curiosity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 curiosity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nyn
3132
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: curiosity    ma 3 jul 2017 - 11:23


Met kalme passen liep de zwarte poes richting de rand. Ze was hier één keer eerder geweest. Midden in de nacht, op de nacht dat Redpetal van het ravijn wilde springen, haar kittens meenemend. Ze zou hier ooit nog met Jinglepaw heen moeten. Laten zien dat het hier gevaarlijk was, laten zien dat ze hier in no-time dood kon gaan. Niet dat ze van plan was om haar apprentice van het ravijn te duwen, no no. Ze moest het wel hebben gezien. En daarna zou ze haar stuiterbal verbieden om hier zonder een warrior heen te gaan. Ze snufte, en liep nog ietsjes dichter bij de rand. Ze kon er al bijna over heen kijken. Swallowflight keek omhoog, en kneep haar ogen tot spleetjes. De zon scheen fel en het was warm. Swallows vacht was immers zwart en zon en zwart ging niet goed samen. Wanneer de zon op zijn warmst was was de warrior ook het liefst in de schaduw, gezien ze niet hield van de hitte. Ze wendde haar blik weer af, en zette nog een stapje dichterbij. Nieuwsgierig keek ze naar beneden. Het oneindige beneden. Jup, als ze daar van af zou flikkeren was ze morsdood. Om daarvan af te springen leek haar dus ook geen goed idee.

- eerst voor Timberfur/Cinderflame c:::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Timberfur
Member

Viktor
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: curiosity    di 4 jul 2017 - 23:42

In dit territorium had je toch eigenlijk alles he, van highlands, tot rivieren, tot een grot,... Het waren misschien veel katten die samen moesten leven, maar er was wel een beetje van alles waar de verschillende clans zich thuis konden voelen. Terwijl Timberfur aan het denken was, was ze wel aandachtig voor enige prooigeluiden of de geur van iets dat ze zou kunnen vangen. Eigenlijk was de Windclan kattin blij dat ze eens gewoon rustig kon jagen en geen rekening moest houden met anderen. Niet dat ze iets tegen een van de andere clans had, maar soms was het gewoon lastig om met iedereen te moeten overeen komen.  De zon verwarmde haar vacht terwijl ze doorkreeg dat ze was afgedwaald naar een soort klif. Het was een angstaanjagende plaats, je moest je eens voorstellen dat je hier liep als je verward was en naar beneden viel, zou er een kans zijn om dit te overleven? Terwijl die gedachte in haar hoofd rondging viel haar blik op een andere poes. Ze was zwart maar Timberfur kon haar niet onmiddellijk een naam of clan toeschrijven. ‘Wees een beetje voorzichtig, wil je?’ zei ze om de aandacht van de kat te trekken. Ze bedoelde het niet slecht maar het was een betere aanspreking als hallo wie ben jij? Of dat dacht ze dan toch.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
curiosity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: