Antidote 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Antidote

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Antidote   za 1 jul 2017 - 20:24

i desire the things  
that will destroy me in the end
Fawnstep slikte een keer toen ze terug de cave in kwam. Haar nest was verdwenen, gewoon helemaal verdwenen. Twijfelend stapte ze naar binnen, maar de katten die ze aankeek draaide hun koppen weg van haar. Voor een moment bleef ze staan, hoorde hoe haar clangenoten wat mompelde en ving verschillende woorden op waarvan ze wist dat het voor haar bedoeld was. Moordenaar. Verraadster. Huilebalk.
Stilletjes liep ze naar een hoekje van de cave toe, daar waar niemand wilde liggen omdat het er koud was en het er tochtte. Fawnstep legde haar lichaam neer op de koude stenen ondergrond en legde haar kop op haar poten. Het moest maar..
THORNFANG | CLAN CAVERN


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Antidote   ma 10 jul 2017 - 15:51

Thornfang onderdrukte een zucht terwijl hij zich een weg door de Redwoods baande. Hij had een hekel aan de Tribe cats gekregen. En dat allemaal door één ontmoeting met een andere kat. Hij had er een hekel aan dat hun Clans afhankelijk waren van die Tribe cats die bovendien niet eens een echte Clans representeerden. Thornfang wilde eerlijk gezegd gewoon dat ze hun achterlijke groep van katten mee zouden nemen en op zouden rotten. Of dat de Clans zelf weg zouden gaan. Dit was toch geen territory waar ze voor eeuwig op konden leven? Met kliffen van bergen die vele levens van onvoorzichtige apprentices konden kosten? Hij wilde er niet aan denken dat zijn dochters gedachteloos rondliepen in dit territory, één verkeerde beweging maakten en vervolgens naar beneden een dodelijke smak maakten. Hij bewoog zijn poten ongemakkelijk bij het idee dat hij daar niet kon zijn om hun te behoeden van zo’n fout. En hij vond het ook geen prettig idee dat Sinclaw Feverpaw op aan het leiden was en haar elk moment van de klif kon duwen als ze daar zin in had. Ze zou er gestoord genoeg voor zijn. Thornfang snoof kwaad terwijl hij zijn blik strak naar voren richtte. En Tallshadow? Die deed niks. Die vluchtte alleen maar weg van zijn problemen zoals hij altijd al had gedaan toen hij nog deputy was geweest. Eerst had Thornfang wel hoop in hem gezien, maar nu hij wist dat StarClan niet aan hun kant stond, wist hij dat het niet lang zou duren voordat ShadowClan dankzij die hersenloze tabby de verdoemenis in geholpen zou worden. Kwaad zijnde stormde Thornfang door de Clan cavern, maar hield halt toen hij zijn zus langs een groep katten zag passeren die niet al te vriendelijk op haar reageerden. Hij had gehoord van het ongeluk, maar hij had op dat moment zo veel problemen gehad dat hij het niet goed had kunnen volgen. En hij wilde eerst antwoorden hebben voordat hij zou weten of de opmerkingen terecht waren. En dus wierp hij de Clan cats een vuile blik toe en liep langs hun waarna hij zijn neusje tegen die van zijn zusje drukte. “Fawnstep,” murmelde hij. “Zou je me alsjeblieft uit kunnen leggen wat er is gebeurd? Ik volg het niet helemaal en ik wil geen conclusies trekken puur gebaseerd op wat geruchten van anderen.”


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Antidote   wo 12 jul 2017 - 11:49

i desire the things  
that will destroy me in the end
Blijkbaar was het zo erg dat haar clangenoten gewoon haar nest weg hadden gehaald. Als haar moeder nog had geleefd hadden ze dat nooit gedaan. Dan hadden ze hun lelijke bekken wel gehouden tegen haar. Maar dat was niet zo, haar moeder was morsdood en het enige wat ze had nagelaten aan haar zwarte dochter was haar schaduw om in te leven. Fawnstep was op een koud stuk grond gaan liggen in een wat vochtig hoekje van de cave, dan werd dit haar plekje maar voortaan. Ze keek op toen ze pootstappen hoorde, weer iemand die haar gemene woorden in kwam wrijven? Het was een van haar broers, Thornfang dit keer. Hoeveel siblings ging ze nog van zich afduwen? Ze waren nooit een steun voor haar geweest, niet één van haar nestgenoten. Brokenhowl en Swidtclaw had ze al mooi afgewimpeld, en hetzelfde lot stond Thornfang waarschijnlijk te wachten. De enige die ze zag als haar jongere broertje was Leopardspirit, de rossige kater van het laatste nest van haar ouders. Thornfang vroeg haar was er gebeurd was. Dat hij het niet allemaal goed mee had gekregen. "Het was een ongeluk, ik had mijn kop er niet bij omdat een tijdje ervoor het OOG van mijn DOCHTER gevonden was. En omdat mijn andere dochter OPGEZOGEN is door MODDER for StarClans sake." Haar siblings waren er nooit geweest, zelfs niet toen ze haar kinderen was verloren.
THORNFANG | CLAN CAVERN


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member

Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Antidote   vr 21 jul 2017 - 14:48

Thornfang verroerde zich niet toen zijn zusje tegen hem uitviel. Zijn zusje. Ze waren van dezelfde leeftijd, maar Thornfang zou zich altijd de oudste voelen van heel het nestje. En hij wist niet eens waarom. Misschien omdat hij een zorgzaam figuur was en graag voor iedereen goed wilde doen, maar dat dat gevoel af was gezwakt toen opeens alles in zijn leven misging. En ja, hij had er misschien meer voor haar moeten zijn, maar zijn leven ging ook gewoon door. Hij had geluk gevonden bij Sinclaw, had zich opeens over vier dochters moeten ontfermen en vlak daarna was zijn moeder doodgegaan. StarClan was blijkbaar nog niet klaar met hem te straffen, want opeens hadden Sinclaw en hij geen relatie meer en was Stainedkit hem ook nog eens ontnomen door een Twoleg. De kans dat ze nog leefde was vrij klein, maar soms wilde Thornfang dat hij naar de wanhopige kreten van zijn dochters had geluisterd en op het gebied was gebleven waar Stainedkit was gebleven. Soms wilde hij dat hij naar Twolegplace was gereisd zodat hij haar kon gaan zoeken en met eigen ogen kon zien of ze dood was of niet. Het antwoord was eigenlijk vrij simpel en aanlokkelijk, maar hij kon het niet. Hij kon zich niet opzettelijk bij StarClan gaan voegen en zijn drie dochters achterlaten. Vooral Feverpaw niet. Hij hield van alle drie zijn dochters, maar Feverpaw was zijn favoriet. Net zoals Wolfpaw Sinclaw’s favoriet was. En Wolfpaw begon steeds meer karakteristieken van die bitch over te nemen, iets waar hij niet blij mee was. Thornfang richtte zijn ogen terug naar zijn zusje en besloot om eindelijk antwoord te geven, want hij had te lang gezwegen. “Ik geloof je,” sprak hij met simpele woorden. “Ik vind het niet oké wat er is gebeurd, maar ik geloof je. Ik weet dat je het niet opzettelijk hebt gedaan omdat jij zo gewoon eenmaal niet in elkaar zit. Bovendien…” Hij slikte even. “Bovendien weet ik hoe het is om onopzettelijk een kitten kwijt te raken. Ik heb Stainedkit ook verloren een tijdje terug terwijl ik meer voor haar had kunnen doen, het misschien zelfs wel had kunnen voorkomen.” Hij richtte zijn blik even naar de grond. “Het is gewoon oneerlijk, Fawnstep,” murmelde hij. “Maar laten we alsjeblieft niet boos op elkaar zijn en laten we alsjeblieft er wat meer voor elkaar zijn. Zo zou mam het ook gewild hebben.” Hij keek omhoog en keek haar aan met een haast wanhopige blik. Want hij had niet het idee dat hij bij zijn zusje een façade omhoog moest houden. Zij keek daar toch wel doorheen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Antidote
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: