentice al graag vliegles bij de Vulture's Drop wil geven. Bij Jingle begint het verdriet van de dood van haar moeder weg te vagen, en het lijkt erop dat de kersverse Apprentice zich weer eens in de problemen gaat werken door tegen de bevelen van haar nieuwe mentor in te gaan door proberen haar zusje Bloompaw over te halen op onderzoek te gaan in de buitenwereld.


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
876
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   wo 14 jun 2017 - 22:22

Even van mn actiefste accounts atm~

Chillybreath; Heeft zich tijdens de Journey goed gedragen en niet veel met katten om gegaan. Leert nu Smokegaze goed kennen en heeft Magpiehowler net ontmoet. Ze probeert haar onschuldige masker op te houden en niet uit te schieten naar de andere clans.

Flowpetal; probeert niet op te vallen en problemen te veroorzaken. Vindt het allemaal heel eng wat er gebeurt en durft niet echt iets te doen. Ze begint nu langzaam aan Whitenight te vertrouwen, wat voor haar doen best goed is.

Longpaw; Probeert de dood van zijn moeder te verwerken, samen met het incident met Raptorecho, waar hij aangevallen en bedreigd was. Dit probeert hij vooral te verwerken in een training met Tallfright.

Fox •; Probeert de clans te ontlopen, maar dat is niet gelukt. Hij is Dustrise tegen gekomen terwijl een vogel op zijn hoofd heeft gepoept. Hij focust zich vooral op de tribe en wilt niks te maken hebben met de clans.


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   do 15 jun 2017 - 5:08

Degene waar ik het meest mee post;

Hoe gaat het met Silverpaw? Silverpaw, die nog steeds in de knoop zit met wat nu leugen en waarheid is, probeert zich ervan te overtuigen dat hij echt thunderclan is. Door de val voor de journey en de leugens die Chivypaw hem ingepraat heeft, heeft ie het vaak lastig dingen te slikken die anders voor hem zijn. Met de dood van zijn moeder, Snowdrop, is hij echter wat wakker geworden. Hierdoor probeert hij de rol op zich te nemen als extra vaderfiguur voor zijn siblings, waarmee zijn siblingband toch al zo goed als kapot was door de leugens. Longpaw, zijn oudere broer, is aangevallen door een windclanner. Ondanks dat de ander er nogal bekrompen over is, is Silver uit op het brengen van de waarheid naar de leaders. Hij verklaart aan hun dat het wel Tigergaze moet zijn. Hoe dan ook focust hij zich meer en meer op het confronteren van Chivypaw, aangezien hij wil weten wat er echt is gebeurd.

Hoe gaat het met Nevermind? Nevermind heeft de clan verlaten nadat hij zag dat alles erin niet meer hetzelfde was. Jaloezie, gebroken hart, verdriet, liefdespijn, Never had alleen maar pijn als hij Shadowclan zou volgen. Bij het verlaten van de clan heeft hij zijn vader, Lítill opgezocht, iemand die hij nu dient en meesleurt. Hoe dan ook ontmoet hij Tallshadow op een dag. Hij probeert de zwarte kat terug naar Shadow te brengen, maar Never barst uit in een confessie van zijn liefde. In de bergen vind hij eindelijk Lone-one terug (Aldrei nu) die hem zo goed als zijn nek wil omdraaien, maar dat is eensgelijk.

Hoe gaat het met outrage? Outrage is in het nieuwe gebied gewoon een brombeer. Op de journey probeerde hij de kittens van winddancer en hem te stelen, maar werd gestopt door Tallshadow. Nadien had hij een grote uitbarsting tegenover Crowcall, die hij bedreigt en ook slaat om haar op haar plaats te zetten. In de bergen is hij echter zeer onzeker en boos, zeker op zijn moeder, Butterstar, die geen enkele poot wil uitsteken om te helpen en zo haar haat voor Out weer uit.

Hoe gaat het met Burnetkit? Burnetkit vind het genoeg met de facade en barst plots uit in gemene woorden. Jaloezie omdat ze het niet kunnen vind dat Ocean meer kittens krijgt. Hierdoor gaat de gewonde, haar poot is verwond door een vos, vooral naar Routpaw. Deze kan haar harde woorden wat slikken, althans dat lijkt zo.

Hoe gaat het met River •? River heeft eindelijk een nieuwe mentor, Talon, nadat haar vorige van een berg is gevallen en het niet heeft overleeft. Nog steeds heeft ze gedachten aan hem, aangezien deze kat, Feather, niet de liefste was voor haar. Met de komst van de clans begint ze te twijfelen of ze wel thuis hoort in de tribe, aangezien ze het heel fascinerend vind hoe de clan warriors meerdere taken op zich nemen. Ze wil namelijk nog steeds een prey hunter worden, aangezien de taken van een guard, vechten, helemaal niet voor haar zijn weg gelegd, ookal heeft ze wel wat talent. Ondertussen probeert ze haar crush op Hound te handelen maar daar faalt ze grandioos in~


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
585
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 34moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tallfright
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   do 15 jun 2017 - 9:47

Hoe gaat het met Tallfright: Momenteel is Tallfright begonnen met zijn eerste training als mentor. Hij is helemaal in de war door hoe Sinclaw hem opgevoed heeft. Langs de ene kant wil hij zijn apprentice, Longpaw, zo opvoeden zoals Sinclaw hém heeft opgevoed en langs de andere kant wil zijn trotse en vriendelijke kant de bovenhand nemen. Wat wel duidelijk is, is dat hij harder en kortaf zal reageren op zijn apprentice als ze in de buurt van de Clan Cavern zijn of in de buurt van zijn moeder. Op deze manier bewijst hij zich zeker aan haar! (Voor de geïnterreseerden is hier het topic)


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1717
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   do 15 jun 2017 - 18:22

Hoe gaat het met Stallionheart: Stallionheart neemt op het moment stappen om WindClan sterker te laten ogen. Ook is hij recent mentor geworden van Lightpaw en Frostpaw die hij nu gaat trainen. Ook krijgt hij langzamerhand een crush op Badland waarvan de ontwikkeling nog plaatsvind. Daarnaast maakt hij zich zorgen om Routpaw die iets achterhoud waarvan hij vastbesloten is om erachter te komen wat er aan de hand is. Ook wil hij Oceanbreeze helpen met haar taken zodat ze meer moeder kan zijn voor haar Kittens, daarnaast wil hij haar ook helpen met Burnetkit.


Op stage van 04-02-2019 tot 21-06-2019, posten zullen wat langzamer zijn!Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1167
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   ma 19 jun 2017 - 12:21

Hoe gaat het met Tigergaze
Het gaat op dit moment wel redelijk met Tigergaze, ondanks dat hij enorm druk is en een tijdje geleden door Oceanbreeze straf heeft gekregen omdat de ThunderClan apprentice Longpaw hem ervan beschuldigde hem aangevallen te hebben. Tigergaze was volledig onschuldig in deze zaak, maar had zijn vermoedens dat Raptorecho erachter zat. Daarom heeft hij - met grote tegenzin - de straf geaccepteerd waardoor hij vaak bij de medicine cats te vinden is. Routpaw is een goede vriendin van hem, dus ergens is het ook weer niet zo enorm erg. Tijdens de journey is hij vader geworden van drie kittens: Spottedkit, Palekit en Wishkit. De moeder ervan was Tigerspots, maar die heeft de kittens verstoten na hun geboorte en heeft daarna Tigergaze en zijn dochtertje Mistkit gered van een monster - waarbij ze zelf het leven verloor. Oceanbreeze vond de kittens en bracht ze naar de clans. Eenmaal bij de mountain aangekomen overleed Neverland en werd hij nog closer met Oceanbreeze, die zwanger van hem raakte. Raptorecho was zo goed als wel terug in zijn leven en dreigde iedereen te vertellen over de ShadowClan apprentice Redpaw die hij als jonge kater vermoord had toen WindClan en ShadowClan ruzie hadden om de Abandoned Badgerset. Verder werd zijn eerste nest apprentice: Russetpaw, Mistpaw en Harepaw. Het topic waarin Oceanbreeze is bevallen loopt nog, kleine Skykit is overleden maar Lionkit, Homekit, Spiderkit, Fraykit en Seakit zijn gezond ter wereld gekomen.

Hoe gaat het met Sandflower
Sandflower heeft het moeilijk gehad na de dood van Snowdance, maar begint alles een beetje te accepteren. Na de dood van haar zusje was ze een beetje te close met Branchtrove, die haar door dik en dun heen steunde. Ze raakte perrongeluk zwanger van de kater, die hem peerde toen ze bij de mountains aankwamen. Samen met Twirldance en Hazelfray. Sandflower bleef achter met een gebroken Redpetal die probeerde zelfmoord te plegen, maar stopte haar samen met Swallowflight. Ze is op dit moment erg close met Swallowflight, Dustrise en Tallfright. Haar kittens werden geboren, maar allemaal hadden ze mankementen. Boarkit, Pipkit, Whirlkit en Snowykit zijn hun namen. Ze vertelde Redpetal wie de vader was en kreeg knallende ruzie met haar, sinds dien praat ze amper nog met haar zusje.

Hoe gaat het met Russetpaw
Russetpaw is net apprentice geworden en heeft er wel vrede mee gesloten dat hun moeder en broertje voor altijd weg zijn. Ze ziet Oceanbreeze een beetje als haar moeder omdat deze voor haar heeft gezorgd als kitten, maar Raptorecho probeert haar een beetje te claimen als zijn eigen dochter, wat ervoor zorgt dat ze in een lichte tweestrijd komt. Verder is ze gered door Magpiehowler uit de rivier, wat een beginnende vriendschap is.

Hoe gaat het met Fawnstep
Fawnstep moet leven met het feit dat ze haar kleindochter Adderkit heeft vertrapt. Het was een ongeluk, maar ze heeft er alsnog straf voor gekregen van Tallshadow. Ze mag geen apprentices meer trainen, noch in de buurt komen van de ShadowClan kittens. Vlak voor de journey is ze twee dochters verloren: Flintpaw en Roughflower. Hier is ze nog altijd kapot van. En zoals altijd, ze blijft het zwarte schaap van de clan.

Hoe gaat het met Ivywing
Ivywing is een jonge queen en het is voor iedereen nog altijd een mysterie wie de vader is van de kittens, maar niemand vraagt er echt veel over. Ze zijn alle zes gezond en de kattin heeft er vertrouwen in dat ze goed op zullen groeien. Wel is ze een beetje afwezig de laatste tijd, omdat ze zich toch wel eenzaam voelt.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   wo 21 jun 2017 - 0:07

Hoe gaat het met Smokegaze?: Smokegaze weet niet wat hij met zijn gevoel aan moet. Wat is het? Is hij verliefd aan het worden op Chillybreath? Hij vind liefde maar een eng iets, omdat hij niet op Smoketear wilt lijken die maar gewoon van poes naar poes sprong.
Ondertussen neemt hij het voor Butterstar op die wordt bekogeld met een hoop woorden. Dit omdat Outrage half-clan kittens op de wereld heeft gebracht met de overledene Winddancer. Één van die kittens, Littlekit, wilt Riverclan inkomen. Smokegaze staat er echter voor open om zijn half-broertje, Outrage te helpen om over het verleden heen te komen. Smokaze zelf is er in geslaagd om zijn moeder te vergeven, dan moet Outrage dat ook kunnen. Topic Smoke x Chilly
Topic Out x Butter x Little x Smoke

Hoe gaat het met Serpentpaw?: De training met Demonslayer is begonnen, Serpentkit is dus Serpentpaw geworden. Ze kan haar geluk niet kwijt met het zijn van een apprentice. Ze was net op tijd en gaat 'klauwtechnieken' leren.
Haar beste vriendin Feverpaw wilt een nieuwe mentor, want Sinclaw traint haar niet, is ze achter gekomen. Serpentpaw maakt zich zorgen en stelt voor om het aan Tallshadow te vragen en dan ineens is Tallshadow daar. Topic Serpent x Fever x Tall

Hoe gaat het met Raptorecho?: Het lijkt er op dat hij Northdrift om zijn poot heen heeft gewikkeld. Hij pest Magpiehowler en is er achtergekomen dat Northdrift de half-zus is van de kater. Topic North x Raptor Topic Magpie x Raptor

Hoe gaat het met Vixen?: Vixen gaat sterren kijken met Wolfpaw <3 Topic Vixen x Wolf

Hoe gaat het met Thora?: ~

Hoe gaat het met Snowkit~?: Snowkit wordt ziek van eten.

Hoe gaat het met Talon?: ~

Hoe gaat het met Swiftclaw?: Swiftclaw is niet over de dood van Innerstar heen. Ze vind het maar niks in dit nieuwe territorium en irriteert zich aan de positie waarin Shadowclan zich nu bevind. Hoe de clan nu geleidt wordt vind ze maar zwak. Ze gaat op jacht met Otterdive en verder nog niks~

Hoe gaat het met Finchkit.? Finchkit mist zijn ouders, maar kan er wel aardig mee omgaan. Hij wilt nu zijn zusje, Deerkit en Moonkit beschermen tegen de wereld en is verbaasd over hoe Tallshadow is. Hij vind hem raar.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3182
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   wo 9 aug 2017 - 17:20


bump

Hoe gaat het met Swallowflight?
Swallow heeft haar poten vol met Jinglepaw. De apprentice heeft weinig respect en is brutaal, en daarom is Swallowflight naar Thornface gestapt, om te vragen wat ze met haar snotaap moet doen. Ook geeft ze Crowcall les in boomklimmen, wat nogal moeizaam gaat. Ze heeft kennis gemaakt met Heronpaw, Sandflowers zusje, die ze nu 'Vis' heeft genoemd. De warrior is overduidelijk slecht in het omgaan met kittens, wat je met name kunt zien tijdens de kennismaking met een zekere Owlkit. Ze verlangt nog steeds naar thuis, en voelt zich niet erg prettig in de bergen. Haar favoriete plek is daarom ook de Redwoods.

Hoe gaat het met Deerleg?
Deerleg is een Elder geworden, en verveeld zich haast dood. Puffincliff heeft aangeboden om Deer's pleegmoeder te worden, waar de tuxedo 'ja' op heeft gezegd. Ze krijgt een hechtere band met Finchpaw, haar broer.

Hoe gaat het met Coyotekit?
Coyotekit is op stap geweest met haar moeder Butterstar. Ze heeft op vlinders gejaagd. Ook heeft ze wat qualitytime met haar familie gehad, en een verhaal over het gevecht van Riverclan x Thunderclan over de sunningrocks gehoord. Ze wordt gepest door Burnetpaw wanneer ze een vis van de prooistapel heeft 'gevangen'.

Hoe gaat het met Jim?
Jim heeft nog steeds geen woord gezegd. Hij heeft voor het eerst in zijn leven een konijn geproefd, wat hij heerlijk vond. Hij is op avontuur geweest met Razor, en is mee naar buiten genomen door Chawl.
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: How's the character topic   vr 18 aug 2017 - 1:43

» Hoe gaat het met Serpentpaw?
Serpentpaw doet wat ze moet doen, zit prima in haar fel en probeert nu vooral meer vrienden te maken. Ze heeft Demonslayer als mentor en hij is hard en niet bepaald aardig, daar heeft ze wel moeite mee. Toch heeft ze hoop en krijgt ze de indruk dat ze wel nuttige dingen leert, dus zal ze niet teveel gaan klagen. Serpentpaw maakt zich ook zorgen om Feverpaw, want haar moeder, Sinclaw, blijkt toch geen lieverdje te zijn en ze wilt dat het goed gaat met haar beste vriendin.

» Hoe gaat het met Smokegaze?
Smokegaze is een stuk closer geworden met Chillybreath. Ook heeft hij Butterpact 'gered' van een foute beslissing, Butterpact wilde namelijk zelfmoord plegen. Hij is er achter gekomen dat Mazelock alles behalve een goede moeder is, dit heeft Chillybreath hem verteld. Smokegaze troost haar, en heeft als het ware gezworen haar te beschermen er voor haar te zijn. Hij zal voor haar zorgen en hij weet nu ook zeker dat hij van haar houd. Uitgesproken heeft hij dat echter nog niet. En wat Mazelock betreft, Smokegaze denkt er over na om hiermee naar Butterstar te gaan.
Daarnaast heeft Smokegaze zijn poten vol aan zijn respectloze haarbal van een apprentice, Thistlepaw. Smokegaze heeft dan ook moeite om zich echt in te houden bij de kater, misschien omdat deze hem doet denken aan zijn vader, Smoketear, die al net zo respectloos over poezen sprak als Thistlepaw nu doet.

» Hoe gaat het met Finchpaw.?
Finchpaw gaat er alles aan doen om Deerleg te helpen om toch een soort apprentice te kunnen zijn en wie weet ooit een soort warrior. Want Finchpaw is van mening dat Elder bijlange na niet bij Deerleg past. Finchpaw zal haar daarom ook gewoon Deerpaw noemen. Hij heeft zichzelf bestempeld tot haar mentor. Zijn eigen mentor is Wolfdance en die trainingen gaan pittig worden. Want als het op vechten en jagen aankomt is Finchpaw toch best wel een kluns. Wat hier van gaat komen? Zijn andere sterke punten zitten hem namelijk meer in het opmerken van geuren en dergelijke, maar ook in zijn verstand. Hij is meer slim en intelligent en snel lerend op dat gebied, dan praktisch als het aankomt op vechten en jagen. Finchpaw is namelijk te gecontroleerd en om warrior te worden is dat niet handig. Zal Wolfdance dat er uit gaan krijgen?

» Hoe gaat het met Thora?
Hellhound heeft Thora enorm geholpen wat betreft het harder worden, het werken aan haar houding en zelfvertrouwen maar ook het vechten. Nu blijft de focus hier op, tot Thora klaar is voor haar assessment om member te worden. Thora heeft ook een doel voor zichzelf gesteld; ze wilt er klaar voor zijn wanneer ze Firedance weer ziet, maar ook Rowanflame en Mistgaze, ze wilt er klaar voor zijn om hun van het leven te beroven, of in ieder geval hun leven zo miserabel mogelijk te maken. Maar zal ze hun ooit weer zien? Ondertussen probeert Thora meer in de smaak te vallen bij haar nieuwe clangenoten van de Elite, zoals bij Ara, een potentiële vriendin.

» Hoe gaat het met Raptorecho?
Raptorecho is intussen vader en Northdrift is nu officieel zijn partner. Zijn kittens wilt hij gaan opleiden tot de machthebbers van Windclan, one way or another. Ook wilt hij nog steeds het leven van zijn halfbroer, Tigergaze zo vreselijk mogelijk maken tot Tigergaze misschien op het punt komt om zelfmoord te plegen of iets dergelijks. Maar als Tigergaze de clan gaat verlaten zal dit natuurlijk niet werken, daarom probeert Raptorecho dit nu te voorkomen op zijn prachtige manier.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
How's the character topic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: