Not gonna break me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Not gonna break me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1106
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Not gonna break me   ma 19 jun 2017 - 22:46

De kater was deze middag op een zeer mysterieuze manier tegen Magpiehowler aangebotst in de cave. Mysterieus omdat er genoeg ruimte was geweest en hij bijna zou denken dat de kleine kater het expres had gedaan. Want de meeste katten ontweken hem wel wanneer hij eraan kwam, zeker kleintjes zoals de zwart met witte kater. Hij kende hem al sinds ze kittens waren, en wist dat ze niet bepaald een mooie geschiedenis hadden samen. Tigergaze was echter veranderd en niet meer dat agressieve katertje wat de baas speelde over zijn leeftijdsgenoten. Hij was een gerespecteerde warrior - op dit moment misschien wat minder vanwege zijn straf - en over het algemeen had hij wel een goede plaats in de clan. Sommige katten leken echter nog altijd bang voor hem te zijn, logisch omdat veel hem nog in zijn andere periode mee hadden gemaakt. Soms had hij zijn terugvallen, maar Oceanbreeze en Routpaw leken hem op het goede pad te houden.

Tijdens die mysterieuze botsing had Magpiehowler een paar woorden naar hem gefluisterd. Maanhoog, Vulture's Drop. De kater was zo verbaasd geweest dat hij er niets tegen in had gebracht. Magpiehowler die met hem af wilde spreken in het holst van de nacht, daar moest iets aan de hand zijn. Even had hij getwijfeld, maar was iets voor het hoogste punt van de maan opgestaan uit zijn nest en had de tocht naar de Vulture's Drop gemaakt. Daar ging hij zitten en richtte zijn goudkleurige ogen op te sterrenhemel, nu wachten of de kleine kater op zou komen dagen. Wie weet was het wel een prank.

[ M a g p i e h o w l e r ]

ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan

☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Not gonna break me   di 27 jun 2017 - 23:59

In the woods we return to reason and faith
where man of iron and dust be made
Magpiehowler zeeg neer. Hij wilde meteen in die verkrampte houding zitten, maar hij dacht aan zijn moeder. Ze was trots en vast niet op hem. Zijn vader Levywisp, hij schudde zijn hoofd. Waarom kon hij niet op hen lijken? Al wat hij kon doen was klein zijn en nog verder dalen. Hij veranderde zijn houding. Trots en zijn hoofd omhoog. Hij ging het vertellen, wat zijn moeder hem had verteld. Hij moest het weten, waarom hij altijd zo bang was geweest voor hem. Magpie zag dat de kater was veranderd. Te veel kittens naar zijn mening, maar die deed er niet toe. Raptorecho daarentegen. Hij spitste zijn oortjes. Zachte pootstappen kwamen dichterbij. Hij keek omhoog. Maanhoog. Magpie zat achter een rotsblok. Tijd.

"Wel wel wel," hij klonk als een oude, machtige man. De kleine kater stapte rond het rotsblok heen. Zijn zwarte vlekken fonkelden in het maanlicht en de witte ondervacht straalde iets uit. "Tigergaze, je bent dan toch gekomen. Natuurlijk geen idee waarom ik, zielige Magpiehowler je gevraagd heb," vervolgde hij. Zijn staart zwiepte en maakte het enige geluid in de holle nacht. Magpiehowler sloeg zijn ogen op. Er lag een vervaarlijke fonkeling in. Hij was zeker drie koppen kleiner, maar in de kracht van zijn leven. Hij ging zitten en sloeg de zwiepende staart rond zijn witte pootjes. "Zit."


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not gonna break me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: