Snow doubt about it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Snow doubt about it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Snow doubt about it   ma 26 jun 2017 - 14:19

Het was een wonder dat Jingle nu pas door had dat ze weer een nieuwe lading halfsibs neefjes en nichtjes had, deze keer van Sandflower. Ze had de namen al te horen gekregen; Boarkit, Whirlkit, Pipkit and Snowykit. Met een glimlach op haar gezicht geplakt zocht Jingle het nest waar ze van wist dat de zandkleurige poes in slaapt, maar vond enkel een nest vol met vier slapende pluisjes. Haar tweekleurige ogen gleden liefkozend over elke kitten, maar bleven geschrokken hangen bij het sneeuwwitte kleintje. Hoe dom had ze kunnen zijn... Snowykit. Het was te verwachten dat Snowy wit zou zijn, maar de gelijkenis tussen haar overleden moeder en de kitten voor haar was zonder twijfel enorm groot.

first post snowykit <33


i know you so well, so well. i've been pretty patient, i've been pretty baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowypaw,
Member

Nynke
53
Actief
snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life

CAT'S PROFILE
Age: TEN MOONSS
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Snow doubt about it   zo 9 jul 2017 - 20:35


Snowykit was gaan slapen, na wat gestoei met haar broertjes en zusje. Maar hé, ze was zo nieuwsgierig! Er waren zo ontzettend veel katten om haar heen! En zoooo veel dingen te doen, holymenoly. Ze wou noooit stoppen met avontuur want ze wist zeker dat -als ze zou stoppen- ze lang niet alles zou kunnen zien! Vlug knipperde ze haar slaap uit haar ogen weg en tuurde nieuwsgierig over de rand van het nest. Hee, waar was mama heen? Ze keek beter, en zag opeens een nieuwe poes voor haar neus staan. Waaah! Ze kukelde achterover en plofte sneu in het midden van het nest neer. Auch! Een steek in haar borst verspreidde zich. Dit had ze al vaker gehad -geen idee wat het was though- dus ze zuchtte pijnlijk, en keek vervolgens naar de nieuwkomer. "Ikkk vakerrrr pijnnnn hebbuuuh" verklaarde ze, alsof het niks was. "Wwwwieeee ben jiijjjj?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Snow doubt about it   vr 14 jul 2017 - 11:08

Oh mijn god. Ze had zojuist de kleine witte keutel laten schrikken. Way to go Jingle. Toen de pluizebol een pijnlijke zucht slaakte verscheen er een geschrokken uitdrukking op haar gelaat. Ze had zojuist haar nichtje pijn gedaan. "Oh Foxdun–" Plots herinnerde de tabby dat er een kitten in de buurt was dus bedekte ze snel met haar poot haar mond, maar het kwaad was hoogstwaarschijnlijk al geschied. "Oops sorry! Dat heb jij niet gehoord!" Mauwde ze snel, terwijl ze onderzoekend de kitten aankeek. Toen Snowy verklaarde dat ze al vaker pijn had fronste Jingle. "Waar doet het pijn, kleintje?" Vroeg de kersverse Apprentice zachtjes. Er leek helemaal niets met de kitten voor haar. "Mijn naam is Jinglepaw," Giechelde Jingle zachtjes, nog steeds de naamsverandering vreemd vindend. "Ik ben je nieuwe beste vriendin en ik vervul ook de rol van nichtje."


i know you so well, so well. i've been pretty patient, i've been pretty baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snow doubt about it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: