Angel Without A Conscience - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Angel Without A Conscience

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 13 jun 2017 - 18:17

Chillybreath
Het duurde niet lang voordat ze de kater voorbij gerend was, wat best wel een eitje voor haar was gezien het verschil in snelheid tussen hen. Dat was geen gek resultaat, maar zeer amuserend voor haarzelf moest ze zeggen. Ze was best wel competitief en hield zeker wel van iets winnen, dus dit was meer als een triomf voor haar. ”Zo snel als de bliksem!” klonk er nog ergens achter haar vandaan, waardoor ze wel kon bedenken dat Smokegaze dat naar haar had geroepen. Ze lachte even amuserend, maar al snel begon ze haar tempo wat af te bouwen. Niet alleen omdat ze dichterbij de plek kwam, maar ook omdat ze moe begon te worden. Ze remde steeds meer af en ging over op een rustige draf terwijl ze hijgend rond keek. Het was een best mooie plek, concludeerde ze toen ze stopte met lopen, waarna ze omkeek met een glimlach, kijkend of Smokegaze ook een keer zou komen opdraven. Of dat hij zich gewoon had omgedraaid en weg was gegaan, door het ene onderwerpje. Het zou kunnen, dat hij bang werd dat ze er verder over zou gaan praten of iets… Tja, het was een risico die ze had genomen en die kon zowel goed als slecht uitpakken. Misschien in dit geval slecht, terwijl het zo goed begon. Keuzes waren lastig, maar van slechte keuzes kon ze leren right? Ze was nog jong, ze kon nog zat leren totdat het perfect was. Niet alleen van de slechte keuzes kon ze leren, ook van de goede natuurlijk. Dan wist ze wat ze vaker kon doen, wat ook wel handig was om te weten hm?
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   vr 16 jun 2017 - 20:16

Ze rende hem voor bij en het ging haar moeiteloos af. Dat had hij wel verwacht. Het amuseerde hem, dat hij werd verslagen, want Smokegaze was niet iemand die makkelijk verslagen werd, in wat dan ook. Oké, behalve rennen dan. Smokegaze was sterk, kon zich prima verdedigen, was niet de langzaamste, had en geweldige uithoudingsvermogen en was ook niet dom. Hij was precies dat gene wat je van een goede warrior verwachtte. Iemand die je nodig had binnen een clan. Want naast zijn fysieke punten, had hij ook nog eens een goede persoonlijkheid. Maar niemand kon perfect zijn, ook Smokegaze niet. Hij droeg wat bagage aan een verleden met zich mee en was geen sterk op het gebied van liefde. Zodra iemand te dichtbij kwam, zou hij afstand nemen en wie weet ging dat nu weer gebeuren. Maar nu kwam het allemaal nog niet te dichtbij, of niet wat hij besefte, want Smokegaze voelde zich goed, blij en gelukkig. Het was een goede dag.
Chillybreath had het prachtige plekje met zonlicht gevonden. Hij kwam later. Het geluid van water, een stromend beekje, vulde zijn oren en de omgeving was oprecht prachtig. Het was letterlijk een spotlight in dit donkere woud. Boven hun kon je de blauwe lucht zien, een gaatje in het dichtbegroeide bladerdek. "Het is gelukt," miauwde hij met een glimlach, nog een beedje na hijgend. Smokegaze sprong op een rots, die daar stond, in het zonlicht, als een soort troon. "Kom," miauwde hij vervolgens, Chillybreath uitnodigend om naast hem te komen zitten. Hij bedoelde het niet romantisch, niet bewust en of het onbewust was, wist hij ook niet zeker. Meer vriendschappelijk, want een stap in de romantiek zetten zou hij niet durven, niet zo snel, daar zouden dagen, misschien wel moons overheen moeten gaan. Hij wilde niet zoals zijn vader van poes naar poes gaan, omdat hij keer op keer de verkeerde keuze nam, of dat hij misschien de verkeerde keuze was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   vr 16 jun 2017 - 23:24

Chillybreath
De kater kwam er na een tijdje bij, op de plek die ‘mooi’ was. Zelf had ze er niets mee, maar het was best goed voor anderen waarschijnlijk? De zon die op hun vachten scheen, het geluid van het water die in de buurt in een beekje kabbelde… Ja, vele katten zouden dit mooi hebben gevonden, maar Chillybreath was er zelf niet een van. Maar oké, als anderen er maar tevreden mee waren right? Want daar deed ze het nu voor. ”Het is gelukt,” klonk er van de kater af met een glimlachje, waarop Chilly zachtjes glimlachte en knikte. Smokegaze hijgde nog een beetje na van het rennen, waar Chilly wel aan mee deed, zo sprinten vergde veel van haar. De kater sprong op de rots die in het licht stond, als een soort leader leek het wel waar hij op de Clan zou neerkijken. ”Kom,” klonk er vervolgens van de kater af, waardoor Chilly even knipperde, maar vervolgens weer glimlachte en rustig de rots op ging en naast Smokegaze ging zitten. Ze had wel door op welke manier, ze zag het vooral aan de houding. Ze moest ook niet te hard van stapel lopen, dat wist ze ook wel. Ze had genoeg verhalen gehoord. En als er iets is wat kittens van dat soort katten willen zijn; net zoals hun ouders zijn. En daar had ze genoeg ervaring mee hoor. Ze wilde alles behalve zijn wat haar moeder was. Ze wist niet eens wat haar vader geweest was, maar dat was misschien nog wel beter ook. In dat opzicht leken ze toch verassend een beetje op elkaar, het feit dat ze niet zoals één van hun ouders wilde zijn. Chillybreath wilde totaal niet zoals haar moeder zijn, al leek het voor de clan gewoon als dochter en moeder die niet zo’n goede connectie hadden, die elkaar gewoon niet lagen, zij wist wel beter. Haar moeder verstootte al haar dochters, nam kittens met vaders buiten de clan en behandelde haar apprentices als vuil. Nee, Mazelock lette totaal niet op haar vrouwelijke kittens. In haar vorige nestje had ze de poesjes zelfs aan een andere queen gegeven, zo diep zat haar haat. Chilly zou natuurlijk haar echte haat nooit uitspreken voor andere katten, maar haar moeder wist al genoeg dat ze haar niet mocht. Op haar werd er ook nooit gelet toen ze een kitten was, ze was vooral buiten het kamp te vinden en niemand leek echt te caren, omdat Mazelock nooit aan de bel trok.

Chilly keek met een zachte glimlach naar de kater, waarna ze haar blik richtte op de blauwe hemel boven hen. ”Ik vind het knap hoe de tribe katten hier leven…” sprak ze even met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze even haar ogen sloot om te genieten van het zonnetje en van de geluiden die uit het bos kwamen. Tenminste, zo kwam ze over, dat ze dat aan het doen was. Dat was natuurlijk helemaal niet waar, het maakte toch niet veel uit voor haar. ”Zo in de bergen.. met al die prooidieren..” sprak ze even zachtjes tegen de kater naast haar.

Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   za 17 jun 2017 - 14:05

Dit was een mooie plek. Misschien met wat werk zou hier en prima kamp van gemaakt kunnen worden. Of een plaats voor Gatherings. Maar ze hadden de clan cavern, en die leek op het moment de beste optie. Toch, door het geluid van het beekje, deed dit hem denken aan het Riverclan kamp, ook al was dit geen eilandje en was er nergens riet te vinden. Als hij zijn ogen sloot, voelde dit toch een beetje aan als thuis. Zeker met die verwarmde zon op zijn rug.
Smokegaze zat op de rots en had Chillybreath uitgenodigd om naast hem te zitten. Hij wilde dit fijne moment met haar delen. Een licht puntje in het duister, letterlijk. Chillybreath kwam met een glimlach naar hem toe en sprong soepel naast hem neer op de rots. Samen keken ze om zich heen, al was het Smokegaze die ook daadwerkelijk genoot en al het pracht in zich opnam. Dat Chillybreath dit niet deed, wist hij echter niet. Chillybreath vertelde hem dat ze het knap vond hoe de Tribe katten hier leefde, waarop Smokegaze knikte. "Inderdaad," stemde hij met haar in. Smokegaze glimlachte warm toen hij zag hoe Chillybreath haar ogen dicht deed, alsof ze van het moment genoot. Smokegaze bekeek haar op dat moment. Een prachtige poes, dat was ze zeker."Hun manier van jagen zal ik wel het één en ander van willen leren," reageerde Smokegaze rustig toen Chillybreath had gesproken. "Ze jagen ook op de roofvogels, heb ik gehoord," vertelde Smokegaze vervolgens licht bewonderend en liet zijn blik naar het gat in het bladerdek glijden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   za 17 jun 2017 - 22:28

Chillybreath
De kater knikte even op haar woorden, hoe ze het knap vond dat de Tribe katten hier konden leven. ”Inderdaad,” klonk er van hem af, waarna Chilly haar ogen sloot, ‘genietend’ van het zonnetje. Ze hield eigenlijk helemaal niet van de zon, dat was veel te warm vond ze. ”Hun manier van jagen zal ik wel het één en ander van willen leren,” klonk er van de kater af, waarop ze instemmend knikte. Dat vond ze eigenlijk zelfs echt een goed plan, want dan zouden ze beter hier kunnen overleven en dat was altijd beter, niet waar? ”Ze jagen ook op de roofvogels, heb ik gehoord,” klonk de kater licht bewonderend, waarop Chilly ook even verrast naar de kater keek en zijn blik volgde door haar blik ook weer naar het gat in het bladerdek richtte. Het waren aparte katten, die tribe katten. Dat ze zo in de bergen woonden met al deze gevaren… het was een raar idee, maar ze had eigenlijk ook wel een beetje respect voor die katten. ”Eigenlijk zijn ze best wel geweldig…” sprak ze met een glimlachje tegen de kater, waarna ze even naar haar poten keek. Tja, dat was eigenlijk ook wel een eerlijk iets wat ze zei, want ze vond ze wel geweldig. Hoe ze hier konden leven. Gewoon respect eigenlijk. Ze schudde haar kopje iets en keek naar de ander. ”Ik ben wel blij dat we dit plekje hebben gevonden.” Sprak ze met een zacht glimlachje tegen de kater
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   za 17 jun 2017 - 22:41

Jagen op roofvogels. Ongelooflijk, toch? Een roofvogel zou een kat kunnen doden, en zij jaagden er op. Dat zal het zelfde zijn als een kat op een vos zou jagen. Nooit van hun leven dus. Hij wist er niet veel vanaf en misschien moest Smokegaze gewoon eens zo'n tribe kat opzoeken en vragen of hij een lesje jagen kon krijgen. Moest hij wel zo'n zogenaamde Prey Hunter zien te treffen, aangezien zij de enige katten in de tribe waren die jaagden, volgens de verhalen van de anderen. Smokegaze zelf had zo'n tribe kat nog niet ontmoet, alleen toen gezien in de Clan Cavern, verder niet. Smokegaze keerde zijn blik weer terug naar de poes toen zij begon te spreken. "Hun manier van leven is inderdaad bewonderenswaardig," om ze nou geweldig te noemen... Maar misschien was Smokegaze ook gewoon een beetje jaloers dat de poes de tribe 'geweldig' noemde. Smokegaze keek naar de prachtige poes, toen zij naar haar poten keek, met haar kopje schudde en daarna weer sprak. Smokegaze betrapte zichzelf er op dat hij eigenlijk erg nieuwsgierig naar haar was. Haar verhaal, haar interesses, alles, eigenlijk. Hield dat in dat hij een vriendin gemaakt had? Aangezien Smokegaze niet echt vrienden had, behalve zijn warriors-kameraden. Er was niet echt een kat die hij vertrouwde en écht omgaf. Behalve een deel van zijn familie, zoals zijn moeder, Butterstar en zijn broer, Thistleclaw. "Ik ook," snorde hij en haalde zijn blik meteen weer van de poes af, aangezien hij toen besefte dat hij wel érg lang naar haar had gekeken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   za 17 jun 2017 - 23:13

Chillybreath
De kater leek diep na te denken over iets, wat, wist ze niet maar hij was duidelijk over iets aan het nadenken. De kater keek naar haar toen ze weer begon te spreken, over dat ze hen geweldig vond. ”Hun manier van leven is inderdaad bewonderenswaardig,” klonk er van de kater af, waarop Chilly even knikte met een glimlachje. Ze waren… cool. En dat was voor Chilly een groot compliment om te geven, dat zeker. De kater keek echter opeens lang aan, waarom wist ze ook niet. Soms waren katten moeilijk in te schatten en dit was zo’n moment. ”Ik ook,” snorde de kater, waarna de kater vrijwel meteen weg keek van haar. Ze grinnikte even zachtjes en keek met zachte ogen naar de lucht. ”Dit is de meeste plezier die ik heb gehad sinds tijden, dus bedankt daarvoor..” sprak ze met een zachte glimlach, maar zonder naar Smokegaze te kijken. Misschien was dit namelijk niet het moment om naar de ander te kijken, uit schaamte misschien? Dat zou wel een goede redenering zijn, moest ze zeggen. Maar oké, kijken had een andere uitstraling gegeven misschien?
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   za 17 jun 2017 - 23:30

Irritatie. Smokegaze merkte irritatie bij zichzelf op, naar zichzelf toe. Hij irriteerde zich aan zichzelf, omdat hij het op het moment heel lastig vond om een fatsoenlijke houding aan te nemen. Hij werd nerveus, soms, hij voelde zich ongemakkelijk, hij voelde zich blij. Gevoel was raar en soms zo onbegrijpelijk en sinds gevoel één van de lastigste dingen was voor Smokegaze, was het nog ingewikkelder dan het behoorde te zijn. Hij weerhield zich er van om hardop te zuchten en duwde zijn opgekomen irritatie direct weg toen de poes weer begon te spreken. De woorden deden hem goed en het hield hem om de irritatie meteen weg te duwen. "Dat doet me goed," sprak hij oprecht. Maar waarom deed het hem goed? Dat wist hij dan weer niet. "Dat geldt ook voor mij," sprak hij vervolgens en glimlachte. Hij sprong van de rots af. "Laten we eens bij het beekje aan kijken," stelde hij vervolgens voor. Lang genoeg stil gezeten, genoten van het zonnetje. Smokegaze had zin om zijn poten nat te maken. Want hij had het warmer dan nodig was en wilde gewoon even niet meer stil zitten, voor dat het awkward ging worden. Het beekje was niet diep, maar wel diep genoeg om het buikvacht nat te maken. En toen spotte de kater een zwemmend visje. Een kleintje. Groot genoeg om twee happen van te nemen, maar meer ook niet. Hij zwaaide met zijn staart als teken dat hij een doelwit had om te vangen, zodat Chillybreath niet de jacht zou verstoren. Het visje zwom wat dichterbij en direct haalde Smokegaze uit met zijn poot, pinde het visje vast met zijn nagel en plette het tegen de grond, waar het visje slapjes spartelde. Hij boog zijn kop en doodde het, waarna hij opkeek naar Chillybreath met een glimlach. "Het visje is niet groot genoeg om de clan te voeden, er zitten hoogstens twee hapjes aan, dus bij deze," hij nam het visje in zijn bek en kwam weer dichter bij Chillybreath. "Aan jou de eer," en hij legde het visje voor haar neer.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   zo 18 jun 2017 - 0:19

Chillybreath
Het zonnetje werd met de seconde alleen maar warmer, dat was wat haar lichaam haar vertelde. En ze vertrouwde haar lichaam wel… meestal. Niet altijd, want er was zoiets als instinct die haar lichaam heel gek liet voelen en dat probeerde ze over het algemeen altijd te negeren. Want instinct was meestal totaal niet goed, echt niet. Dat was iets wat ze had geleerd in de afgelopen manen. ”Dat doet me goed,” klonk er van de ander, waarop Chilly even zacht glimlachend naar het gat boven hen keek. ”Dat geldt ook voor mij,” klonk er van de kater af, waarna de kater van de rots af sprong en Chilly even vragend naar de kater keek. Wat was hij nu weer van plan? ”Laten we eens bij het beekje aan kijken,” stelde de kater voor, maar voordat ze überhaupt had geantwoord was de kater al richting het beekje gegaan, waarop Chilly volgde. Al klonk het sowieso wel als een goed plan, moest ze zeggen. Chilly keek naar het beekje en toen naar de kater die het water in ging. Ze zou best het water in willen hoor… maar nee, voor nu was ze content met hier blijven staan. Toen de kater met zijn staart zwaaide bleef Chilly stilletjes zitten, om geen enkel geluid te maken of te bewegen, dat kon de prooi laten schrikken en dat wilden ze niet, niet waar? Ze knipperde even en keek naar de subtiele bewegingen van de kater, een visje… Dat was al een lange tijd geleden sinds ze dat voor het laatst had gezien huh? Zoals te verwachten van de kater, had hij het visje al snel te pakken en keek naar haar met een glimlach, waarop zij reageerde met een glimlach. ”Het visje is niet groot genoeg om de clan te voeden er zitten hoogstens twee hapjes aan, dus bij deze,” klonk er van de ander af, waarna hij het visje op pakte en naar haar bracht. Oh, wat nobel. Ze kon het zeker wel appreciëren, dat moest ze wel zeker zeggen. ”Aan jou de eer,” en het visje lag voor haar. Ze glimlachte zachtjes en keek naar de kater. Het was inderdaad een kleine vis, zeker niet groot genoeg voor de clan. Dat was nou toch eens ‘jammer’. Als het aan haar lag zou ze alleen maar van dit soort visjes eten. ”We kunnen hem delen, toch?” sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze even naar het visje keek. ”Het is immers jouw prooi, zou zonde zijn als ik ervan geniet terwijl ik er niks voor heb gedaan…” Ah, ze had er eigenlijk geen problemen mee, maar you know. Ze moest toch wel een beetje lief zijn voor de kater hm?
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   zo 18 jun 2017 - 14:00

Smokegaze was een top visser. Jagen en vissen waren twee sterke punten bij hem, maar vechten was waarschijnlijk toch beter, aangezien de landjacht niet zijn ding was. Hij was goed in het water, maar slecht op het land. Maar vechten had hij wel weer een goed handje van. Hij kon zichzelf hartstikke goed verdedigen en was ook zeker de slapste niet. En vissen, vissen was voor hem een manier om zich te ontspannen. Hij hielp de clan er mee en vond het ook nog eens ontzettend leuk om te doen, in tegenstelling tot vechten. Vechten vond Smokegaze vreselijk en hoogstwaarschijnlijk kwam dat weer omdat zijn vader vroeger was doorgedraaid, nog voor Smokegaze geboren was, en toen een elder om het leven had gebracht. Zou Smoketear in Starclan zijn?
Smokegaze gaf zijn vangst aan Chillybreath en ontving een zacht glimlachje. Ze vroeg hem of ze het visje niet gewoon konden delen. "Ik heb het aan jou gegeven," miauwde hij en haalde zijn mondhoekje omhoog. Smokegaze trof later misschien wel weer een klein visje, deze was voor Chillybreath. Haar volgende woorden zorgde er voor dat Smokegaze zachtjes grinnikte. "Ik jaag voor de clan, niet voor mezelf en aangezien jij tot de clan behoort, is deze voor jou," miauwde hij met een knipoog. Dat was niet helemaal waar, want dit visje was speciaal voor Chillybreath en niet omdat ze gewoon een clangenoot van hem was. Hij mocht haar en daarom was het visje voor haar. Daarbij had Smokegaze een aantal dagen nog een visje gehad. Een kleintje, nauwelijks een hap. Toen drong er weer een vraag bij hem naar binnen. Waarom sloofde hij zichzelf zo erg uit voor deze poes? Hij duwde de vraag meteen weg. Het was niets bijzonders, Smokegaze vond haar gewoon aardig, heel simpel, toch?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   ma 19 jun 2017 - 17:52

Chillybreath
Toen ze vroeg of ze het visje niet konden delen, leek de kater het niet met haar eens te zijn. ”Ik heb het aan jou gegeven,” klonk er van de kater af, waarna de mondhoek van de kater iets omhoog ging. Dat was attent, moest ze zeggen, en dat mocht hij zeker vaker doen. Daar was ze meestal wel oké mee. De kater grinnikte even op haar volgende woorden. ”Ik jaag voor de clan, niet voor mezelf en aangezien jij tot de clan behoort, is deze voor jou,” klonk er met een knipoog van de kater af, waarop Chilly even ‘verlegen’ weg keek en toen weer terug keek naar de kater. Jammer genoeg voor haar was het misschien niet handig om het nu maar te accepteren. Ze zou het best wel willen.. maar eerlijk leek het wel niet. ”Maar het is raar om alleen te eten…” sprak ze zachtjes tegen de kater, waarna ze naar het visje keek en op haar lip beet. ”Wil je écht niet mee-eten?” vroeg ze even zachtjes aan de kater terwijl ze ietsjes opkeek naar de kater. Ze vond het totaal niet raar hoor, om als enige te eten. Nee, dat zou ze wel vaker willen doen. Maar voor haar imago zou dat totaal niet goed zijn weet je. Ze slikte even en keek naar de kater. ”Anders ga ik me schuldig voelen..” sprak ze met een ongemakkelijke glimlach tegen de kater.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 17:39

Het mooie was dat Smokegaze nu gewoon zichzelf was. Puur zichzelf. Maar toch deed hij anders dan normaal en hij had het door. Ja, in andere situaties zou hij zijn vangst ook gedeeld hebben met de ander, er op gestaan hebben dat de ander die opat, in plaats van hijzelf. Maar nu was het anders. Ten eerste had hij zijn best gedaan om de vis zo strak mogelijk te vangen en wilde hij dat de poes een goede mening over hem vormde. Maar waarom? Waar was hij op uit? Hij was eigenlijk nergens op uit, maar toch deed hij dit alles. Toch was hij bezig met een goede inruk maken op de poes. Hij mocht haar. Chillybreath vertelde hem dat het raar was om alleen te eten. Vroeg of hij écht niet mee wilde eten, dat ze zich anders schuldig zou voelen. Smokegaze grinnikte zachtjes. "Maar dat is nergens voor nodig," lachte hij. Maar waarschijnlijk meende ze wat ze zei. "Oké, goed dan," ging hij verder. Een klein nipje, zodat de rest van het kleine visje voor Chillybreath alleen was. "Aan jou de eer," ging hij verder. Dames eerst, zo hoorde dat. Misschien kon hij straks wel weer een klein visje vangen. Zoveel was er niet in dit gebied en zeker niet in dit kleine beekje.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 19:55

Chillybreath
De kater grinnikte zachtjes op haar woorden, toen ze vertelde dat ze het raar vond om alleen te eten en of hij echt niet mee wilde eten.. want anders ging ze zich ‘schuldig’ voelen. Yeah right alsof zij zich schuldig kon voelen over iets. Het enige waar ze zich schuldig over kon voelen waren haar eigen acties, waar ze later spijt van kon krijgen. Dan voelde ze zich schuldig tegenover haarzelf, niet eens tegenover de ander. Zoiets als zich ‘schuldig’ voelen had ze nooit geleerd als kitten en apprentice, niemand die lette in die periode toen op haar of iets… dus dat was al best makkelijk om te negeren, om het niet te voelen überhaupt. Nee, dat was simpel, daar was ze dus totaal niet bang voor. ”Maar dat is nergens voor nodig,” klonk er lachend van de kater af. Nou? Ging hij er nog iets aan doen of wat? Hij zou wel moeten, eigenlijk. Alleen tja, als hij dat niet deed dan moest ze het maar opeisen hm? ”Oké, goed dan,” vervolgde de kater tegen haar, waardoor Chilly hem een lief glimlachje gaf. Hey, dat had hij verdient right? ”Aan jou de eer,” klonk er van de kater af, waardoor Chilly zachtjes glimlachte en langzaam naar voren boog om voorzichtig een hapje te nemen van de vis. Ze sloot even genietend haar ogen en keek met een glimlachje op naar de kater. ”Dat is alweer een tijdje geleden…” sprak ze met een zacht glimlachje, waarna ze even naar de kater keek en de vis een beetje naar hem toe schoof. Nu was het zijn beurt, niet waar? ”De eerste vis sinds tijden proeft geweldig.” sprak ze met een zachte grinnik tegen de kater. En dat meende ze ook.. half. De eerste vis smaakte inderdaad weer goed, alleen op zo'n vrolijke toon had ze het niet gezegd als ze haar masker af zou hebben.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 21:01

Wat was het toch? wat was er aan haar wat haar zo mysterieus maakte. Wat haar lach speciaal en de glans in haar ogen bijzonder maakte? Ze leek blij, vrolijk, oprecht, ze leek alles wat een kattin speciaal maakte. Maar er was iets aan haar waar Smokegaze zijn poot niet op kon zetten. Hij wist verder ook niet veel van haar. Ze was mysterieus en mooi en dat maakte hem alleen maar nieuwsgierig naar haar, zorgde er voor dat de kater zich tot deze poes voelde aangetrokken. De massieve kater glimlachte toen de poes een voorzichtig hapje van het visje nam. Smokegaze lachte. "Dat is wel een heel subtiel hapje, madame," zijn glimlach was uiterst vriendelijk. Maar ze vertelde dat het lang geleden was en ze leek er enorm blij mee. Dat deed Smokegaze goed. En toen vertelde ze dat de eerste vis sinds tijden geweldig proefde. "Ik weet het, het is geweldig," snorde hij tevreden. Vervolgens boog de kater zelf naar voren en nam een subtiel hapje van de vis en schoof deze vervolgens een stuk naar Chillybreath toe, waarna hij genoot van het nipje die hij had genomen. "De rest is voor jou en ik sta er op," miauwde hij. Het was nog een grote hap voor één kat en dan was de vis eigenlijk ook alweer op. Maar hij stond er op. Smokegaze genoot erg van dit moment. Samen, met een prachtige poes, in een mooie omgeving, een visje delen, dat was toch prachtig? Dit soort momenten herinnerde hem er aan dat het leven mooi was, dat het leven het waard was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 22:50

Chillybreath
De kater lachte even om het feit dat ze maar een klein hapje had genomen. Wat nou? Ze probeerde nog een beetje aardig te zijn voor de kater. Al deed ze dat de hele tijd al, maar dit waren best wel ‘grote’ gebaren voor haarzelf. Dit soort dingen opgeven was lastig voor haar, maar dat deed ze maar wel gewoon. Alles om haar imago omhoog te houden hm? Misschien was het deels ook wel zodat ze geliefd zou zijn, iets wat ze nooit was door haar moeder. ”Dat is wel een heel subtiel hapje, madame,” klonk er met een vriendelijk glimlachje van de kater. Ze glimlachte ook even naar hem en grinnikte even zachtjes. ”Subtiele dingen kunnen soms de beste dingen zijn.” sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater. Toen ze vertelde dat de eerste vis sinds tijden geweldig smaakte, leek de kater er tevreden mee te zijn. ”Ik weet het, het is geweldig,” klonk er tevreden spinnend, waarop ze even knikte. Daar was ze het wel zeker mee eens. De kater boog voorover en nam zelf een subtiel hapje van de vis, waarna hij het laatste stukje vis weer naar haar toe schoof. Dat was zeker een gentleman, moest ze zeggen. ”De rest is voor jou en ik sta er op,” klonk er van de kater, waarop ze even naar hem keek en zuchtte met een glimlachje. Hier moest ze wel iets voor terug verzinnen. Ze kon dit niet zomaar door haar poten laten glippen hm? ”Oké…” sprak ze zuchtend met een glimlachje van haar af, waarna ze naar hem keek. ”Máár… Dan krijg je nog wel iets tegoed van me.” sprak ze met een glimlachje tegen de kater, terwijl ze hem strak aan keek met een zachte, maar toch iets speelse blik in haar blauwe ogen.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 23:03

Het waren de kleine dingen die het hem deden, toch? Zo zag Smokegaze het wel. Zo ook dit samen zijn met Chillybreath en hoe ze een subtiel hapje nam. Gewoon zodat ze niet gierig over zou komen. Het gaf ook een goede indruk, hoe vaak Smokegaze ook had gezegd dat het visje voor haar was. Chillybreath sprak vervolgens dat subtiele dingen de beste dingen konden zijn, waarop Smokegaze instemmend knikte. Hij nam zelf ook een subtiel hapje, want subtiele dingen waren echter de beste dingen. Hierna schoof hij de rest naar Chillybreath toe. Hij wilde gewoon graag zien dat Chillybreath zijn aanbod accepteerde, want wie wist wat dat betekenen kon, toch? Maar wat kon het betekenen? Wat wilde Smokegaze dat het betekende? Smokegaze stond er dan ook op dat de rest van de vis voor Chillybreath was en ze accepteerde het, eindelijk. Wel met een zucht en een glimlach in één en Smokegaze trok lichtjes zijn wenkbrauw op. Ze sprak vervolgens dat hij dan wel iets van haar tegoed had. "Oh?" Hij lachte en wilde bijna Chillybreath een kopje geven, maar deed dit niet. "Waarom moet er iets tegen over staan als iemand wat aardigs doet?" Vroeg Smokegaze vervolgens, oprecht nieuwsgierig en niet al te serieus. Maar hij was wel benieuwd. Hij wilde wel weten waarom er iets tegen over moest staan als iemand anders wat aardigs deed. Voor hem hoefde het niet. Het deed hem al goed dat hij iets aardigs voor iemand deed, voor Chillybreath. Hij merkte dat hij er van genoot, wat hem ergens de angst aan joeg, maar het maakte hem ook blij.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 23:13

Chillybreath
De kater leek blij te zijn dat ze eindelijk het visje accepteerde, maar toen ze er een voorwaarde aan plakte ging er een wenkbrauw omhoog. Wat? Het was niks verkeerds dat ze van hem ging vragen hoor, totaal niet eigenlijk. ”Oh?” lachte de kater even, waarop Chilly hem even met een zachte glimlach aan keek. Zou hij er dan problemen mee hebben dat ze iets voor hem terug wilde doen? Ook al wist de kater nog niet eens wat, het zou niet iets zijn waar ze veel moeite voor moesten doen. En ze zou ook geen prooi speciaal voor hem vangen of iets in die trant. Nee, ze had al iets heel anders in haar kop zitten wat ze wilde uitvoeren. ”Waarom moet er iets tegen over staan als iemand wat aardigs doet?” klonk er van de kater af, waardoor Chilly even knipperde en naar de ander keek en zachtjes glimlachte. ”Nou… ik wil graag iets terug doen… Het wordt niks speciaals hoor, echt niet.” sprak ze met een ongemakkelijke glimlach, waarna ze even weg keek. Nu nog een echte goede reden bedenken waarom ze dat wilde. Een voor de hand liggende reden misschien? Dit deel was een stuk moeilijker om te bedenken, al kon ze wel aan bepaalde dingen denken, alleen het klonk uiteindelijk niet zo goed in haar kop als ze eerlijk was. ”Vind je het erg dan?” vroeg ze even ietwat verlegen aan de kater, terwijl ze even met onschuldige ogen naar hem keek. Beetje onschuldig en lief doen, dat kon nooit kwaad op momenten zoals deze. Zo hoefde ze niet persé een reden te geven, maar was het alsnog wel duidelijk dat ze gewoon iets terug wilde doen.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   di 20 jun 2017 - 23:33

Ze had zijn vangst aangenomen en dat voelde toch wel goed. Een kater deed gewoon graag iets voor een poes wanneer deze het waard leek te zijn en Smokegaze vond een poes niet snel iets waard. Natuurlijk, clangenoten waren altijd wel iets waard. Familie, vriendin, maar een speciale kattin? Iemand om je toch een beetje voor uit te sloven? Je mannelijke charmes in al zijn glorie laten zien? Natuurlijk, hij wilde niet te snel, hij wilde dat de poes het gevoel kreeg dat zij ook echt speciaal was. Dat de kater moeite wilde doen. En Smokegaze zou willen ervaren dat hij ook écht moeite zou moeten doen. En het gevoel dat hij dat wilt, tot op het uiterste. Want als hij zo ver zou willen gaan, dan was de poes het ook écht waard. Hij zou willen smachten naar haar. Maar was dat wel waar Smokegaze op uit was? Hij twijfelde enorm en durfde er niet zeker van te zijn. Ja, hij merkte dat hij haar meer dan gewoon aardig vond, waarom zou hij anders zo'n dag met een poes doorbrengen? Dat die je niet even zomaar. En dan zeker zoveel moeite doen. Maar tegelijkertijd was hij bang, hij wilde niet zijn zoals zijn vader.
En maar wat graag wilde ze iets terug doen en hoe ze het bracht maakte hem ongemakkelijk. Natuurlijk vond hij het aardig en waardeerde hij het enorm. Maar haar glimlach was ongemakkelijk. Dus wat kon het zijn? En zoals ze het vroeg, of hij het erg vond, zo onschuldig met grote, prachtige, helder blauwe ogen die zoveel mysterie uitstraalde. Smokegaze vermande zich en probeerde de ongemak en verlegenheid niet te laten merken. Dus glimlachte hij. "Nee, natuurlijk niet," bracht hij zachtjes uit. "Ik wil gewoon dat je weet, wanneer ik iets geef, er niets voor terug hoef," vervolgde hij met een zachte glimlach. Vervolgens stond hij op en keerde zich naar het water. "In voor wat zwemmen?" Vroeg hij. Of nou ja, zwemmen, diep was het water niet. Maar hij wilde maar wat graag uit het ongemak. Geen haast. Eerst maar een leuke, fijne dag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
612
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   wo 21 jun 2017 - 12:20

Chillybreath
De kater begon te glimlachen na haar woorden, ze had geen idee wat de woorden met de kater hadden gedaan, of überhaupt iets gevoeld had bij de woorden die ze had uitgesproken, maar dat zou later misschien wel blijken right? ”Nee, natuurlijk niet,” klonk er zachtjes van de kater af, waarop Chilly even zachtjes glimlachte en naar de kater keek. Mooi, dan was dat alvast geregeld niet waar? Dat zou het later alleen maar makkelijker maken om nieuwe dingen af te spreken met de kater als het nu ook al zo makkelijk ging. ”Ik wil gewoon dat je weet, wanneer ik iets geef, er niets voor terug hoef,” klonk er van de kater af met een zachte glimlach. Well, ze deed het gewoon voor het gemak, maar oke, dat wist de kater natuurlijk niet he. Chilly nam het laatste hapje, wat ze nog niet had genomen en keek naar de kater die de richting op keek van het water. ”In voor wat zwemmen?” klonk er van de kater af, waarop Chilly even naar het water keek en grinnikte. Hoe dan? De kater was soms niet al te slim of wel dan? ”Hoe wil je zwemmen in dat water?” vroeg ze even grinnikend aan de kater, waarna ze rustig het water in stapte met haar voorpoten. ”Ik weet dat ik wat kleiner ben, maar zelfs mij zal het niet lukken om hier echt in te zwemmen.” sprak ze met een zachte lach tegen de kater.
Ɓσ


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Angel Without A Conscience   wo 21 jun 2017 - 12:38

Hij had het enkel voorgesteld om gewoon weer terug te gaan naar iets luchtigs, een bezigheid. Hij wilde genieten, geen ongemak ervaren. Echter was zijn woordkeuze misschien niet al te denderend geweest. Het water was helemaal niet geschikt om in te zwemmen. Het was een klein beekje dat hoogstens tot zijn buikvacht terecht kwam. Maar daarom kon er nog wel plezier in gemaakt worden. Dat was tenslotte waar Smokegaze op uit was. Chillybreath zei ook nog dat ze wist dat ze wat kleiner was. Ja, in verhouding met Smokegaze was ze dat ook zeker. Maar ook haar zou het niet lukken hier te zwemmen, hoogstens een jonge apprentice, maar zelfs die zou met de poten het water nog kunnen raken. Ja, een kitten kon hier wel verdrinken. "Nou, we maken ons gewoon heel klein-" Smokegaze zonk door zijn poten met zijn buikvacht bijna tegen de harde grond aan gedrukt, en sloop zo onhandig het water in "-en zo kunnen we zwemmen." Zijn lippen krulde zich op tot een jeugdige grijns en zijn ogen glommen. Hij had zijn snoet uitgestrekt om te kunnen praten, maar trok deze nu weer terug het water in, waardoor nu alleen zijn ogen en oren boven het water uitstaken. Niet eens zijn volledige rug was bedekt met water, zo'n klein, ondiep beekje was het. Met zijn grote pretogen keek hij naar Chillybreath, haar reactie afwachtend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Angel Without A Conscience
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Redwood-
Ga naar: