Tendencies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Tendencies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Squallpaw
Member

hannah
19
Actief
We're what killed the dinosaurs
We're the asteroid that's overdue
The dinosaurs choked on the dust
They died because God said they must
The new world needed room
For me and you

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Tendencies   za 1 jul 2017 - 9:29

Het waaide nogal snel, als je het de kater vroeg. De wind kon hem bijna omver zwaaien en hij kon zichzelf al langzaamaan geërgerd voelen door dat. Zijn blauwe ogen waren gericht naar de lucht terwijl hij zijn weg richting de Highlands ging. Het was al lang genoeg dat ze hier zaten. En eerlijk gezegd begon hij al moe te worden van dit hele reis-gebeuren. Vooral nu ze alles met 4 Clans moesten delen. Oh, en een 'Tribe' erbij. Heel even zette hij het op een stop. Zijn oren spitsend. Hij wist wel dat iemand was, achter hem. Maar hij wou zich niet omdraaien, tenminste, nog niet. Hoe zou de kat erover reageren? Hij was geen sociale kat, dat was duidelijk. En als iemand persé een gesprek met hem wou aangaan dan moest diegene er zelf voor zorgen.

+Ferndust first


》the extreme always seems to make an impression

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tendencies   zo 2 jul 2017 - 17:57

Ferndust keek met een kwaad gezicht naar twee RiverClanners die haar aan het uitdagen waren. Ze gaven haar vervelende namen die betrekking hadden op haar oog en er werd door niemand iets gezegd. Rustig stond Ferndust op en liep nonchalant in hun richting waardoor ze begonnen te joelen. Ferndust deed net alsof ze niet met hun bezig was en langs hun liep, maar net op het laatste moment blies ze en haalde ze uit met haar poot. Het gevolg was dat de RiverClanners geschrokken wegsprongen en één uithaalde naar haar oog. Ferndust zag Claw weer voor zich en vouwde haar oren in haar nek, maar dwong zichzelf om enkel haar kop terug te trekken en haar aanvaller voor de rest niet te ontwijken. Ze stak haar rug in de lucht terwijl ze haar tanden ontblootte en haar klauwen weer uit hun hulzen liet gaan om opnieuw toe te slaan, maar plotseling werden de twee RiverClanners dan toch tot de orde geroepen door een senior warrior en hielden ze gelijk op met Ferndust lastig te vallen. Ferndust draaide haar kopje een kwartslag en zag een oudere RiverClanner strak naar haar kijken. Ze dwong zichzelf te ontspannen en voelde een brok in haar keel opkomen, maar slikte deze zo goed mogelijk weg. Het had geen zin om te beginnen janken en medelijden zou ze er al helemaal niet mee opwekken. En dus liep ze straal langs de senior warrior terwijl ze naar de uitgang van de grot ging. Ze was het zat om hier te zitten en bovendien kon ze steeds beter met haar aandoening omgaan waardoor ze zichzelf veel beter kon oriënteren. De she-cat bevond zich niet veel later in het gedeelte van the Redwoods en liep via the Redwoods naar the Highlands. Ze rolde met haar goede oog toen ze weer de geur van een RiverClanner rook, maar het was niet dezelfde geur als eerst. Het was dus niet één van de toms en ze ontspande de vacht op haar schouders weer wet. De RiverClanner draaide zich niet om naar haar en Ferndust nam deze gelegenheid om langs hem te stampen. “Denk maar niet dat ik met je wil praten,” snauwde ze naar de RiverClanner. “Oh and by the way, je stinkt!” Kwaad zijnde liep ze verder terwijl ze zo goed mogelijk probeerde om de irritant uitstekende rotsen te ontwijken met haar poten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tendencies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: