We're stars~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We're stars~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: We're stars~   di 13 jun 2017 - 16:57


De sterren weerkaatsten in zijn geel-grijze ogen als hij opkeek naar de nachthemel. Ze waren zo mooi.. Greypaw kon compleet onder de indruk zijn van zo'n dingen. Hij kon ze bestuderen en dan nadenken over het doel van het leven en over Starclan. Zijn geloof in Starclan was heilig - hij had geen enkele twijfel dat ze bestonden. Het hielp natuurlijk dan dat zijn zus Medicine cat apprentice was en waarschijnlijk wel contact had met Starclan. Dat dacht hij toch. Hij wist het niet zeker - hij wist niet of ze er echt over mocht praten en eigenlijk vroeg hij er nooit naar. Niet dat dat heel raar was, want Greypaw vroeg weinig. Hij was bang dat de ander het lastig zou vinden dat hij iets vroeg, en de ander zo min mogelijk last bezorgen was zijn grootste doel in het leven.

+Bitterpaw eerst c;


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   do 15 jun 2017 - 20:01

Het was maar de vraag of ze dit allemaal zou trekken. Het was allemaal te veel en toch leek haar van buitenaf niets te mankeren. Ze voelde zich beroerd. Beroerd van de whitecough, van alle broers en zussen die ze had verloren. Van haar mentor die het te druk had met buitenclanse vriendjes te maken om haar te spreken. Van deze hele reis, van die nieuwe tribe die ze voor geen meter vertrouwde. De norse blik die ze op haar gezicht droeg, dreeg een permanente te worden. Shadowclan maakte haar stapelgek. Om één of andere reden waren er tientallen katten die het leuk vonden om zichzelf onnodig in idiote situaties te begeven, waardoor zij weer kruiden aan hen moest verspillen. Haar beetje vrije tijd bestad ze aan het staren naar Silverpelt, met diezelfde boze blik. Alsof zij dit allemaal op haar af hadden laten komen. En misschien was dat ook wel zo. Een eind verderop zag ze Greypaw, haar broertje. Ze had afstand van hem genomen, half omdat ze het zo druk had, half omdat ze bang was om nog iemand die ze liefhad te verliezen. Het was wel zo makkelijk om hem op afstand te houden. "Greypaw," sprak ze, terwijl ze toch zijn kant op kwam lopen. Afstand houden was te moeilijk. Vooral gezien hij sinds zijn geboorte al zwakker was geweest. Hij kwam geregeld bij haar langs voor willekeurige kwalen. "Hoe gaat het?" vroeg ze. Ze wilde weten of hij nog iets nodig had. Starclan was niet bepaald zacht geweest voor hun familie.    a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   wo 21 jun 2017 - 19:15


Greypaw glimlachte vriendelijk naar zijn zus toen die hem begroette. "Hé Bitter.", mauwde hij zachtjes. De grijze kater had nooit een luide stem gehad en dat was in de loop van de manen nog niet veranderd. Misschien kwam dat door zijn zwakke gezondheid, misschien door zijn zachte karakter - wie zou het zeggen. Het kon net zo goed een mengeling zijn van allebei. De laatste tijd had hij weer even uit de Medicine cat's den kunnen blijven - en eigenlijk had hij daar gemengde gevoelens bij. Ergens vond hij het wel fijn om zijn zus vaker te zien, want als hij nooit bij haar zou moeten komen zou hij haar ook weinig zien door hun verschillende trainingen. Aan de andere kant vond niemand het natuurlijk fijn om ziek te zijn. Greypaw schudde zijn hoofd op haar vraag. "Soms een licht hoestje-", mauwde hij, zijn stem ietwat schor dus moest hij even zijn keel schrapen, "-heb al erger gehad..", vervolgde hij, zijn stem even zacht als altijd en net zo veel woorden gebruikend als hij nodig had; niet meer en niet minder. Zijn grijze ogen keken naar zijn zus. Vanop deze afstand kon hij haar duidelijk zien, maar als ze verder stond zou ze maar een grijs vlekje zijn op een grijze achtergrond. In deze grot had hij zeker moeilijkheden met zijn zicht, met de schemering hier en met de grond en de vloer en het plafond die allemaal dezelfde grijze kleur hadden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   wo 21 jun 2017 - 21:04

Haar broer glimlachte en meteen voelde ze zich een stuk rustiger. Ze had het ontzettend druk - hoe kon het ook anders? - maar het kleine aantal siblings dat ze nog had, bleef altijd in haar achterhoofd. Zo ook Greypaw. Ze kon niet veel meer dan hopen dat hij het goed maakte. Hij groette haar en ze knikte nogmaals, waarop ze naast hem kwam zitten. Haar hele lichaam voelde vermoeid aan, maar ze voelde het pas net. Een diepe zucht verliet haar keel, alsof ze alle lading op die manier uit haar lichaam kon stoten. Niets was echter minder waar, ze voelde zich nog steeds net zo ellendig. Zijdelings keek ze naar haar broer en ze vroeg zich af wat er gaande was in zijn hoofd. Hij was altijd vrij stil geweest, het was niet gemakkelijk om te raden waar hij aan dacht, al wilde ze het ontzettend graag weten. Voornamelijk sinds Lurkingshade en Winddancer ook nog waren overleden. Hun familie had het niet makkelijk gehad. De kater antwoordde dat hij af en toe een lichte hoest had, dat hij weleens erger gehad had. Er verscheen een flauwe grijns op haar gezicht. Erger had hij het zeker gehad. "Als er iets is, vertel je het me, toch?" vroeg ze toen zachtjes. Ze kon alleen maar hopen dat hij ja zou zeggen en dat hij zich vervolgens ook echt aan die belofte zou houden. Het was allemaal al moeilijk genoeg, om iedereen's gedachten te kunnen lezen wanneer ze haar hulp nodig hadden, ging haar petje te boven. "Ik haat dit nieuwe gebied," mompelde ze vervolgens binnensmonds. Ze wilde naar huis. Terug naar vroeger, toen Innerstar nog hun leidster was en zij nog maar een domme Apprentice met Thornfang als haar mentor. Het was allemaal zoveel makkelijker geweest.  a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   vr 30 jun 2017 - 23:24


Greypaw knikte bevestigend naar zijn zus. Ja, hij zou het zeggen als er iets was. Deed hij dat niet altijd? Hij was altijd bij haar gekomen als hij ziek was, nu ja, van zodra ze Medicine cat apprentice geworden was tenminste. Hij was nog altijd zo trots op haar. Hij zag hoe goed ze het deed wanneer hij weer eens een nachtje in die den moest blijven, en hij vond het zo fijn om haar aan het werk te zien met haar kruiden en zo. Het leek zo natuurlijk te komen voor haar.. Hij kon het zich niet inbeelden. Greypaw had door zijn zwakke gestel moeite met zowat alles wat hij probeerde, al betekende dat niet dat hij niet meer probeerde. Bij haar uitspraak over hoe ze dit nieuwe gebied haatte kon de grijze kater niet anders dan instemmen. "Ik ook.", mauwde hij zachtjes. "Ik haat de bergen.." De bergen maakten het hem zo moeilijk. Ze waren stijl en moeilijk te beklimmen, ze waren vol gevaren - kliffen en roofdieren, onder andere - en de harde stenen deden pijn aan zijn poten. Hij miste hun zachte moerassen thuis, hij miste hun dennebomen en hun oude camp.. Maar de kans was klein dat ze die ooit nog terug zouden zien, dat wist hij wel.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   za 1 jul 2017 - 16:31

Opluchting ging door haar heen toen Greypaw knikte. Ze wist wel dat hij altijd wel aan de bel trok wanneer er iets was, maar je wist maar nooit. Amberhunt had haar hetzelfde beloofd en niet al te lang geleden had hij besloten dat het een goed idee was geweest om zijn leven te beëindigen. Als ze iets wist van katten was het dat je ze lang niet altijd op hun woord kon geloven, zelfs niet wanneer je ze dacht te vertrouwen. Ze maakten domme beslissingen, gewoon omdat ze zelfzuchtig waren. Hoe langer ze haar functie vervulde als Medicine Cat Apprentice, hoe meer ze een afkeer leek te verkrijgen jegens anderen. Niet bepaald een goede kwaliteit voor iemand wiens taak het was om anderen te verzorgen. Toen ze hem liet weten dat ze een hekel had aan het gebied, stemde haar broer zachtjes in. Gelukkig waren ze het vaker wel dan niet over dingen eens. Hij merkte daarbij op dat hij de bergen haatte, iets wat ze zich wel voor kon stellen. In zijn situatie was het extra lastig om elke keer een berg te moeten beklimmen voordat je ergens kon komen. "Breek me de bek niet open," stemde ze met hem in. De bergen, de Vulture's Drop waar katten zich graag vanaf gooiden, de Eagle's Peaks waar vaak genoeg een Apprentice vanaf werd gepikt. Dit gebied was een doodskist. "Hoe gaan je trainingen hier?" vroeg ze, wetend dat hij het wat dat betrof rustig aan moest doen. Ze was echter al lang blij dat hij gezond genoeg was om opgeleid te worden tot Warrior.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   di 4 jul 2017 - 20:05


De kleine kater haalde zijn schouders wat op. Hij had nog niet veel kans gehad om echt te trainen. Hij was al uitgeput tegen dat hij op het gebied waar zijn mentor wou trainen aan kwam. Gelukkig had hij daar ergens wel geluk mee - de kater had zijn schouder gebroken, dus die moest het ook kalm aan doen. Alsof ze de zielepoten bijeen hadden gezet.. Maar Greypaw schudde die gedachte van zich af. Hij wist van kitten af aan dat hij veel later warrior zou worden - als hij überhaupt de kans zou krijgen om warrior te worden. Ergens was het een wonder dat hij überhaupt de journey overleefd had al voelde hij ook dat het zijn gezondheid niet bijzonder veel geholpen had.. De grijze tabby voelde een hoestbui opkomen en hij richtte even zijn kopje weg van zijn zus om te kuchen. Het was niet bijzonder luid en het voelde al alsof het los kwam. Niks om je zorgen om te maken. Hij had veel erger meegemaakt - hier moest Bitterpaw haar kruiden in ieder geval niet aan verspillen. "We doen rustig aan met de trainingen..", mauwde hij zachtjes als antwoord op haar vraag, zijn stem nog wat ratelend dankzij de hoestbui. "Maar hoe gaat het met de jouwe?", vroeg hij haar daarna, haar vriendelijk aankijkend met zijn grijze ogen. Ze zou misschien binnenkort al haar volledige naam kunnen ontvangen - al wist hij niet zo goed hoe dat ging met medicine cats. Zou Acefray moeten aftreden wanneer zij klaar was met haar training, zou ze apprentice blijven tot hij stierf of zouden er dan twee medicine cats zijn?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   wo 5 jul 2017 - 13:36

Als eerste antwoord kreeg ze een schouderophaal. Ze had al wel verwacht dat Greypaw's trainingen niet op sneltreinvaart doorliepen, maar ergens had ze toch gehoopt dat hij toch binnenkort Warrior zou worden. Misschien omdat zij dat nooit zou kunnen. Ze wachtte al lang op haar krijgersnaam en voor haar gevoel zou het nog ontzettend lang duren voordat ze die kreeg. Ze legde haar oren in haar nek toen ze Greypaw een hoestbui zag loslaten. Ze wou dat ze iets voor hem kon doen, en nu was ze dan eindelijk Medicine Cat Apprentice en dan had ze nog geen idee hoe ze hem beter zou kunnen maken. Haar broertje merkte op dat ze rustig aan deden met de trainingen, waarop Bitterpaw knikte.Het was beter zo. Daarbij, ze kende Blackbear. Hij was een goed Warrior en, ondanks zijn ietwat angstaanjagende voorkomen, een ontzettend begripvolle kater. Toen Greypaw vroeg hoe het met haar trainingen ging, vertrok haar gezicht een beetje. "Niet geweldig," antwoordde ze toen. Ze keek hem even aan, niet zeker wetend of ze dit wel moest zeggen. "Dit moet tussen ons blijven, maar ik denk niet dat het goed gaat met Acefray," vertelde ze aan haar kleine broertje. "Hij heeft contact gehad met zijn oud-mentor in Starclan, en werd met een gigantische wond in zijn nek wakker." Ze had geen idee hoe dit kon gebeuren, zulke katten zaten niet in Starclan.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   do 6 jul 2017 - 17:37

Bezorgd fronste de kleine kater bij de woorden van zijn zus. Oei, dat klonk niet goed. Met wonden terugkomen van Starclan? Daar had hij nog nooit van gehoord. Hij kende Acefray als die grote pluizige vriend van iedereen, niet als een kater die in Starclan zou gaan vechten.. "Pas jij ook op in Starclan?", mauwde hij tegen Bitterpaw. Hij wou niet dat zijn zus hetzelfde voor zou hebben. Hij kon haar niet kwijtraken. Hij zou niet weten wat hij dan zou doen.. Of dat de volgende Medicine cat even goed zou zijn als haar in wat medicine cats nu eenmaal deden. Greypaw was al vaak bij haar in verzorging moeten gaan en hij had nog nooit reden gehad om te klagen.
WORDS: 121 | TAGGED: Bitterpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   do 6 jul 2017 - 21:34

Eigenlijk wist ze niet of ze er wel goed aan deed om het aan Greypaw te vertellen, maar ze kon voor haar gevoel even niet anders. Ze had haar mond lang genoeg gehouden en Acefray leek niet naar haar te luisteren. Haar mentor leek volkomen overtuigd dat hij het juiste deed, ook al leek zijn mentor in Starclan een ontzettende eikel. Ze maakte zich zorgen en ze wist vrij zeker dat het niet zonder reden was. Maar wie kon ze om hulp vragen? Ze glimlachte even warm toen Greypaw als eerste vroeg of zij wel uit zou kijken. Typisch, hij maakte zich meteen zorgen om haar. "Dat beloof ik," knikte ze hem toe. Een belofte die ze niet zou schenden. Hoe meer ze Acefray zag, hoe wantrouwender ze zelf werd tegenover de katten in Starclan. "Eigenlijk had ik gehoopt om Nightpaw te zien," gaf ze toe. De hele reden dat ze Medicine Cat Apprentice had willen worden, was om hun overleden zusje weer terug te zien. Om een of andere reden was het alsnog niet gebeurd.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   vr 21 jul 2017 - 14:27

Greypaw glimlachte lichtjes toen ze dat beloofde. Daar was hij blij om. Hij had geen zin om nog meer katten te moeten zien sterven. Hij wou dat iedereen hier bleef. Starclan moest hen niet afpakken - ze moesten geduldiger zijn, wachten tot ze van de ouderdom stierven. Maar dat was zeldzaam in het gewelddadige Clankatleven. Zijn glimlach verdween toen Bitterpaw over hun zusje begon en hij knikte zachtjes. "Ik zou haar ook graag nog eens zien..", mauwde hij zachtjes. Hij miste haar.. Maar hij wist ook dat hij haar niet meer terug zou zien tot hij zelf zou sterven. En daar had hij ook nog geen zin in; ook al zou hij meer dan eens op het randje staan, met zijn oh zo zwakke gestel.
WORDS: 125 | TAGGED: bitterpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   za 29 jul 2017 - 14:44

Moest ze naar Tallshadow stappen? Hem vertellen wat er gaande was? Ze wist zelf niet eens precies wat er aan de hand was. Alles wat ze wist, was dat Acefray recent contact had met een gestorven kat die dubieuze intenties had. Was het überhaupt wel genoeg om zich zorgen over te maken? Hoorde ze haar mentor niet te vertrouwen? Het maakte haar allemaal een beetje wanhopig. Ze hoorde te weten wat ze moest doen, maar ze wist het niet. Er stond spanning op de brug tussen Shadowclan en Starclan en als Medicine Cat Apprentice, hoorde zij die te helpen verlichten. Ze wist enkel niet hoe. Toen ze over Nightpaw begon, werd de sfeer ineens een stuk deprimerender. Greypaw gaf aan haar ook weleens weer te willen zien. Ergens had Bitterpaw de hoop alweer opgegeven. "Het is vreemd in Starclan," begon ze toen. Ze was er een keer geweest, begeleid door een poes uit Windclan. "Het lijkt alsof je in een droom loopt. Overal zijn sterren en de katten hebben een helder aura om zich heen," vertelde ze. "Niemand heeft pijn en ze lijken allemaal zo gelukkig." Het was bijna alsof ze liever in Starclan wilde zijn.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member

Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   ma 7 aug 2017 - 20:05

Greypaw knikte zijn kopje wat scheef toen zijn zus vertelde over hoe het was in Starclan. Over hoe niemand pijn had, over hoe iedereen gelukkig was. De jonge kater had ooit wel verlangd om in Starclan te zijn, tuurlijk. Had iedereen dat niet, ooit eens? Iedereen was daar gelukkig. Je leefde daar verder, in de fleur van je leven, alsof je nooit verdriet gekend had, en ooit zou je familie en je vrienden bij jou komen. Maar je miste ook zo veel.. Je leefde niet als je in Starclan was. De jonge kater herkende ergens wel wat Bitterpaw misschien dacht - hoe het zo veel beter was in Starclan. De grijze tabby zette een stapje dichterbij, wreef zijn kopje heel lichtjes tegen die van haar. "We kunnen hier ook gelukkig zijn.", mauwde hij, zachtjes, niet wetend wat hij anders moest zeggen. Ze zouden ook gelukkig zijn als ze in Starclan waren, uiteindelijk - maar ondanks dat Greypaw zou zwak was, had hij nog altijd een vechtlust, hij wou blijven leven. Anders was hij er al lang aan geweest.
WORDS: 178 | TAGGED: Bitterpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're stars~   ma 7 aug 2017 - 21:47

De woorden die ze sprak, deden haar opkijken in verbazing. Het was bijna alsof ze verlangde naar Starclan. Iets waar ze nooit zo over na had gedacht. Zelfs niet nadat het ergste gebeurd was. Ze was zich ervan bewust dat Greypaw zoiets wel had gedaan. Hij had het zelfs geprobeerd. Het was hoogstwaarschijnlijk geen goed idee om hem te vertellen dat het in Starclan beter was. Wellicht zou ze hem over het randje duwen, al leek het nu stukken beter met hem te gaan dan een half jaar geleden. Een brok vormde zich in haar keel. Ze kon Greypaw niet verliezen. Tranen prikten achter haar ogen toen hij zijn kopje tegen de hare aanduwde. Hij was altijd zachtaardig geweest. Stil en vriendelijk. Haar tegenpool, en toch was ze verbaasd over hoe veel ze van hem hield. Over hoe hard ze hem nodig had op dit moment. Hij zei dat ze hier ook gelukkig konden zijn, waarop ze knikte. Geluk kwam na haar plicht aan de clan, in haar hoofd. Maar ze was het aan Nightpaw verschuldigd om gelukkig te zijn, nietwaar? "Ik weet alleen niet hoe," zei ze toen. Ze voelde zich alleen. Ze mocht nooit een partner hebben, nooit van iemand houden. Haar mentor begreep haar niet en zij hem niet. Ze had geen enkel idee wat haar gelukkig moest maken.   a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're stars~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: