Crazy = genius 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Crazy = genius

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Crazy = genius   ma 3 jul 2017 - 12:05

Het was de vroege ochtend geweest of misschien zelfs nog nacht, maar de kleine, plompe kitten met de grote bek had zich al uit haar nest getild. Als je de hele dag niks deed, niet eens veel bewoog, dan sliep je gewoon... En dan kon je vaak 's nachts wakker liggen voor verscheidene redenen. Bij haar waren het nachtmerries. DE stilte van de grot had haar altijd nogal bang gemaakt, maar dat zou ze nooit laten merken aan wie dan ook, opdat ze een stoere poes was, ze was sterk en ze was niet bang... Ze kon niet bang zijn, dat mocht gewoon niet. Zuchtend duwde ze even tegen een steentje aan, dat mee een trap was dan een duw, waardoor het omhoog werd gegooid en door de grot heen vloog pardoes naar buiten. Haar ogen waren even kalm gericht op het dingetje, die nu nog enkel te horen was aan het schampere geluid van vallen en dergelijke. Je kon het horen gaan en haar oortjes wiebelden even voordat ze dichter ging naar de uitgang... Die aan de andere kant kon bekeken worden als een ingang. Ze zuchtte en ging zitten om te kijken naar de nog donkere hemel... Oh... ja... Het was duidelijk nog nacht...

-Sweetheart


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1352
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Crazy = genius   ma 3 jul 2017 - 20:57
De massieve she-cat had geen oog dicht kunnen doen dus was ze maar een wandeling gaan maken midden in de nacht. Wolken hadden de hemel bedekt en lieten alles achter in het duister. Geen enkel sterretje of een klein glimpje van de maan dat haar pootstappen verlichte. Alles was donker. Het leek wel alsof de natuur haar innerlijkheid had nagebootst. Donker en leeg. Sweetheart- of nouja hoe ze zich nu noemde Lethalglance liep veder. Haar gespierde lijf bewoog zich als een slang op jacht door het gebergte. Haar twee verschillende gekleurde ogen waren kill en tot spleetjes geknepen toen ze haar lichaam tegen een grote rots drukte. Ze was vlakbij de cave ingang maar de senior warrior kreeg als een kots gevoel bij de gedachten om weer de grot binnen te gaan om daarna in haar nest te gaan liggen met alle andere katten. Gadver wat had ze een hekel aan de andere. Ze haatte zelfs haar eigen clan dus dat was ook niet een echte reden om naar binnen te gaan. Dus bleef ze maar buiten. Haar oren schoten omhoog toen ze zachte kleine pootstappen hoorde vlakbij de ingang. Een Windclan geur haar neus binnendringend die erop wees dat het Burnetkit was. Ah, kleine Burnet. Ze had de redpoint altijd wel gemogen. Ze had iets in zich waar ze nieuwsgierig van werd. Haat naar haar moeder, haat naar andere. Haat was altijd het beginfase van wraak. Enkel kon je wraak alleen krijgen als je daarna toe werkte maar Burnet was daar kon te jong voor dus daarom moest haar gevoelens verergerd worden door iemand anders. Iemand die haar het verkeerde pad op kon leidde. Iemand zoals zij. -ofc- Lethalglance keek op toen een steentje voorbij vloog en vlak bij haar poten terecht kwam. Burnetkit had deze vast naar buiten geschopt. De massieve she-cat trok het steentje meer naar zich toe met haar pluizige dikke staart om daarna met haar poot het steentje terug te slaan.


:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Crazy = genius   zo 6 aug 2017 - 15:55

Ze had letterlijk zoveel om over te klagen en voor haar was de hele wereld een vijand momenteel en niks kon haar echt bij zinnen van goed verstand brengen, niet eens een goed gesprek. Was het haar jonge aard? Haar manier van denken? Misschien, misschien ook niet. Ze slikte even, tot er opeens iets te horen was... Maar voor ze iets kon doen, was er een zoef hoorbaar... En kort daarna vloog een steen tegen haar voorkop aan. Ze sloeg wat naar achter, maar legde een poot op haar hoofd en gromde zachtjes. Boos sprong de poes recht en zonder angst te tonen begon ze de nacht in te wandelen. In het maanlicht ging ze opzoek naar de persoon of het ding dat de steen terug had geworpen. Toen ze dan ook plots een geur opmerkte, keek ze op... Ze snoof even en tilde haar kop ietwat hooghartig op. "Sweetheart?! Waar was dat goed voor!" zeu ze even sissend, haar stem meer wat hoger uit frustratie... Maar gedempt om anderen niet te storen. Zeker niet die ene persoon. Ugh.


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crazy = genius
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: