Mirror, mirror 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Mirror, mirror

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tanguy
Member

Femke
22
Actief
Feel like running
And dancing for joy
For I am such a
Perfect wonderful boy

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tanguy
BerichtOnderwerp: Mirror, mirror   di 13 jun 2017 - 10:12

Tanguy liep wat rond vlakbij de schuur waar zijn nest zich bevond. Tenminste, zo zou het eruit zien voor de katten in de buurt. Voor het jonge katertje was dit een ware ontdekkingstocht waarbij hij op zoek was naar… Het maakte niet uit wat, eigenlijk. Als het maar interessant was.  Het duurde dan ook niet lang voordat hij zoiets opmerkte: er glinsterde iets in het gras tegen de muur van de schuur. Natuurlijk trippelde Tanguy er onmiddellijk op af en duwde het gras wat opzij met zijn neus en pootjes. Zodra hij echter zag wat het glinsterende ding was, sprong hij geschrokken achteruit. Twee ogen hadden hem recht aangekeken! Even bleef hij ineengedoken zitten, maar toen hij merkte dat de eigenaar van die twee ogen hem niet aanviel, kroop hij weer wat dichterbij. Hij bleef op zijn hoede, maar op zo’n jonge leeftijd wist hij nu eenmaal niet dat hij gewoon in een oud handspiegeltje had gekeken.


& IndraIC post count: 18
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mirror, mirror
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: