Right Hand Man 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Right Hand Man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Right Hand Man 7cf00310
Inge
1988
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 30 jun 2017 - 9:57

Nu Bronzemask een beetje gewend was aan het idee dat ze tot Deputy was gekozen, was ze er eigenlijk heel blij mee. Het gaf haar weer motivatie en een doel in haar leven. Een doel waar ze naar toe kon werken. Het zou nooit genoeg zijn voor haar, er viel altijd wel iets te verbeteren. Maar het was al fijn te weten wat ze moest doen de rest van haar leven: haar kittens met liefde grootbrengen en de clan beschermen en leiden. De she-cat had met Oceanbreeze afgesproken om wat dingen te bespreken en te overleggen over de toekomst, tijdens een wandeling door het territorium.


Right Hand Man Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Right Hand Man 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 30 jun 2017 - 10:16

Beide Queens met de hoge rangen hadden de tijd genomen om even hun poten te strekken in het territorium terwijl ze het lot van de Clan zouden bespreken. Waar Oceanbreeze jong was en nog niet zoveel had meegemaakt vergeleken met sommige Senior Warriors was ze toch oud genoeg om weet te hebben van vele problemen en die op een rustige en wijze manier op te lossen. Met de ervaringen die ze vanaf jonge leeftijd al had gehad was ze vroeg volwassen geworden. Er zouden voldoende katten zijn die nog niet eens zoveel jonger waren en zich nog gedroegen als kittens. Amberpaw was daar een van, de Apprentice die Bronzemask had opgeleid zou bijna Warrior worden echter was er een ding waarover Oceanbreeze zich zorgen maakte, respect. Er was geen respect voor ouderen meer sinds Brindleleaf de Clan verlaten had. Geen respect voor de Leader en Deputy die de Clan zouden leiden. Dit maakte het lastig om haar als lid van de Clan te vertrouwen. Amberpaw zou waarschijnlijk de consequenties van haar gedrag nog niet begrijpen. Natuurlijk, het was heftig geweest maar Amberpaw was niet de enige die iemand verloren had. Ook Oceanbreeze had het goede beeld naar Whitelion of wat er nog van over was in de ogen van anderen verloren. Hij had Tawnylight vermoord. Het mocht voor haar tijd zijn maar alsnog was het een feit dat heel Windclan's koers veranderd had. Ze hield haar passen rustig terwijl ze naast Bronzemask verder stapte. "Ik heb Amberpaw gesproken," mauwde ze uiteindelijk. "Ze kan het misschien niet met mijn keuzes eens zijn maar er is ook altijd een tijd voor opmerkingen en een tijd voor respect en stilte. Ze moet nog veel leren voordat ze een befaamde Warrior zal zijn." Verklaarde de jongere kattin. Haar blauwe ogen stonden helder en rustig. Hoewel emoties er in te lezen waren barstten ze niet uit als een vulkaan. Ze kon ze prima reguleren.


Right Hand Man Oceano10
Right Hand Man LcrIgCQRight Hand Man JwNO92gRight Hand Man EjrsROFRight Hand Man UK1ajoIRight Hand Man 3qCkg2fp_oRight Hand Man 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Right Hand Man UpUjbbT
Julia
847
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 30 jun 2017 - 20:31

Langzaamaan begon ze zichzelf te herpakken. Het was een heftige tijd geweest, die al haar emoties weer over elkaar heen had doen duikelen. Het had haar gebroken en nu moest ze alle stukjes van haarzelf weer oprapen. Het ging niet snel, maar het begon haar aardig te lukken. De glans was terug in haar goudgele ogen, maar er lag ook iets nieuws in, iets wat de diepere pijn in haar binnenste verried. Pijn die daar voor altijd zou blijven zitten, pijn die haar had beschadigd. De oude Brindleleaf begon terug te komen. Karaktereigenschappen van wie ze ooit was geweest, want er was veel veranderd. Dingen die ook haar hadden veranderend. Ze was rustiger geworden en een stuk minder impulsief. Ze was op pad gegaan om te jagen en inmiddels hing er een konijn in haar bek, die ze mee terug wilde nemen naar de cave. Totdat ze de geur van WindClan opving. De geuren van de Clans begonnen te veranderen. Ze begonnen meer op elkaar te lijken, maar ze waren nog steeds te onderscheiden. Ze herkende de geuren van Oceanbreeze en haar zus erin. De kans was groot dat ze haar ook hadden opgemerkt, dus besloot ze om naar ze toe te gaan. “Oceanbreeze, Bronzemask.” Sprak ze met een respectvolle ondertoon in haar stem. Een klein glimlachje vormde zich om haar lippen terwijl ze het konijn even voor haar poten neerlegde.


Right Hand Man X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Right Hand Man 7cf00310
Inge
1988
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 15:35

"Ik heb Amberpaw gesproken," Miauwde de jonge leider na een korte stilte. "Ze kan het misschien niet met mijn keuzes eens zijn maar er is ook altijd een tijd voor opmerkingen en een tijd voor respect en stilte. Ze moet nog veel leren voordat ze een befaamde Warrior zal zijn." Hier was Bronzemask het helemaal mee eens en ze knikte. De deputy wou net vragen wat de planning zou zijn de komende tijd toen een bekende geur haar neus binnendrong. "Oceanbreeze, Bronzemask." Haar voorgevoel werd beantwoord. Het was inderdaad Brindleleaf, met een konijn bungelend in haar bek. "Brindleleaf." Begroette ze haar zus vriendelijk, maar wel formeel. Ze wist niet wat Oceanbreeze nu van Brindleleaf vond nu ze de clan had verlaten.


Right Hand Man Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Right Hand Man 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 15:55

Net toen ze naar de korte stilte het gesprek was begonnen rook ze een bekende geur hun richting op komen. Bronzemask had enkel tijd om op haar woorden te knikken, voordat Brindleleaf voor hun neus stond met een konijn in haar mond, die ze al snel voor haar poten op de grond liet vallen om zo haar vroegere Apprentice en zus te kunnen begroetten."Oceanbreeze, Bronzemask." Sprak de ex-Windclanner respectvol uit. Waarna Oceanbreeze haar met een warme glimlach begroette. "Brindleleaf." Begroette Bronzemask haar zus vriendelijk maar formeel. Waarschijnlijk wou ze zich niet geheel laten gaan nu Oceanbreeze er bij was. Immers was het natuurlijk zo dat Oceanbreeze nu Leader was en niet elke Leader werd er blij van om een verrader te zien. Al zag ze Brindleleaf niet geheel als verrader, ze snapte ergens de keuzes wel, ze had zelfs Lionbeat hetzelfde voorgesteld. "Brindleleaf goed om je te zien." Mauwde ze waarna ze naar voren stapte om de oudere kattin even een neusje te geven en Bronzemask wenkte. "Je mag je zus echt wel warm begroetten hoor, zolang de rest van de Clan er maar niet bij is," mauwde ze met een korte glimlach richting haar Deputy. Het zou namelijk lastiger worden als de rest van de Clan erbij was en hen oude clangenoten zo zou zien begroetten, nu was er echter niemand in de buurt dus zou er geen haan zijn die er naar zou kraaien. Niet elke kat van Windclan keek nog zo positief naar Brindleleaf, dus vandaar dat ze dit ook aangaf, dat ze zelf weinig problemen met de kattin had betekende niet dat iedereen dat had.


Right Hand Man Oceano10
Right Hand Man LcrIgCQRight Hand Man JwNO92gRight Hand Man EjrsROFRight Hand Man UK1ajoIRight Hand Man 3qCkg2fp_oRight Hand Man 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Right Hand Man UpUjbbT
Julia
847
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 13:54

Ze dacht iets opgevangen te hebben over haar dochter, maar zeker weten deed ze het niet. Ze hoorde niet meer zo goed als ze ooit had gedaan en het zou niet de eerste keer zijn dat haar gehoor haar voor de gek hield. Dus zei ze er niets over. Niet om hen in de verlegenheid te brengen, maar ook om zichzelf niet voor schut te zetten. Dit waren de twee katten die nog echt om haar leken te geven en ze wilde ze niets geven, waardoor ze haar misschien gestoord konden gaan vinden. Want dat vond ze zichzelf de laatste tijd vaak genoeg. “Waren jullie op jacht?” Vroeg ze toen maar. Het zag er niet echt zo naar uit, maar stil blijven was ook zoiets. Even gleed haar blik naar het konijn, maar toen keek ze Oceanbreeze en Bronzemask om de beurten aan. “Als ik stoor dan moeten jullie het zeggen hoor.” Vervolgde ze toen.


Right Hand Man X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Right Hand Man 7cf00310
Inge
1988
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimewo 26 jul 2017 - 7:35

"Brindleleaf goed om je te zien." Miauwde de jonge leider warm waarna ze Bronzemask wenkte. "Je mag je zus echt wel warm begroetten hoor, zolang de rest van de Clan er maar niet bij is" Glimlachte Oceanbreeze waarop ze dankbaar knikte en haar zus een neusje gaf. "Waren jullie op jacht?" Vroeg Brindleleaf. Zij wist natuurlijk nog niet dat ze Deputy was geworden. "Als ik stoor dan moeten jullie het zeggen hoor." De bronskleurige kattin schudde haar hoofd en glimlachte. "Nee, hoor." Miauwde Bronzemask. "We waren aan het overleggen over de toekomst van de clan." Legde ze uit. "Ik ben Deputy nu."

Sorry, was dit topic helemaal vergeten


Right Hand Man Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Right Hand Man 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 28 jul 2017 - 19:07

Brindleleaf was het waarschijnlijk niet gewend om Windclanners te zien die een goed gesprek met haar aan gingen en haar niet met een geërgerde blik aankeken en weg wouden hebben. Misschien was haar vroegere mentor geen deel meer van Windclan, maar dat betekende niet dat ze koud en harteloos was geworden. De kattin had vele katten achtergelaten, ook vele katten die Oceanbreeze goed kende. Zo ook Amberpaw, haar blauwe ogen stonden rustig, terwijl ze Bronzemask's begroeting observeerde en wachtte totdat de gestreepte kattin weer zou spreken. Brindleleaf leek geen haast te hebben en hoewel Oceanbreeze en Bronzemask niet geheel alle tijd hadden, konden ze op zich wel wat tijd vrijmaken om met Brindleleaf te spreken. "Waren jullie op jacht?" Vroeg de oudere kattin, die tevens de zus was van Bronzemask. Oceanbreeze schudde haar kop rustig, terwijl ze Bronzemask de kans gaf om mondeling antwoord te geven. Voordat de andere kattin dat echter kon doen, werd de volgende vraag al weer gesteld. Brindleleaf was niet meer de standvastige kattin zoals Oceanbreeze haar gekend had, maar nog steeds voelde ze wel ergens vertrouwd aan. Misschien kwam het door het feit dat ze Moons samen in het territorium waren geweest, en de kattin haar getraind had om een goede Warrior te worden, ondanks het feit dat ze uiteindelijk de Clan in de steek had gelaten, wist ze ook dat Brindleleaf bij haar een goede sterke basis had gelegd waardoor ze nu deze rang ook uit kon voeren. "Als ik stoor dan moeten jullie het zeggen hoor." Mauwde haar vroegere mentor, waardoor er een korte frons op het gezicht van de jongste kattin vormde. Ze wist heel goed dat Brindleleaf ergens wel stoorde, ze  moesten zo snel mogelijk alles in orde stellen. Ongeacht het feit dat er op de kittens gepast werd. Ze wist namelijk ook dat er voldoende katten in Windclan waren, die niet zo trouw hadden gebleken als ze hoorden te zijn. Ze zuchtte even waarna ze plaats nam. Brindleleaf zou ze niet weg sturen, zeker niet nu Bronzemask duidelijk aangaf dat ze met de ander wou spreken en op zich kon het geen kwaad wat meer informatie over de huidige toestand van Brindleleaf te krijgen. Zeker omdat ze in de Tribe woonde. "Nee, hoor." Verklaarde Bronzemask, echt storen deed de ander niet, ze had hen gewoon opgemerkt en was rustig naar hen toe gelopen. "We waren aan het overleggen over de toekomst van de clan." Vervolgde de oudere kattin, die tevens net zoals Oceanbreeze Queen was. "Ik ben Deputy nu." Mauwde Bronzemask, Oceanbreeze's blik schoot even snel naar die van Brindleleaf toe, om haar reactie te kunnen pijlen. Immers wist ze niet hoeveel er bekend was bij de Tribe, daarbij was ze geen deel meer van Windclan en hoefde ze niet alle problemen daar te kennen. "Ik heb haar gekozen om haar trouw." Mauwde de jonge kattin rustig, zodat Brindleleaf meteen wist dat zijzelf nu Leader was geworden. Evergreen was ook trouw geweest, maar had het niet meer aan gekund. Het was een zwaar leven, een hoge rang hebben en voor iedereen zorgen. Zeker als ze op reis waren en niet wisten wat er kon gebeuren. Dit was geen bekend terrein of territorium waar ze een sterke basis hadden kunnen opbouwen. Dit was de wildernis.


Right Hand Man Oceano10
Right Hand Man LcrIgCQRight Hand Man JwNO92gRight Hand Man EjrsROFRight Hand Man UK1ajoIRight Hand Man 3qCkg2fp_oRight Hand Man 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Right Hand Man UpUjbbT
Julia
847
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 18 aug 2017 - 8:03

Oceanbreeze haar voormalig apprentice als leader en Bronzemask haar zus als deputy, wie had dat ooit kunnen bedenken. Het overviel haar een  beetje, maar ze hield een rustige glimlach om haar lippen. Ze wist zeker dat ze het wel zouden redden. Ze zouden een goed team worden en beiden waren ze trouwe WindClan warriors. “Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen.” Sprak ze toen. “Het gaat me niets meer aan, maar er is toch niks ernstigs gebeurd met Everstar?” Ondanks dat ze niet meer tot WindClan behoorde, betekende niet dat het haar niets meer deed. Everstar was ook een vriendin van haar geweest. Ze hoopte niet dat de reis haar fataal was geworden. Fataal zoals dat wel voor haar zoontje had gegolden. Ze verdrong de pijn die haar hart vulde en bleef de twee kattinnen voor haar aankijken.


Right Hand Man X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Right Hand Man 7cf00310
Inge
1988
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimedi 22 aug 2017 - 16:17


"Ik heb haar gekozen om haar trouw." Verduidelijkte Oceanbreeze tegen Brindleleaf waarop Bronzemask ongemakkelijk naar beneden keek. Ze hield niet echt van complimenten. Niet dat ze er niet dankbaar voor was. Ze vond het gewoon ongemakkelijk om een of andere reden. Brindleleaf reageerde door rustig te glimlachen. "Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen." Miauwde ze. Haar blik werd een beetje bezorgd. "Het gaat me niets meer aan, maar er is toch niks ernstigs gebeurd met Everstar." Geruststellend schudde Bronzemask haar kop. "Ze is om persoonlijke redenen afgestapt." Legde ze uit zonder al te veel details. "Het gaat goed met haar."


Right Hand Man Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Right Hand Man 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimeza 26 aug 2017 - 19:26

Als Brindleleaf overvallen was met dit nieuws, dan verborg haar vroegere mentor en vriendin het goed. Haar blauwe ogen gleden even rustig van Bronzemask naar Brindleleaf. Waarna de kattin ontspannen verduidelijkte waarom ze Bronzemask had gekozen. Er was zoveel gebeurd in de Clan en zonder twijfel stond er nog veel meer te gebeuren, waardoor ze er zeker van was dat ze een sterk team moesten zijn. Iets dat ze al in het verleden waren gebleken. Ze vertrouwde het oordeel van de oudere kattin, en hoewel ze waarschijnlijk vast wel eens discussies zouden hebben, was het beter een kat naast zich te hebben waarop ze vertrouwde en die een eigen mening had dan een die te bang was om op te staan en toch achter haar rug om andere plannen had. Ze vertrouwde er op dat ze samen met Bronzemask de Clan goed zou kunnen leiden, zolang de andere Warriors zich er maar bij neer zouden leggen dat ze deze keuze had gemaakt. Niet iedereen was er blij mee dat er nu twee Queens waren die de Clan leidden, terwijl er genoeg andere sterke Warriors waren die hun steentje bij konden dragen. Toch wist Oceanbreeze dat trouw voorop stond en trouw was door een kattin getoond. Net zoals het zorgen voor de Clan. "Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen." Sprak Brindleleaf waardoor Oceanbreeze met een zacht glimlachje knikte. Hoewel ze wel zelfverzekerd was, wist ze dat er voorlopig nog veel op het spel stond en ze niet op de nuttigste positie was neer gezet. Als een relatief jonge Warrior en Queen staande voor een hele Clan terwijl er nog drie andere Clans en een Tribe waren om haar bewegingen in de gaten te houden. Als ze een eigen gebied hadden gehad, hadden de andere Clans waarschijnlijk minder mee gekregen en hadden ze veel meer informatie voor zich kunnen houden. Al moest Oceanbreeze wel toegeven dat ze op vriendelijke termijnen met de andere Leaders stond, ze was er nooit een van vechten geweest, zolang er vrede bewaard kon blijven, was het beter om dat ook te doen. Daar zouden haar voorouders het vast ook wel mee eens zijn. "Het gaat me niets meer aan, maar er is toch niets ernstigs gebeurd met Everstar?" Vroeg de gestreepte kattin, waardoor Oceanbreeze een blik op Bronzemask wierp. Ze liet haar antwoorden, zelf bleef ze stil. Immers wist ze niet precies wat ze zou moeten zeggen en vertrouwde ze er op dat haar Deputy waarschijnlijk de ander beter gerust kon stellen dat zijzelf dat deed. "Ze is om persoonlijke redenen afgestapt." Verklaarde haar Deputy op een geruststellende manier. Als Brindleleaf, Evergreen goed had gekend dan wist ze natuurlijk dat dit niet zomaar redenen waren. Evergreen was een sterke kattin, weinig had haar trots en krachtige karakter in de weg kunnen zitten. Toch ging Oceanbreeze er niet verder over in. "Brindleleaf is het mogelijk dat ik en Bronzemask met Skyteller en de hoge rangen spreken van de Tribe? Ik denk dat met het feit dat we op hun territorium zitten er misschien wel wat afspraken gemaakt kunnen worden om alles soepeler te laten verlopen." Mauwde ze zacht. Immers hadden ze behalve het eerste bezoek weinig met de Tribe te maken gehad. Beide groepen gingen veelal hun eigen gang en kwamen elkaar af en toe tegen. Natuurlijk had ze meer te maken gehad met de Tribe dan de meeste andere katten maar ze had het nog niet over de onderlinge relatie gehad tussen de Tribe en Windclan.


Right Hand Man Oceano10
Right Hand Man LcrIgCQRight Hand Man JwNO92gRight Hand Man EjrsROFRight Hand Man UK1ajoIRight Hand Man 3qCkg2fp_oRight Hand Man 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Right Hand Man UpUjbbT
Julia
847
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimewo 6 sep 2017 - 11:43

Ze twijfelde er niet aan dat ze het wel aankonden. Haar voormalig apprentice was uitgegroeid tot een sterke jonge kattin en ze had een wijze en trouwe deputy in Bronzemask gevonden. Haar zus was een goede keuze geweest. Dat Everstar was afgestapt klonk haar vreemd in haar oren, maar ze had daar vast hele duidelijke redenen voor. Ze kon zich niet voorstellen dat de kattin het impulsief had gedaan. Gerustgesteld was ze nog niet, maar het was fijn om te horen dat ze gezond en wel was. Dus ging ze er niet over door. In plaats daarvan gleed de goudgele blik in haar ogen naar Oceanbreeze. Ze knikte kort. “Ik zal het met hem overleggen. Ik kan niks beloven, maar als ze er mee instemmen dan morgen zelfde tijd op deze plek goed?” Ze wachtte eerst op antwoord, voordat ze naar Skyteller zou gaan. Het was belangrijk dat de kater zo snel mogelijk wist dat Oceanbreeze hem wilde spreken.


Right Hand Man X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Right Hand Man 7cf00310
Inge
1988
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 16:02

"Brindleleaf is het mogelijk dat ik en Bronzemask met Skyteller en de hoge rangen spreken van de Tribe? Ik denk dat met het feit dat we op hun territorium zitten er misschien wel wat afspraken gemaakt kunnen worden om alles soepeler te laten verlopen." Vroeg Oceanbreeze aan haar zus. Dat zou inderdaad handig zijn nu ze erover dacht. Haar ogen gleden naar Brindleleaf, wachtend op een antwoord. "Ik zal het met hem overleggen. Ik kan niks beloven, maar als ze er mee instemmen dan morgen zelfde tijd op deze plek goed." Bronzemask liet Oceanbreeze het antwoord geven. De kleine she-cat wou wel graag weten met wie ze het territorium nu deelden.


Right Hand Man Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Right Hand Man 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 19:36

Het onderwerp over de nieuwe leiding van Windclan en Evergreen was duidelijk afgerond. Veel wou Oceanbreeze er niet over kwijt, ondanks dat ze wist dat Brindleleaf in haar hart nog altijd aan Windclan dacht. Ze zou niet tegen hen kunnen vechten, zeker niet tegen haar kittens. Hoewel Oceanbreeze zelf ook niet stond te springen op een gevecht kon ze zich heel goed voorstellen dat veel Tribe katten op het punt stonden om toch een keer uit te barsten, ook al zouden ze Skyteller vertrouwen dat betekende niet dat ze zonder meer anderen katten op een territorium wouden hebben. Onbekende katten waar niet mee werd gesproken, als zijzelf de Leader of in het geval van de Tribe Healer was geweest, dan zou ze inderdaad blij zijn met zo'n initiatief. Immers waren ze te gast en als ze ook maar een klein gevaar voor de Tribe betekende moesten ze dat zien te veranderen. Met gastvrijheid moesten ze niet te ver gaan, ze konden gewoonweg niet verwachtten dat het altijd soepel bleef lopen. Oceanbreeze wist van de gevechten die tussen de clans heersten dus was het enkel de vraag of er ooit een kat zou zijn die dom genoeg was om een onenigheid tussen de Tribe en Clans te startten. Zelf zou ze ook zenuwachtig zijn en op haar hoede als ze gasten hadden, zeker in zo'n grote groep. Brindleleaf knikte kort. "Ik zal het met hem overleggen. Ik kan niets beloven, maar als ze ermee instemmen dan morgen dezelfde tijd op deze plek goed?" Vroeg Brindleleaf waarna Oceanbreeze haar kop even kalm en dankbaar neeg. Hierna wierp ze even kort nadenkend haar blik op Bronzemask die duidelijk ook haar antwoord afwachtte. "Wat mij betreft wel. Mocht Skyteller een ander bericht hebben, ik zal vanavond in de Redwood te vinden zijn. Dan kun je als het nodig is, mij zonder dat de clan er onrustig van word aanspreken." Mauwde ze kalm en vriendelijk. Een warme glimlach op haar gezicht was even zichtbaar terwijl ze haar mentor nog een vriendschappelijk neusje gaf.


Right Hand Man Oceano10
Right Hand Man LcrIgCQRight Hand Man JwNO92gRight Hand Man EjrsROFRight Hand Man UK1ajoIRight Hand Man 3qCkg2fp_oRight Hand Man 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Right Hand Man UpUjbbT
Julia
847
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Right Hand Man   Right Hand Man Icon_minitimevr 29 sep 2017 - 20:12

Brindleleaf knikte na de woorden van Oceanbreeze. “Dan weet ik je te vinden.” Ze glimlachte terug, voordat ze ook haar zus eventjes aankeek. “Tot ziens, het ga jullie goed.” Ze stapte naar voren en drukte kort haar kop tegen die van Oceanbreeze en Bronzemask aan. Het gemis flitste door haar goudgele ogen heen en ze verdoezelde het snel weer. Ze hadden niks aan die emotie en die ging ook niks veranderen. Het werd tijd dat ze weer sterk werd en deed wat ze moest doen. Dus knikte ze de kattinnen nog een keer toe, voordat ze zich omdraaide. Haar vacht verdween tussen de rotsen toen ze het op een rennen zette. Terug naar de cave om Skyteller te zoeken.

[Topic uit]


Right Hand Man X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Right Hand Man
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: