Sister? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sister?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Sister?   ma 3 jul 2017 - 11:49

De flame-point met de lichte strepen op haar pels had zich weer in haar nest gelegd. Routpaw was momenteel niet in de grot en Stallionheart was ook uit, waarschijnlijk jagen. Het was dan ook het drukste moment van de dag waarop de meeste katte niet eens in de grot waren. Natuurlijk waren de queens er wel en sommige apprentices en een handvol warriors... maar voor de rest waren het kittens en ander onbelangrijk volk. DE poes knipperde even langzaam en krulde zich meer op in haar nest, die niet te ver van ie van Routpaw lag. Ze slie^p hier nu al zo lang als dat ze hier waren... En ergens was ze misschien ook blij dat dit gebeurde nu ze in de bergen waren en niet op de journey. Ze kon zich enkel bedenken hoe stil ze dan zou geweest zijn, aangezien het gewoon een hele opgave zou geweest zij van punt A naar punt B te gaan... Ze zuchtte even zachtjes en rekte zichzelf even uit voordat ze besloot op haar drie poten te staan. Ze wilde haar vierde de rust gunnen die het nodig had en gaf het daarom ruimte. Ze sprong uit het nest, wiebelde even onstabiel en zuchtte even van verlichting toen ze overeind bleef staan. Kalm keek ze op, haar blauwe ogen vonden al snel iemand, iemand waarmee z nog het nest had gedeeld maar die gewoon nooit echt iets voor haar had betekend... Moest ze haar dan haar zus noemen? Ze snoof even bij die gedavhte, dat zou Burnetkit waarschijnlijk nooit doen... Hoe dan ook kon ze uiteraard wel vragen naar het opzicht van de andere poes... En zonder pardon wandelde ze dus licht hinkend op haar af. Ze schraapte haar keel toen ze nog op een vossenlengte afstand was om haar aandacht te krijgen en versnelde haar wandelen even zodat ze voor haar kon staan en zoals gewoonlijk de weg van haar slachtoffer te blokkeren. "He ben jij like... Een zus van me ofzo?" en dat was Burnet voor je, rechtuit en niet om de pot draaien.

-Silverpaw


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sister?   di 18 jul 2017 - 15:38


De zon scheen hard en het zorgde voor een ondragelijke hitte. Voor iemand als Silverpaw, die nog steeds een pluizige vacht had, was dit geen pretje te noemen. Dat zorgde ervoor dat de poes in haar vrije tijd graag even in de schaduw van de grot ging liggen. Het was toen er net een wolk voor de zon kwam dat ze zilveren kattin besloot om op te staan. Van alleen maar liggen werd je immers niet slanker en haar doel was om even slank te zijn als een normale Windclankat. Het leek er echter op dat ze haar plannen moest verzetten. Ze hoorde het geluid van een andere kat en keek verbaasd op toen ze iemand aan zag hinkelen. Ze wist wie deze kitten was. Ja. Toen Oceanbreeze haar meenam kreeg ze snel een eigen nest. Daar zat een poesje tussen die op haar leek, maar stierf. En even later kwam Oceanbreeze terug met háár. Een dubbelganger. Dat was Burnetkit geweest. Niet dat ze er ooit mee had gepraat. Ze moest eerlijk zeggen dat, na haar gedrag van laatste tijd, ze er weinig behoefte aan had gehad. Het verbaasde haar dan ook dat de flame-point nu haar kant opkwam, en dwars voor haar ging staan. "He ben jij like... Een zus van me ofzo?" Silverpaw keek haar even aan. De kitten heeft nooit een woord met har gesproken en nu in één keer, is dit haar eerste vraag? "Biologisch, absoluut niet. Maar ik gok dat je mij een pleegzus kunt noemen, gezien we beide adoptiekittens van Oceanbreeze zijn." En dat was dan ook alles. Ze had nooit met Burnetkit gesproken. De enige band die ze nu hadden was fysisch. Een hele mikmak aan formaliteiten om de wereld nog een stukje ingewikkelder te maken.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sister?   zo 6 aug 2017 - 16:30

Burnetkit was gewoon te snel naar haar punten terug en dat was duidelijk ana haar manier van aanspreken en algemeen praten met anderen. Ze was gewoon zo, ze haatte het als mensen geheimzinnig gingen doen of haar helemaal gingen voorliegen en het echt te zien was, like come on... Doe dan een beetje moeite! Ze wist in iedere geval dat ze hier niet zoveel om moest gaan draaien, een rechtstreekse vraag was goed genoeg niet? "Biologisch, absoluut niet. Maar ik gok dat je mij een pleegzus kunt noemen, gezien we beide adoptiekittens van Oceanbreeze zijn." Pleegzusje, het klonk raar en helemaal niet zo aardig als ze heel eerlijk was, maar als de kattin het ok vond. "Okay dan, pleegzus is ook goed denk ik," zei ze even met een zucht. "Waarom ben jij de dochter van Oceanbreeze geworden?" ze wist namelijk nog steeds niet goed hoe ze die adoptie anders moest laten verwoorden. Voor haar was het verhaal simpel geweest; er was niemand anders en Ocean redde haar... The end.


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverdew
Member

~ Moo Moo
280
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sister?   di 29 aug 2017 - 12:57


"Okay dan, pleegzus is ook goed denk ik. Waarom ben jij de dochter van Oceanbreeze geworden?" De zilveren poes dacht even na. Waarom ja? Ze wist het zelf niet eens. Ze wist niks van haar werkelijke ouders. Of ze dood waren, levend, een rogue, een andere clan.. Het hadden net zo goed Bloodclanners kunnen zijn. "Dat weet ik niet." antwoordde ze simpel. "Misschien zijn ze gestorven. En als ze nog leven zijn ze alsnog dood voor mij." Het was hard, maar waar. Als haar werkelijke ouders nog leefde.. Ze had ze nog nooit gezien. Ze hadden nog nooit contact gemaakt en haar niet zelf opgevoed. Dat was niet iets wat ze makkelijk zou kunnen vergeven. En al bleken ze levend te zijn, het veranderde niks aan haar huidige leven. Misschien was het wel beter al zouden ze werkelijk dood zijn. Dan hadden ze tenminste een goede reden om hun kitten achter te laten.Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sister?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: