Hello, sunshine [Shallow] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hello, sunshine [Shallow]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cosmo
Member

Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Hello, sunshine [Shallow]   zo 2 jul 2017 - 0:31


____________________________________________________________

Het was dat de zon buiten aantrekkelijk scheen, want als de zon haar hoofd niet had laten zien was Cosmo gewoon in zijn nest gebleven. Maar nu kroop hij echter door het kattenluik en toen hij buiten stond hoorde hij het klepje ,met veel lawaai, dicht klappen. De donkere kat slenterde naar het tuinhekje en ging in de schaduw van deze liggen. Hij merkte hoe hij langzaam weg viel, dromend over grote bakken brokken en stukjes vis. Het waren de katers zijn zintuigen die hem wekte. Vogel vertelde zijn neus hem. Hij dook ineen en draaide zich heel langzaam om. Nu kon hij de koolmees, want dat was het, duidelijk zien. Cosmo spande zijn spieren en sprong. Hij landde weer en had de mees met meer dan  drie meters gemist. De redenen waren simpel. Cosmo had geen enkel inschattingsvermogen en zijn belletje had hard gerinkeld, zodat de vogel al buiten bereik was gevlogen, nog voordat hij zich had afgezet. Bovendien zat de katers zijn dikke buik in de weg. Hij draaide zich om en haalde zijn schouders op. Hij had wel iets beters te doen vandaag. "Laat ik de omgeving maar weer eens verkennen." Besloot de kater en hij ging op pad, aan de rechterkant van een weg.

[Shallow] 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello, sunshine [Shallow]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: