I adore you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I adore you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Russetpaw
Member

Daan
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: I adore you   ma 12 jun 2017 - 11:21

De rossige kattin keek uit over de hooglanden. Volgens de oudere katten was deze plaats precies zoals thuis. Er waren nog wel vlagen van herinneringen, maar daar bleef het ook wel bij. Russetpaw was geen kitten geweest die dagelijks de regels had gebroken en was netjes in het kamp gebleven. Ze was er niet bij geweest toen haar moeder en Cheekykit weg waren gegaan, ze had geslapen toen haar broertje en zusje achter hun moeder aan waren gegaan. Het gemis zou nooit weggaan, maar het leven ging door. "Hey, Mistpaw," mauwde ze terwijl ze zich omdraaide. De wind had de geur van haar zusje meegenomen. Deze plaats deed haar toch wel denken aan thuis, aan het woud waar ze geboren waren en waar ze alles hadden achtergelaten.

[ M i s t p a w ]


I ᖇᕮᗰᕮᗰᗷᕮᖇ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌᖇ ᕼᕮᗩᗪ ᑕᗩᑌGᕼT ᖴᒪᗩᗰᕮ

IT KISSᕮᗪ YOᑌᖇ Sᑕᗩᒪᑭ ᗩᑎᗪ ᑕᗩᖇᕮSSᕮᗪ YOᑌᖇ ᗷᖇᗩIᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistpaw'
Member

Kip
128
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I adore you   wo 14 jun 2017 - 21:39

Het enige waar ze op kon vertrouwen was haar neus, en dat deed ze. De jonge poes was veel liever thuis in de grot gebleven, bang voor alles dat buiten gebeurde. Echter was er een slecht gehumeurde warrior langs gekomen die haar aan had gezien voor lui, waardoor hij Mistpaw met boze woorden eropuit was gestuurd om te jagen voor de elders. Bang om hem tegen de haren in te strijken was de poes er dan ook als een haas vandoor gegaan, waardoor ze zich nu doodsbenauwd in een onbekend gebied bevond. Ze probeerde te jagen, maar met haar slechte zicht en de enkele training die ze had gehad was dat vrijwel onmogelijk. Dus struinde ze in paniek wat rond, enkel wat rust vindend op de hooglanden, waar het gebied aan thuis deed denken. Al betekende thuis ook haar moeder, en daar wilde ze ook niet aan terug denken. Noch Cheeckykit, noch Tigerposts, noch wie dan ook. De jonge poes was dan ook meer dan blij dat ze haar rode zusje rook. Haar wazige ogen konden in de verte een rood vlekje onderscheiden, waar de jonge poes snel op af schoot. "Hey, Mistpaw," Miauwde de poes terwijl ze zich omdraaide. "Russet!" begon ze nog rennende, waarna ze in paniek tot stilstand kwam bij haar zusje. "E-er was een warrior e-e-en hij stuurde mij eropuit om te jagen," Het was duidelijk dat ze onthutst was. "en ik kan helemaal nog niet jagen en volgensmij ben ik verdwaald e-e-en," Oh starclanzijdank dat haar zusje hier was, ze wilde naar huis.Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I adore you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: