[ ❁ ] The woman 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [ ❁ ] The woman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowtip
Elder

[ ❁ ] Beertje
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [ ❁ ] 119 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: [ ❁ ] The woman   do 15 jun 2017 - 22:30

Een niet al te jonge poes hinkel-waggelde door de Cavern. Manen geleden was haar poot eens gebroken en die Journey heeft er niet goed aan gedaan. Haar lichtblauwe ogen zochten naar een goede vriend. Ze bleef koppig vasthouden dat hij niet was achtergebleven. De houtekop! Waarom moesten nu toch altijd de goeie achterblijven. Ze gromde binnensmonds. Hij zal waarschijnlijk wel weer eruit zijn gesneakt. Ze waren niet eens zo goede vrienden. Alleen op de Gatherings kon ze goed praten met hem. Duskdweller toch. De rode poes strompelde verder. Haar staart met het witte puntje aan zwaaide heen en weer. Ze werd neidig van het ontwijken van staarten. Konden de katten zich niet groeperen? "Ooh! Daisypath, daar ben je.", mauwde ze met krachtige stem. Ze was niet perse opzoek naar haar zus, maar afleiding was leuk.

+ Daisypath


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
49
Actief
Listen to your elders advice. Not because they are always right, but because they have more experience of Being Wrong.

CAT'S PROFILE
Age: 119 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [ ❁ ] The woman   vr 16 jun 2017 - 0:04

Tijdens de journey had de oudere poes zich geregeld bezig gehouden met de kittens. Daar kon ze ook echt niet onderuit, want om de zoveel tijd kwam er wel een kitten of apprentice aan haar vragen hoe het met haar ging. Ze vond het vervelend dat men zich zorgen over haar maakte. Haar maakte haar moe. Daisypath had zich vandaag afgezonderd van de jongere katten, had zich bij de andere elders gelegd. Eerder vermeed ze de plek waar alle elders samen lagen, dus het was vreemd om haar hier nu te zien. Ze had haar poten onder zich gekruld en had haar blik op de Cavern gericht, waar een heleboel katten samen stonden, op een hoop, zo kon je het wel noemen. Het was al zo warm en dan stonden ze nog allemaal op elkaar. Daisypath spitste haar oren toen ze haar zus hoorde. Het duurde even voor haar zag opdoemen tussen hoop katten. "Yea, dit is inderdaad niet mijn gewoonlijk plekje." gaf ze toe en glimlachte zachtjes, haar blik even op de andere elders gericht. Al de ouders hier waren één voor één legendes geweest en het deed haar pijn om hen allen zo te zien.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowtip
Elder

[ ❁ ] Beertje
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [ ❁ ] 119 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [ ❁ ] The woman   zo 18 jun 2017 - 18:47


De oude dame knikte. Ze ging voor haar zusje zitten. Oef! Naast katten zitten was zo ongemakkelijk, veel te dichtbij en je kon niet goed praten. Snowtip tilde haar pootje op en begon het te wassen. Er was niet echt iets anders om te doen. Gepiep bereikte haar oude, ietwat slechtere oren. Ze keek opzij, een kitten was olijk afgedwaald. Een mini Windclannertje. Pfffd die machine makers deden niets anders. "Seg, heb jij nog ergens nieuwe Shadowclan kittens zien rond lopen?" Ze was dol op kittens, het enige wat ze vergat was dat Puffin er heel veel had gekregen, onlangs.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ ❁ ] The woman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: