Als je van beren (varkens) leren kan. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Als je van beren (varkens) leren kan.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Als je van beren (varkens) leren kan.    vr 30 jun 2017 - 13:14

Hij had een nieuwe mentor gekregen. Wereldnieuws! De oude zak had zich eindelijk teruggetrokken! Oké, dat was niet aardig, maar zijn mentor was ook nooit aardig tegen hem. Hij liet zijn gedachten echter maar niet te hard doorschijnen, want hij dacht niet dat Butterstar dat ging appreciëren. Maar ja, Butterstar apprecieerde waarschijnlijk niet veel in haar leven. Hij hoorde veel katten vaak over haar klagen en ook hij vond haar veel te serieus. Hij was een geboren regelbreker en Butterstar leek zijn talent daarin gewoon niet in te zien. Hij dacht niet dat dat veel anders ging zijn met Smokegaze, zijn nieuwe mentor. Hij had de tom al vaker zien rondlopen omdat het natuurlijk weer een gerespecteerde warrior moest zijn en Thistlepaw dacht niet dat de tom tegen zijn grapjes zou kunnen. Eigenlijk zou hij ontzettend graag samen met Littlepaw getraind worden, maar dat zat er niet in voor hem. Hij hoopte dat de trainingen met Smokegaze een beetje mee zouden vallen en dat hij toch wel in voor een grapje bleek te zijn. En anders ging hij Tallshadow tijdens zijn trainingen wel eens een keer opzoeken. Dat stond trouwens op zijn verlanglijstje, maar de ShadowClanleader leek het zo druk te hebben dat Thistlepaw nog niet de kans had gehad om hem alleen aan te kunnen spreken. Hij smaalde al bij het gezicht dat Butterstar zou trekken als hij Tallshadow daadwerkelijk aan zou spreken. Het was niet dat hij niet loyaal was aan zijn Clan, hoor, maar hij had gewoon een schijthekel aan katten die veel te serieus waren. En dus was het niet gek dat hij veel met Littlepaw optrok. Zijn beste vriendin was immers zo gestoord dat ze altijd kei hard moest lachen als er iets misging in haar leven. Thistlepaw zuchtte om zijn eigen gedachten en keek op toen hij een balletje vacht zijn richting op zag komen. Een ThunderClanner. Een kitten. Awww. “He kleintje!” riep Thistlepaw hard door de grot terwijl hij met een brede grijns naar de kitten keek. “Hoe gaat-ie?”


+ Eerste post voor Boarkit

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Als je van beren (varkens) leren kan.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: