Caught In The Storm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Caught In The Storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Caught In The Storm   ma 12 jun 2017 - 20:12

Chillybreath
Ze voelde zich totaal niet op haar gemak in de grot, dat mocht iedereen van haar weten. Alleen dat vertelde ze aan niemand. Oeps. Ze was ook wel een beetje lastig hoor, maar goed dat niemand die kant van haar kende. Dat zou gewoon niet goed komen. Ze ergerde zich vooral aan de bijzijn van zoveel katten waarvan ze niet eens wilde dat ze er waren. Hier vielen dus vooral de katten onder die niet bij haar in de Clan zaten. Maar zelfs grotendeels van haar eigen Clan ergerde ze zich wel erg aan, maar dat was ze inmiddels gewend. Het was al een wonder dat ze al tijden niet meer met haar moeder had gesproken, want dat zou pas erg zijn geweest. Als er iemand was waarmee ze niet overweg kon, dan was het haar moeder wel. Vreselijke kat dat ze was. Ze was eerder blij dat ze niet meer aan haar vast zat, ze had vast wel weer andere katten die ze kon vervelen en treiteren. Maar hey, ondanks dat ze aan dit soort onderwerpen dacht, zag ze er zelfs nu uit als een vriendelijke, rustige maar onzekere poes. Haar dekmantel was vrijwel perfect, al was het eerder een automatisme geworden om zo te zitten en te doen. Maar oh well, het hielp haar prima. En ze kon nog steeds de meest vreselijkste dingen over katten denken. Ooit zou ze vast wel een keer uit elkaar vallen, maar dat was nu nog niet. Zolang dat niet gebeurde kon ze net zo goed een goed imago opbouwen, dan viel het later alleen maar mee en wilden katten haar 'helpen'. Niet dat ze dat wilde, maar ze moest toch wel iets ophouden. Of ze brak zo erg dat ze de Clan uit gezet werd... maar daar kon ze niks over zeggen.

En daarom was ze eigenlijk hier. Hier in The Highlands kon ze goed nadenken over alles wat er gebeurt was de afgelopen tijd en hoe ze zich voelde. Het klonk suf, maar het hielp haar wel iets. Ze zuchtte even, terwijl ze rond keek. Ondanks dat het leek op te warmen, was het nog steeds frisjes hier. En dat was best apart, vooral omdat dit nooit het geval was in het oude territorium. Niet dat ze daar veel waarde aan hechtte, maar ze was dit gedoe ook wel weer zat. Als dit nou eens een keer kon ophouden en ze weer een eigen territorium hadden, dan was alles veel beter, niet waar?
Ɓσ


Eerste post voor Magpiehowler~


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   ma 12 jun 2017 - 23:20

Hij stond met zijn neus in de wind en kon bijna alles ruiken wat van het noordwesten kwam. Een onbekende zoete, maar toch ook donkere geur kringelde langs hem heen. Hij rook ook nog verschillende planten die hij in de medicine cats den had geroken. De kater was lang genoeg ziek geweest. Waarschijnlijk het overgeërfd van Mousekit. De gedachten aan haar zoete geur en lieve glimlach maakte hem triest. Zijn hart huilde om de poes die hem nooit had zien staan. Magpiehowler keek naar boven, naar de zon en de wolkeloze lucht. Vannacht zou zij daar zijn. Mousewish... Haar naam was een fluistering op de wind. Hij sloot zijn ogen. Later zou hij zeker een van zijn kittens Wishkit noemen. De kleine kater ademde diep in. Hij hield de frisse lucht vast in zijn grote borstkas. Die was breder dan de normale clankat om sneller te rennen. Toen hij uitademde opende hij ook meteen zijn twee kleurige ogen. Iets verder van hem zag hij een kat. Ze stond uit de wind, zij kon hem dus waarschijnlijk ruiken. Magpie wist dat het een poes was, hij reageerde er altijd net iets anders op. Zijn staart werd dikker en zijn adem ging sneller. Maar hij stelde natuurlijk weinig voor, Magpie was net een muislengte kleiner dan een Windclan apprentice. Die stonden weliswaar hoog op hun poten, maar 6 moons. De kater stapte op de poes af. Hij zag alleen haar rug en haar staart. Ze was duidelijk een mooie poes. Nerveus verliet een kuchje zijn bek. Hij haatte het om te praten tegen een vreemde.


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   di 13 jun 2017 - 19:45

Chillybreath
Het duurde niet lang voordat ze een geur rook van een andere kat, een windclanner wel te verstaan. En blijkbaar had ze hem eerder opgemerkt dan hij haar, al kon ze wel inschatten waarom. De wind stond voor hem de verkeerde kant op, waardoor hij haar niet kon ruiken en zij hem wel. Irritant, maar misschien wel beter voor haar ook. Zolang ze hem negeerde zou hij haar ook niet ontdekken, right? Een wat aparte tactiek, maar misschien werkte het wel. Wat men niet wist kon niet deren right? Maar helaas, toen er een kuchje hoorbaar was, was het haar duidelijk dat ofwel de kat die ze eerder had gezien had haar nu ook gespot, of een andere kat kwam met haar praten. Al was het wel weer dezelfde WindClan geur. Ze draaide zich rustig om met een zachte glimlach en keek naar de kater. Hij was niet de grootste, dat was één van de eerste dingen die haar opviel nu ze hem wat beter kon bekijken. ”Hallo,” sprak ze even met een zachte, vriendelijke glimlach. Natuurlijk, een kleinere kat moest ze nu al zeker niet bedreigen toch? Dat zou gewoon zielig zijn, zelfs voor haar doen. ”Ook aan het genieten van het zonnetje?” sprak ze even terwijl ze haar blik even naar de lucht verplaatste. Het was niet echt dat het ‘genieten’ van de zon was voor haar, maar oké. Dat maakte niet heel veel uit voor haar. Of het nou bewolkt of zonnig was, soms had ze wat tijd voor haarzelf nodig en dat was op dit moment op deze plek geweest.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   di 13 jun 2017 - 22:57

Frons rimpeltjes ontstonden op zijn hoofd. Een beetje verward keek hij naar boven, oh... de zon scheen. Hij werd meteen rood en keek naar zijn voeten. Goddemdomme. "Ermh... ook hallo en nee ik was niet bepaald aan het genieten van de zon," mompelde hij zachtjes. Hij vertikte het om luider te praten tegen vreemdelingen door zijn rare stem. Als hij te opgewonden was ging het bijvoorbeeld stuk van schelheid. De kater schudde nijdig met zijn staart. "Mijn excuses, ik heb veel aan mijn hoofd. Was jij dan aan het genieten?" Hij keek weer op met een ietwat nieuwsgierige blik in zijn twee kleurige ogen.


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   wo 14 jun 2017 - 17:34

Chillybreath
Een frons verscheen op zijn kop, waarna de kater ietwat verward naar de lucht boven hen keek. De kater leek zich meteen te schamen en begon naar zijn poten te kijken. Had hij niet door dat het zonnetje scheen? Wat een gekke kat. Hij was dus erg afwezig, dat was wel duidelijk. ”Ermh… ook hallo en nee ik was niet bepaald aan het genieten van de zon,” mompelde de kater zachtjes, waardoor ze even zachtjes grinnikte. Well, zulke katten bestonden er dus duidelijk ook nog hm? De kater sloeg een keer nijdig met zijn staart, voordat hij verder ging met praten. ”Mijn excuses, ik heb veel aan mijn hoofd. Was jij dan aan het genieten?” klonk er van de kater af, waarna hij naar haar op keek, een nieuwsgierige blik in zijn heterogekleurde ogen. Ze glimlachte zacht en warm naar de kater en knikte rustig. ”Nog steeds, het zonnetje is nog niet weg.” Sprak ze met een zachte glimlach terwijl ze naar hem keek. ”Dit klinkt vast een beetje raar dat ik het vraag… vooral omdat het me niets aan gaat maar.. Wat was er aan je hoofd?” vroeg ze even rustig aan de kater terwijl ze haar lichaam wat meer naar hem toedraaide. ”Misschien helpt het om erover te praten… maar als je het niet wilt snap ik het ook.”
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   wo 14 jun 2017 - 22:48

Hij liet een klein glimlachje van zijn lippen ontsnappen. Oh well, ze had gelijk. De zon voelde erg aangenaam op zijn korte, maar dikke vacht. Bij de volgende zin fronste hij weer. Het was inderdaad een beetje raar, maar niet... onvriendelijk. ”Misschien helpt het om erover te praten… maar als je het niet wilt snap ik het ook.” Hij keek nu met nog meer nieuwsgierigheid naar haar. Het was hem duidelijk dat er meelevende katten bestonden, maar hij had er toch nooit in geloofd. Hij sloeg een paar keer met zijn staart en ging zitten. "Ik dacht na over vroeger." Vaag blijven. Toch, luchtte die zin al iets op. Hij voelde een klein veertje van zijn schouder vliegen. "Ik... ik wil je er niet mee opzadelen." Dat was waar, die poes had ook een geschiedenis, waarschijnlijk. Hij mocht niet denken dat hij de enige was met zo veel leed. Magpiehowler keek een beetje onzeker naar de poes. "Zal ik me eerst voorstellen," begon hij toen hij ging zitten. Hoewel hij niet zo veel zin had in een gesprek, deed het misschien wel goed. Daarbij was ze niet zo mis om naar te kijken. "Ik ben Magpiehowler en u?" Zo, vanaf het begin dan maar.


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   vr 16 jun 2017 - 19:24

Chillybreath
De kater liet een klein glimlachje ontsnappen bij haar woorden. Echter bleef die glimlach niet voor lang. Al snel kwam namelijk weer een frons op de kop van de kleine, zwart-witte kater. Het was niet iets typisch voor haar om te vragen. Zonder haar masker had ze het nooit gevraagd, dan zou ze simpelweg niet caren. Na haar laatste zin keek de kater met nieuwsgierigheid naar haar, waardoor ze even knipperde. Zo raar was het toch niet? Sigh. ”Ik dacht na over vroeger,” klonk er van de kater af, waarop Chilly even rustig knikte. Het was een beetje vaag, maar uh.. Meer hoefde ze eigenlijk ook niet te weten als het aan haar lag. ”Ik… ik wil je er niet mee opzadelen.” klonk er van de kater af, waarop Chilly even haar kopje iets kantelde. Hm? De onzekere blik in de ogen van de kater sprak boekdelen, dat was wel duidelijk. ”Zal ik me eerst voorstellen,” klonk er terwijl de kater ging zitten, nou ja. Dat zou misschien wel handig zijn om zijn naam te weten in plaats van ‘windclanner’ of ‘kater’. Niet dat ze hem daarmee aansprak, maar in haar gedachten bleef ze dat soort dingen zeggen, ja. ”Ik ben Magpiehowler en u?” U? Sprak de kater haar nou aan met u? Hoe oud dacht de kater wel niet hoe oud ze was? Ugh, verschrikkelijk. Zo oud zag ze er nou toch ook weer niet uit of wel dan? Maar, ze hield zich in, ze liet niks zien wat op irritatie kon lijken. ”Je hoeft me geen ‘u’ te noemen hoor, zo oud ben ik nog niet.” sprak ze met een grinnik tegen de kater. Een beetje… plagend dat zeggen zou waarschijnlijk niet het grootste probleem zijn en dat zou hij waarschijnlijk ook wel snappen hm? ”Mijn naam is Chillybreath.” Sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze even met een rustige, warme blik naar de kater keek. ”Ik vind het niet erg als je me vertelt wat je dwars zit hoor..” sprak ze met een warme glimlach. Ze straalde rust en warmte uit. Ze had gemerkt dat katten zich dan sneller op hun gemak voelde, dus waarom zou ze dat dan niet gebruiken?
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   zo 18 jun 2017 - 19:09

De kater snoof zachtjes. Oké dan, het was toch beleefd? Hij bedoelde het helemaal niet als oud ofzo. ”Mijn naam is Chillybreath.” Magpie wou er graag een grapje op maken. Misschien brak dat het ijs wel. Hij negeerde de laatste zin. "Dan vermoed ik dat je een koude adem hebt." Hij stootte een awkward lachje uit. Oké nee, niet goed. Hij zuchtte en haalde zijn schouders op. Dan maar antwoorden op de laatste zin. "Wel... Het is niets speciaals hoor, ik denk graag na over het verleden. En... misschien heb jij ook wel een naar verleden ofzo en dan... weet ik veel euhm... wil je het niet horen ofzo of euhm jah..." Het was best duidelijk dat hij socially awkward was. Rip Magpiehowler.m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   ma 19 jun 2017 - 18:10

Chillybreath
De kater snoof even zachtjes, waarna de kleine kater de gemoedsstand van het gesprek wat probeerde te verbeteren. ”Dan vermoed ik dat je een koude adem hebt.” klonk er met een ongemakkelijk lachje van de kater af, waarop Chilly even zachtjes begon te lachen. Tja, ze mocht op zich best wel even iets doen om de kater wat meer op zijn gemak te laten voelen? En een soort ‘vriend’ in een andere Clan kon ook veel voordelen geven, dus waarom niet een keer proberen hm? ”Dat is een goede, die heb ik nog niet gehoord.” sprak ze met een zachte grinnik. ”Wel… Het is niets speciaals hoor, ik denk graag na over het verleden… en… misschien heb jij ook wel een naar verleden ofzo en dan… weet ik veel euhm… wil je het niet horen ofzo of euhm jah…” klonk er van de kater af, duidelijk dat hij dit soort gesprekken niet gewend was en wat vooral duidelijk was: Hij was social awkward. Ze keek met een warme glimlach naar de ander en schudde haar kopje even. ”Nee hoor, mijn verleden is gewoon normaal. Maak je daar maar geen zorgen om.” sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze even op stond om wat dichterbij de kater te staan en rustig naast de kater ging zitten. ”Dus.. wat is er mis?” vroeg ze even met een zachte glimlach aan de kleine kater.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   wo 28 jun 2017 - 0:08

Magpiehowler keek haar eventjes aan. Daarna draaide hij zijn kop weg. Zijn twee-kleurige ogen keken naar het heideland maar zijn gedachten waren ergens anders. "Mijn moeder was een trots kat. Ik hield van haar, maar dat was niet wederzijds. Ik was haar enige zoon en ik was een zwakkeling. Ik leek niet op haar en dat deed haar pijn dus deed zij mij pijn. Ze is een domme dood gestorven, net zoals mijn vader." Hij schudde zijn hoofd. Stomme, zielige gedachten. Maar ze wervelde wel door zijn kop en het deed goed om te praten. Eindelijk. Hij verachtte de poes die hij mama noemde, maar toch... De wind maakte zijn gedachten leeg en vulden hem met nieuwe. "Ik was klein, dat zie je, toen ook. En ik had een stem nog erger dan deze, dus was het niet moeilijk dat ik gepest werd. Door Raptorkit en Tigerkit. Mouse was de enige die... en nu is ze dood." Hij slikte. Zo dat was het dan weer, hij wilde niet verder gaan. Met een waterig glimlachje keek hij naar de poes. "Dankjewel, denk ik."


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   wo 28 jun 2017 - 16:44

Chillybreath
De kleine kater keek haar even aan, maar dat was niet voor lang. De kater draaide zijn kop weer van haar weg, terwijl hij naar het landschap keek waar ze in zaten. Chilly volgde zijn blik naar het landschap en knipperde even. Dit gaf waarschijnlijk wel een beetje het gevoel van WindClan voor hem, of niet dan? ”Mijn moeder was een trots kat. Ik hield van haar, maar dat was niet wederzijds. Ik was haar enige zoon en ik was een zwakkeling. Ik leek niet op haar en dat deed haar pijn dus deed zij mij pijn. Ze is een domme dood gestorven, net zoals mijn vader.” Huh? Dit leek wel opeens heel erg op haar verhaal. Alleen was het dan net iets anders… Bij haar was het omdat ze een poes was, dat haar moeder haar haatte. En omdat ze op haar leek, dat ze haar haatte. Dat kwam opeens wel heel close, maar ze had gezegd dat haar verleden normaal was, dus ze kon er nu niet opeens iets over zeggen. Maar ergens snapte ze de kater dus wel. Oh, en het feit dat zij niet van haar moeder hield, dat was ook anders. Zij zou blij zijn als haar moeder eindelijk een keer het loodje legde. ”Ik was klein, dat zie je, toen ook. En ik had een stem nog erger dan deze, dus was het niet moeilijk dat ik gepest werd. Door Raptorkit en Tigerkit. Mouse was de enige die… en nu is ze dood.” klonk er van de kater af, waarop Chilly even begrijpelijk knikte. Ze draaide haar kop naar de ander toe, met een medelevende blik in haar ogen. Niet dat ze er veel mee kon, maar als ze beetje lief deed kon het vast geen kwaad. Zelfs als het voor een kat buiten de clan was. Het kon voor haar alleen maar een voordeel zijn als katten haar niet zouden aanvallen, zij had er immers geen problemen mee. De kater keek naar haar met een waterig glimlachje, met zijn twee verschillende kleuren kijkers. ”Dankjewel, denk ik.” klonk er van de kater af, waarop Chillybreath even zachtjes glimlachte. ”Hey, geen probleem.” sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze hem even likte over zijn kopje, gewoon om hem een beetje te troosten? Dat kon geen kwaad toch? ”Je zal vast een poes vinden die je zal accepteren zoals je bent.” sprak ze met een warme glimlach tegen de zwart-witte kater. Beetje moed in praten, als ze dan een keer iets terug wilde zou de kater eraan denken dat zij toen zo aardig voor hem was geweest. Zo werkte het brein.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   do 6 jul 2017 - 16:47

De poes miauwde hem wat moed in. Hij voelde het al een beetje in zijn poten, omhoog stromend als een omgekeerde waterval. Hij had de vreemde neiging om zijn hoofd tegen haar nek te leggen, maar dat zou raar zijn. Daarbij, in zijn hoofd bleven de clans nog steeds gescheiden. Bij haar volgende woorden glimlachte hij breed. "Ik hoop het, eerst dacht ik dat het Mouse zou zijn weet je, maar haar hart was al voor een ander." Hij had pijn, maar hij had ook leren leven met pijn, dus kon hij die iets makkelijker verbergen. Hoewel hij nog steeds zeer gevoelig was. "En ik hoop voor jouw dat je ook nog een leuke kater tegen komt en misschien kittens. Ben je iemand die graag kittens wilt?" Eigenlijk had hij ook willen vragen of ze misschien konden jagen, maar nu hij een vraag had gesteld moest dat even wachten.


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Caught In The Storm   zo 9 jul 2017 - 15:41

Chillybreath
Bij haar woorden begon te kater breed te glimlachen, dat was… goed waarschijnlijk? Yeah, ze zou het maar houden op dat het goed was dat de kater wat begon te glimlachen. Dat was beter voor hem. ”Ik hoop het, eerst dacht ik dat het Mouse zou zijn weet je, maar haar hart was al voor een ander.” klonk er van de kater af, waarop ze even langzaam knikte. Ze snapte het natuurlijk niet, want to be honest, Chillybreath en liefde? Dat was geen goede combinatie. Zelfs als ze het zou voelen zou ze er toch niet achter komen. Dus, nee, dat soort dingen begreep ze niet echt. ”En ik hoop voor jouw dat je ook nog een leuke kater tegen komt en misschien kittens. Ben je iemand die graag kittens wilt?” klonk er van de kater af, waarop Chillybreath warm naar de kater glimlachte. Nee. Dat wilde ze niet. Maar dat zou niet al te goed klinken en ook zij wist dat ze ooit waarschijnlijk zich moest overgeven en kittens zou gaan krijgen. ”Ooit.” sprak ze daarom met een warme glimlach tegen de kater. Tja, dat was het beste antwoord dat ze erop kon geven right? ”Ik wil eerst genieten van alles, voordat ik daar aan begin… Ik wil geen jonge moeder worden.” sprak ze met een zachte glimlach. Het was niet helemaal gelogen, dat was iets. Ze wilde het niet echt… maar als het moest dan liever iets later dan nu ze nog in haar jonge manen was. ”En je hebt nog wel even, je bent zelf ook jong. Je échte lief zal je vast ook nog wel ontmoeten.” sprak ze even met een zachte glimlach. Er waren zelfs katten die op latere leeftijd pas hun mate ontmoette, ze snapte sowieso niet waarom iemand zo vroeg al kittens wilde; afgezien van het instinct.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Caught In The Storm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: