[GZ] I'll keep it safe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [GZ] I'll keep it safe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beamspark
Member


205
Actief
A heart that’s broken
is a heart that’s been loved

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Beamspark
BerichtOnderwerp: [GZ] I'll keep it safe   zo 11 jun 2017 - 10:22

Hey there Gast! :3
Je vraagt je vast af waarom ik dit heb gemaakt. Nou, zoals je al kan zien, dit is Beampaw. Een ThunderClanner van 12 moons, wegens een ongeluk met zijn poot is hij langer gaan blijven zitten dan de normale Apprentices moeten. Hij is een langharige, rode tabby met lichtblauwe ogen en heeft ook al een zus; Sunpaw. En een oudere broer.
Zijn moeder is op zijn jonge maantjes overleden aan Greencough. Waardoor zijn vader alleen achterblijft en zichzelf belooft voor zijn kinderen te zorgen.

Wat ik dus zoek;
Een vader
>33 moons
Deze kater hoeft alleen blauwe ogen te hebben, de rest van het uiterlijk mag door de speler bepaald worden.
Hij en Beam hebben het eerst niet goed met elkaar kunnen klikken, aangezien de vader nogal streng met regels bezig wou zijn. Maar na de dood van Burningrose is het echter veranderd. Waardoor de relatie tussen zoon en vader meer gezond is.
Aangezien de vader dus nog een jonge kater is, is het toegestaan voor de speler om zijn eigen verhaallijn te bouwen. Meerdere eisen zijn er niet ^^

De broer
>20 Moons
Deze is dus het eerste nestje van het koppel. Beampaw's oudere broer, of course. Deze is niet verplicht. Want het kan ook een NPC zijn. Echter, als iemand bereid is om hem te bespelen is het natuurlijk toegestaan.
De broer is meer een beschermend type. Hij zou natuurlijk zijn jongere siblings beschermen en misschien ook soms plagen. Because brotherllove <3
Echter, in een spel met zijn jongere broer, leidde naar Beampaw dat zijn poot gekneusd had., Maar dat was alweer goed gekomen.
Ook hier mag zijn bespeler de rest bepalen. Use your imagination.


Motivatie is genoeg om aan de slag te gaan. Maar een aanmelding is ook welkom <3

X Hannah

It's just another night and I'm staring at the moon

Saw a shooting star and thought of you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GZ] I'll keep it safe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: