Account Giveaway 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Account Giveaway

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Account Giveaway   za 1 jul 2017 - 13:42

Hey daar,
Ik heb besloten mijn account Snow that Falls from Sky weg te geven.
Ze is een Cave Guard met familie en een geschiedenis.

http://www.warriorcatsnl.com/u6879Haar ouders zijn Shadow that Flickers Trough Stars X Light that Shines Upon Mountain.
Haar siblings zijn Night of Shooting Stars & Storm that Comes Quickly.
Haar mentor was Lunar Eclipse where Moon is Gone.

Uiterlijk
Snow is een grof gebouwde, middelgrote she-cat met een korte maar dikke witte vacht en bleke ogen. Ze heeft een litteken langs haar hals waar een rogue haar ooit heeft geprobeert te doden.

Persoonlijkheid
Snow is een gedisciplineerde en hardwerkende Cave Guard. Ze heeft snel kritiek en dat kan soms hard aankomen, maar over het algemeen bedoelt ze het goed. Haar doel is om haar familie en tribe te beschermen. Ze kan soms over-beschermend zijn. Ook is ze erg kalm, je moet het wel erg ver krijgen wil ze veel emoties tonen. Ze is echt zo'n typische grote zus tegenover haar siblings. Ze houd hen dichtbij en veilig. Soms is ze sceptisch, ze vertrouwt anderen niet snel en heeft snel achterdocht. Maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen zal ze er altijd voor je zijn.

Geschiedenis
Snow is geboren in het holst van de nacht op een ijskoude winterdag. Haar moeder was die middag op hunting patrol geweest toen er opeens een sneeuwstorm los barstte. Samen met haar groep besloot ze te schuilen onder een inham dichtbij the Vulture's Drop. De poes was zwanger geweest, maar niemand had gedacht dat ze die dag, of eerlijk gezegd die avond, zou gaan bevallen. Ze kreeg weeën vrij laat in de avond, al tegen middernacht. De groep zat nog steeds in de inham, aangezien het buiten nog steeds aan het sneeuwen was en ze de lange weg thuis niet wilden riskeren. Het winterse weer van de bergen had immers al genoeg levens genomen de afgelopen paar manen. Tegen de nacht aan beviel de poes van haar eerste kitten, een dochtertje. Het was een sneeuwwitte poes die haar deed denken aan de sneeuw die buiten nog steeds - al dan wel langzamer en in mindere mate dan eerst - naar beneden dwarrelde. Ze noemde haar kitten Snow that Falls from Sky, in het kort Snow. Al snel volgde een katertje. Ook hij vernoemde ze naar de storm die hen hier had gehouden en haar ertoe had gedwongen in deze inham haar kits ter wereld te brengen: Storm that Comes Quickly, in het kort Storm. De poes was moe, maar er kwamen weer weeën op. Ze beviel van een derde kitten. Toen ze klaar was met de bevalling hoorde ze een enthousiaste kreet van een van de katten van de groep. De storm was weg, de wolken begonnen weg te trekken. Snows moeder, die de naam Light that Shines Upon Mountain droeg, liet haar blik op de lucht vallen. Een prachtige sterrenhemel toonde zich voor de Patrol groep en tussen de sterren zag ze een vallende ster. De poes wist direct wat de naam van haar derde en laatste dochtertje zou zijn: Night of Shooting Stars.

De kittens werden naar het kamp gebracht, waar ze werden onderzocht door de Healer en als gezond werden verklaard. Gelukkig maar.

Snow groeide op als echte grote zus figuur tegenover haar minuten jongere broertje en zusje. Ze vond stoeien maar kinderachtig en verklikte vaak tegen volwassen katten als andere kits weer eens iets stouts uithaalden. Toch hield ze veel van haar sibs. Ze had een soort verantwoordelijkheidsgevoel tegenover hen. Door dat gevoel en haar sterke bouw besloot ze al vroeg om Cave Guard te worden. Ze trainde hard en vergat vaak plezier te maken zoals sommige andere to-be's wel deden. Ze werd harder en zelfverzekerder, goede eigenschappen voor een Cave Guard. Ook was ze beste vriendinnen geworden met de she-cat Willow. Een paar manen nadat ze Cave Guard was geworden was er een rogue op het territorium die ze met moeite, maar succesvol verjaagd had. Wel kon ze een tijdje geen Cave Guard taken meer doen door een verwonding in haar nek die de Healer aan het helen was. Toen ze weer fit was ging ze gewoon door met haar leven, met nog iets meer achterdocht dan voor het incident. Je wist maar nooit wie je kon vertrouwen, zeker als het om katten buiten de Tribe ging. Of in dit geval een Coyote. Haar beste vriendin Willow was vermoord door zo'n rotbeest. Haar partner, Talon, achterlatend. Met hem kon ze het aardig goed vinden. Hij was een loyale en slimme Cave Guard. Ze zochten steun in elkaar door hun verlies. Door het incident met de rogue was ze ook niet echt blij met de komst van Brindleleaf en daarna de vier clans. Ze had Brindleleaf vanaf het begin al verdacht gevonden. Ze had geluk met Skyteller, die haar op hun territorium had gevonden en meteen naar de Cave had gebracht om te helen. Maarja, hij was niet voor niets Healer. Ze had er vertrouwen in dat The Tribe of Endless Hunting wel zou ingrijpen als dat nodig is.De geschiedenis moet zo blijven. Haar uiterlijk ook (dan klopt het met haar sneeuwwitte vacht). Haar persoonlijkheid mag wel veranderd worden.


Ik hoef geen lange aanmeldingen. Een paar zinnen is genoeg (motivatie of plannen ETC.)
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Account Giveaway   vr 7 jul 2017 - 17:54

BUMPerdeBUMPBUMPbumpbump
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snow •
Member

Inge
34
Actief
"Science without religion is lame. Religion without sience is blind."

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Account Giveaway   zo 3 sep 2017 - 17:35

Ik hou haar toch. c: Dit topic is gesloten.


as long as there is someone in the stars to protect me
there is no one on earth who could break me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Account Giveaway
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: