Explanations 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Explanations

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Explanations   vr 30 jun 2017 - 20:43


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

Het was vroeg in de ochtend. De zon was net opgekomen en de katten begonnen langzaamaan wakker te worden. Redpetal was al een tijdje wakker. Ze had gekeken naar haar kittens, die groeiden als kool en elke dag dichter bij het apprentice schap kwamen. Het was tijd dat ze hen eens uitlegde wat er allemaal aan de hand was. Ze waren zo in de war en haar emotionele staat had daar niet echt mee geholpen. Desondanks had de jonge queen wel het gevoel dat ze er klaar voor was om het uit te leggen aan hen beiden - ze had het gevoel dat ze sterker was geworden, dat ze niet meer in tranen zou uitbarsten van het moment dat ze zijn naam zou uitspreken. Maar of de reacties van Avidkit en Cedarkit het haar makkelijk zouden maken, dat was nog niet zeker.. Haar gouden ogen waren gevuld met een gereserveerde warmte toen ze naar hen beiden keek, nog steeds slapend, nog steeds zo onschuldig. Ja, ze moest het hen uitleggen voor ze apprentice werden. Ze hadden het recht om te weten wat er aan de hand was. Het zou hen allemaal helpen in hun verwerkingsproces.

+Alleen Cedarkit & AvidkitTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cedartree
Member
Butter
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Explanations   vr 30 jun 2017 - 22:58

Het was ontzettend vroeg in de morgen, zijn minst favoriete tijdstip. Als een brave kitten lag hij nog tegen zijn moeder aan, samen met zijn enige zusje. Hij had zijn kleine pootjes om Avidkit laten verstrengelen, hij wilde zijn laatste zusje immers niet kwijt. Misschien was het een stuk minder comfortabel voor Avid, maar hij sliep, dus het deed hem op dit moment niet zoveel. Daarbij, zijn vreemde gedrag kwam vanuit een plek van liefde, dus was het wel oké, toch? Hij spon zachtjes, tevreden verzonken in zijn droomloze slaap. Het idee dat er iemand naar hem zat te kijken, maakte hem echter wakker. Hij geeuwde zachtjes en knipperde een paar keer met zijn oogjes. Aldaar zag hij de gouden ogen van zijn moeder, die vredelievend op haar twee kinderen neerkeek. Cedarkit zette een luie glimlach op zijn gezicht en geeuwde nogmaals. "Goeeeiemorgen, mama," sprak hij ietwat slaperig. Hij trok zijn pootjes bij Avidkit vandaan en rolde zichzelf op zijn rugje en keek zijn moeder vanaf die positie aan. Het leek erop dat ze hen iets wilde vertellen.


this one's for the torn down, the experts at the fall

come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avidpaw
Member

❀ Loïs
145
Actief
❀ She is so much more

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Explanations   zo 9 jul 2017 - 21:38

Er was een bepaalde droom die vaker terug leek te komen bij Avid dan welke droom dan ook. Het was een droom waarbij ze haar papa zag, dat wist ze zeker. Een grote, sterke en bovenal stoere kater die voor niets en niemand bang was. Hij had hetzelfde patroon als zij en Cedar, maar leek toch het meest op haar broer. Toch was er één ding wat nog het meeste opviel; zijn ogen, zo fel groen, die waren precies als die van haarzelf. Dat vond ze heel leuk. Dan was de droom altijd alweer voorbij. Ze zag haar vader voor zich, maar echt iets met hem doen kon ze niet. Ze wist natuurlijk helemaal niet welke dingen hij leuk vond, dus dan kon ze daar ook niet over dromen. Misschien zou hij wel is met haar willen vechten, maar die voorstelling kon echt alleen gevormd worden tijdens het dagdromen. Een beweging naast haar liet haar doen wakker worden. Avid was altijd al een lichte slaper geweest. Moe keek ze om zich heen; wat precies had haar wakker gemaakt? Ergens verwachtte ze, half om half en erg slaperig, dat het haar vader was die zich eindelijk weer is liet zien. Maar dat was toch niet zo, het was haar broertje Cedar geweest die zich wat had omgedraaid. "Hé mama!" miauwde ze omhoog en drukte haar pootje tegen de borstkas van haar moeder aan, om diens aandacht te trekken. Een glimlachje was op haar gezicht geplakt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Explanations   ma 10 jul 2017 - 13:15


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

Cedarkit was de eerste die wakker werd. De kleine queen glimlachte naar hem.
"Goeiemorgen, Cedar.", mauwde ze naar haar zoontje, eventjes zijn buikje kriebelend met haar snuitje. Toen werd ook Avidkit wakker en ze deed haar naam al eer aan. Het zandkleurige poesje drukte haar pootjes tegen haar rosse borstkas om haar aandacht te trekken. "En goeiemorgen, Avid.", antwoordde ze zachtjes tegen haar dochtertje. Ze gaf haar en likje over haar kopje en keek hen allebei aan. Haar blik werd iets serieuzer en haar glimlach verdween lichtjes. "Jullie zijn nu al 4 manen oud.", mauwde ze, zachtjes. Wat ze wou zeggen was alleen voor hun oortjes bestemd - de anderen wisten het vast toch al. Hun drama was nu niet bepaald.. Subtiel geweest. "Het word tijd dat jullie de waarheid weten." Ze zou hen alles vertellen - ze zou niks achterhouden, ze zou niet liegen. Daar kwam toch nooit iets goeds van.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cedartree
Member
Butter
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Explanations   di 11 jul 2017 - 13:57

Cedar's gezicht straalde toen hij zijn moeder weer zag glimlachen. Het was helaas niet iets dat ze tegenwoordig nog vaak deed. Ze leek nu alleen nog maar boos en verdrietig. Wanneer ze dan eindelijk glimlachte, kon hij het niet helpen om met haar mee te doen. Hij grinnikte toen zijn moeder zijn buikje kriebelde en zag vervolgens dat zijn zusje ook wakker was geworden. De poes keek nogal slaapdronken om zich heen, maar ook haar blik verzachtte toen ze haar familie zag. Heel even leken ze gelukkig. Toen verdween de glimlach weer. Redpetal liet ze weten dat ze nu vier maanden waren. En dat vier maanden oud genoeg was voor de waarheid. Hij trok verward met zijn oortjes. Zelfs een blinde kat had door kunnen hebben dat er iets gaande geweest was, en hij had al enigszins een idee van wat het was, maar om nu eindelijk de hele waarheid te horen? Hij was er benieuwd naar, op zijn minst. "De waarheid?" herhaalde hij vragend. Over waarom zijn moeder ineens zo verdrietig was geweest, over wat zijn vader precies had gedaan. Vol verwachting keek hij naar zijn moeder.  


this one's for the torn down, the experts at the fall

come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Explanations
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: