Finding Mom 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Finding Mom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volepaw
Member
Finding Mom MCAgtno
Yanthe
341
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Volepaw
BerichtOnderwerp: Finding Mom   Finding Mom Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 15:25

Volepaw liep met een stevige tred de cavern uit. Ze was net weer iets vergeten. Wat het precies was geweest, wist ze natuurlijk niet. De frustraties werden groter naarmate ze zelf doorhad dat ze dingen vergat. Nu ze ouder was, werd het nog moeilijker om bepaalde dingen te onthouden, al begon haar leven toch wel vorm te krijgen. Jagen en op patrouille gaan, dingen die ze vaak herhaalde, kon ze gelukkig onthouden, maar als ze in teamverband verder moest, liep het vaak wat minder. Nu ze buiten de Cavern zat, zag ze hoe een jonge apprentice op zijn moeder afliep en begon te vertellen over haar eerste echte training. Even trok Volepaw met haar oor, waarna haar oogjes groter werden. Haar moeder, waar was haar moeder? Ze keek vluchtig om haar heen, bijna paniekerig. Ze was haar kwijt! Waar was haar mama? Volepaw stapte achteruit, niet wetend wat ze moest doen. Moest ze haar zoeken? Om hulp vragen? Misschien was haar moeder wel ergens alleen, gewond? Ze moest haar gaan zoeken. Ze bleef achteruit stappen, totdat ze uit het zicht van de andere katten was, die begonnen waren met de sharing tongues die na een lange dag van start ging. Ze moest haar moeder zoeken! Ze had geen tijd voor iets anders. Met dat ze zich wilde omdraaien, om weg te lopen van de cavern, botste ze bijna pardoes tegen de Medicine cat, Acefray. Was hij ook al op zoek geweest naar haar moeder? Hij kon haar helpen! "Heb je haar gevonden?"vroeg ze snel, nog steeds paniekerig.

Eerste post voor Acefray


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Finding Mom ABRKRhM

Just kєєp swimming:
 

Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Finding Mom 6rUw8UC
Jamie
4399
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Finding Mom   Finding Mom Icon_minitimeza 24 jun 2017 - 23:44

Toen hij ineens een irritante stem naast zich hoorde had hij al zijn pels omhoog gegooid en bijna had hij naar de kleine hoop kat naast hem gesnauwt. Bijna. Want toen merkte hij wie het was. Volepaw. De kitten van Arcanewish. Van zijn vriendin. Deze apprentice was zo goed als de zijne, zo goed als familie. Hij zou er altijd voor de familie zijn. Dat was een ding wat zeker was voor hem. Vandaar dat de kater zuchtte en ging zitten bij de gevlekte hoop kat. Zijn groene blik probeerde zo goed als ze konden te verzachten. Ace. Kom op, krijg een grip. Dit was zijn kitten geweest, hij was ome Ace. "Wie heb ik gevonden kleine?" Zei hij dus met al het geduld wat hij in zich had. Hierna gaf hij de ander een lik tussen haar oren op een manier die alleen familie zou doen.


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw
Member
Finding Mom MCAgtno
Yanthe
341
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: Finding Mom   Finding Mom Icon_minitimezo 16 jul 2017 - 21:48

De kater vroeg haar wie hij gevonden zou hebben en gaf haar een lik tussen haar oren, die haar paniekerige houding wel wat leek te verzachten. Even keek ze achterom, nog steeds zoekend naar de poes die er al lang niet meer was. Ze wist niet eens hoe ze eruit zag. "Mama", beantwoorde ze de vraag van Acefray, de kater die haar altijd wel had bijgestaan. "Ik ben haar kwijt." ging ze snel verder. Haar oortjes zakten wat naar achteren en een frons verscheen op haar snoetje. Ze begon te beseffen dat er iets niet klopte.


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Finding Mom ABRKRhM

Just kєєp swimming:
 

Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Finding Mom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: