[TRAINING] Expertise 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [TRAINING] Expertise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw'
Member
[TRAINING] Expertise RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw'
BerichtOnderwerp: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimeza 1 jul 2017 - 14:11

Greypaw kuchte even heel hard maar het duurde gelukkig niet zo hard. Hoewel het kuchje steeds erger leek te worden, soms deed zijn keel er zelfs pijn van, was hij nog niet bij de medicine cat geweest. Hij zou het wel overleven, hij had al veel ergere dingen overleefd. Zoals afgesproken met zijn nieuwe mentor wachtte de kleine grijze kater geduldig aan de uitgang van de grot op Blackbear. Greypaw kende al de basis van het jagen en het vechten, maar dankzij verschillende akkefietjes - vooral ziektes eigenlijk - had hij verder nog niet veel kunnen trainen. Daarom zat hij ook geweldig achter op zijn siblings en zou hij in ieder geval nog niet binnenkort warrior kunnen worden.. Al hoopte hij wel dat hij het zou halen voor zijn 20ste maan, dat zou in ieder geval fijn zijn.

Training +Blackbear


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member
[TRAINING] Expertise LZ9ajdK
Wolf
479
Actief
Don’t be sorry. Be better.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Blackbear
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimeza 1 jul 2017 - 16:28JUS DREIN JUS DAUN
Natuurlijk wilde Bear zo snel mogelijk beginnen met het trainen van zijn nieuwe apprentice, vooral omdat hij eigenlijk al de warrior leeftijd had bereikt, maar nog iets meer training nodig had. Hij wilde dat hij zo snel mogelijk warrior kon worden, omdat dat ook gewoon fijner was voor Greypaw zelf. Daarom pushte hij zichzelf ook om de training aan te vatten, ondanks zijn gewonde schouder. In principe kon hij hem prima trainen, al zou hij iets minder dingen kunnen voortonen. Maar de basis kende Greypaw al, dus hij zou wel zien hoe vlot alles zou gaan.

Toen hij bij de ingang van de cave aan kwam, zat Greypaw al te wachten, wat hij wel kon waarderen. ”Middag Greypaw”, Begroette hij de jonge tom. Hij wenkte hem mee met zijn staart, richting de bossen. Hij was op zoek naar een omgevallen boom, die hij eerder al eens ha gezien. Het was niet eens zo heel ver van de cave. In tussentijd richtte hij zich tot zijn apprentice. ”Vertel eens, wat voor vechttechnieken heb je al geleerd en wat heeft nog verbetering nodig?” Vroeg hij, terwijl hij zijn ambere ogen over de omgeving liet gaan.
Keep your expectations low
and you will never be disappointed。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member
[TRAINING] Expertise RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimedi 4 jul 2017 - 20:12


Greypaw knikte naar zijn mentor als begroeting en volgde hem door de bossen. Tijdens het lopen - wat al aan een redelijk tempo ging - moest hij al moeite doen om de grote zwarte kater te volgen. Zelfs met zijn gewonde poot haalde hij nog een goed tempo en dat was de kleine kater niet zo gewend. daarbij ging het moeilijker nu hij weer iets met zijn ademhaling leek te hebben; hij had last van een kuchje dat soms overging in een hoestbui. Zoals nu, net toen zijn mentor hem iets vroeg. Hij kuchte zo hard dat hij even moest blijven staan en in de tussentijd miste hij juist wat zijn mentor hem vroeg, al kon hij dat wel raden. Iets van wat hij al had geleerd.. "De basis.. Te vaak in medicine cats den om veel bij te leren..", antwoordde hij mompelend, zijn stem schor van het vele kuchen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member
[TRAINING] Expertise LZ9ajdK
Wolf
479
Actief
Don’t be sorry. Be better.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Blackbear
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimewo 5 jul 2017 - 19:20JUS DREIN JUS DAUN
Subtiel hield hij de omgeving in de gaten. Met al die katten bij elkaar was het soms moeilijk om nog een afgelegen plekje te vinden. De dingen die hij Greypaw wilde leren waren alleen voor zijn oren bestemd, geen andere warriors of apprentices en al zeker geen tribekatten hadden daar zaken mee. Voor nu vroeg hij wat zijn apprentice al wist, een antwoord dat even uitbleef door een gigantische hoestbui. "De basis.. Te vaak in medicine cats den om veel bij te leren..", Mompelde hij vervolgens schor. Blackbear snapte meteen waarom, hij zag er nu eigenlijk ook uit alsof hij daar hoorde en niet hier op training.

Maar hij wilde de sowieso de tom niet opgeven. ”Mooi. Vandaag wil ik werken aan je evenwicht. Je mag het rustig aan doen zolang je het maar precies doet”, Zei de zwarte warrior. Hij zelf ging voor de omgevallen boom staan. Die leunde nog tegen zijn buur aan, zodat het een licht stijgend oppervlak was. ”Voorwaarts omhoog, achterwaarts omlaag, dan achterwaarts weer omhoog en als laatste voorwaarts omlaag”, Instrueerde hij. ”En in tussentijd mag je me alles vertellen wat je weet over de typische aanvalstechnieken van ShadowClan, of eender welke andere Clan, als je daar informatie over hebt”, Beëindigde hij zijn uitleg. De combinatie van denken en in evenwicht blijven zou een goeie oefening zijn voor verdere trainingen.
Keep your expectations low
and you will never be disappointed。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member
[TRAINING] Expertise RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 17:58

Greypaw knikte bij de instructies die zijn mentor hem gaf en keek toen naar de omgevallen boom. Spreken terwijl hij zijn evenwicht moest houden? Oké, dat zou misschien nog wel lukken. Al het mentale van zijn opleiding ging veel beter dan de fysieke aspecten ervan. Nu gewoon hopen dat hij niet zou vallen, want met zijn weke botten was de kans vrij groot dat hij zich stevig pijn zou doen als hij van boven helemaal naar beneden zou vallen.. Vrij soepel sprong de magere apprentice op de boomstam. Even nam hij de tijd om zijn evenwicht te bewaren, waarna hij naar voren begon te lopen. "Shadowclan vecht vaak 's nachts.", mauwde hij, pootje voor pootje hoger lopend. Naar voren was niet zo moeilijk; het was naar achteren waar de moeilijkheid lag. "We verstoppen ons in de struiken of de schaduwen en wanneer ze ons het minst verwachten slaan we toe, snel en clean." Bijna boven - ondertussen zocht hij in zijn hoofd naar informatie over de andere clans. "Riverclan heeft het voordeel in het water - ze kunnen water in je gezicht splashen of onderwater aanvallen.", vertelde hij verder. Dat was vrij obvious natuurlijk. Nu was hij boven gekomen en de grijs gestreepte kater begon achterwaarts weer naar beneden te lopen, trager dit keer. Nu kon hij ook niet aan één stuk doorpraten omdat hij vooral probeerde om niet te vallen.. "Windclan is.. Snel, ze hebben.. Een beter.. Uithoudings..Vermogen.." Woordje voor woordje, pootje voor pootje kwam hij dichter bij het einde tot hij het uiteindelijk bereikt. Greypaw draaide zich nu om en met zijn snuitje naar Blackbear gericht begon hij achteruit omhoog te lopen. Dat was ook niet zo makkelijk als het leek - nu zag hij niet wanneer hij het einde had bereikt, dus moest hij af en toe eens achterom kijken. "En.. Thunderclan.." Zijn achterpoot gleed weg en even hing hij enkel vast aan zijn drie poten, maar met behulp van zijn staart kon hij zich zo positioneren dat hij weer stevig op de boom stond. "Kunnen klimmen.." Ze hadden immers bomen in hun gebied. Greypaw dacht na en keek nog eens achterom, om te zien dat hij er bijna was. Nog twee stapjes.. Nu hij weer vooruit kon lopen kon hij beter nadenken. "En ze kunnen ongemerkt door een bos sluipen." Met een klein sprongetje sprong hij van de boomstam af en keek hij zijn mentor aan, zijn uitdrukking vrij neutraal. Het was allemaal basiskennis - en hij had al veel trainingen achter de rug, ook al gingen die niet altijd zo vooruit dankzij zijn vreselijke gezondheid en zijn zwakke gestel. Maar hoewel zijn stem bij alles wat hij zei vrij ruw had geklonken; hij had het toch allemaal kunnen zeggen zonder bovenop de boomstam in een hoestbui uit te barsten! Dat was immers verschrikkelijk vervelend geweest.
WORDS: 470 | TAGGED: blackbear


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member
[TRAINING] Expertise LZ9ajdK
Wolf
479
Actief
Don’t be sorry. Be better.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Blackbear
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 13:46JUS DREIN JUS DAUN
Terwijl Greypaw volgens zijn instructies de boom op en af liep, hield hij in de gaten hoe hij precies zijn poten neerzette. In een gevecht was zoiets ook erg belangrijk, en ook dat je alles zo snel mogelijk kon uitvoeren. Zelf had hij een eindeloos aantal dagen na elkaar zo’n boom op en af gelopen. Elke dag opnieuw, een paar keer, ter oefening. En het had geholpen, uiteindelijk. Blackbear zelf was als apprentice breder en zwaarder gebouwd dan de iets fragielere Greypaw, maar hij kon dankzij die training net zo goed en soepel bewegen als welke andere warrior dan ook. Ondertussen luisterde hij ook naar de uitleg van de apprentice.

Toen hij weer voor zijn neus stond, knikte hij goedkeurend. ”En hoe counter je hun technieken?” Vroeg hij nu, terwijl hij de apprentice mee wenkte naar een andere boom, bedekt met genoeg mos om er even goed tegen te kunnen meppen zonder zijn nagels kapot te maken. ”RiverClan, om te beginnen. En toon me ondertussen maar eens welke voorwaartse aanvallen je al hebt geleerd op deze mooie boom hier”, Zei hij, knikkend naar de geschikte boom.
Keep your expectations low
and you will never be disappointed。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw'
Member
[TRAINING] Expertise RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 14:47

Terwijl hij zijn mentor verder volgde kon hij een verdere hoestbui toch niet onderdrukken. Even moest hij stil staan, maar daarna haalde hij de grote kater weer in met een klein looppasje. Hij knikte toen hij naar de instructies luisterde en dacht eerst even na voor hij begon. Eerst simpel, recht op de boom af en met zijn rechterklauw krabde hij over de boomstronk. Toen hij weer achteruit ging, zei hij iets over hoe je je verdedigde tegen Riverclan. "Niet in het water gaan.", mauwde hij schor. Dat was alvast heel slim als je tegen die halve vissen vocht. Toen sprong hij opnieuw op de boomstam af, met zijn twee klauwen tegelijk krabbend deze keer. "Je ogen op je poten gericht houden." Zodat ze je poten niet vanonder je uit stampten. Hij liep opnieuw op de boom af, deze keer sprong hij echt zodat hij van boven naar beneden verticaal krabte. Hij begon lichtjes buiten adem te halen - zijn conditie was niet geweldig, omdat hij nooit lang na elkaar kon trainen. Uiteindelijk kwam hij op de één of andere manier toch weer in de medicine cats den terecht.
WORDS: 189 | TAGGED: Blackbear


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member
[TRAINING] Expertise LZ9ajdK
Wolf
479
Actief
Don’t be sorry. Be better.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Blackbear
BerichtOnderwerp: Re: [TRAINING] Expertise   [TRAINING] Expertise Icon_minitimeza 22 jul 2017 - 21:42JUS DREIN JUS DAUN
Af en toe barstte zijn apprentice uit in een hoestbui waar zelfs hij pijn van in zijn longen kreeg. Hij kon zich niet voorstellen in welke staat de keel van Greypaw op dit moment was. Vast niet al te uitstekend. Misschien moest hij hem niet zo hard pushen, maar langs de andere kant, als hij niet een beetje werd gedwongen door te gaan, zou hij nooit warrior worden. Hij zou uiteindelijk ook zijn assessment moeten afleggen en daar zou hij streng beoordeeld worden. Misschien kwam Tallshadow zelf wel een kijkje nemen, zoals vroeger wel de gewoonte was. Al kon niemand meer zeker zijn over de tradities van hun Clan in tijden als deze.

Blackbear keek toe hoe Greypaw zijn aanvalstechnieken uitoefende op de boom. Ondertussen luisterde hij naar zijn antwoorden. Goedkeurend snorde hij. ”Ga maar even zitten om op adem te komen”, Zei hij. De training was nog niet over, maar hij mocht best aangeven als hij een korte pauze nodig had. ”Probeer verder ook altijd een oogje te houden op je Clangenoten. Als je er een ziet vallen, en je kan hem overeind trekken zonder jezelf in gevaar te brengen, doe dat dan”, Vulde hij aan. ”Zelfde vraag, maar nu ThunderClan”, Zei hij toen, benieuwd of hij zijn antwoorden ook deze keer goed zou hebben.
Keep your expectations low
and you will never be disappointed。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[TRAINING] Expertise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: