Fracas 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fracas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swiftclaw
StarClan
Fracas PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Fracas    Fracas Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 19:31

Swiftclaw raasde de Clan Cavern uit, zonder pardon, zonder op anderen te letten. De kans was dus ook groot dat ze tegen anderen was op gebotst. Ze haatte haar zus. Ze haatte Fawnstep omdat zij de clan nergens op liet lijken. Ze haatte iedereen die de reputatie van Shadowclan verpeste. Ze behoorde gevreesd te zijn, een trotse clan die geen hulp nodig had. Zelfstandig en hard. In geen andere clans zouden de trainingen zo hard zijn als in Shadowclan. In geen andere clan zou er zo hard opgetreden worden als in Shadowclan. Zo behoorde het te zijn. Maar nu Innerstar er niet meer was, was het niet zo. Nee, nu was Shadowclan de clan waarin kittens plat werden gestampt en de leader thee kransjes hield met maakt niet uit wie, Shadowclan of niet. En oh ja, bang voor spinnen en schaamteloos. Swiftclaw merkte dat ze kookte van binnen en de eerste beste kat die op haar pad zou komen en niet van Shadowclan was kon een zwieper om zijn of haar oren krijgen.

Open


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Fracas AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pebble •
Endless Hunting
Fracas RB4Qe0W
Bunny
130
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Pebble •
BerichtOnderwerp: Re: Fracas    Fracas Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 20:06

Men stumble over pebbles
Pebble was zijn dagelijks rondje aan het doen in het territorium. Buiten de patrouilles die hij elke dag en elke nacht uitzond om het territorium veilig te houden, vond hij het belangrijk om ook zelf overal van op de hoogte te zijn. Zeker met de aanwezigheid van de onvoorspelbare clankatten. En als je van de duivel spreekt.. De geur van één van zo'n clankat bereikte zijn neusgaten. Pebble wist niet genoeg over de clans om uit te maken welke van de vier het was, maar hij wist in ieder geval al dat er verschillenden waren. Vier, als hij het goed had. Een rosse she-cat kwam in zijn gezichtsveld terecht en ze zag er boos uit. De kleine kater liep dan maar op haar af, omdat hij het ergens ook zo dom vond om haar gewoon te negeren; ook al was het misschien slimmer om zich er gewoon buiten te houden. Pebble begroette haar nog niet maar wachtte af, op zijn hoede, om te zien hoe de poes zou reageren op zijn aanwezigheid.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
Fracas PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Fracas    Fracas Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 21:54

Ver van de Clan Cavern was Swiftclaw niet afgedwaald. Ze moest nodig afkoelen en er hoefde nu maar één verkeerde kat op haar pad te komen of ze ging los. En ja hoor, uitgerekend zo'n tribe kat moest op haar pad komen. Dan had Swiftclaw nog wel enige respect voor die tribe katten, want zonder hun hadden zij nu geen onderkomen gehad. Echter benaderde deze haar wel, zei niks, maar keek enkel naar hem. "Wat moet je?" Grauwde Swiftclaw fel, haar nagels waren uit haar hulzen gegleden en ze had overduidelijk haar emoties niet onder controle. Ze trilde, haar haren waren opgezet en haar ogen konden nog net niet iemand dood lazeren. Als die tribe kat slim was, liep hij door, liet hij haar met rust en zou hij verder gaan met wat hij moest of wilde doen. Swiftclaw was nu niet in voor een gesprekje, ze hoefde geen domme vragen zoals 'hoe gaat het?', 'gaat het wel?' of 'alles oké?' Nee, want niks was oké. Helemaal niks.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Fracas AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pebble •
Endless Hunting
Fracas RB4Qe0W
Bunny
130
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Pebble •
BerichtOnderwerp: Re: Fracas    Fracas Icon_minitimedo 29 jun 2017 - 19:41

men stumble over
pebbles
Oeioei, deze poes was blijkbaar niet echt te vinden voor een gesprek. Pebble legde automatisch zijn oortjes in zijn nek. Het gesnauw deed hem denken aan zijn jeugd, aan zijn pesters, en dat apprecieerde hij nu niet bepaald. Hij was het tegenwoordig gewend om meestal met respect behandeld te worden vanwege zijn rang - maar dat betekende niet dat hij zijn roots vergeten was. Zijn harde jeugd had hem gemaakt tot wie hij was en hoewel hij het nooit opnieuw zou willen beleven; hij zou er niets aan veranderen. Wie weet was hij één van hen geweest als hij als kitten groter was geweest. Pebble hief zijn kin wat op, want ondanks dat hij op moest kijken naar de rosse clankat was hij niet van plan zich in de grond geduwd te laten worden. Hij was dan niet groot, hij was duidelijk gespierd en uit een gevecht met hem zou ze niet ongeschonden komen. De chief kijk haar aan in haar blauwe ogen, zijn blik niet bang maar ook niet respectloos. "Ik ben een guard, mijn taak is om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is. Sinds jullie in ons territorium verblijven en daardoor in feite een gast zijn, horen jullie daar ook bij. Ik kwam dus gewoon eens zien of je wel in orde was, want dode clankatten in de bergen, daar hebben we momenteel weinig zin in.", antwoordde hij, gewoon waar het op stond. Pebble stond niet bekend als een kat die rond de pot heen draaide. En of die dode kat op haar sloeg of op degene die anders in haar gezichtsveld was verschenen - daar zou hij niet over uitweiden.    


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
Fracas PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Fracas    Fracas Icon_minitimedo 13 jul 2017 - 19:43

Swiftclaw klemde haar kaken strak op elkaar toen die Tribe kat tegen haar begon te spreken. Hij vertelde wat hij was, wat hij moest en die woorden leken haar alleen maar op haar zenuwen te werken. De haren op Swiftclaws lijf prikkelden daarom ook enorm. "Oh ik ben prima in orde en makkelijk dood gaan zal ik niet," siste Swiftclaw fel op zijn woorden. Hij moest weg, Swiftclaw wilde maar wat graag dat hij weg ging. Die ruzie met Fawnstep was nog maar kort geleden en alle adrenaline en energie, woede, raasde als een horde door haar lijf heen. "En nu verzoek ik je weer weg te gaan en mij met rust te laten," voor dat ik mijn zelfcontrole verlies en je aanval met alle gevolgen van dien. Swiftclaw vermande zich, spande haar spieren en probeerde met alle macht vast te houden aan haar zelfcontrole, voor zolang dat nog zou duren.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Fracas AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fracas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: