Don't let your brain melt



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel | 
 

 Don't let your brain melt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

M
219
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Don't let your brain melt   di 13 jun 2017 - 13:09

De grote witte tom had zijn ogen strak op het bewegende pluizen bolletje gericht die door de paarse bloemen heen huppelde. Hij had al sinds de oneindige regen in hun oude gebied geen konijn meer gezien en de robuuste Windclanner was best verrast geweest toen hij het pluizige staartje tussen de lavendel zag. Gelukkig had hij de skills om op open vlakte te jagen en zou dit appeltje eitje voor hem worden. Whitenight sloop naar voren, zijn witte pels verscholen tussen de bloemen terwijl zijn buik zachtjes de grond streelde. Nog een vossenlengte en dan zou hij zijn klauwen in de dikke konijn kunnen slaan. Weer een stap naar voren en weer, poot voor poot sluipend over de heuvel. De tom strekte zijn achterpoten en sprong naar voren tot zijn kaken op elkaar klapte rondom de nek van het konijn die niet eens had opgemerkt dat hij zo dichtbij was. Het diertje bewoog nog tussen zijn tanden maar al snel waren de stuiptrekking verdwenen en bungelde er een levenloze lichaam uit zijn bek. Zo, nu kon hij zijn maag weer vullen met het heerlijke vlees die hij al moons niet meer op zijn tong had geproefd, schijt aan de rest hij verdiende dit.



- Badland


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Badland
Member

your special someone
106
Actief
My ghost,
where'd you go?
what happened to the soul
that you used to be?

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Don't let your brain melt   wo 14 jun 2017 - 18:14


Ze was een rustige wandeling aan het maken door het landschap. Haar staart hoog boven de bloemen uittorend terwijl ze haar weggetje maakte door het territorium. Deze plek was éen van de plekken dat haar meer thuis liet voelen. Aangezien ze door open velden en bloemen opgegroeid was. De wind was niet zo hard als de vorige dag dat ze hier was. Maar het was wel een beetje irritant aan het worden. Sinds het steeds van richting veranderde en ze dus geen enkele kans kreeg om te ruiken wat voor prooi hier rond liep. Ze had eventjes een WindClangeur ontvangen, maar kreeg geen genoeg tijd om erover na te denken totdat ze iets hoorde bewegen niet zo ver van haar vandaan. Ze versnelde haar passen en sprong op een rots dat een beetje heet onder haar kussens aanvoelde. "Mooie vangst, Whitenight." Zei ze toen ze de witte kater had herkend. Ze keek neer op zijn verschillende gekleurde ogen voordat ze van de rots af sprong richting de warrior.


She's in a long black coat tonight

Waiting for me in the downpour outside

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't let your brain melt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: