The new generation 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The new generation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: The new generation   do 15 jun 2017 - 16:50

Men stumble over pebbles
Af en toe kwam Pebble eens kijken in de Nursery. Het was niet dat hij hier zelf kittens had liggen - nog niet in ieder geval - maar hij vond het wel fijn om de jeugd van tegenwoordig eens te zien. Meestal keek hij dan ook eens naar wie een goede guard zou zijn. Hij leidde dat niet alleen maar af van de grootte van de kitten - je moest hem zelf eens zien, amper groter dan een to-be - maar wel naar hun bouw en naar de spelletjes die ze speelden. Je had kittens die al van kleins af aan enorm agressief deden. Die werden goede guards, maar die moesten ook in toom gehouden worden. En daarmee begon je best vroeg, want van zodra ze in de puberteit kwamen zou het alleen maar erger worden..
+Tiger eerst c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   do 15 jun 2017 - 17:39

Voorzichtig sprong de kitten op de ander, zonder enige klauwtjes of tanden te gebruiken duwde hij deze andere kitten tegen de grond. Dit alles met een zekere voorzichtigheid, omdat hij zijn vriend niet wilde pijn doen. De andere kitten oogde immers veel fragieler en kleiner dan hem, ook al waren ze ongeveer van dezelfde leeftijd. Dat was echter niet helemaal de reden waarom hij zichzelf tegenhield van zijn volledige kracht te gebruiken: de ander werd immers wel eens geplaagd - of eigenlijk lichtelijk gepest zelfs - door sommige oudere kittens. Hij kon moeilijk opstaan tegenover de pestkoppen, al zou hij dat waarschijnlijk wel doen de volgende keer dat het gebeurde. Zijn vriend leek met volledige kracht op hem af te springen, speels liet hij zichzelf dan ook vallen en de twee rolden over de grond heen. Totdat hij deed alsof de ander hem wist te overmeesteren en ze stil op de grond lagen, met de andere kitten die hem tegen de grond aanduwde. Hij had er makkelijk uit kunnen komen, want de kitten's kracht was niets tegenover de kracht van de kater zelf, maar dat deed hij niet. "Jij wint," zei hij lachend. De ander leek een stuk zelfverzekerder te zijn over zijn eigen krachten. Toen werd hun plezierige spelletje echter onderbroken door de moeder van de ander, die hem bij haar riep. Tiger knikte een gedag en bleef alleen midden in de Nursery staan. Zijn blik gleed door de den, hopend op een nieuwe speelpartner, toen merkte hij op dat een onbekende kat de den was binnengestapt. Hij richtte zijn oortjes nieuwsgierig wat meer naar voren. "Hey!" Zei hij vrolijk.


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   wo 21 jun 2017 - 19:57

Men stumble over pebbles
Zijn blik viel op twee kittens die speels aan het worstelen waren. Het zag er nog redelijk goed uit, voor het spel te zijn van twee kittens - hij vond het vooral fijn om te zien hoe de grotere en duidelijk sterkere tabby kater zich zo gemakkelijk gewonnen gaf aan zijn vriend. dat was pas vriendschap. Ergens deed het hem denken aan zijn eigen jeugd, hoe hij soms gewild had dat hij zelf zo'n vriend had - en in plaats daarvan waren de andere kittens oftewel te laf oftewel te gemeen. Ja, Pebble werd wel gepest toen hij kleiner was.. Maar het had hem gemaakt tot wie hij was. En zie nu waar hij was - hij was niet alleen een guard geworden, maar ook nog eens de chief van de guards. Iets dat hij nooit had durven dromen. De kleine tabby keek neer op de kitten toen die hem kwam begroeten. "Hey!", mauwde hij vriendelijk tegen het katertje. "Mijn naam is Pebble that Kills Wolves, met wie heb ik de eer?" Een vriendelijke glimlach had zich op zijn snuitje gevormd als hij ietsje door zijn voorpoten boog, zodat hij meer op de ooghoogte kwam van de vrij jonge kitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   vr 23 jun 2017 - 13:49

Nadat hij zijn vriend had nagekeken en toen deze eindelijk bij zijn moeder aankwam, had hij zijn aandacht op een nieuweling in de den gericht. Een vrolijke glimlach verscheen op zijn gezicht: van nieuwe katten leren kennen werd de kitten altijd heel erg vrolijk. Het hoorde bij zijn opvoeding, bij het opgroeien. Hij wilde iedere naam van iedere tribe kat leren kennen, en uiteindelijk wilde hij ook de namen van de clankatten leren kennen - al zou dat nog wel zeker vijf manen duren voordat hij die kon ontmoeten, waarschijnlijk. De ander begroette hem vriendelijk terug, waardoor Tiger een nog bredere glimlach op zijn gezicht kreeg. Yay, een vriendelijke kat! Hij liet zijn blik even over de ander glijden. De kater voor hem was kleiner dan de meeste katers die hij gezien had, maar aan zijn brede bouw te zien, bedacht Tiger zich toch dat hij een Cave Guard moest zijn. Dat kon niet anders. Prey Hunters waren niet zó gespierd. Bij zijn naam werden zijn ogen wat groter. Oh, die naam kende hij! Wat een eer! De chief van de cave guards! "U bent de chief van de cave guards?!" Zei hij dan ook enthousiast, want de kitten had niet echt een filter. Toch wist hij beleefd te blijven, door het woordje u te gebruiken. "Ik ben Tiger that Stalks at Night!" Stelde hij zich uiteindelijk vrolijk voor.


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   di 27 jun 2017 - 15:08

Men stumble over pebbles
Pebble greens lichtjes bij het enthousiasme van de jonge kitten. Hij had zelf waarschijnlijk ook zo gereageerd als kitten als de chief - en zeker de chief of guards - hem zou komen bezoeken. "Leuk je te ontmoeten, Tiger that Stalks at Night.", antwoordde hij. Een stoere naam, dat was zeker. Een leuke afkorting ook, Tiger, stoerder dan Pebble in ieder geval. Al was zijn naam blijkbaar wel bekend, sinds het katertje hem maar herkende toen hij zijn naam hoorde. Dat maakte hem ergens wel gelukkig. "Zou jij graag een guard worden later?", vroeg hij het katertje vriendelijk. Bij kittens was hij altijd iets zachter dan hij was bij to-be's of bij volwassen katten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   wo 28 jun 2017 - 12:51

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De kleine tabby keek met grote ogen naar de kater die voor hem stond. Dus dit was de chief van de cave guards? Natuurlijk, hij had een grotere kat verwacht, eentje die boven alles uittorende, met van die intimiderende ogen of wat dan ook. Maar nee, het was deze kater en ergens was hij blij dat deze kat de chief was. Het was een mooie verassing, ja. Hij had de katers naam natuurlijk wel al eens gehoord, hij wist namelijk ook al wie de chief van de hunters was. Die dingen leerde je snel als kitten. Samen met de regels en al die onzin - het was overduidelijk dat hij de verhalen over de chiefs en de healer het leukst vond. Al die religieuze onzin en die regels die de tribe met zich meebracht.. nah. Al gaf hij dat natuurlijk niet luidop toe, want dan zouden katten namelijk niet heel blij met hem zijn. Hij grinnikte zachtjes en haalde zijn schouders op. "Heel eerlijk zou ik het niet weten.." Sprak hij, want ja, dat was de waarheid. "Wat denkt u? Zou ik een goede Cave Guard zijn? Of een Prey Hunter?" Aan zijn bouw zou je waarschijnlijk zeggen dat hij meer neigde naar de kant van Cave Guard, maar daarnaast was hij ook best gestroomlijnd en slank gebouwd, dus hij vond het zelf een moeilijke keuze. Bovendien leek beiden hem net zo leuk.
26


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   do 29 jun 2017 - 19:54

Men stumble over
pebbles
Pebble glimlachte naar de jonge kitten en bekeek hem nog eens goed. Hmm, hij wist het nog niet goed? Nu ja, eigenlijk mocht hij zelf ook niet echt kiezen natuurlijk. Hoewel hij zelf het levende bewijs was dat je met genoeg moeite altijd je lot kon veranderen. Want de healer had hem toen guard to-be gemaakt om zijn gespierdheid, om zijn inzet om sterk te worden; ook al was hij dan niet bepaald groot. Het hielp natuurlijk dat hij niet echt slank was en nooit echt was geweest. Niet dat hij dik was geweest.. Hij had gewoon wat kittenvet gehad. Misschien dat dat er toe bij had gedragen dat sommigen zo hadden gelachen met hem. Haha, kijk naar lomp klein steentje! Maar die tijd was voorbij. Nu was hij Pebble that Kills Wolves, Chief of Guards. "Volgens mij zou jij wel een goede guard kunnen zijn.", antwoordde hij na een korte stilte, zijn groene ogen vriendelijk op het jonge katertje gericht. "Ik heb gezien hoe je vocht met je vriendje. Met wat training zou je een heel getalenteerde vechter kunnen worden. Hoe je hem dan liet winnen, ook al had je makkelijk zelf kunnen winnen, toont dan ook de juiste instelling - om samen te kunnen werken met de andere guards. Dat is bijna net zo belangrijk als het vechten zelf." En zijn bouw zat natuurlijk ook goed, maar dat sprak hij natuurlijk niet uit. Daarbij, misschien was Tiger wat te slank gebouwd om 100% naar guard te neigen.. Maar dat kon nog veranderen. Pebble was er niet zo'n fan van om katten guard of hunter te laten worden op basis van hun uiterlijk, maar hij hield zijn mond. Het was eeuwenoud en het had altijd goed gewerkt, waarom zou het nu verandert moeten worden? Maar ergens bleef de als. Dan zou je geen katten hebben zoals River, die duidelijk véél liever een hunter was geweest. Hij probeerde haar wel te motiveren, maar hij kende het gevoel ergens wel.. Hij wist hoe ongelukkig hij zelf was geweest als hij hunter was geworden in plaats van guard, zoveel manen geleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   do 29 jun 2017 - 21:25

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De kitten keek omhoog naar de kater die voor hem stond. Hij mocht dan wel niet zo groot zijn dan sommige andere cave guards die Tiger had gezien, maar hij zag er wel net zo indrukwekkend uit als de rest. Gespierd en breed, zoals een echte Cave Guard hoorde te zijn. Een glimlachje vormde rond zijn lippen, toen hij de woorden van de kater voor hem hoorde. Zou hij echt een goede Cave Guard kunnen worden? Hij hoopte het. Het leek hem namelijk wel iets om zo'n stoere, sterke kater te zijn, die de rest van de tribe kon beschermen in tijden van nood. Ja, dat zou best wel wat voor hem zijn. Maar.. misschien werd hij wel Tigerteller, zoals Apple hem had genoemd. Hij grinnikte zachtjes bij die gedachte, maar richtte zijn aandacht weer op Pebble. Hij had.. zijn vriend laten winnen? Oh nee, dat mocht de kater niet weten! "Ik heb mijn vriend helemaal niet laten w-" Oh, wie van alle katten probeerde hij dat wijs te maken? Pebble zag het vast van meters afstand al als een kat zich expres gewonnen gaf. Hij zuchtte iets en knikte zacht. De juiste instelling. Een betere instelling dan sommige andere, oudere kittens hier in ieder geval. Hij liet zijn blik kort op zijn vriend vallen, die al naast zijn moeder lag te slapen. "Hij wordt soms een beetje geplaagd.." Dat was zacht uitgedrukt en dat was vast ook te zien aan de uitdrukking van de kitten. ".. en daar zat hij nogal mee dus ik dacht, als ik hem nou gewoon eens laat winnen, dan voelt hij zich stukken beter.. en dan denken die oudere kittens de volgende keer er even twee keer over na voordat ze iets gemeens zeggen.." Hij kon het zelf nog niet opnemen voor zijn vriend: hij was ook nog geen partij voor de oudere kittens. Maar hij kon de ander wel wat zelfverzekerdheid geven.. niet waar? "Hoe bent u chief geworden?"
Vroeg hij vervolgens nieuwsgierig aan de kater voor hem.
31


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 1 jul 2017 - 14:56

Men stumble over
pebbles
Pebble glimlachte vriendelijk naar de kitten, al zou hij wel eens zelf met die zijn vriend en de pesters moeten gaan praten, bedacht hij. Want als er iets was waar hij niet tegen kon, dan was het wel pesters. Hij had er zelf mee te maken gehad in zijn jeugd en als hij kon, zou hij voorkomen dat iemand anders er nog mee te maken moest hebben. Bij de vraag van Tiger werd zijn glimlach nog ietsje groter. "Ik werd vroeger zelf ook gepest.", begon hij, maar er was geen verdriet te zien in zijn groene ogen als hij dat zei. "Omdat ik zo klein was. Ik had mezelf gezworen dat ik een guard zou worden, om mijn moeder trots te maken, en dus trainde ik elke dag enorm hard." Ja, in zijn jeugd had hij weinig anders gedaan.. En het had hem zijn gespierde bouw gegeven. "De Healer zag dat, en hij merkte mijn spieren op. En toen maakte hij mij guard to-be. Ik ben nooit gestopt met trainen en uiteindelijk heeft het mij tot chief gemaakt." De moraal van het verhaal? Blijven trainen. Nooit opgeven. Beoordeel nooit iemand op uiterlijk alleen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 1 jul 2017 - 22:10

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Tot Tiger's grootste verbazing vertelde de kater voor hem dat hij vroeger ook wel gepest werd. Omdat hij zo klein was. En dat was hij nu nog steeds eigenlijk, maar de spieren van de kater maakte dat alles weer goed. Bovendien.. Skyteller zou niet zomaar iemand uitkiezen om zijn Chief te worden, dus de kater was wel degelijk een goede Cave Guard. Tiger fronste kort. Dat zei eigenlijk best veel over het hele systeem van de tribe. Grote katten hoefden niet direct cave guards te zijn, want kleine katten met veel spieren waren probably net zo'n sterke vechters. Vooral als je de wil in je had om de tribe te beschermen en in Pebble's geval was dat waarschijnlijk zo. Tiger knikte uiteindelijk. "Die andere katten zullen zich vast wel heel schuldig voelen nu." Zei de kater vervolgens, lachend, om het onderwerp wat vrolijker te maken - hij was immers nog maar een jonge kitten, serieus zijn dat wilde hij niet. Ook al vond hij het heel zielig voor Pebble, hij moest wel zeggen dat het de kater wel ergens had gebracht. Veel verder dan zijn pesters, in ieder geval. "Ik hoop dat ik ook later zo'n goede cave guard word!" Sprak hij vervolgens. Hij wilde ook blijven trainen, sterker en sterker worden. Ook al had hij in tegendeel tot Pebble wel zijn grootte mee, maar dat zei niets. Als hij maar op zijn achterwerk bleef zitten en maar bleef eten, dan zou hij nooit zo sterk en gespierd kunnen worden als Pebble.
36


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   ma 3 jul 2017 - 15:42

Men stumble over
pebbles
Pebble glimlachte toen Tiger duidelijk zijn best deed om het onderwerp minder serieus te maken. En dat was niet erg - nu nog niet in ieder geval. Hij was nog maar een kitten en kittens hoefden niet serieus te zijn. Zolang hij als hij to-be was maar langzaamaan wat serieuzer werd, hard begon te trainen en hard zou werken; dan was alles goed. Dan mocht hij vrolijk of onnozel zijn zo veel hij wou. De kleine gespierde kater gaf het tabby katertje eventjes een likje over zijn kopje toen hij zei dat hij hoopte dat hij later ook een goede cave guard werd. "Aan hopen heb je niks.", mompelde hij zachtjes, nog steeds glimlachend, en zijn groene ogen waren op de jonge kitten gericht. "Werken, dat moet je om goed te worden." Dat geloofde hij echt. Werken was het enige dat je hoger bracht in het leven - niet luieren, niet op je kont zitten, niet hopen, niet smeken, niet huilen en niet roepen. Werken moest je.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   ma 3 jul 2017 - 18:07

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De kitten was vrij enthousiast geweest toen hij erachter kwam met wie hij aan het spreken was. Je kwam niet zo heel vaak iemand tegen zoals Pebble, namelijk. Een chief. Damn. Daar waren er maar twee van in de hele Tribe! Dusja, hier kon hij zijn vriendjes straks vast heel vrolijk over vertellen. Hij knikte belovend bij de woorden van Pebble. "Ik zal er hard voor werken!" Miauwde hij. Hij wist dat hij dat in zich had. Hij zou er heel hard zijn best voor doen, veel trainen. Zolang hij maar een goede mentor kreeg, toch? Dan zou alles goedkomen. Hij had nog steeds geen idee welke kant Skyteller voor hem zou kiezen. Op zich zou hij tevreden zijn met beide rangen. Prey Hunter of Cave Guard, het was allemaal net zo spannend, niet waar? Al merkte de kitten dat hij best een goede vechter was, al zei hij het zelf: in de Nursery speelde hij vaker met zijn leeftijdsgenootjes en meestal waren het dan stoeipartijen en dan ging het allemaal best goed.. hij won in ieder geval best vaak van sommigen. Zachtjes snorde hij bij de lik die de kater over zijn kop gaf. "Heeft u misschien een leuk verhaal om te vertellen?" Misschien iets spannends?
45


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   di 4 jul 2017 - 20:45

Men stumble over
pebbles
Oeioei, een verhaal? Daar was Pebble niet bijzonder goed in. De kleine kater ging zitten en hij keek naar omhoog, naar het grijze plafond van de grote grot. "Laat me even nadenken..", mauwde hij nadenkend. Waarover kon hij vertellen? Hij had van alles meegemaakt, maar in zijn ogen was niks het waardig om een verhaal over te vertellen. en zo oud was hij ook nog niet.. Kon Tiger dat niet aan één van de elders vragen? Zij hadden vast tonnen verhalen. Maar ja, hij had het nu aan hem gevraagd, en Pebble was geen voorstander van opgevers.. "Heb je al gehoord van de clans?", vroeg hij uiteindelijk, zijn groene blik weer richtend op de jonge kitten. Er was een kans dat hij er nog niks van had gehoord.. Maar aan de andere kant, het was wel hét gebeuren van de volgende paar jaren. Hierover zou nog veel gesproken worden, nog veel verhalen verteld. En wanneer de clans onvermijdelijk weer moesten vertrekken, zouden de volgende generaties erover horen alsof het een legende is; alsof het nooit echt gebeurd was. En dan zou hij zelf een elder zijn en erover vertellen aan de kits, die hem met grote ogen zouden aankijken.. Maar hij had het wel meegemaakt. Dit was realiteit, en geen legende.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   vr 7 jul 2017 - 23:07

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Geduldig wachtte de tabby kater af tot de ander een leuk onderwerp had bedacht voor een verhaaltje. Het zou niets anders kunnen dan dat de stoere Chief een goed verhaal had, toch? Ja. Moest wel. Een of ander groot beest dat hij verslagen had, een of ander grote gebeurtenis waar Tiger nog weinig over had gehoord of wat dan ook. Alles was interessant voor de jonge kitten, hij wist dan ook niet zo bijzonder veel over de grote, boze wereld. De kitten knipperde dan ook verrast met zijn ogen toen de kater vroeg of hij iets wist van de clans. Hmmm. Niet bijzonder veel? Nee, niet echt. Hij schudde wat met zijn hoofd. "Ik heb alleen gehoord dat ze zowel Cave Guards als Prey Hunters zijn, tegelijk!" Dat had hij ergens heel leuk gevonden en een goed idee voor de Tribe, maar bij nader inzien zou hij het niet anders gewild hebben dan de methodes van de tribe: in de tribe werd je immers opgeleid tot een veel betere cave guard dan een warrior, of een veel betere prey hunter dan een warrior. "Weet u veel over de clans?" Ja hij zou graag meer willen weten! Wat voor clans waren het? Hoe heetten de clans? Wat waren hun gewoontes?
55


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 8 jul 2017 - 14:23

Men stumble over
pebbles
Hij schudde lichtjes met zijn hoofd. "De clans zijn hier nog niet lang, hun levensgewoonten zijn helemaal anders dan die van ons..", antwoordde hij vriendelijk. "Ik weet bijvoorbeeld wel dat ze een interessante manier hebben om hun katten namen te geven. Zo hebben kittens altijd het achtervoegsel -kit, to-be's hebben -paw en hun zogenoemde warriors hebben een heel ander achtervoegsel.. Waarschijnlijk heeft het iets te maken met wat ze goed kunnen.." Het laatste was er mompelend aan toegevoegd, want dat wist hij niet zeker. Een glimlach vormde zich op zijn snuitje als hij met zijn voorpootje even tegen de borstkas van de kitten. "Jij zou bijvoorbeeld Tigerkit heten." Pebble was nog steeds niet overtuigd dat de clans geen bedreiging waren; maar hun levenswijze was interessant, dat was zeker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   do 13 jul 2017 - 20:02

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De kitten luisterde met grote oogjes naar de woorden die Pebble sprak over de clans. Hij legde hem de namen van de clankatten uit, die waren blijkbaar helemaal anders dan die van hun. Waar een kat in de tribe geboren werd met een bepaalde naam en de naam enkel en alleen veranderde als deze een healer werd, bleek een clankat geboren te worden met een bepaalde naam, die over de tijd veranderde. Tigerkit. Zachtjes grinnikte de kater. "Dat klinkt echt zo raar.." Sprak hij. Clankatten waren raar! "En wat is een warrior?" Hij had nog nooit van die rang gehoord, dus vroeg hij zich af wat een warrior inhield. Was dat zoals hun Healer? Of was dat zoals hun Cave Guards en Prey Hunters? Hij wachtte geduldig af tot de chief of Cave Guards hem dit uitlegde. Of wist de ander dat ook niet?
62


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   zo 23 jul 2017 - 16:01

Men stumble over
pebbles
De kleine kater grinnikte lichtjes toen Tiger zei dat het raar was. Ja, inderdaad, het was verschrikkelijk raar. Het moest toch vervelend zijn om zo vaak tijdens je leven van naam te veranderen? En misschien hadden ze dan zelfs katten die als kitten en apprentice dezelfde naam hadden.. Dat moest pas vervelend zijn. In de tribe was elke naam tenminste uniek, daar was geen verwarring over mogelijk. "Een warrior is zowel een hunter als een guard.", mauwde hij. "Ze kunnen het allebei, maar eigenlijk maar half dan waarschijnlijk sinds ze zich niet focussen op één ding. Het is vast niet bijzonder makkelijk." Wat voor nut had het om één kat beide rollen te laten vervullen? Hij snapte het niet. Ze hadden meer dan genoeg katten om de helft te laten vechten en de helft te laten jagen, en in plaats daarvan forceerden ze al hun warriors om het allebei te doen. Hij kon zich niet inbeelden dat ze dan allemaal zo'n goede jagers en zo'n goede vechters waren. Hoe kon dat ook, als ze het allebei moesten trainen? Hun apprentice-periode was daar lang niet lang genoeg voor. In de tribe was de to-be periode even lang end aar moesten ze maar één ding volledig onder de knie krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 5 aug 2017 - 23:01

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Hij hief zijn oortjes wat op toen de chief begon te spreken. Hij wilde alles goed genoeg kunnen horen, misschien kwam er nog wel iets uit de chief zijn mond dat hem meer kon vertellen over de clans. De mysterieuze clans die hij waarschijnlijk nooit zou ontmoeten, want hij moest nog drie manen wachten voordat hij überhaupt de grot uit mocht en dat betekende niet direct dat hij zelf helemaal naar de clans mocht lopen. Dat werd waarschijnlijk niet toegestaan door zijn mentor, wat ook wel best logisch was. Als hij de verhalen van zijn pleegmoeder moest horen, dan waren er nogal wat grote enge wezens daarbuiten, wezens waar een kat alleen niet tegenop kon. Maar hij was vastberaden de clankatten ooit te leren kennen. Dat moest en zal! Kort keek de kleine kitten moeilijk. "Maar is dat niet super onhandig? Allebei leren?" Of zouden ze soms zo goed zijn in beide dingen dat het mogelijk was? Liep de tribe daarop achter? "Ik bedoel.. wij zijn allemaal over heel erg goed gebouwd om te jagen of om te vechten, zien de clankatten er dan anders uit?" Misschien.. ja.. misschien waren ze anders?
73


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
127
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 12 aug 2017 - 14:27

Men stumble over
pebbles
Pebble knikte instemmend toen Tiger vroeg of dat niet super onhandig was. Daarna fronste hij even nadenken bij de vraag van de kitten. "Nee, ze zijn net zoals ons allemaal heel verschillend.", mauwde hij. Zijn blik gleed even over de vele verschillende katten in de grot. "Sommigen zijn beter jagers, sommigen betere vechters. Maar in plaats van dat de goede jagers al hun energie en tijd mogen steken in jagen, worden ze verplicht om ook te vechten." Hij wist niet of dat zo'n goede regeling was. Pebble was opgegroeid met hoe het werkte in de Tribe en hij was nog niet eens volledig overtuigd dat de clans geen bedreigen waren. Het was natuurlijk ook wel zijn functie om achterdochtig te zijn, omdat hij instond voor de veiligheid van de tribe. En daar zou hij alles voor doen. Op dit moment zou hij het het fijnst vinden als de clans gewoon verder zouden gaan op hun tocht naar wie-weet-waar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The new generation   za 19 aug 2017 - 12:45

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De kitten wilde het niet helemaal toegeven, maar de clans klonken heel erg interessant voor hem. Hij zou ze graag willen leren kennen en hun gebruiken willen weten, nog voordat ze door zouden reizen. Of zouden ze nooit vertrekken? Misschien werden het wel hun nieuwe buren! Dat klonk best leuk, konden ze samen werken en alles! Hij luisterde naar de woorden van Pebble, maar in zijn hoofd was hij veel te druk bezig met het idee dat de tribe wellicht permanente buren zou krijgen. Want hoe geweldig zou dat zijn?! Hij fronste echter nadat Pebble klaar was met praten. "Hoeveel clankatten zijn er eigenlijk? Zoveel als in de tribe? Of minder? Of meer?" Oh, spannend. Hij beelde zich altijd in dat het een klein groepje was, maar het waren vier groepen dus als iedere groep net zo groot was als de tribe.. dan waren ze met héél veel!
80


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The new generation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Nursery-
Ga naar: