Lets fight! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lets fight!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimema 12 jun 2017 - 22:11

Het einde van de dag was gekomen en Serpentpaw was net een paar uur apprentice. Ze wist nog niet zo goed wat ze van Demonslayer moest vinden, maar dat kwam van zelf wel. Nu eerst wilde ze gewoon heel graag Feverpaw zien, dus ging ze naar de cyperse poes opzoek. Ze liep direct naar de plek waar de apprentices sliepen, misschien was Feverpaw daar wel. "Hé, Feverpaw?" Miauwde ze dus maar luid, in de hoop haar beste vriendin te vinden. Tijdens de ceremonie zelf had ze Feverpaw nog niet getroffen, dus dan maar zo. Ze nam het haar beste vriendin niet kwalijk, in ieder geval. "Trainen?" Rolde er over haar lippen, licht uitdagend, want ze was geen kitten meer, maar een apprentice!

Feverpaw eerst


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimema 12 jun 2017 - 22:21

Hoewel de reis haar ontzettend uitgeput had, had ze toch redelijk haar plek kunnen vinden in dit nieuwe gebied. Alles leek ongelooflijk mee te vallen, op haar verschrikkelijke mentor na dan. De trainingen met Swiftclaw waren verschrikkelijk en Feverpaw voelde een sterke neiging om bij Tallshadow te gaan smeken om een nieuwe mentor. Hij wist toch wel hoe onuitstaanbaar haar moeder was? Waarom had hij haar dan haar mentor gemaakt? Ze begreep er al helemaal niks van. Het was al erg genoeg dat het haar moeder was, laat staan haar mentor. Nu lag ze in haar nest een beetje te niksen, hopend dat Sinclaw ver van haar vandaan bleef. Ze keek razendsnel op toen ze haar naam hoorde, afkomstig uit de mond van Serpentkit, nee, Serpentpaw! In één sprong kwam Feverpaw overeind. Serpentpaw was nu een Apprentice! Eindelijk konden ze samen trainen. "Ja!" was haar antwoord dan ook, luid en duidelijk. Ze liep vrolijk naar haar vriendin toe. "Gefeliciteerd nog!" snorde ze opgetogen. Ze begon alvast te lopen, weg van de menigte. "Vertel me hoe je eerste training was!" vroeg ze toen. Ze wilde dolgraag weten wat Serpent al had geleerd.weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimema 12 jun 2017 - 22:27


Serpentpaw trok haar wenkbrauw op toen Feverpaw uit haar nest verscheen. "Heb je nou écht door mijn ceremonie heen geslapen?" Merkte ze bijna afkeurend, op, maar het glunderen van haar gelaat verraadde dat ze helemaal niet boos of teleurgesteld was. En toen kwam de felicitatie. "Dankje," reageerde ze. Feverpaw begon alvast te lopen en Serpentpaw volgde haar. Geen Queens meer die voortdurend op haar staart zouden zitten, heerlijk. Wel zag Serpentpaw een Queen of twee opkijken toen zij en Feverpaw de Clan Cavern uitstapte. "Nou, mijn trainingen moeten nog beginnen, maar jij kan me vast al een voorproefje geven," miauwde Serpentpaw met een grijns. Ze had al het een en ander stiekem geoefend als kitten zijnde, gespiekt bij andere katten en dat proberen over te nemen. Dus het ging vast wel goed komen. "Mijn mentor is trouwens Demonslayer geworden," vertelde Serpentpaw vervolgens.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedi 13 jun 2017 - 15:01

Serpent vroeg of ze nou echt door de ceremonie was heengeslapen, waarop Feverpaw even schuldig naar haar pootjes keek. "Misschien," antwoordde ze zachtjes, wetend dat Serpentpaw niet echt boos op haar was. Toch voelde ze zich licht schuldig. Het was een belangrijk moment en ze was er niet geweest. Ach ja, het ging erom dat Serpent nu een Apprentice was, net als zij, en dat ze nu echt samen konden gaan trainen. Serpent liep met haar mee en Feverpaw droeg de grootste glimlach op haar gezicht. Geen enkele Queen zou hun nu halt kunnen doen houden. Ze konden gaan en staan waar ze wilden! Op haar vraag luidde het antwoord dat haar trainingen nog moesten beginnen, waarop Fever knikte. Ze konden samen al wel het een en ander gaan bekijken, nietwaar? Haar mentor bleek Demonslayer te zijn, waarop Feverpaw even knikte. "Demonslayer," herhaalde ze bedenkelijk. "Ik ken hem eigenlijk niet zo goed." Ze hoopte maar voor haar vriendin dat hij een goede mentor was, dan zou op zijn minst één van hen nog wat leren. "Maar hij is vast beter dan Sinclaw," mompelde ze gefrustreerd. Waarom kreeg zij geen leuke mentor?weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedi 13 jun 2017 - 15:39

Serpentpaw lachte toen Feverpaw schuldig naar haar pootjes kijk en zachtjes op haar opmerking antwoordde. "Luilak," miauwde ze plagerig en stak haar tong even uit. Ze was niet boos, misschien vond ze het ergens wel jammer, maar boos zal ze niet zijn. Serpentpaw was nu apprentice, dus haar dag kon niet meer stuk. Ze kwamen buiten de grot terecht en een voldaan gevoel bekroop de zwarte, kersverse apprentice. Ze was niet tegen gehouden, had hoogstens een paar blikken op haar vacht voelen branden, maar niemand had een halt aan geroepen. Feverpas had gevraagd naar haar mentor en zei vervolgens dat ze hem niet zo goed kende. Serpentpaw zelf kende Demonslayer ook niet heel goed. Ze wist dat hij vader was, dat Amberhunt zijn partner was en dat was alles. Hoe hij was, hoe hij deed, dat wist ze niet. Was hij streng? Was hij soepel? Feverpaw merkte vervolgens, een gefrustreerd op dat hij vast beter was dan Sinclaw, waarop Serpentpaw haar een zacht kopje gaf. "Maar jij wordt beter dan Sinclaw, hoe dan ook," miauwde ze, in de hoop Feverpaw weer wat vrolijker te krijgen. "Kom op, leer mij wat jij al hebt geleerd," miauwde ze met een grijns.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimevr 16 jun 2017 - 21:24

Feverpaw smaalde toen ze uit werd gemaakt voor luilak. Eigenlijk was niets minder waar. Ze was extreem slecht in stilstaan, zowel fysiek als mentaal. Misschien was de rommel in haar kop wel de reden dat ze de ceremonie van haar vriendin straal vergeten was. Ze vond het wel vervelend dat ze het vergeten was, maar meer eigenlijk niet. Ze hechtte weinig waarde aan sentimentele dingen, dus was het makkelijk voor haar om ook dit te laten gaan. Samen liepen ze de grot uit en Feverpaw realiseerde zich niet eens dat dit weleens de eerste keer kon zijn dat Serpentpaw weer naar buiten mocht sinds ze hier aan waren gekomen. De grijzige kattin leunde een beetje met haar vriendin mee toen deze haar een kopje gaf. Natuurlijk wilde ze beter worden dan Sinclaw. "Dan moet je me wel alles leren wat Demonslayer jou leert!" bracht ze toen snel uit. Het was wel duidelijk dat Sinclaw haar niets wilde leren, dus moest het maar via via. Toen Serpentpaw haar vroeg om haar iets te laten zien, vertrok haar gezicht ook een beetje. "Ik eh... Ik heb nog niet echt iets geleerd," miauwde ze toen beteuterd. Sinclaw had haar alleen maar wat gekleineerd, echt trainen was er nooit van gekomen. "Denk je dat Tallshadow me een andere mentor zou geven als ik het vroeg?" zei ze met een bezorgde frons op haar gezicht. Hoe moest ze ooit de beste Warrior worden als ze geen eens training kreeg?weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimevr 16 jun 2017 - 21:51

Serpentpaw wist niet zo goed wat het was met Sinclaw, waarom Feverpaw zo graag van haar af wilde, naast wat Feverpaw haar natuurlijk verteld had. Al vertelde Feverpaw haar vast niet alles. Serpentpaw was nu zes moons, minder onschuldig en minder blind voor dingen, daarom maakte ze zich ook wel een beetje zorgen om Feverpaw. Het bewustzijn van Serpentpaw was nu beter. Feverpaw vroeg haar of Serpentpaw haar alles wilde leren wat Demonslayer haar leerde. "Natuurlijk!" Bracht ze uit. "Álles!" Voegde ze er aan toe met een veelbelovende lach. Feverpaw kon haar nu echter niks leren. Ze vertelde dat ze nog niks had geleerd. Verbijsterd keek ze haar beste vriendin aan. "Maar je bent al een halve moon langer warrior dan ik!" De verbazing droop van ieder woord af. Ze knikte toen ook uitbundig toen Feverpaw haar de vraag stelde. "Als jij Tallshadow verteld dat je nog niks geleerd hebt, krijg je vast een nieuwe mentor," verzekerde Serpentpaw haar beste vriendin. Ja, of Tallshadow ging met Sinclaw praten hier over, maar misschien ging dat ook helpen. "Oké, in plaats van dat we nu gaan trainen... kan je me ook misschien het één en ander laten zien?" Besloot ze toen. Serpentpaw had nog niks geleerd en Feverpaw ook niet.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Lets fight! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimezo 18 jun 2017 - 18:01

Rondlopen was over het algemeen een goede zaak, want naast dat het voor een energiek lijf met gezonde spieren zorgde, kwam je ook nog eens ergens. Zeker in dit territorium hield Tall van rondlopen. Alles was anders, groter en robuuster. De stenen zagen er aan de ene kant uitnodigend, aan de andere kant dodelijk uit. Dat beviel de kater we, de tweedeling van de natuur was hier goed te zien. Het was mooi, maar gevaarlijk.
Een derde punt wat lopen zo cool maakte, was dat je over het algemeen wel anderen tegenkwam. Tall liep zelden langer dan een kwartier alleen, want dan kwam hij wel weer een clankat tegen. Zeker nu ze allemaal in dit territorium waren, wat hem persoonlijk zeer beviel. Voor nu waren het echter katten van zijn eigen clan die hij tegenkwam, twee apprentices, en met een vrolijke grijns op zijn gezicht boog de grotere kater af naar waar de twee stonden. Ze lieten net zijn naam vallen, dus hij kwam letterlijk als geroepen. "Waar ben ik voor nodig?" Mauwde hij ter groet, de rest van de zin niet goed verstaan hebbende. Met vrolijke ogen keek hij het tweetal aan, hij was altijd - echt altijd - bereid te helpen.


Lets fight! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedo 22 jun 2017 - 1:22

Het grootste probleem was dat niemand leek te begrijpen hoe vreselijk Sinclaw was. Iedereen vertelde haar constant dat het wel mee zou vallen, dat ze heus wel iets zou leren, maar niemand wist hoe verschrikkelijk de trainingen waren. Ze leerde niks, alles wat ze te horen kreeg, was hoe ze niet goed genoeg was. En eerst had ze gedacht er wel tegen te kunnen, want wat deed haar moeder's mening er nou toe? Maar het was zwaar. Het was vermoeiend, vernederend en deprimerend. Feverpaw was dan ook blij toen Serpentpaw instemde om haar kennis aan haar door te spelen. En toen de zwarte Apprentice bijdroeg aan haar speculaties over een eventuele nieuwe mentor was ze al helemaal blij. Ze knikte op Serpent's volgende vraag. "Ik kan je wel iets laten zien!" miauwde ze vrolijk. Rondgelopen had ze immers wel! Haar enthousiasme werd afgekapt door de plotselinge aanwezigheid van Tallshadow. Haar mond vormde een kleine 'o', want hoe toevallig was dit? "Tallshadow!" groette ze hem vervolgens opgetogen. "Ik ehm, vroeg me af of... Of ik een nieuwe mentor kon krijgen," mompelde ze, schuifelend met haar pootjes. Als iemand wist hoe vreselijk Sinclaw was, dan was het hij, toch?   weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedo 22 jun 2017 - 1:37

Serpentpaw knikte enthousiast toen Feverpaw haar vertelde dat zij haar wel wat kon laten zien. "Leuk!" Miauwde ze daarom ook opgetogen. Echter verstarde ze een klein beetje toen ze de stem van Tallshadow hoorde. In eerste instantie dacht ze dat ze op haar donder zou krijgen omdat ze uit de grot was, maar toen besefte ze dat zoiets niet zou gebeuren, omdat ze apprentice was geworden op deze dag. "Hallo Tallshadow!" Begroette ze de kater, nadat Feverpaw hem ook had begroet. Feverpaw stelde vervolgens haar vraag en Serpentpaw stond haar bij. "Ja, want Feverpaw heeft nog helemaal niks geleerd en ze is al zeker een halve moon apprentice!" Vulde Serpentpaw haar beste vriendin aan. Want dat was ook zo, Feverpaw was bij de vorige ceremonie apprentice geworden en Serpentpaw deze en dan moest je toch wel al wát geleerd hebben, toch? Serpentpaw had er namelijk zo naar uit gekeken om in ieder geval één techniek te leren van Feverpaw en door de mentor van haar beste vriendin kon dat dus niet.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Lets fight! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 1:07

Het leek er eerst even op alsof hij een geheim ritueel doorbroken had. Fever stond daar met een mond in de vorm van een perfecte 'o', en ook Serpent verstijfde helemaal. De leider vroeg zich meteen af of hij er goed aan gedaan had de twee te storen, maar gelukkig voor hem duurde het nog geen volle seconde voor de een hem hartelijk begroette, en ook de ander het voorbeeld volgde. Meteen kwam zijn vrolijke grijns terug. Ook het antwoord op zijn vraag kwam er snel achteraan, en het was niet meteen waar Tall aan gedacht had. Sterker nog, bij het horen van de woorden vormde zich een bezorgde frons op zijn gezicht - les 1 van leider worden, leer fronsen je zult het vaak moeten doen - en hield hij zijn kop verbaasd schuin. Bij de bijval van Serpent brak zijn klomp al helemaal. Meteen ging zijn blik terug naar Fever. "Klopt dat?" Vroeg hij, niet fel maar met verbazing in zijn stem. Wachtend op het antwoord ging hij zitten, even tijd nodig hebbende te verwerken dat Sin apprentices niet trainde. Daar had ze vast een reden voor toch?


Lets fight! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 14:10

Ergens was het wel een tikkeltje vernederend dat geen van hen Tallshadow had horen aankomen. Ook Serpentpaw verstijfde even voordat ze hem beiden begroetten. Fever stelde de vraag die ze al ontzettend lang had willen stellen en hoopte zo hard mogelijk dat het mocht. Serpentpaw liet de Clanleider vervolgens weten dat Fever nog niets geleerd had, waarop de grijs-witte kattin ietwat beschaamd naar haar pootjes keek. Iets te veel informatie. Dat ze nog helemaal niks kon, hoefde Tallshadow toch ook weer niet te weten? De kater vroeg aan haar of het klopte, waarop ze even knikte. "Ze neemt aan dat ik al dingen weet die me nooit geleerd zijn," legde ze uit. "En als ik ze dan niet weet, wordt ze boos en zegt ze gemene dingen over mij en mijn vader." Haar expressie was zo onderhand veranderd in een frons, puur door aan haar moeder te denken. Ze werd doodziek van de manier waarop die kat over haar vader, de kater die juist wel voor zijn kinderen had gezorgd, praatte. Daarbij, op deze manier zou ze nooit een geweldige Warrior kunnen worden. weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 19:58

Tallshadow vroeg of het klopte dat Serpentpaw net had gezegd als aanvulling op de woorden van Feverpaw. Oké, misschien had ze het er niet tactisch uit gebracht, maar hé, dat was wie Serpentpaw nou éénmaal was. Dat ze haar beste vriendin echter vernederd naar haar poten zag kijken deed haar toch wel pijn. Toen Feverpaw begon te spreken voelde de zwarte apprentice zich nog ongemakkelijker. "Doet ze echt zó gemeen?" riep Serpentpaw verontwaardigd uit waarna ze meteen weer zweeg en zelf nu beschaamd met haar oortjes draaide omdat het er zo uit geflapt was."Tallshadow, dit kan écht niet hoor!" Miauwde ze vervolgens en legde haar dunne zwarte staart steungevend op de rug van Feverpaw. Ze vond dit namelijk echt erg voor haar beste vriendin en wilde haar maar wat graag steunen.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Lets fight! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimewo 5 jul 2017 - 11:49

Met groeiende verbazing luisterde hij naar de aanvulling van de apprentice op het verhaal van Serpentpaw. Die leek er trouwens zelf ook verbaasd door te zijn, aangezien die verontwaardigd uitriep of het echt zo was, en vervolgens wat beschaamd keek. Tall moest er even door glimlachen, het deed hem wel wat denken aan hoe hij en Ace vroeger hadden gesproken, hoe ze voor elkaar opkwamen. Hier was dat ook het geval, Serpent liet het niet achterwege hem te melden dat dit dus echt niet kon. Tall was even stil, ging zitten, en knikte toen instemmend. "Daar heb je gelijk in Serpentpaw," Antwoordde hij, en keek toen verontschuldigend naar Feverpaw. "Het spijt me echt, ik had er geen idee van dat dit zo ging," Hij voelde zich er echt schuldig over. Duidelijk was in ieder geval dat dit meteen geregeld moest worden. "Heb je een voorkeur qua andere mentor, afgezien van je vader?" Niet omdat hij dat haar misgunde, maar omdat die zijn handen vol had aan Wolfpaw, en hij het Fever ook niet per se toewenste om met die poes opgescheept te zitten.


Lets fight! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 22:34

Het meest verontrustende vond ze nog de verbaase blik op Tallshadow's gezicht. Zo nu en dan zag ze hem met haar moeder praten, had hij dan totaal niet door hoe geschift die poes was? Zelfs Serpentpaw vroeg op verbijsterde toon of ze echt zo erg was, waarop Feverpaw bevestigend knikte. "Je wil het niet weten," mompelde ze met een zucht. Sinclaw was nooit echt gemakkelijk in de omgang geweest, waarom was iedereen zo verbaasd dat ze ook geen goede mentor was? Na haar bevestiging stond Serpentpaw gelukkig dubbel en dwars aan haar zijde, wat haar een extra confidence boost gaf. Ze drukte haar borstje naar voren en knikte. Dit kon zo niet langer. En gelukkig was Tall het daarmee eens. Hij bood zijn excuses aan en Feverpaw knikte vergevend naar hem. Toen hij vroeg of ze een voorkeur had, wilde ze meteen haar vader's naam zeggen, maar Tallshadow sloot hem al snel uit. Somber keek ze naar haar pootjes. Wie wilde ze dan? Swiftclaw was een goed Warrior en Wolfdance ook. Of Brokenhowl. Hmm. "Het maakt me niet zoveel uit, zo lang ze me maar goed kunnen trainen," besloot ze toen maar te zeggen. Want kieskeurige katten hadden immers weinig keuze.weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimewo 12 jul 2017 - 18:12

Dat Sinclaw dus echt zo gestoord was, maakte dat ze zich wel dubbel zoveel zorgen had om Feverpaw. Het moest wel goed gaan met haar beste vriendin! Blijkbaar zou ze niet eens moeten willen weten hoe erg het was. Serpentpaw stond in ieder geval helemaal aan de zijde van Feverpaw. Het kon zo niet langer en Tallshadow was het met haar eens en dat maakte dat Serpentpaw een wat zekere houding aannam. Toen bood Tallshadow zijn excuses aan Feverpaw. Serpentpaw zweeg en luisterde enkel. Nu was ze hier als steun voor Feverpaw en had Serpentpaw genoeg gezegd. Vervolgens vroeg Tallshadow wie Feverpaw als mentor zou willen en gaf Feverpaw aan dat het haar niet zoveel uit maakte. Serpentpaw dacht na. "Misschien is Heavespark een goed idee, zij is volgens mij wel cool," miauwde Serpentpaw nadenkend. Ja, iemand moest me de ideeën komen.


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Lets fight! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimema 17 jul 2017 - 12:45

De kater zag de poes nadenken, en moest er even om glimlachen. Het was natuurlijk niet niks om zo plots te moeten bedenken wie je zou willen, en hij was ervan overtuigd dat de geest van de poes dan ook even blanco was. Die van Serpent daarentegen leek nooit blanco te zijn, aangezien die zodra Fever aangaf geen voorkeur te hebben, meteen met een optie kwam. Tall grinnikte naar de andere jongeling, en knikte toen nadenkend. "Dat is zeker een optie," Mauwde hij, en hield zijn hoofd schuin. Toch ging zijn blik nog even naar Feverpaw. "Weet wel dat je iedereen mag noemen die in je opkomt, aangezien ik natuurlijk de fout van eerder recht wil zetten," Een wrange glimlach verscheen op zijn gezicht. "Ik ga nu natuurlijk koste wat het kost voorkomen dat je bij een mentor komt die je niet mag," Dat zou de poes niet alleen beroven van haar apprenticetijd, als je het hem vroeg de beste tijd uit iemands leven, maar zou tegelijkertijd haar kansen van een goede warrior worden zeer verkleinen.


Lets fight! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimeza 29 jul 2017 - 14:20

Ugh, het frustreerde haar. Ze mocht iedereen kiezen, behalve haar vader. En de mentor die ze graag wilde, was natuurlijk haar vader. Ze wist zeker dat de trainingen extreem goed zouden gaan en ze was dol op haar vader en hij op haar. Maar hij stond dus buiten kijf. Oké, dan, wie waren er nog meer? Serpentpaw suggereerde Heavespark, waarop Feverpaw even knikte. Fever kende de meeste Warriors eigenlijk niet zo goed, dus ze wist niet zo goed wie ze moest kiezen. Tallshadow vertelde dat dat zeker een goede optie was, en dan ze iedereen mocht noemen die ze wilde. Ze fronste even. Iedereen, huh? Hij had het nu zelf gezegd."Dan wil ik mijn vader," miauwde ze standvastig. Het was gewoon logisch. Ze mochten elkaar sowieso al en Thornfang zou alles op alles zetten om haar tot een goed Warrior te maken. Waarom zou ze het niet doen? weak as i am
Lets fight! Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lets fight! P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimedi 15 aug 2017 - 23:49

Tallshadow leek haar optie een goede optie te vinden en opnieuw stak ze haar borstje vooruit. Wat was ze ook geweldig. Echter moest Feverpaw zelf een keuze kunnen maken, dus ging Tallshadow daar op door. Hierop reageerde Feverpaw dat ze gewoon haar vader als mentor wilde. Serpentpaw zweeg. Ja, twee apprentices hebben was vast ook wel mogelijk, dus moest dat toch wel kunnen? Ze zou blij zijn als Feverpaw een nieuwe mentor toegewezen kreeg. "Als je toch iedereen kan kiezen, waarom kies je niet gewoon Tallshadow zelf?" Merkte Serpentpaw vervolgens op. Ja, hallo, als je getraind kon worden door de leider, dan zou ze daar voor gaan, als Serpentpaw in Feverpaw's pootstappen had gestaan nu!


Lets fight! 5dM0IaM
Lets fight! PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Lets fight! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Lets fight!   Lets fight! Icon_minitimevr 8 sep 2017 - 23:36

De kater moest leren zijn mond te houden. Elke dag weer vertelde hij zichzelf dat, maar in zijn haast om anderen gerust te stellen, of dingen te beloven, kwam het wel eens voor dat dit soort situaties ontstonden. Situaties waarin hij twee keer moest knipperen om vervolgens even wat gelaten te lachen. Bij de opmerking van Serpent neeg hij even bescheiden zijn hoofd, daar was het hem niet om te doen. Maar het bracht hem wel op een idee. "How about," Begon hij, en keek de poes aan. "Dat je eerst even met Heavespark traint, en dat ik met je vader ga praten hierover? Dan kunnen we met zijn drieën daarna kijken of het een mogelijkheid is," Dat leek hem enigszins eerlijk, aangezien hij nu tot twee keer toe had gezegd dat de poes iedereen mocht kiezen.


Lets fight! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lets fight!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: