The place where life begins 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The place where life begins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The place where life begins   di 20 jun 2017 - 15:00

Tigergaze was er voor de verandering eens tussenuit geglipt. Hij had tegen Routpaw en Lizardpath gezegd dat hij water ging halen, want met dit warme weer waren er maar genoeg katten die hij daarmee blij kon maken. Echter had hij een omweg genomen naar het beekje waar hij wel vaker eikenbladeren vulde met water. Hij was naar de Vulture's Drop gegaan, om even uit te blazen. De wind hier was namelijk wat steviger en dat gaf verkoeling tegen het warme weer. Niet ver van de rand was de kater gaan liggen, waarna hij zijn kop op zijn poten neer had gelegd en zijn goudkleurige ogen over het uitzicht liet gaan. Het was mooi en angstaanjagend tegelijk, want wie hier naar beneden zou vallen zou morsdood zijn.

[ C r o w f u r ]


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The place where life begins   za 1 jul 2017 - 15:54

Crowfur mopperde terwijl hij met een kwaad gezicht een paar verbaasd naar hem kijkende queens passeerde. Hoe durfde ze! Hoe durfde ze hem uit te dagen door bij die vieze RiverClanner te gaan zitten! Het was misschien grappend bedoeld, maar hij vond er niks grappigs aan. Maar dan ook echt helemaal niets. En die tom zou hij nog wel eens te pakken krijgen. Hij zou de apprentice expres een zet geven zodat hij hopelijk heel hard op de grond terechtkwam en zich eens goed zeer deed. Hoe durfde hij zijn dochter ook maar aan te raken terwijl hij er met zijn neus op stond te kijken? En hem dan ook nog eens extra uitdagen door zijn waarschuwende blik te negeren en dichter bij haar te gaan zitten. Achterlijke viseter die dat hij was. Bah! Hij zou met Leopardpaw nog eens een hartig gesprekje hebben over haar gedrag jegens hem. Ze wist goed genoeg dat hij het niet leuk vond als ze toenadering zocht tot toms en al zeker niet op die leeftijd, want daar was ze nog veel te jong voor. Pas als ze voorbij zijn leeftijd was, mocht ze naar toms kijken. Hij vond Lightpaw dan niet echt een goede invloed op haar omdat Lightpaw juist heel veel naar de toms keek. Hoewel hij haar een schat van een kat vond, vond hij het minder dat ze tegen Leopardpaw bezig was over toms. Hij zou Cloudgaze eens moeten aanspreken over het feit dat Lightpaw al met zulke dingen bezig was. En sure, ze mocht nog niks van liefde weten en het gevoel van verliefdheid niet kennen, maar Crowfur had genoeg ervaring op het vlak van nieuwsgierig zijn naar het onbekende en de prettige gevoelens die een andere kat je kon geven. Crowfur ontdooide weer wat toen hij bij de Vulture’s Drop aankwam en de pels van Tigergaze herkende, een Clanmate waar hij eigenlijk niet zo heel veel mee sprak. “Tigergaze,” sprak hij en hij gaf een knikje naar de tom. “Goh wat zal ik blij zijn als we eindelijk een thuis vinden en op kunnen splitsen van de andere Clans.” Boos zijnde keek hij strak naar voren. “Sommige Clan cats zijn echt gewoon ronduit brutaal!”


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The place where life begins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: