Snow doubt about it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 10° - 18° C
De dagen worden langzaam maar zeker weer korter en kouder. Prooi maakt zich klaar voor een lange leafbare en is moeilijker vindbaar. Hierdoor kunnen spanningen hoog oplopen.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Snow doubt about it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Jinglepaw
Member

jacqueline
469
Actief
pineapple purple skies ღ

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Snow doubt about it   ma 26 jun 2017 - 14:19

Het was een wonder dat Jingle nu pas door had dat ze weer een nieuwe lading halfsibs neefjes en nichtjes had, deze keer van Sandflower. Ze had de namen al te horen gekregen; Boarkit, Whirlkit, Pipkit and Snowykit. Met een glimlach op haar gezicht geplakt zocht Jingle het nest waar ze van wist dat de zandkleurige poes in slaapt, maar vond enkel een nest vol met vier slapende pluisjes. Haar tweekleurige ogen gleden liefkozend over elke kitten, maar bleven geschrokken hangen bij het sneeuwwitte kleintje. Hoe dom had ze kunnen zijn... Snowykit. Het was te verwachten dat Snowy wit zou zijn, maar de gelijkenis tussen haar overleden moeder en de kitten voor haar was zonder twijfel enorm groot.

first post snowykit <33


THE STARS WOULD BE SO PROUD TO KNOW THEIR ATOMS CREATED SOMEONE LIKE YOU
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Snowykit,
Member

nynepienn
33
Actief
snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life

CAT'S PROFILE
Age: threeeee moons already
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Snow doubt about it   zo 9 jul 2017 - 20:35


Snowykit was gaan slapen, na wat gestoei met haar broertjes en zusje. Maar hé, ze was zo nieuwsgierig! Er waren zo ontzettend veel katten om haar heen! En zoooo veel dingen te doen, holymenoly. Ze wou noooit stoppen met avontuur want ze wist zeker dat -als ze zou stoppen- ze lang niet alles zou kunnen zien! Vlug knipperde ze haar slaap uit haar ogen weg en tuurde nieuwsgierig over de rand van het nest. Hee, waar was mama heen? Ze keek beter, en zag opeens een nieuwe poes voor haar neus staan. Waaah! Ze kukelde achterover en plofte sneu in het midden van het nest neer. Auch! Een steek in haar borst verspreidde zich. Dit had ze al vaker gehad -geen idee wat het was though- dus ze zuchtte pijnlijk, en keek vervolgens naar de nieuwkomer. "Ikkk vakerrrr pijnnnn hebbuuuh" verklaarde ze, alsof het niks was. "Wwwwieeee ben jiijjjj?"


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jinglepaw
Member

jacqueline
469
Actief
pineapple purple skies ღ

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Snow doubt about it   vr 14 jul 2017 - 11:08

Oh mijn god. Ze had zojuist de kleine witte keutel laten schrikken. Way to go Jingle. Toen de pluizebol een pijnlijke zucht slaakte verscheen er een geschrokken uitdrukking op haar gelaat. Ze had zojuist haar nichtje pijn gedaan. "Oh Foxdun–" Plots herinnerde de tabby dat er een kitten in de buurt was dus bedekte ze snel met haar poot haar mond, maar het kwaad was hoogstwaarschijnlijk al geschied. "Oops sorry! Dat heb jij niet gehoord!" Mauwde ze snel, terwijl ze onderzoekend de kitten aankeek. Toen Snowy verklaarde dat ze al vaker pijn had fronste Jingle. "Waar doet het pijn, kleintje?" Vroeg de kersverse Apprentice zachtjes. Er leek helemaal niets met de kitten voor haar. "Mijn naam is Jinglepaw," Giechelde Jingle zachtjes, nog steeds de naamsverandering vreemd vindend. "Ik ben je nieuwe beste vriendin en ik vervul ook de rol van nichtje."


THE STARS WOULD BE SO PROUD TO KNOW THEIR ATOMS CREATED SOMEONE LIKE YOU
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Snow doubt about it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: