Lets talk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lets talk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Lets talk   do 29 jun 2017 - 15:12

Shark had de afgelopen tijd twee kittens naar de Elite gehaald en daar hadden ze het nog niet over kunnen hebben. Shifa en Yoka. Kittens waren alleen maar gunstig voor BloodClan. Jonge geesten die nog helemaal gekneed konden worden, dus hij keurde het zeer zeker niet af. Hij wilde enkel maar horen hoe Shark aan de kittens kwam, want dat was altijd interessante informatie. Wie weet konden ze er nog wel meer toe eigenen. Dus had hij Shark gevraagd of hij naar zijn onderkomen wilde komen. Ook om het te hebben over het territorium die ze binnenkort zouden uitbreiden. Er was weer veel te bespreken en daar moesten ze tijd voor vrij maken. Ze waren altijd blijven praten en dat was belangrijk, dat mochten ze niet gaan vergeten. Dus zat hij op de verhoging die hij gemaakt had en keek naar de opening van zijn onderkomen. Er lag een kille en kalme blik in zijn groengele ogen, iets wat ze niet anders van hem gewend waren.

[&Shark]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   zo 9 jul 2017 - 14:44

Shark at met snelle happen zijn prooi op terwijl hij met zijn tong langs zijn lippen likte en vervolgens in de richting van Fourtrees begon te lopen. Claw had hem gevraagd om langs te komen en Shark wist wat hij wilde bespreken: de twee nieuwe kittens. En Claw wilde natuurlijk ook spreken over de uitbreiding van hun territory. Shark hoopte dat ze daar binnenkort aan konden beginnen. Hij zag echter niet echt een bedreiging, want Tank had al aangegeven dat hun groep de Elite zeker niet zou tegenhouden. Het was best wel saai zonder dat iemand hun probeerde tegen te houden eigenlijk. Hij hoopte dat er binnenkort weer eens wat actie in hun leven kwam. Hij trainde zijn spieren elke dag door rond te rennen en door zo nu en dan eens te sparren met een member, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Hij wilde weer eens wat actie in hun leven hebben, een goed gevecht waar hij zijn spieren mee kon opwarmen. Maar nu de Clans vertrokken waren uit hun territories leek het erop dat de Elite voor een tijdje geen tegengas meer hoefde te verwachten. Natuurlijk was dat ergens wel goed omdat ze nu hun katten op hun gemak op konden leiden tot gevaarlijke moordmachines, maar aan de andere kant wilde hij graag dat de members scherp bleven en dacht dat dit het beste ging door af en toe een stevig gevecht met een groep andere katten te hebben. In elk geval zou de Elite klaar zijn als de Clans stom genoeg waren om terug te komen. Shark naderde hun nieuwe camp en zag Claw al in de verte staan. Hij begroette zijn leader met een knikje en ging zitten. “Hoe gaat het met Razor en Jim?” vroeg hij voordat ze zouden beginnen aan hun serieuze gesprek. “Ze hebben allebei heel erg uiteenlopende karakters, maar ik denk dat het prima members worden voor de Elite later.” Hij gaf zijn leader een respectvol knikje en wachtte vervolgens op de vragen die Claw waarschijnlijk zou gaan stellen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   za 12 aug 2017 - 17:49

Claw gaf een nihil knikje terug toen Shark hem begroette. De andere kater vroeg naar zijn kittens. Ze waren nog zo klein en hij was altijd ongemakkelijk in de buurt van zulke jonkies. Ze waren nog zo kwetsbaar en actief, maar dan echt over actief. Hij kreeg altijd alleen nog maar meer respect voor Howl als hij bij Razor en Jim in de buurt was. Zij kon met ze om gaan alsof het de normaalste zaak van de wereld was en het meeste liet hij dan ook liever aan haar over. “Prima.” Bromde hij. Hij gaf nog een nihil knikje toen Shark aangaf dat het goede members zouden worden. Daar zou hij ook wel voor zorgen, al kreeg je nooit de aard uit het beestje. Dat was het nadeel van kittens die in de Elite waren geboren. Hij hoopte dan ook altijd maar dat ze op hem en Howl leken, dan kwam het wel goed. Zo zou Cloud het nooit hebben gered, even gleden zijn gedachten naar zijn zoon. Die hij al heel erg lang niet meer had gezien. Hij wist dat hij dat los moest laten, dus dacht hij er zo min mogelijk aan. Omdat hij het eigenlijk niet los kon laten. Het bleef zijn zoon. Net zoals zijn andere zonen. “Shifa en Yoka waar heb je die vandaan geplukt?” Vroeg hij toen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   ma 21 aug 2017 - 14:06

Shark gaf een kort knikje toen Claw een kort antwoord gaf, niet echt verwachtend dat de zwarte tom er meer over zou zeggen. Net zoals Shark was Claw ook vrij awkward als het aankwam op lovende woorden over zijn kittens spreken en meer informatie geven dan eigenlijk nodig was, dus hielden ze het vrij kort als het ging over hun welzijn of die van de kittens. Hun welzijn was trouwens makkelijker om te zien omdat ze constant met elkaar in verband stonden en alles samen moesten regelen waardoor het vrij moeilijk was om het te missen als het niet goed ging met één van de twee. Maar net als Claw had Shark ook de neiging om zijn negatieve gevoelens te onderdrukken en dat plaats te laten maken voor een norse, strenge houding zodat anderen het niet merkten als hij het moeilijk had. Zelfs tegen Claw gaf hij het niet vaak eerlijk toe als hij zich niet goed voelde, hoewel hij het bij Claw wel duidelijk had gemerkt dat hij zich minder goed voelde toen Chawl gestolen was geweest door Twolegs. Shark draaide kort zijn kopje naar zijn leader toen deze over Shifa en Yoka begon. Hij had de vraag in principe wel zien aankomen en hij vond het fijner om uit te leggen waar hij Shifa vandaan had geplukt dan Yoka, maar hij kon dit soort informatie moeilijk voor zijn leader en zijn vriend verzwijgen. Toch besloot hij om eerst over Shifa te beginnen. “Ik kwam Shifa tegen tijdens een wandeling in het rogue territory. Ze schijnt een dochter van Vitani te zijn.” Zijn ogen glansden even. “Ik dacht dat als we haar groot zouden brengen in de Elite en haar tegen haar moeder op konden zetten dat we Vitani misschien terug naar de Elite konden lokken om haar te laten boeten voor haar daden. Bovendien vermoed ik dat niets pijnlijker is voor iemand dan zien dat haar dochter zich tegen haar gekeerd heeft.” Nu het gedeelte over Yoka. “Yoka was een ongelukje. De moeder is helemaal gek geworden en wilde haar vermoorden, maar ik heb haar vermoord en heb me vervolgens van Yoka weg gekeerd omdat…” Hij trok een beetje awkward met zijn oortje. “Omdat ik het lastig vond om uit te leggen aan haar waarom ze geen moeder meer heeft. Maar ze is een beetje een apart geval. Ze lijkt een perfecte Elite cat te worden als ik haar karakter zo bekijk.” Hij hield op met praten en wachtte op wat Claw zou zeggen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   wo 6 sep 2017 - 11:56

Hij luisterde aandachtig naar de woorden van zijn commander. Oké fair enough. “Juist.” Zei hij daarom alleen maar, om het verder te laten rusten. Hij vond het prima, jong bloed was goed voor de Elite en Vitani terug kunnen pakken was ook helemaal niet verkeerd. Dat over Yoka zou vast ook we los lopen. Dus was dat onderwerp voor hem in principe afgedaan. “Ik wil er binnenkort twee groepen op uit sturen om ons gebied verder uit te breiden. Ik neem aan dat je het daar wel mee eens bent? Daarnaast wil ik dat er in het oude ShadowClan gebied gekeken wordt. Er gaan geruchten dat daar nog voormalig Clankatten zitten, dus die moeten we dan ook even een lesje leren.” Vervolgde hij toen ijzig kalm. De blik in zijn groengele ogen rustig op die van Shark gericht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   di 12 sep 2017 - 14:10

Claw zei er voor de rest niks meer over en Shark concludeerde dat zijn uitleg goed was. Hoewel hij wist dat ze vrienden waren en dat Claw hem niet zomaar zou meppen als er niks aan de hand was, vond hij het nog altijd lastig om een verklaring aan de leader af te leggen als er weer iets gebeurd was. Hij nam aan dat het gewoon de intimiderende manier was waarop Claw naar je keek en dat iedere kat zich daar wel ongemakkelijk bij zou voelen. Dat Claw voor de rest niks zou zeggen op de dood van Yoka’s moeder had hij dan ook wel weer verwacht: ze hadden geen gekken nodig binnen de Elite. Shark gaf een knikje toen Claw over de territories en de grensonderzoeken begon. “Ik draag elke member van mijn patrols ook altijd uitdrukkelijk op om Clan cats of rogues weg te jagen en te vermoorden als ze niet willen luisteren.” Hij kon niet wachten totdat ze het woud zouden domineren en Fourtrees achter hun konden laten. “Maar ik denk dat we wel voorzichtig moeten zijn,” sprak hij rustig. “Er zitten voormalige Clan cats binnen onze Elite en ik denk dat het niet slecht zou zijn als we hun meer in de gaten houden, misschien hun zelfs wel het vuile werk laten doen om te kijken hoe loyaal ze voor ons zijn. Nu we binnenkort meer territory gaan krijgen, hebben we katten nodig die we echt kunnen vertrouwen.” Hij richtte zijn blik weer naar Claw. “Ik ben Thora momenteel aan het testen en ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben over het resultaat. Ze lijkt een echte Elite cat te worden en haar verleden zo snel mogelijk achter haar te willen laten. Maar we kunnen niet verwachten dat iedereen zoals Thora is.” Hij grijnsde vervolgens. “Waar was je van plan om ons volgende camp op te zetten, Claw?"


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   di 26 sep 2017 - 16:05

Hij knikte rustig. “Voorzichtigheid kan nooit kwaad.” Sprak hij kalm nadat Shark uitgesproken was. “En vertrouwen is een gevaarlijke emotie. Het is het beste om enkel jezelf te vertrouwen vergeet dat nooit.” De blik in zijn groengele ogen keek in die van zijn commander. “Je weet nooit wanneer ze je de rug toe keren.” Hij zou niet de eerste keer zijn en ook zeker niet de laatste keer. Er waren genoeg katten die hun liever dood zagen dan levend. Hij was altijd alert als het op andere katten aankwam en dat had al meerdere keren zijn leven gered. “Maar het is belangrijk dat ze hun taken goed uitvoeren.” Hij zou het onthouden wat Shark over Thora zei. Het was nooit verkeerd om te horen dat ze haar best deed om een echte Elite member te worden. Ze deed hem aan Cole denken. “We blijven voorlopig hier. Dit is de meest geliefde plek van de Clans.” Daardoor haalde hij er een vreemde voldoening uit om het hier helemaal om te bouwen. Er ontstond een ijzig kalm grijnsje om zijn lippen. “Maar we moeten alle voormalig Clankatten verjagen of vermoorden, zodat we genoeg ruimte hebben om te jagen. Het hele woud moet van ons worden.” Vervolgde hij toen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   ma 2 okt 2017 - 18:42

Shark keek zijn leader recht in de ogen aan toen hij het had over vertrouwen. “Als je maar weet dat ik je nooit de rug toe zou keren,” sprak hij, hoewel Claw letterlijk net aangegeven had dat hij niet op woorden vertrouwde. Dan moest de tom maar vertrouwen op daden. Shark zou wel een manier vinden om zijn loyaliteit aan de Elite duidelijk te laten merken en het feit dat de tom hem als deputy had benoemd, wilde zeggen dat hij toch al wel een bepaald level van vertrouwen in hem had. Hij vertrouwde Claw genoeg om zich door hem te laten leiden en misschien ook wel als zijn leven er vanaf zou hangen, maar hij dacht niet dat hij hetzelfde kon zeggen over de andere Elite cats. Brat zou hij bijvoorbeeld al helemaal niet vertrouwen en al haar kittens ook niet. Misschien vertrouwde hij zelfs Howl niet, ook al was ze praktisch gezien Claw’s partner. Hij gaf een knikje toen Claw het over de taken had en daarna over wat zijn plannen voor de toekomst waren. Ze deden de Clans het meeste pijn door hier te blijven, hoewel het ook wel leuk zou zijn als ze een paar van die oude Clan cats zouden kunnen vermoorden en achter konden laten voor als de Clans toch nog terug zouden keren. “Als we hun verjagen, moeten we wel goed in de gaten houden wat hun nieuwe thuis wordt. Het zou te onvoorzichtig en te gemakkelijk voor ons zijn als we zomaar zouden geloven dat ze ons daarna met rust zouden laten. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een nieuwe groep zou groeien onder een verstoten horde katten.” Hij keek Claw even aan en grijnsde vervolgens. “Maar dat hoef ik jou niet te vertellen, want jij houdt altijd met alles rekening. Het feit dat je nog steeds leeft met de rank die je hebt, bewijst dat genoeg.” Hij grinnikte even en richtte zijn blik vervolgens weer naar voren.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   vr 10 nov 2017 - 17:48

Hij gaf een kort knikje na de woorden van zijn deputy. Shark was een goede rechterpoot voor hem en stiekem ook een vriend. Al zou hij dat nooit aan zichzelf toegeven. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat een vriend hem de rug toekeerde. Dus ja, je wist het maar nooit. Zo lang dat niet gebeurde geloofde hij hem, maar vertrouwen dat was een begrip waar hij niet in geloofde. Zo was het prima en ging het goed, dat wilde hij graag zo houden. “Dat klopt.” Sprak hij na de volgende woorden van Shark. “Dus moeten we patrouilles blijven houden in Rogue gebied en Twoleg place, maar we hebben op het moment genoeg members om dat te kunnen doen. Zo lang ze alles aan ons doorgeven kunnen we in actie komen mocht er zich een groep vormen die een risico voor ons wordt.” Miauwde hij op zijn ijzig kalme toon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   ma 27 nov 2017 - 15:52

Zoals verwacht wist Claw precies waar hij op doelde en de kalme blik die op zijn gelaat verscheen, toonde aan dat de tom zich niet bepaald zorgen maakte over een eventuele aanval die zou kunnen komen uit een onverwachte hoek. En om eerlijk te zijn, was Shark daar ook niet al te schrikachtig voor. Hij kon niet zeggen dat hij iedereen in de Elite voor de volle honderd procent vertrouwde, maar hij wist dat Claw en hij een goed duo vormden en dat het best lastig zou zijn om hun voor de gek te houden. Er ging niet veel langs Claw en hetgeen dat langs hem zou gaan, werd opgemerkt door Shark. Tot dusver hadden ze het prima met elkaar kunnen redden en Shark vertrouwde erop dat, als ze uiteindelijk de andere territories ook zouden veroveren en heersers van het woud zouden zijn, dat ze dan ook voorbereid zouden zijn. Het was alleen de kunst om tegen die tijd de addertjes onder het gras uit hun groep te halen, maar dat zagen ze tegen dan wel. Hun doelen werden steeds extremer en het zou al wel gauw duidelijk worden wie daar wel aan gewaagd was en wie niet. “Misschien kunnen we zelfs een paar rogues naar ons lokken,” zei hij bedachtzaam. “Of wat Clan cats die het idee hebben dat hun situatie uitzichtloos is en daarom denken dat ze bij ons beter af zijn.” Hij grinnikte bij het idee. “Maar goed, dat zien we tegen dan nog wel. Het doet me in elk geval goed dat onze nieuwe plek zo goed valt bij de anderen en dat er genoeg motivatie is om de andere gebieden te ontdekken. Er zijn katten die zichtbaar beginnen te veranderen en een duidelijke mening beginnen te krijgen over wat ze willen en aan welke kant ze staan en dat schept voor ons ook meteen duidelijkheid over wat we met hun aan moeten. Hij had het over Thora en over Chawl, maar ook over Shallow. Als die laatste niet binnen de kortste keren zou veranderen, had ze een probleem. En hij dus ook. Hoe zou Claw erover denken? Hij keek zijn vriend wat voorzichtig aan. "Wat denk jij van Shallow trouwens?" vroeg hij zo nonchalant mogelijk. Tot dusver hadden ze een soort van onderlinge zwijgzame beslissing gehad dat Claw van Shallow af zou blijven, maar de tom zijn geduld zou ook ooit op zijn en dan moest hijzelf een keuze gaan maken. En hij wist eerlijk gezegd na Eveningpaw's verdwijning niet of hij daar klaar voor was.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   zo 10 dec 2017 - 15:54

Shark sprak verder over de Rogue’s en voormalig Clankatjes. “Ja dat is zeker mogelijk en waarschijnlijk een leuke afwisseling. Wanneer we ons niet meer op het territorium hoeven te richten, kunnen we er wel wat in het nauw drijven.” Hij knikte toen zijn commander over katten uit de Elite begon. Toen vroeg Shark naar Shallow. De keer dat hij haar leven had moeten redden stond nog vers in zijn geheugen. Hij fronste kort voordat hij zijn commander aankeek. Hij was altijd eerlijk tegen hem geweest en dat zou hij ook altijd blijven. “Als ze niet harder wordt red ze het niet.” Zei hij toen. Hij had haar in leven gehouden omdat het Shark zijn dochter was, niet omdat hij had gevonden dat ze het verdiende. En stiekem ook omdat hij echt wel doorhad hoe dol zijn zoons op de kattin waren. Maar ze had zwaktes die haar de das om zouden doen als dat niet ging veranderen.  Zo werkte dat nu eenmaal in BloodClan. Ze konden haar niet eeuwig beschermen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   di 26 dec 2017 - 19:34

Het was een belangrijk aspect in hun vriendschap dat ze geen blad voor de mond namen wat het eerlijk beantwoorden van vragen betrof en Shark wist dat Claw er deze keer ook niet om zou liegen; het was iets waar hij zijn vriend voor respecteerde, ook al was de waarheid soms een gemeen iets waar niet elke kat klaar voor was. Hij dacht dat hij de verdwijning van Eveningpaw goed had opgevat, maar het bleek dat hij het er nog altijd moeilijk mee had. Zo lang hij deze zwakte niet toonde tegenover andere katten dan Claw, dan was dat natuurlijk niet erg. Niemand wist van Eveningpaw behalve Claw en Shark wilde dat graag zou houden. Een ThunderClanner die dochter was van een Elite cat kon immers vervelende reacties uitlokken van andere katten. Shark kon alleen maar hopen dat als zijn dochter en hij elkaar ooit weer zouden weerzien dat ze hard geworden was van haar omgeving en de consequenties kon accepteren die onherroepelijk zouden volgen als ze wisten wiens dochter ze was. Shark gaf een knikje toen Claw ook deze keer geen blad voor de mond nam en het hem precies zei zoals de tom het ondervond. “Ik heb al vaak met haar gepraat,” sprak hij. “Maar het lijkt net alsof ze helemaal in haar eigen wereldje teruggetrokken is waar alles goed is en niemand haar ooit kwaad zal doen.” Hij zuchtte. “Ik heb soms moeite met het feit te accepteren dat ze mijn dochter is, maar dan kijk ik naar Rascal en dan vraag ik me af of ik wel kittens heb die ooit zoals mij zullen worden.” Hij trok met een oortje. “Eveningpaw toonde wel potentie, ondanks het feit dat ze in ThunderClan woonde en dag en nacht met die boskatjes leefde. Maar nu is ze weg en…” Hij trok wat met zijn oren om zijn lichte verdriet aan te tonen. Hij wist dat Claw hem er niet verantwoordelijk voor zou houden; de tom had zelf duidelijk aan Shark laten merken hoe hij zich voelde toen zijn zoon ontvoerd was geweest door Twolegs en wist dat Shark hem dat ook nooit verantwoordelijk had gehouden. “Ik kan zo veel andere kittens opzoeken als ik wil en ik kan zo veel kittens strikken met mijn leugens, maar ze zal nooit volledig uit mijn gedachten verdwijnen. Het is vreemd om aan jezelf toe te geven dat je daadwerkelijk van iemand gehouden hebt, ook al is diegene je eigen dochter. Het is een rare emotie.”


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lets talk   zo 21 jan 2018 - 20:00

Hij luisterde naar zijn Commander en liet vervolgens even een stilte vallen. De blik in zijn groengele ogen werd kort afwezig. Iets wat niet vaak gebeurde. Toen knipperde hij een keer en keek Shark weer aan. “Ik begrijp het.” Miauwde hij rustig. “Als we geen Elite hadden om te leiden had ik je aangeboden om haar te gaan zoeken.” Zijn woorden waren gemeend. Hij knikte de andere kater even toe. Hij wist dat Shark het zou begrijpen dat hij niet voor kon stellen om een groep katten op pad te sturen om haar te zoeken, dat zou als een zwakte worden gezien. Net als dat ze te veel verantwoordelijkheid hadden om dat zelf te gaan doen. Het was nu eenmaal zo en ze konden er niks aan veranderen. Daarnaast was er nog genoeg te doen en hadden ze eindelijk wat ze altijd hadden willen hebben, het woud zonder zwakke Clankatjes. Eveningpaw was een pion in dat spel geweest en ze hadden haar nu niet meer nodig. Toch begreep hij diep van binnen wat Shark bedoelde. Hij was ook vader en al zei hij het nooit hardop, hij hield van zijn kinderen. Dus als het had gekund had hij hem geholpen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lets talk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: