The prettiest of lights 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The prettiest of lights

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1106
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The prettiest of lights   do 29 jun 2017 - 9:57

Het was al wat later en de eerste duisternis begon in te vallen. Ze hadden een paar uur gewacht totdat Oceanbreeze was uitgerust, immers waren ze met drie katers geweest en waren ze genoeg bescherming voor de queen en tevens deputy. Ze hadden afscheid genomen van Skyteller en Tigergaze had het lichaampje van Skykit weggebracht. Later op de avond zou hij terugkomen om voor hem een waardige rustplaats te zoeken, maar voor nu moest hij zijn kop bij de levenden houden. Hij had vier dochters en een zoon die op hem rekenden, niet dat ze het al konden beseffen maar toch. Nu moesten ze terug naar de clan cavern, om daar de kittens zo snel mogelijk over te dragen aan Bronzemask, die hen meer melk zou kunnen geven dan het uitgeputte lijf van Oceanbreeze. Alles zou goed komen, daar zou hij persoonlijk voor zorgen.

Ze hadden bedacht dat Oceanbreeze tussen hen in zou kunnen lopen, om haar daarmee genoeg steun te geven en zodat ze zelf ook een kitten zou kunnen dragen, anders zou het wel wat teveel worden voor Tigergaze en Acefray. Ergens was hij wel blij dat de ShadowClan medicine cat op was komen dagen, maar aan de andere kant had het hem wel verbaasd dat Oceanbreeze hun zoontje naar de kater had genoemd. Maar hij zou er nu niets over zeggen, zijn kittens en de verzwakte Oceanbreeze in veiligheid brengen was zijn topprioriteit nu.

Zelf droeg de grote kater Lionkit en Homekit, twee van zijn dochtertjes. Tussen hen in liep Oceanbreeze met waarschijnlijk de kleinste kitten, Spiderkit. Dat hadden ze expres gedaan omdat het poesje toch weinig gewicht was. En aan de andere kant van de queen liep Acefray, met Fraykit en Seakit. Kort checkte hij of de grijzige kattin nog in orde was, ze waren nu bijna bij de clans.

Een groepje warriors van verschillende clans kwam hun kant op spurten zodra ze in het zicht waren van de clans. Tigergaze knikte kort naar hen en ze gingen hen voor om de medicine cats van WindClan alvast bij elkaar te halen, immers was het al wat later op de avond en zouden de meeste katten wel in de cave te vinden zijn. Toen ze binnenstapte gingen ze meteen in de richting van de ingerichte nursery voor de queens, waar ze halt hielden bij het nest van Bronzemask. Tigergaze zakte door zijn poten heen en legde de twee kleintjes bij zich neer, om vervolgens te gaan liggen zodat ze warm tegen zijn lichaam aan lagen. "Bronzemask," begroette hij de kattin kort en keek naar Oceanbreeze, die zou het moeten vragen, het was haar idee geweest om dit te doen.

[ Eerst Oceanbreeze, Acefray en Bronzemask, daarna mogen de kittens, Lizardpath en Routpaw ook posten ]

i'll be good


For all of the light that I shut out, For all of the innocent things that I doubt, For all of the bruises I've caused and the tears, For all of the things that I've done all these years, for all of the sparks that I stomped out, I'll be good And I'll love the world like I should.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The prettiest of lights   do 29 jun 2017 - 11:48

Oceanbreeze had haar rust gepakt, ze had haar blauwe ogen kort na de bevalling gesloten en was ook iets ingedut. De tijd om terug te gaan naar de Clans kwam snel, te snel maar ze zouden er heen moeten. Ze konden niet eeuwig buiten blijven met kostbare kittens en dus zou de verzwakte Deputy in haar benen moeten komen en tussen Acefray en Tigergaze in moeten lopen, zodat ze haar konden ondersteunen. Met Skyteller, Tigergaze en Acefray hadden ze een veilige omgeving kunnen creëren voor de jonge kittens. Veilig genoeg om even uit te rusten en bij te komen. In haar gedachten zag ze nog steeds de overleden Skykit, de jonge bengaalse kitten die zoveel op Tigergaze had geleken, met zijn gevlekte en gestreepte bruine vachtje. Er leek nog een kitten op Tigergaze, Seakit. De kitten die de vader naar haar had genoemd. Ze hadden nadat ze wakker was geworden en zich wat beter voelde, afscheid genomen van Skyteller, de kater had terug naar zijn Tribe gemoeten, waarna het plan was direct richting de Clans te vertrekken. Skykit was ondertussen door Tigergaze weggebracht, zodat hij later een eervolle rustplaats kon krijgen. Ver weg van de graven van de andere Windclanners, maar altijd dichtbij in het hart zou haar zoontje zijn. Hoewel haar kop natuurlijk bij Skykit was, was ze vooral bezig met de levende kittens. Ze hadden er vijf, een zoontje en vier dochtertjes. Deze kittens moesten naar de Nursery toe, waar ze aan zouden kunnen sterken en op zouden kunnen groeien totdat ze weer verder trokken. Ze moest Bronzemask nog vragen om voor de kleintjes te zorgen maar wist haast wel zeker dat de kattin die ze tevens als goede vriendin zag, daar geen probleem mee zou hebben. Immers had Oceanbreeze ook voor de kittens gezorgd die van Brindleleaf en Mousewish waren, familie van Bronzemask. Zonder haar hadden de kittens het niet overleefd en waren ze nu niet Apprentice geweest. Alles zou goed komen, zodra ze natuurlijk bij Bronzemask waren en van haar de melk konden krijgen. Oceanbreeze zou dat niet kunnen, hoewel ze wel een belangrijke rol in het leven van de kittens zou spelen, zou ze hen geen melk kunnen geven. Iets dat van levensbelang was voor de kittens. Oceanbreeze nam het leven van haar kleintjes, van kleintjes sowieso erg serieus. Hoewel het lastig zou zijn om afscheid van ze te nemen en ze niet aan de buik te voelen, was het uiteindelijk beter zo.

Oceanbreeze was opgestaan en leunde tegen beide katers aan terwijl ieder een kitten mee nam. Nu, Acefray droeg Fraykit en Seakit. De eerste kitten was naar hem vernoemd en hoewel Tigergaze dat waarschijnlijk niet zou begrijpen had het een duidelijke reden. Acefray had eens toen ze Apprentice was haar leven gered. Ze had aan niemand het verhaal verteld, maar nadat Whitelion was komen te overlijden, had ze geen controle meer gehad over haar emoties en was er een kans geweest dat ze een doodbes had binnen gekregen. Hij had haar gekalmeerd en met haar gesproken, waarna ze zich beter was gaan voelen en haar leven had kunnen op pakken. Als hij er niet was geweest had het heel anders af kunnen lopen. Tigergaze droeg Homekit en Lionkit en dan bleef Spiderkit over. De kleine Spiderkit werd door Oceanbreeze gedragen en hoewel elke stap door haar vermoeide lichaam moeizaam ging, hield ze haar kop trots en sterk omhoog en was ze vastbesloten de kitten veilig met zich mee te dragen. Af en toe stapte ze wat onhandig, waardoor ze iets meer op de katers moest leunen maar over het algemeen leek ze haar vermoeide en verzwakte lichaam goed onder controle te hebben. Een paar dagen wat rust en ze zou er weer bovenop komen. De bengaal checkte zo nu en dan op haar, hoewel ze natuurlijk moeizaam verder kwamen en niet al te snel richting de Clan Cavern liepen, was Oceanbreeze toch in staat om de tocht af te leggen. Haar passen werden wat steviger hoe dichterbij ze bij de Clan kwamen en ze voelde een lichtte opluchting door haar aderen stromen. Immers had dit gebied nog relatief onbekende gevaren en was het prettig om bewust te zijn van het feit dat ze al bijna in veiligheid waren. Ze zou niet in staat zijn geweest zichzelf en de pasgeboren kittens te beschermen. Ze hadden geluk gehad dat beide Skyteller en Acefray in de buurt waren geweest toen de bevalling begon. Het lichte gewicht van Spiderkit begon nu toch wel zwaarder te worden en de nog relatief jonge Deputy zuchtte even. Ze kon niet wachtten totdat ze haar nest zou zien.

Een groepje Warriors van de verschillende Clans kwam hun kant op spurten, waarschijnlijk hadden ze hen horen aankomen en nu ze de pasgeboren kittens en een oververmoeide Queen zagen leken ze meteen richting de Medicine Cats te gaan. Zodat die gehaald konden worden, hoewel Acefray natuurlijk al bij hen was, was het prettig om te weten dat Lizardpath, Routpaw of de anderen ook nog even naar de kittens konden kijken. Het was al later op de avond, waardoor de kans groot was dat de katten die ze nodig hadden zich al in de Cavern bevonden. Immers kwamen ze vaak samen bij elkaar. Zodra ze de bekende grot binnen stapte, zuchtte ze van opluchting en drukte ze voorzichtig en kort haar kop tegen de schouder van Tigergaze aan. De reis zat er op en haar poten voelde aan alsof ze niets meer waren dan drilpudding, als ze had geweten wat drilpudding was. Het kwam er op neer dat ze nauwelijks meer op haar poten kon staan, nu de adrenaline die ze op de terug weg had gevoeld langzaam uit haar lichaam verdween. Dat was dan ook het hormoon geweest dat haar staande hield en haar halverwege de route beter had laten lopen. Zodra ze bij de ingerichte Nursery kwamen, stapte ze op om Bronzemask af. Tigergaze legde de twee kittens die hij droeg bij zich neer zodat ze warm bleven voordat hij door zijn poten zakte en ging liggen."Bronzemask," begroette hij de kattin kort. Oceanbreeze die nu de steun van Tigergaze kwijt wast, trilde iets op haar poten voordat ze er ook voorzichtig door heen zakte en Spiderkit voor zich neer legde en een lik over haar kop heen gaf. Tigergaze keek haar aan, en ze slikte. "Bronzemask, zou jij mijn kittens willen zogen. Mijn lichaam kan het niet aan, en ik wil de kittens niet benadelen." Mauwde ze zacht en eerlijk. Het was nu eenmaal zo, waarschijnlijk had de andere kattin het ook wel aan zien komen. Iedereen wist dat melk geven veel van het lichaam vroeg en ze had dat zo'n beetje nonstop gedaan. Ook voor de familie van Bronzemask.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The prettiest of lights   wo 12 jul 2017 - 9:12

De geur van bloed vulde de grot. Bronzemask lag te dagdromen terwijl haar twee kleintjes haar melk dronken. Tigergaze kwam de geïmproviseerde nursery binnen met twee kittens in zijn mond. De eerste gedachte die haar te binnen schoot was dat Oceanbreeze bevallen was. En inderdaad! Ook zij droeg een kitten en haar buik was niet meer opgezwollen. Voordat Bronzemask kon vragen hoe het ging of hen ook maar kon feliciteren viel de Deputy met de deur in huis. "Bronzemask, zou jij mijn kittens willen zogen. Mijn lichaam kan het niet aan, en ik wil de kittens niet benadelen." Haar stem klonk zacht en uitgeput. "Natuurlijk doe ik dat! Jij hebt het ook met ongeveer mijn hele familie gedaan." Miauwde Bronzemask vriendelijk. Ze gebaarde dat Oceanbreeze de kitten bij haar kon leggen zodat die mee kon drinken. "Maar, gaat het wel goed met je?" De toon van Bronzemask veranderde van vriendelijk naar bezorgd.

Toestemming van Daan c:
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The prettiest of lights
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: