The road before me is in flames 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The road before me is in flames

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: The road before me is in flames   zo 2 jul 2017 - 23:14

Ze zuchtte even terwijl ze kalm haar poot optilde en de haren wat uit haar gezicht haren zodat ze weer netjes gingen liggen in model. Ze gromde even zacht toen haar haar weer zo viel als eerst en bewoog zich wat met een lichte zucht om haar stresje haar op te gooien en wat omhoog te werken. Het bleef even zo tot het terug viel en zuchtend besloot ze het dan maar na haar tweede try - die btw ook helemaal verkeerd liep - op te geven en haar haar gewoon achter haar oor te proppen. Zuchtend wandelde ze verder, haar ene poot de lucht in terwijl ze even haar lichaam uitschudde en besloot haar pas te versnellen, ondanks alle pijn die in dat gebaar door haar lijf heen sudderde. Ze wist dat ze kalm aan moest doen maar soms was frustratie groter dan pijn... het was de drempelwaarde, niet? Ze keek even op toen ze een bekend maar hatelijk nestje passeerde en vernauwde haar ogen even waarna ze er even mee rolde en verder trippelde, stomme kittens van die kater en die poes... Gvd... Ze zuchtte even terwijl ze ging zitten van het nest vandaan en toen na enkele tellen opstond en even een du gaf aan een van de babys in het nest, lol.

-Spooder


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The road before me is in flames
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: