Star [Oceanbreeze] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Star [Oceanbreeze]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Star [Oceanbreeze]   do 29 jun 2017 - 10:50

Met een bezwaar gemoed keerde ze terug naar de grot. Ze had Lionroar gesproken en dat had opgelucht, ook al was het heel anders gegaan dan ze had verwacht. Maar nu moest ze weer terug naar de clan en ze was bang voor wat ze aan zou treffen. Misschien wel een boze menigte om haar weg te jagen, met Spottedwish aan het hoofd. Maar de menigte was er niet. Wel waren er vuile blikken, medelijdende blikken, twijfelende blikken... Niet iedereen leek even goed te weten hoe hij hierop moest reageren, terwijl anderen niet aarzelden om haar te veroordelen. Dat laatste voelde bijna goed. Het was wat ze verdiende. Als Lionroar haar die haat niet wilde geven, moesten anderen het maar doen.

Ze zocht de kat aan wie ze haar rang had doorgegeven. Hoewel Evergreen haar had verteld van Whitelion, moest het nieuws van haar aftreden als een verrassing gekomen zijn. Ze had zich niet in staat gevoeld het van tevoren aan te kondigen. Nu voelde ze zich verplicht om de nieuwe leidster te bezoeken. Ze zou haar alles aanbieden wat ze kon: haar trouw, haar steun, alles. Ze wilde dat ze haar haar tweede leven aan kon bieden. Een warrior hoorde niet met twee levens rond te lopen, en een nieuwe leider niet met maar één. Het was voor Evergreen alleen maar nog een teken dat dit niet was waar ze hoorden te zijn. Er was geen Moonstone, geen contact met StarClan.

Met een zucht stapte ze op de nieuwe leader af en wist toen, net als bij Lionroar, niet goed wat ze moest zeggen. "Oceanstar", miauwde ze uiteindelijk met een beleefd knikje. Ze had misschien haar negen levens nog niet, maar ze verdiende het achtervoegsel meer dan Evergreen ooit had gedaan.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   do 29 jun 2017 - 11:22

Spottedwish was duidelijk over de toeren geweest toen de waarheid naar boven kwam. Oceanbreeze begreep het natuurlijk, ze was een Queen en nu ook Leader, ze had zelf voldoende mee gemaakt van de wereld om de pijn te begrijpen. Om te begrijpen wat het belang van een gezonde familie was, hoe het was om een ouder te missen. Ze had haar vader nooit gekend, Sparkshade, zou hij trots op haar zijn. Wetende dat zijn dochter nu de Leader van Windclan was en haar dagen zou slijten met hard werken met trouw aan de clan. Vele katten wisten niet hoe ze met Evergreen om moesten gaan, voor Oceanbreeze was ze niemand anders dan gewoon de goede vriendin en vroegere Leader van Windclan. Ondanks de fouten, had ze ook veel goed gedaan en wist ze dat ze een trouwe Warrior zou zijn. Iets dat ze wel kon gebruiken in deze tijd.

Ze hoorde pootstappen in de buurt maar keek er niet van op, zo erg was ze in gedachten verzonken. Ze had vele katten om mee te spreken, vele katten die ze wou spreken voordat ze ook nog eens een Deputy aan zou wijzen. Ineens werd de realiteit wel erg realistisch. Dat Evergreen of Everstar ooit haar rang over zou geven aan Oceanbreeze had ze wel geweten, echter dat het op dit moment was, was toch echt wel een verassing. Natuurlijk had ze al een poosje in haar eentje voor de clan gezorgd omdat Evergreen ziek was geworden, de zorgen niet meer kon dragen. Maar dat de Leader haar rang op zou geven, dat was iets dat ze nooit had kunnen bedenken. Had iemand haar dit Moons geleden gezegd, had ze diegene waarschijnlijk uitgelachen. Er klonk een zucht dichtbij waardoor de blauwe ogen van de jonge Leader omhoog schoten en ze richting de oudere kattin keek. Evergreen, de grijsbruine Leader neeg haar kop even voordat ze de kattin wenkte. Waarschijnlijk was ze gekomen om met haar te spreken, iets dat Oceanbreeze ook nog van plan was geweest. Ze hield haar Warriornaam aan totdat ze contact had gehad met Starclan, iets dat nog wel even kon duren. Zelfs Tallstar, of Tallshadow zoals hij nu nog bekend stond, had zijn naam nog niet gekregen en hij stond al wel wat langer aan het hoofd van zijn clan. "Oceanstar," mauwde de rosse kattin uiteindelijk met een beleefd knikje. Oceanstar. Er zouden nu katten zijn die haar zo al zouden noemen. Alsof ze al haar levens had en een waardige Leader was. "Evergreen," mauwde de kattin met een zachte blik in haar ogen terug. Bijna een moederlijke blik, ondanks het feit dat Evergreen ouder was dan haar, gedroeg ze zich tegenover haar clan als een soort ouder. "Spottedwish heeft ge-eist dat je uit de clan verbannen wordt. Ik ben echter van mening dat dit niet de juiste keuze is." Mauwde ze rechtdoorzee. De kans was groot dat de rosse kattin, Spottedwish wel had horen schreeuwen en dus besloot ze hierop dan ook rustig in te gaan. "Ik zal met Lionroar spreken. Misschien zelfs met Tallstar. Het kan zijn dat ik later met een straf terug moet komen, maar daar ga ik niet van uit. Ik denk dat de consequenties die je hebt gehad, al erg genoeg zijn. Daar hoef ik niets aan toe te voegen." Vervolgde de kattin, op een wijze nadenkende toon. Ze had nagedacht over wat er zou gebeuren. Er was natuurlijk de mogelijkheid dat ze Evergreen net zoals Tigergaze zou straffen maar was de straf die ze zelf had opgelegd al niet erg genoeg?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   do 29 jun 2017 - 19:07

Haar naam voelde vreemd en vertrouwd tegelijk. Ze had er lang mee rondgelopen voor ze leider werd, maar ze had hem al lang niet gehoord. Evergreen. Altijd groen, zoals sommige bomen, al waren voor haar gevoel al haar bladeren inmiddels weggewaaid. Ze knikte. Ja, ze had Spottedwish' woorden gehoord. Routpaw ook, half. Het had haar verbaasd dat iemand het voor haar had opgenomen, en dat het van alle katten die stille, nerveuze medicine cats apprentice was geweest had ze ook niet verwacht. Ze keek Ocean even aan terwijl die meldde dat ze waarschijnlijk geen straf bovenop Evergreens aftreden zou stapelen. Evergreen vroeg zich af of een straf haar beter zou doen voelen. Zou het iets van haar schuld kunnen verlichten als ze meer boete deed? Eigenlijk verwachtte ze het niet. Maar ze zou het aan haar leider overlaten. "Ik hoop dat je het me niet te kwalijk neemt", miauwde ze. Ze doelde op haar aftreden, niet het gebeuren met Whitelion en Lionroar. "Ik weet dat het voor jou ook niet makkelijk is, nu. Maar je moet begrijpen dat het niet anders kon." Ze was zich bewust van de last die ze op de schouders van de jonge poes had gelegd.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   vr 30 jun 2017 - 11:15

Evergreen leek haar woorden in zich op te nemen, gehoord te hebben. Wat ze er werkelijk van vond kon ze niet aan haar aflezen. Hoewel ze wel kon zeggen dat ze voor Evergreen's doen close met elkaar waren, betekende het niet dat ze haar vroegere Leader door en door kende. Zelfs voor haar was het een redelijke verrassing geweest dat de ander af trad en haar de leiding over de Clan had gegeven. Zeker in deze periode. Misschien had Evergreen meer rust nodig gehad dan dat ze had verwacht. Misschien kwam ze nooit er boven op, waarschijnlijk waren de zorgen haar te veel geworden en had ze het niet zien zitten. Dan was dit een goede keuze geweest, echter was het wel handig geweest als ze er van te voren van af had geweten. "Ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt", Mauwde de ander, uiteindelijk. Daarmee doelde ze op haar aftreden, dat wist Oceanbreeze zeker. Ze nam het de ander niet kwalijk, ondanks dat het natuurlijk niet geheel gunstig was, maar wanneer was een rangwisseling dat wel in deze tijd? Oceanbreeze schudde haar hoofd, nee ze nam het niet kwalijk. "Ik weet dat het voor jou ook niet makkelijk is, nu. Maar je moet begrijpen dat het niet anders kon." Waarschijnlijk was Evergreen bewust van de verantwoordelijkheid die ze op de schouders legde van de jongere kattin. Een extra last, echter droeg ze die nu al een poosje, sinds Evergreen ziek was geweest. "Dat begrijp ik. Ik ben nu vooral bezig met het kiezen van een Deputy. Als dit het beste is, voor de Clan dan zal het goed komen." Mauwde ze rustig, haar stem kalm en warm.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   zo 2 jul 2017 - 16:25

Evergreen boog haar kop. Het feit dat Oceanbreeze haar keuze accepteerde kon haar schuldgevoel niet volledig wegnemen, maar verminderde het wel en maakte haar zekerder van haar keus. Ze was blij dat ze Oceanbreeze als deputy had gekozen en ze was blij dat zij nu de clan kon leiden. Het waren misschien wel de twee beste keuzes die ze ooit had gemaakt. "Je zult het goed doen", miauwde ze en ze hief haar kop om de ander aan te kijken. "Heb je nog iets van me nodig? Anders zal ik je in rust laten nadenken." Het kiezen van een deputy was geen makkelijke taak en het ging maar al te makkelijk fout, als iemand dat wist dan was het Evergreen wel. Ze wilde de kersverse leidster dan ook niet langer storen, maar als ze ergens hulp bij nodig had, zou ze dat zeker geven. Ze zou haar zo goed bijstaan als ze kon.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   zo 2 jul 2017 - 20:13

Evergeen boog haar kop, waarna Oceanbreeze haar oren wiebelde. Hoewel ze het accepteerde zat de rosse kattin waarschijnlijk nog wel met een schuldgevoel. Ze had immers een Queen die net bevallen was van zes kittens, waarvan er ook nog een was overleden. Haar blauwe ogen stonden vriendelijk en rustig als altijd. Ze had nooit problemen gehad met andere katten. Nu, behalve Cyber, die kater had ze gehaat met heel haar hart. Ze zag vaak door de fouten van anderen heen, terwijl de anderen het misschien niet eens zagen. Ze begreep de beweegredenen en kon anderen er op aan spreken wanneer dat nodig was. In een notendop kon ze een goede Leader zijn, ook al twijfelde ze er zelf af en toe nog aan. Wetende dat er een reis aan zat te komen, ooit. Want ooit zouden ze hun eigen territorium moeten bemachtigen. "Je zult het goed doen." Verklaarde de rosse kattin uiteindelijk, het vertrouwen van Evergreen deed haar goed. Zoals zij op Evergreen had vertrouwd, vertrouwde de oudere kattin nu op haar. Nu keek de ander haar weer aan en hield Oceanbreeze haar kop weer schuin. "Heb je nog iets van mij nodig? Anders zal ik je in rust laten nadenken." Mauwde de ander. Ze wist natuurlijk dat Oceanbreeze een andere Deputy moest kiezen en dat zo iets tijd vergde. En een goede gedachtegang. Oceanbreeze glimlachte even dankbaar naar de ander waarna ze zacht mauwde. "Kun je in stilte gezelschap houden?" Mauwde ze vragend. Zo hadden ze wel vaker gezeten, met z'n tweetjes nadenkende over hun eigen problemen. "Misschien moet je ooit met Spottedwish spreken, wanneer ze weer is afgekoeld." Als Spottedwish af zou koelen. Het zou vast een poos duren, als het ooit zo ver zou komen. De kattin was alles behalve vrolijk met de beslissing en vond waarschijnlijk dat Oceanbreeze te soft was geweest met Everstar. Want er was geen soft besluit genomen richting Lionroar. Een Leader zijn, een goede Leader zijn koste moeite. Want een straf moest duidelijk zijn, maar niet te sterk. Iedere kat moest weten wat ze aan een Leader hadden, zodat ze daarop in konden spelen. Evergreen had het goed gedaan, ondanks haar laatste fouten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   ma 3 jul 2017 - 20:16

Evergreen knikte en ging zitten. Zwijgend gezelschap zijn kon ze wel. Toen Oceanbreeze over Spottedwish verder ging, keek Evergreen haar even aan alvorens te knikken. Ja, dat zou uiteindelijk wel moeten. Als zij het gevreesde gesprek niet aanging zou de poes zelf wel naar haar toe komen, verwachtte ze. Ze zou haar niet kunnen ontlopen. Lionroars dochter zou op bloed uit zijn, dat wist ze wel zeker. Ze verwachtte niet anders van de poes wiens vader ze van haar ontnomen had. Ze verdiende niet anders. Ze verdiende woede, haat, afschuw. Lionroar zelf was verbazingwekkend rustig geweest, maar uiteindelijk zou ze er niet zo makkelijk mee weg kunnen komen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Star [Oceanbreeze]   ma 3 jul 2017 - 20:43

Het was ergens de vraag of Spottedwish wel af zou koelen, ze begreep de woede van de andere kattin maar al te goed. Toch kon ze Evergreen niet straffen, ze had gehandeld zoals een Leader op dat moment, misschien een Leader die het niet goed had gedaan maar wel streng en rechtvaardig voor als het de waarheid was geweest. Er kon niets geduld worden door een Leader als het de clan in gevaar bracht. Het was een harde maar goede les. Het was enkel spijtig dat de verkeerde katten er last van hadden gehad. Al wist ze zelf ook wel zeker dat ze er vaak genoeg aan herinnerd zou worden, immers was haar broer de uiteindelijke dader geweest. Evergreen was naast haar gaan zitten en Oceanbreeze keek haar met een zacht glimlachje aan voordat ze haar ogen af liet glijden naar de hemel toe, die uiteindelijk donker zou worden. Ze hield echter de eer en de traditie hoog. Ze zou voor maanhoog iemand kiezen, zodat iedereen wist dat ze Starclan niet was vergeten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Star [Oceanbreeze]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: