{Kitten Search} Bird of Prey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Kitten Search} Bird of Prey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: {Kitten Search} Bird of Prey   ma 12 jun 2017 - 17:50


Raptorecho is er in geslaagd om Northdrift om zijn klauw te wikkelen. Een prachtige poes met pit, precies zoals Raptorecho de moeder van zijn kittens zou willen hebben. Raptorecho wilt niets liever dan nakomelingen, zodat zijn lijn blijft bestaan. Er is dus geen sprake van liefde, maar dat kan ook niet, want Raptorecho is een Psychopath en psychopaten hebben geen empathie, kunnen niet houden van en emoties zijn hoogstens oppervlakkig aanwezig.

Raptorecho wilt zijn broer helemaal naar de grond halen, ongelukkig maken en breken, dat is zijn doel in het leven, want Tigergaze is altijd zijn better geweest. Raptorecho doet daar dus alles aan.
En hij wilt dat zijn broer eens jaloers gaat worden op hém, daarom dat hij zijn leven zo "goed" mogelijk probeert te maken. Raptorecho wilt dingen voor elkaar krijgen en een status, een goede status, krijgen binnen de clan. Vertrouwd worden, terwijl Tigergaze langzaam weg zakt. Of dat lukt?

Maar om zijn leven dus zo goed mogelijk te maken, of te doen laten lijken voor de clan, heeft hij een gezin nodig, een partner en kittens. Op een avond volgde hij daarom Northdrift naar de Eagles Peaks. Daar kwam hij aan de praat met de prachtige poes. En die avond is het hem ook gelukt haar te verlijden. Meteen partners, nee, ze zijn dus nog geen koppel. En dat ze bevrucht is geraakt is ook nog onbekend. Maar dat zal snel genoeg gebeuren.
Zodra Raptorecho door heeft dat Northdrift zwanger is, zal hij haar voor zich gaan winnen.

Nu willen we dus alvast kittens gaan zoeken, die ergens aan het einde van de maand/begin volgende maand gekozen en geboren zullen worden.
Er zijn eisen; zo willen Daan en ik dat de namen alleen van roofvogels afkomen: Owl, Buzzard, Kestrel, Peregrine, Falcon, Eagle, Merlin, Condor, Vulture, Osprey en Harrier zijn dus mogelijk. Rijger-achtigen of andere vogels niet. Er is al een Hawkkit en een Shikrakit in het nest, dus Hawk en Shikra vallen af.
Voor vragen wat betreft de stamboom betreft kunnen jullie altijd bij Daan of mij terecht, aangezien die misschien wat onduidelijk en ingewikkeld is.

Uiterlijk daddy: Zilveren kater met donkere cyperse strepen, lange, dikke vacht, oranje/vurige ogen, grote, hoge bouw en breed gespierd.
Uiterelijk mommy: Rood met witte kattin met helder blauwe ogen, lange, dikke vacht, middelmaat qua bouw, hoog op haar poten en slank.

Veel succes met de aanmeldingen iedereen <3


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 


Laatst aangepast door Raptorecho op za 17 jun 2017 - 20:06; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerisepaw
Member

hannah
80
Actief
Discontent follows ambition like a shadow

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   ma 12 jun 2017 - 18:01

owlgaze
I may be not a king, but I still rule here♛General♛

Name: Owlkit
Rank: Kitten
Future name(s): Owlpaw ➞ Owlgaze
Future rank(s): Apprentice ➞ Warrior? Medicine cat?
Gender: Tom cat

♛Family & more♛

Mother: Northdrift
Father: Raptorecho
Grandmothers: Runningbrook, Levywhisp
Grandfathers: Flamescreech, Abysstear
Other family: Timespots, Bluepaw, Tigergaze, Mistfeather, Plumpaw, Spottedpaw, Ravenpaw, Wolfpaw
Crush: x
Mate: Love can be fake, but hate can be oh so real
Kits: x
Sexuality: Bisexual

♛Personality♛
sarcastic▲sassy▲playful▲comical▲sly▲honest▲bossy▲manipulative

Owl lijkt meer op zijn vader qua karakter. Hij is een heuse perfectionist en maakt vaak sarcastische opmerkingen wanneer hij pissig is. Hij is ook een brutale jongen, en ook eerlijk.
Wanneer hij vindt dat het echt nodig is biedt hij zijn excuses aan. Maar soms loopt hij ook weg.
Een erg bijdehand type, dus. Als je weghaalt van het feit dat hij dit allemaal doet om zijn onzekere kant onder de deken te houden.
Deze kater ontwikkelt dan langzaamaan een zekere personaliteit. Waardoor hij steeds meer bazig wordt en alles naar zijn zin wilt krijgen. Hij is ook best slim en luistert meer dan dat hij praat. Verder gaat hij meer naar de komische kant leunen, waar hij soms bijdehante grapjes maak om van sommige problemen af te komen.


♛Appearance♛

Fur color: brown
Fur length: longhaired
Fur patterns: tabby stripes from a darker shade
Eye color: hazelnutbrown
Scars: none
Tail: long and thick
Legs: long
Paws: strong
Teeth: sharp & short
Claws: sharp & long

Zoals je al kan zien zal de kater een ander uiterlijk hebben dan zijn ouders, behalve de strepen van zijn vader na, dan. Ook zijn oogkleur zou wel van een ander familielid komen. Hij heeft een echte WindClanbouw. Met de lange benen om snel te kunnen rennen en een soepele,
slanke bouw. Ondanks zijn dikke vacht dat hem meer massief laat lijken is hij echter niet de sterkste. Maar wel snel en intelligent genoeg om de vijand te slim af te zijn.
♛The person behind it all♛

Name: Hannah
RPG experience: 5 1/2 years
Why?: Vandaag, toen ik even een wandeling ging maken kwam deze kitten bij me op. Hij is zeker gebaseerd op twee personen wie ik erg als mijn idolen zie, maar dat vertel ik jullie nog niet. Anders is de fun zo verlopen.
Verder heb ik nog nooit zo'n kittenaanmelding gemaakt, dus leek het me leuk om het een keertje proberen. En WindClankitties? Why not.
Naast dat vind ik Raptor echt een geweldig karakter, en het is echt uitgebreid uitgelegd hoe hij op dit moment zijn eigen perspectief ziet, en leek het me leuk om een kitty van hem te bespelen. Gewoon eentje die erg naar hem opkijkt.

Veel plezier met jullie aanmeldingen, en het kiezen, of course.

x Hannah


Like a bullet train


Laatst aangepast door Cerisekit op di 13 jun 2017 - 15:40; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   ma 12 jun 2017 - 21:14

Hier is Hawk trouwens <3IC post count: 17
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1361
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   di 13 jun 2017 - 18:02??kit
WindClan || Female || Kitten

Algemene informatie
Naam: Verras me!
Rang: Kitten
Clan: WindClan
Geslacht: Kattin
Innerlijk
Persoonlijkheid: Deze kitten is heel erg teruggetrokken, gevoelig en verlegen. Ze durft anderen niet snel aan te spreken en schrikt nog van haar eigen schaduw. Ze is vaak heel erg alert, maar als het aankomt op sociaal gedrag met andere katten kan ze erg naïef zijn. Het is dan ook niet moeilijk om haar van alles wijs te maken: met een beetje moeite zou ze nog kunnen geloven dat een andere kitten een monster is. Hoe ze zich op latere leeftijd gaat ontwikkelen hangt volledig van de RPG af.
Vind leuk: Aardige katten, rust
Heeft een hekel aan: Drukte
Angsten: Boze katten, zowat alles wat een onverwacht geluid maakt
Uiterlijk:
Lichaamsbouw: Middelgroot, slank en hoog op haar poten. Een typische WindClanner en gebouwd op snelheid.
Vacht: Langharige zilveren tabby, net als haar vader
Ogen: Blauw, net als haar moeder
Pootkussens en neus: Roze
Accessoires: Geen
Littekens: Nog geen, mag ik hopen
Banden
Ouders: Raptorecho en Northdrift
Broers/zussen: Hawkkit, …
Overige familie: Bluepaw, Tigergaze, Mistfeather, Plumpaw, Spottedpaw, Ravenpaw, Wolfpaw, Timespots, kittens van Tigergaze en Oceanbreeze, enz…
Motivatie
Eerst en vooral vind ik het namenthema voor dit nestje echt geweldig! Het speelt erg mooi in op Raptorecho, die ook nog eens een erg interessant personage is en ik kan alleen maar raden naar hoe het leven van de kittens verder zal gaan met zo’n vader. Het lijkt me erg leuk om deel uit te maken van dat geheel c:IC post count: 111
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Daan
108
Actief
Hold me in your beating heart, forever is not enough. Let me lay my head down on the shadow by your side ❤️

CAT'S PROFILE
Age: ❤ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   wo 14 jun 2017 - 23:28

Hier is tha mommy <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
581
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 18moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   do 15 jun 2017 - 10:58GENERAL
Name; Merlinkit
Gender; Male
Age; 0 moons
Clan; Windclan
Bloodline; -
Rank; Kitten
EXTRA:


CLAN HIGH RANKS
Leader; Everstar
Deputy; Oceanbreeze
Medicine cat; Lizardpath
Medicine cat apprentice.; Routpaw
UITERLIJK
Fur color/print; Merlinkit heeft een grijs gevlekte vacht. De grijze kleur is afkomstig van zijn vader, Raptorecho en het wit en het vlekkenpatroon is afkomstig van zijn moeder, Northdrift.
Eye color; Zijn ogen zullen als kitten nog blauw zijn, maar uiteindelijk worden deze amberkleurig, net zoals de ogen van zijn vader.
Paw prints/nose; roze neusje en pootkussentjes.
Build; Merlinkit zal als kitten een gewone normale bouw hebben voor een kitten van Windclan, als hij ouder wordt, zal hij iets groter en smaller gebouwd zijn. Hij zal minder sterk zijn als de meeste andere katten, maar hij is wel zeer slim.
Enkele foto's; As a kitten, As warrior (1), As warrior (2)
INNERLIJK
As a kit: Merlinkit is een échte speelse kitten. Hij gaat graag op avontuur en speelt nog liever met zijn siblings. Zijn fantasie is ook enorm groot, waardoor zijn avonturen en spellen nooit saai zijn. In deze periode is hij ook hele close met zijn siblings. Hij zal hen altijd bij staan en hen helpen met wat ze  willen bereiken. Hij zal zelf ook afkomen met ideëen die niet altijd even realistisch zijn. Met dit komt ook zijn humor mee. Hij maakt hier en daar wel eens wat grappen.
As an apprentice: De grappenmaker en beschermer. Dit zijn twee belangrijke eigenschappen van Merlinpaw. Hij is zeer close met één van zijn siblings/andere apprentices en zal deze vriend dan ook op de voet volgen. Ondanks dat hij soms écht een last kan zijn, is hij wel een goede vriend en de beschermer in nood. Zijn kracht is niet zo groot als de andere apprentices, maar zijn slimheid helpt hem altijd goed op weg. Zijn vroegere onhaalbare ideeën, komen nu wel van pas. Zijn fantasie zorgt ervoor dat hij met dingen afkomt waar niemand anders aan zou denken. Bovenal kan hij ook wel eens gevoelig overkomen. Hij heeft soms iemand nodig die zegt dat, wat hij doet, goed is of iemand die hem af en toe een handje toesteekt. Hij is namelijk niet altijd een bom vol energie en vrolijkheid, net zoals iedere kat wel eens zo'n moment heeft.
As warrior: Dit beslis ik liever in de RPG zelf, omdat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren. ^^

Omdat Merlin gebaseerd is op Merlin (van de serie) heb ik hier een klein filmpje waarin een deel van zijn karakter te zien is dat ik net beschreven had.  (humor, slim, niet één van de sterkste, iemand die zegt wat er in zich op komt,...) https://www.youtube.com/watch?v=3K5f38kEQH4ME
Name: Yanthe
Age: 17
Rpg ervaring: 8 à 9jaar
Andere chars: Lizardpath, Barksound, Tallfright, Hazelnut, ...
Actief?: Ik ben elke dag online, al kan ik voor school wel eens een dagje (of twee) verdwijnen. Ik laat dit wel op voorhand weten.
Motivatie: Ik heb al een tijdje het plan om een nieuwe kitten aan te maken/aan te melden. Ik heb al een jaar geen kitten meer aangemeld omdat ik mijn andere accounts koste wat het kost actief wilde houden, maar nu denk ik wel dat het eens tijd wordt voor een nieuwe kitten! Ik heb deze kitten gebaseerd op een personage uit een serie (Merlin, die naam moest dan ook de naam zijn van de kitten ;D). Ik heb door de jaren heel heel wat dingen ontdekt bij mezelf en weet dan ook dat, als ik een kat baseer op een personage, ik deze veel beter actief kan houden. Ben ook blij dat dit een Windclan nestje is, want van deze clan ben ik het beste op de hoogte. Je mag me trouwens altijd een bericht sturen als er iets aan de hand is of als ik ergens moet posten, want het kan soms zijn dat ik dingen vergeet. Zo ben ik nu eenmaal. Geef me dan gewoon een seintje en ik reageer zo snel mogelijk! ;D


BONUS


I'll start a war if I have to...


Laatst aangepast door Tallfright op za 17 jun 2017 - 21:20; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member

Loïs
544
Actief
"Do as you wish. Everyone else does."

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 72 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   do 15 jun 2017 - 20:07

jus drein jus daun

C O N D O R F L O W E R

Female - 100% WindClan - Homosexual

Calm - Clever - Eager - Fierce - Jealous - Naïve - Patient - Stubborn - Strong - Daddy's girl - Super-Drone

Muscular - Grey tabby - Halflong - Blue eyes - Long tail

Deze steekwoorden hierboven? Het lijkt een beetje weinig voor een hele aanmelding, niet? Toch is dit het enige wat jullie van me krijgen. Een soort sneak peak op het karakter dat ik in mijn hoofd heb. Meer dan dit valt er eigenlijk ook niet te vertellen; ik kan het wel helemaal uitschrijven, maar het enige wat er dan bijkomt is extra woorden, geen extra inhoud. Vandaar dat ik het hierbij hou. Mijn motivatie kan echter wel uitgebreid uitgeschreven worden. Waarschijnlijk hebben jullie wel gemerkt dat ik inactief ben geweest de afgelopen 1/2 maanden. Nu voel ik toch weer allemaal inspiratie opborrelen, maar lang niet voor al mijn karakters. Daarom wil ik er een nieuwe bij, zodat ik met een verse start weer helemaal actief kan worden op warrior cats. Deze kitten search is daar perfect voor. Ik ken Raptor natuurlijk al een hele tijd (sinds dat tie kitten was, eeyy) en heb echt ontzettend veel plezier gehad met het RPG-en met hem. Northdrift ken ik nog niet heel goed, maar een kitten van Daan zijn is altijd leuk! Ik zou het ontzettend leuk vinden om een deel te mogen maken van dit nest. Ik hoop dat jullie mij kiezen! <3

we're made of flesh but we must live like we're made out of i r o n

Laatst aangepast door Waspsting op di 4 jul 2017 - 23:43; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   vr 16 jun 2017 - 18:28

Leuke aanmeldingen al! Gaat een tof nestje worden. Daan en ik zijn aan het overleggen voor de einddatum (:IC post count: 17
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   za 17 jun 2017 - 14:08

We hebben overlegd en zondag de 25ste van deze maand sluiten we de aanmeldingen.


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowtip
Elder

[ ❁ ] Beertje
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [ ❁ ] 119 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   za 17 jun 2017 - 14:36


osprey
Uiterlijk: In het kort.
Ospreyflare is een prachtige kattin. Ze wordt geboren met een heel licht gekleurde pels. Hier en daar zijn al vlekken te zien, daarom krijgt ze de naam Ospreykit. De roofvogel is over het algemeen wit, met donkerbruine vleugels, rug en staart. Ook is er een soort maskertje bij de vogel. Sommige visarenden hebben ook nog wat lichter bruin in hun veren. Dit is ook te zien bij Ospreykit. Haar patroon klopt helemaal. Wanneer ze stilaan volwassen wordt zullen de kleuren helemaal tot zijn recht komen. Haar kittenblauwe ogen zullen ook stilaan oranje kleuren, met een eeuwig brandend vuur. Ze heeft een lange vacht en is heel slank, zoals haar moeder. Ospreyflare zal haar naam krijgen door de rode vlekken in haar vacht, die ze duidelijk van Northdrift heeft.


Innerlijk: in het kort.
Ospreykit is in haar kitten tijd natuurlijk een gewone kitten. Jonge dieren worden geboren met een temperament dat vast staat, niet een persoonlijkheid. De kitten heeft een vrij vurig temperament. Ze reageert altijd heel heftig op alles, wat best wel schattig is. Het kleintje kan maar moeilijk stil blijven zitten. Ze wil altijd op avontuur. Later zal ze brutaler worden, gedurfder. Het is niet dat ze slecht is of het kwaad bedoeld, maar ze weet nooit blijf met haar woorden. Haar gedachten zijn ongeordend en dat is Osprey ook. De jonge kattin gaat een snelle uitvlieger zijn. Zelfstandigheid is het begin van alles.


ospreyflare

© darren criss


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member

Elfje
1006
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 18 jun 2017 - 20:40


Kestrelflight / breeze / dream


General
Hallo! Mijn naam is Kestrelkit. Ik ben nu nog niet geboren, maar laat ik me al eventjes voorstellen. Ik ben een kattin, mijn mama is Northdrift en mijn papa is Raptorecho.
Ik heb nog andere familie, namelijk: Runningbrook, Levywhisp, Flamescreech, Abbystear, Timespots, Tigergaze, Mistfeather, Bluepaw, Plumpaw, Spottedpaw, Ravenpaw en Wolfpaw.
Best een grote familie dus.Inside

Maar laten we het weer over mij hebben, Mijn persoonlijkheid om precies te zijn! Ik loop echt altijd met mijn kopje in de wolken. Ik dagdroom graag en heel erg vaak. Dit kan later wel eens voor ongemakkelijke situaties en hinderingen van mijn taken zorgen. Maar daar maak ik me nu nog geen zorgen over. Ik sta vaak open voor een spelletje of een grap, dat vind ik leuk!
Maar pas wel op hoor! Als ik boos ben, dan ben ik ook écht boos. Ik ga je dan niet zomaar vergeven. Ja dat hoor je goed!  Mijn vergiffenis moet je verdienen, door er iets voor te doen.
Eigenlijk ben ik best wel een beetje een kleine Drama Queen…Outside
Ik heb een lange en erg pluizige vacht. Hij is rood met wit, net zoals die van mama. Maar in plaats van het vlekken patroon dat mama op haar vacht heeft staan, heb ik het tabby patroon van papa gekregen. Ik hou van mijn vacht, hij is zo mooi! Maar mijn ogen zijn anders als die van zowel mama als papa. Ze zijn geel/oranjeachtig. Hoe noemde je dat ook al weer? Oh ja! Amberkleurig! Mijn neusje en pootkussentjes zijn allemaal een mooie kleur roze.
Ik ben niet erg groot, maar ook niet klein hoor! Net als papa en mama heb ik een hoge bouw en ik ben vrij slank. Ik ben dus een echte WindClanner!Player

Dan moet ik natuurlijk ook nog een woordje doen over degene die mij gaat bespelen!
Haar naam, nou ja, bijnaam dan, is Elfje. Ze is over minder als een halve maand 16, en heeft zo’n 3 en een half jaar ervaring in de RPG.
Ze wil graag weer een kitten spelen, eentje met een familie. Vooral als het zo’n familie vol met drama zal zijn zoals deze! Ook vindt ze het thema van de namen geweldig! Ze passen dan misschien niet bij mijn karakter, maar dat is misschien wel een beetje haar punt.
Anyways, ik wens haar en iedereen die zich heeft aangemeld of zich nog gaat aanmelden veel geluk!All of the legends die at twenty seven

They all went to heaven, all of the legends
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Blup
733
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: Around the 50+ moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   di 20 jun 2017 - 15:06


the first thing they see is the face on the wall


Keep smiling


General
Name: Eaglebait
Name meaning:
Eagle - Arend
Bait - Aas/Karkas
Based on: Red john
Gender: She-cat
Age: unborn
Parents: Raptorecho x Northdrift
Siblings: Shikrakit, Hawkkit, ??, ??
Clan: Windclan
Rank: Kitten


Outside

Fur colour: Witte vacht, kleine lichte rood/bruine vlekjes verspreid over haar lichaam net zwarte oortjes, staart en vlekje op der neus
Foto:
 
Fur structure: Lang
Eye color: Mintgroen
Scars: Nog niet
Built: Groot
Paw pads: Zwart
Description: Deze meid is nog niet geboren maar de wereld zal het moeilijk krijgen wanneer dat wel zo is. Aan haar is geen ontkomen aan en ze zal alles doen om veder te komen, je zal nooit veilig zijn tot je voor altijd onder de grond ligt naast alle andere lijken. Ze zal niet luisteren naar andere en is een hand vol, uitdagingen gaat ze niet uit de weg en ze zal er alles aan doen om te winnen. Haar bouw is grofgebouwd en de grote zal van haar vader erven. Haar oogkleur is mintgroen en kunnen zo diep en kill kijken dat sommige er bang van kunnen worden, geen emoties in te vinden. Het is haar aangeleerd om een gesloten boek te zijn, om andere niet te laten zien dat je pijn heb, enkel zou ze bescherming tonen naar haar moeder en naar haar broers en zussen voor de rest is ze een monster. Gecreëerd door haar vader om zijn klusjes te klaren.

Inside

Likes: Verhalen over stoere warriors, haar pappie, ruige spelletjes, over de grens gaan, katten pesten
Dislikes: Regen, koud weer, in haar nest liggen
Character keys: Moedig, koppig, brutaal, eigenwijs, leergierig, rebels, beschermend, arrogant, kort lontje, eigenzinnig, geen blad voor der mond

Character:

::Kitten time:: Als kitten doet Eagle zich erg stoer voor en wilt zich vooral tegen over haar ouders bewijzen en probeert vaak de aandacht van haar vader te trekken. Dat komt omdat hij een grote sterke kat is in haar ogen en zo wilt zij precies worden. Machtig, sterk en super groot! Haar bouw werk daar wel een handje aan mee. Vanaf dat Eagle geboren was was het duidelijk dat ze zou uitgroeien tot een sterke en grofgebouwde kattin en dat is enkel allemaal gunstig voor haar vader. Haar karakter zou ook veel op die van haar ouders lijken. Eagle is een echte stiekemerd en vreet van alles uit sleurt vaak haar siblings mee naar buiten om kattenkwaad uit te halen.

::Apprentice time:: Wanneer de kittens getraind moeten worden, zal zij de eerste zijn die er met volle zin tegenaan vliegt. Ze heeft een sterke leerzucht maar na langere tijd vind ze haar mentor te saai worden. Ze wilt meer leren op het gebied van vechten en vind de gene die haar traint maar een grote grap. Ze zal dus erg gaan botsen met haar mentor dat de kans dat die twee in elkaars haren zouden gaan vliegen groot is. Shikra zou dan vaak weg sneaken van haar trainingen. Katten die haar tegenspreken of haar hier op straffen krijgen een grote bek terug of misschien zelf een kras over hun snuit, het gaat haar niks aan en komt heel brutaal over tegen over de rest. Haar doel is het enige wat telt en alles en iedereen zou aan de kant geruimd worden als deze op haar pad komen.

::Warrior time:: Eaglebait is een echte vechtersbaas geworden. Ze is een trotse meid en komt erg stoer over. Haar doel is gelukt maar dorst naar meer begint te groeien.

De rest word in de RPG ontwikkelt c:


About me
Name: M / Marlie c:
Age: 16
Rpg ervaring: Rond de 3/4 jaar al weer
Activiteit: well, long story short me = 100% active :')tag: --- | notes: ---


::::
 Laatst aangepast door Demonslayer op za 24 jun 2017 - 14:34; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   di 20 jun 2017 - 16:21

Al een leuke aanmeldingen allemaal! Kiezen gaat nu al lastig worden, haha. Daarom zal t wss ook een groot nest worden~

Nog 5 dagen te gaan!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   za 24 jun 2017 - 14:33

Morgen sluiten de aanmeldingen om 15:00, zorg er voor dat je aanmelding dan af is en/of geplaatst!
Veel succes allemaal <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

beertje
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ◄ 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   za 24 jun 2017 - 20:23

Veel succes peeps c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 25 jun 2017 - 0:27

Ik wil bij voorbaat al zeggen dat ik elke aanmelding stuk voor stuk leuk vind en wie weet komt er hierna nog een nestje. Voel je dus niet afgewezen als je niet gekozen bent.
We hebben al besloten het maximaal aantal kittens te nemen omdat het kiezen gewoonweg te moeilijk is ^^"


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Daan
108
Actief
Hold me in your beating heart, forever is not enough. Let me lay my head down on the shadow by your side ❤️

CAT'S PROFILE
Age: ❤ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 25 jun 2017 - 15:04

Heya mensen! Ah well, het is tijd en aan al jullie enthousiasme in het onzin topic is wel te zien dat jullie er zin in hebben. Daarom hebben Nath en ik hier de uitslag voor het geweldige nestje van Raptorecho x Northdrift! <3 Het nest is iets groter geworden dan we hadden gewild *kuch* maar dan moeten jullie maar niet zulke awesome kittens bedenken. Het spijt ons enorm voor hen die niet gekozen zijn, maar we kunnen niet iedereen kiezen :C

Condorkit van Loïs
Merlinkit van Yanthe
Ospreykit van Beertje
Owlkit van Hannah

De geboortevolgorde zal als volgt zijn: Condor - Merlin - Shikra - Hawk - Owl - Osprey

xx Nath & Daan


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leo
Member
Rebecca / Lion
217
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♚25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 25 jun 2017 - 15:05

Ik heb serieus gegild omg <33

ik zal Owl meteen aanmaken


you’re happier

aren’t you?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member

Puddin M
88
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 25 jun 2017 - 15:06

Congrats <3 super leuk nestje geworden -aa-


 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan

916
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Kitten Search} Bird of Prey   zo 25 jun 2017 - 15:06

AAAAA YES <3 <3
Ik ben zo blij omg omg ik ga haar meteen aanmaken aaaa


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Kitten Search} Bird of Prey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: