Hunger. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunger.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Hunger.    wo 21 jun 2017 - 22:03


Onrustig draaide de apprentice in het rond. De dag was nog bezig, en ze verveelde zich al. Ze had al wat elders kunnen helpen, maar verder leek haar leven niet veel anders dan van toen ze kitten was. Het was erg lastig om te jagen voor de clan, gezien ze nog niet veel jagen had geleerd. Als gevolg hiervan was Silverpaw overspoeld met leegte. Hopeloos ging ze naar een prooihoop om daar een magere muis uit te zoeken. Ze wilde zich er toezetten om een hap te nemen, maar het leek er niet opdat het ging lukken. Verzonken in haar gedachten porde ze met haar poot in de muis. Arm ding, gestorven om een verveelde jonge kat te voeden die toch al veel te dik was. Als ze sowieso minder zou eten, zou ze slanker zijn en sneller haar windclanpostuur bereiken. Op dit moment was ze nog steeds meer een netgeboren kitten dan een windclan apprentice, pff. Zouden die muizen misschien gedachtes hebben? Alles zien zoals hen? Moest dat beest niet doodsbang zijn geweest toen een kat hem opjaagde, besprong en vermoorde? Het was vast en zeker een snelle dood geweest, maar denk eens aan de familie van de muis. Zouden muizen katten zien zoals zij Vossen zagen? Als domme, vraatzuchtige wezens? Zuchtend schudde Silverpaw haar hoofd. De verveling gaf haar rare gedachtes. Anyway, als zij dit ding toch maar niet ging eten, kon ze beter iemand zoeken die het wel zou willen. Misschien was er nog een verhongerde queen, of elder.

- Bitterpaw eerstGravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    wo 21 jun 2017 - 22:25

De slanke poes verzamelde het laatste hoopje kruiden bijeen in haar bek. Vandaag was een vruchtbare zoektocht geweest. Het nieuwe gebied zat stampvol met kruiden, er groeiden hier zelfs planten die ze nog niet eens kende. Het leek het haar wel waard om er eens onderzoek naar te doen. Wellicht zat er iets bruikbaars tussen de onbekende kruiden. Ondertussen deed ze haar best om voor de katten van haar eigen clan te zorgen, al stond Tallshadow erop dat ze dat ook deed voor katten van de andere clan. Iets waar ze niet bijzonder blij mee was, maar Tallshadow was nou eenmaal de leider. Daar kon ze weinig tegen inbrengen. Haar gedachten spookten ergens anders rond terwijl ze de kruiden op hun plek legde. Het was zo'n beetje een automatisch proces geworden, ze hoefde er niet meer over na te denken. Zodra dat gedaan was, deed ze haar ronde langs de gewonde katten. Hier en daar gaf ze ze een kruid of smeerde ze een mengsel van planten over hun wonden. Het begon allemaal vrij eentonig werk te worden, zodanig dat ze stiekem begon te verlangen naar het leven van een Warrior. Na haar ronde plofte ze uitgeput neer. Ze was klaar, voor nu. Na een korte pauze kon ze weer terug naar Acefray om te vragen of er nog iets gedaan moest worden. Haar werk was nooit gedaan, maar ze wilde het eigenlijk ook niet anders.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    do 22 jun 2017 - 22:21


Het duurde niet lang, of het slachtoffer van haar vrijgevigheid kwam eraan. Een dunne, grijze poes. In eerste instantie dacht Silverpaw een Windclanner te zien, maar de geur was anders. Door de journey hadden de katten van de clans zich enigzins onder elkaar gemengd en de geuren waren enigzins gaan mixen maar de geur van hun clans waren duidelijk genoeg en dit was een veel ergere geur. Toch kon ze hier niet blijven staan met een muis in haar mond die ze niet wilde opeten. Twijfelend keek ze naar de kattin. De manier waarop ze ging liggen suggereerde dat ze moe was. Misschien verdiende ze de muis wel? Een magere muis, dat wel, maar het was alles wat ze nu in haar klauwen had. Voorzichtig zette Silver een paar passen naar de grijze poes. "Hey" wist ze er uit te brengen. "Uhm.. Wil je misschien deze muis hebben?" Ietsjes beschaamd keek ze naar onder. Ze had eigenlijk nog geen katten van andere clans ontmoet. Ze had ze gezien, maar nog niet gesproken, en eigenlijk had ze geen idee of ze wel prooi mocht geven aan niet-Windclanners. Aan de andere kant had ze ook geen regels gehoord die ertegen waren. Je mocht geen prooi stelen en niet zomaar op een ander zijn gebied komen, maar op deze journey waren er geen aparte gebieden toch? En de poes zag eruit alsof ze een stuk prooi kon gebruiken. Wie weet hielp een klein gesprekje nog tegen de verveling.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    za 24 jun 2017 - 13:42

Instinctief begon ze haar tong over haar poot te halen en haar gezicht ermee te wassen. Ondanks het harde werk en het feit dat ze over een uur toch weer vies zou zijn, hechtte ze een bepaalde waarde aan haar voorkomen. Ze vond het belangrijk om er goed uit te zien, om er degelijk uit te zien. Niemand was geïntrigeerd door een slonzige kat. Zo was het. Dus waste ze zich uitebreid, wat ervoor zorgde dat ze de zilverkleurige Windclanner niet eens aan zag komen. Een Apprentice, niet bepaald groot van stuk, met een muis in haar bek kwam op haar afgelopen. Bitterpaw richtte haar ogen even onderzoekend op het dier. Ze gokte dat het er één van de Deputy was, die had immers ontelbaar veel kittens. Er werd haar een muis aangeboden en het eerste wat Bitterpaw deed, was twijfelen aan de intenties van de kat voor haar. Ze waren nog steeds van andere clans, waarom zou deze Apprentice haar prooi zomaar weggeven aan een Shadowclanner? De poes keek beschaamd naar haar pootjes en Bitterpaw besloot dat ze er te onschuldig uitzag om iets slechts in de smiezen te hebben. Ze knike. "Bedankt," zei ze, met een lach die zo vriendelijk was als ze op kon brengen. Ze tikte haar staart tegen de grond ter uitnodiging. "Hoe heet je?" luidde haar vraag toen. Ze wilde wel weten aan wie ze haar lunch te danken had.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    ma 26 jun 2017 - 23:03


Even dacht Silverpaw dat de poes de muis niet wilde aannemen, maar uiteindelijk werd ze beantwoord met een knikje. "Bedankt" Silverpaw schoof de muis naar de kat en ging verlegen naast de ander zitten toen ze hiervoor werd uitgenodigd. En hier zat ze dan, naast een oudere en grotere apprentice. Of was het een jonge Warrior? Eerlijk had ze geen idee, maar zodra ze haar naam wist, wist ze vast ook haar rang. "Hoe heet je?" "Silverpaw" antwoordde de jonge apprentice, terwijl ze ietsjes trots een nadruk op paw gaf. Ze was een apprentice, geen kitten meer, ookal vond ze zich zelf er soms wel als een uitzien. "En jij?" Een andere kat had haar misschien meteen al herkend als de Shadowclan Medicine Cat apprentice, maar Silverpaw wist ondanks de lange journey nog weinig gezichten te benoemen bij naam. Misschien kwam dit doordat ze weinig met katten uit andere clans had gepraat, deze journey. Waarom wist ze niet. Ze had er gewoon weinig behoefte aan gehad. Ze had überhaupt weinig gepraat. Ze had dikwijls geweigerd zich te laten dragen, dus een gesprek met haar drager zat er vaak niet in. Desondanks had ze nog wel met andere kittens gepraat. Zelfs een beetje gespeeld en ontdekt. De rare vissmaak kon ze zelfs nu nog voor de geest halen, al deed ze dat liever niet. Maar ze was.. opvallend stil geweest deze journey. Hmm, interessant. Wie weet maar beter ook, nu kon ze immers volle focus zetten op haar training in plaats van kittenspelletjes.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    do 29 jun 2017 - 0:12

De Apprentice was mooi om te zien, dat viel haar direct op. Haar lange, bijna zilveren vacht was prachtig om te zien en de felblauwe oogjes maakten het perfect af. Bitterpaw herinnerde zich hoe ze altijd jaloers was op de katten met de prachtig felle ogen. Constant zag ze katten met gifgroene, hemelsblauwe en feloranje ogen. Ze had die ook graag willen hebben. Nu vond ze het enigszins amuserend dat dat toentertijd haar grootste zorg was geweest. Haar oogkleur, zoiets triviaals. Ze stelde zich voor als Silverpaw, een toepasselijke naam, met de nadruk op de 'paw'. Een kersverse Apprentice. Bitterpaw glimlachte even naar haar. "Ik ben Bitterpaw," stelde ze zichzelf toen voor. Ergens hoopte ze dat Silverpaw niet zou weten wie ze was. Dat ze gewoon kon doen alsof ze een normale Apprentice was. Dat zou leuk zijn. Bedachtzaam nam ze even een hap van de versgevangen muis. Om één of andere reden smaakte de prooi hier wel voortreffelijk. "Je bent net begonnen met trainen, neem ik aan?" Ze was benieuwd wiens kind ze voor zich had. En wiens leerlinge.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    do 29 jun 2017 - 15:50


De donkergrijze kat beantwoordde haar naam met een glimlach en vervolgens haar naam. "Ik ben Bitterpaw." Bitterpaw. Silverpaw liet de naam in gedachte over haar tong rollen. Geen naam die je dagelijks hoort. En eerlijk, ook geen naam die ze verwacht had bij een poes die vrolijk haar prooi aannam. "Het is een mooie naam" besloot ze toen maar hardop. Misschien merkte ze maar weinig van het 'bitter'-gedeelte maar dat maakte de klanken niet minder mooi. Het had haar ook verteld dat ze een apprentice was, immers eindige haar naam op Paw. Net als de hare, al was de kattin voor haar een stuk ouder en meer ervaren. Dat deed haar denken, of ze de naam niet al eens eerder had gehoord, maar toen ze er niet op kon komen dacht ze dat het niks bijzonders geweest moest zijn. "Je bent net begonnen met trainen, neem ik aan?" Silverpaw knikte. "Bij de vorige ceremonie ben ik benoemd. Nu is Panthersoul mijn mentor. Hij is aardig" Waren er dan ook onaardige mentors in Windclan? Vast niet. Haar 'moeder' zou erop toezien dat er geen gemene mentors kwamen, maar dat elke apprentice eerlijk getraind zou worden, toch?Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    do 29 jun 2017 - 21:27

Voor het eerst ooit werd ze op haar naam gecomplimenteerd. Bitterpaw had niet de meest positieve klank en er was dan ook geen kat geweest voor nu die ooit had gezegd dat ze een mooie naam had. Af en toe vroeg ze zich af waarom haar moeder haar überhaupt zo genoemd had, maar ze had het hart niet om ernaar te vragen. Daarbij, ergens vond ze het toch wel bij haar passen. Ze had geen andere naam gewild. Dus toen Silverpaw haar complimenteerde, glimlachte ze opnieuw. "Dat is aardig van je, jij hebt ook een hele mooie naam," knikte ze de jonge Apprentice toen toe. Om één of andere reden voelde ze zich alsof ze een fragiel, kostbaar theekopje vasthield terwijl ze met de zilverkleurige kat praatte. Silverpaw knikte op haar vraag en vertelde dat Panthersoul haar mentor was, nog een kat waar ze niet echt bekend mee was. Toch deed het vaag een belletje rinkelen. "Het is belangrijk om een mentor te hebben waar je het goed mee kan vinden," zei Bitter toen op instemmende toon. Zelf had ze Thornfang een uitstekende mentor gevonden. Acefray daarentegen iets minder. "Wie zijn je ouders?" luidde haar volgende vraag. Misschien had ze wel een bekend iemand voor zich staan.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunger.    di 18 jul 2017 - 16:03


"Dat is aardig van je, jij hebt ook een hele mooie naam," Silverpaw haar oogjes begonnen onbewust te glinsteren. Ze hield van complimentjes, al mocht ze dat niet toegeven. Het was een klein dingetje van arrogantie, al gokte ze dat elke kat het ergens wel fijn vond. "Het is belangrijk om een mentor te hebben waar je het goed mee kan vinden," "Dat denk ik ook" antwoordde ze. "Ik moet er niet aan denken om zes moons met iemand opgescheept te zitten die je onaardig vind." Zouden er apprentices zijn in die situatie? Dat zou enorm sneu zijn. Ze vroeg zich af of je daar dan iets tegen kon doen. Kon je naar de leader stappen en vragen om een andere mentor? Misschien zouden ze zeggen dat je je maar aanstelt. Maar haar pleegmoeder was deputy en die zou haar sowieso nooit een mentor geven waar ze het niet mee kon vinden. Dat hoopte ze dan tenminste. "Wie zijn je ouders?" Silverpaw bleef bij deze vraag eerst verstijfd stil staan, voor ze zo kalm mogelijk antwoordde. "Weet ik niet." Want zo simpel was het. Ze wist niet of ze dood waren. Ze wist niet of ze nog leefde. Ze wist niet of ze uit een andere clan kwamen of rogues waren. Ze wist er niks over. Er was maar één ding dat ze wist. "Maar Oceanbreeze zorgt voor mij alsof ik in haar eigen nest zit."Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunger.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: