Same name, different Clan. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Same name, different Clan.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Same name, different Clan.   zo 18 jun 2017 - 13:36

Lightpaw kon het niet laten om lichtelijk trots zijnde te kijken naar de prooi die ze vandaag had gevangen. Het was misschien niet heel erg groot, maar het was toch een prooi. Een prooi die zijzelf had gevangen zonder hulp te moeten verwachten van iemand anders! Ze dacht wel dat ze Leopardpaw kon blij maken met deze prooi. Ze had natuurlijk eerst gevraagd aan de elders en aan de queens of zij iets moesten hebben, maar het bleek zo te zijn dat zij allang eten gekregen hadden. En daardoor was ze vrij om de prooi mee te nemen naar Leopardpaw. Ze negeerde de geamuseerde blikken die de queens naar elkaar toewierpen toen ze trots zijnde haar prooi weer oppakte en langs hun liep om naar haar vriendin te zoeken; ze had haar eerste prooi gevangen en niemand kon haar geluk tegenhouden! Met een brede glimlach, waardoor het natuurlijk lastiger werd om de prooi tussen haar kleine kaken te houden, keek ze om zich heen. Ze legde de prooi even neer zodat ze haar bek kon openen en de geur van Leopardpaw kon indrinken, maar haar vriendin was nergens te bekennen. Hm. Misschien was ze wel op training? Ze keek kort naar buiten, waar de schemering aankondigde dat het binnenkort avond zou worden. Het zou vast niet meer lang duren tot haar vriendin terug zou zijn. En tot die tijd zou ze zich wel met iets anders amuseren, maar de prooi zou ze natuurlijk met zich meenemen. Ze wilde immers niet de kans lopen dat iemand anders hem zou stelen! Toen ze echter naar beneden wilde buigen om haar prooi weer terug op te rapen, zag ze dat iemand anders er al met haar prooi vandoor was gegaan. Ze keek wild om zich heen… om een kitten slechts een muizenlengte verderop te zien staan. Met haar prooi. Lightpaw lachte en liep opgewekt zijnde naar de kitten, de scherpe geur die om de kitten heen hing negerend. “En waar denk jij naartoe te gaan?” vroeg ze zogenaamd bestraffend.


+ Eerste post voor Lightkit'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Same name, different Clan.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: