[ ❁ ] My bones 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [ ❁ ] My bones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowtip
Elder
[ ❁ ] My bones Nbttfv4
[ ❁ ] Beertje
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [ ❁ ] 119 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Snowtip
BerichtOnderwerp: [ ❁ ] My bones   [ ❁ ] My bones Icon_minitimedo 15 jun 2017 - 22:41

Haar oude lichaam hees zich naar een klein dalletje. Het was niet bekend, er waren zoveel dalletjes. Hier en daar stonden wat lariksen, niets speciaal en er vloeide een klein stroompje door. Lieftallig. Pfoe. Ze hinkel-waggelde naar een boom en toen ze die bereikt had liet ze haar oude beenderen en stramme spieren in elkaar zakken. God, ze ging nooit meer zo ver wandelen. Na even gepuft te hebben zette ze zich iets gemakkelijker, leunend tegen de boom. Een waterig zonnetje deed haar pels oplichtten. Hiervoor was ze naar buiten gegaan. Een zeldzame glimlach krulde op haar snoetje.

+ Silverbullet, Ragingfire en Tenderlight


[ ❁ ] My bones 7txBIPc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[ ❁ ] My bones DPKsfdL
Butter(fly)
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 47 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tenderlight
BerichtOnderwerp: Re: [ ❁ ] My bones   [ ❁ ] My bones Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 16:08

Een klein donkerbruin gestreept gestalte achtervolgde het bekende gestalte van zijn moeder. Een rossige kattin, die al een tijdlang bij de Elders hoorde. Natuurlijk maakte hij zich zorgen om zijn moeder en tante die deze zware tocht waarschijnlijk niet al te best aan konden. Niet dat hij het er veel beter onder deed. De kater was wat zwakker dan de meeste katten van zijn leeftijd waardoor de tocht hem nu ook wel behoorlijk tegenviel. Desalniettemin sprak hij daar niet over en zeurde hij niet, toch was zijn kleine gestalte niet altijd prettig. Shadowclan had over het algemeen niet zoveel kleine katten en dus voelde hij zich af en toe wel eenzaam. Niet dat hij veel contact had met vele katten, hij zag er erg tegenop om onder toeziend oog van andere katten zijn taken uit te voeren, het zou echt iets voor hem zijn om zichzelf in de penarie te werken. Onder de waterige zon viel zijn moeders vacht toch wel op. Leunend tegen de boom met een glimlach op haar gezicht genoot ze waarschijnlijk wel van het uitzicht. Een bijna jongensachtige glimlach verscheen op zijn snoet voordat hij richting haar liep en voorzichtig naast haar neer plofte. De zachte zon voelde prettig op zijn wat donkerdere vacht.


[ ❁ ] My bones AIDjli7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[ ❁ ] My bones Original
Jacqueline
5
Actief
queen she shall be

CAT'S PROFILE
Age: 77 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Ragingfire
BerichtOnderwerp: Re: [ ❁ ] My bones   [ ❁ ] My bones Icon_minitimezo 25 jun 2017 - 5:23

Kennelijk had de hele familie hetzelfde idee gekregen om eens een luchtje te gaan scheppen, want op een kleine afstand van het dalletje waar ondertussen een klein deel van wat er over was van hun ooit grote gezin nu aan het genieten was van de zon, bevond zich de grote rood-wit gevlekte poes. Haar scherpe blauwe ogen gefixeerd op de kleine gestalten van de twee katten, en terwijl een zwak zonnetje op haar vacht scheen begon ze naar de twee katten toe te lopen. "Well, well well." Miauwde de poes met een klein glimlachje. "Kijk is wie we hier vinden, zo ver van de Cavern; mijn oh zo liefhebbende moeder en broertje." Raging ging tegenover de twee zitten, haar donzige staart netjes over haar pootjes geslagen. Ze had haar familie nauwelijks de laatste tijd gezien, en om heel eerlijk te zijn had ze toch ergens wel hun gezelschap gemist. Misschien was dit moment dat StarClan haar gaf om de zwakke bond met haar familie te herstellen.


[ ❁ ] My bones Zyxjgb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ ❁ ] My bones
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: