[Sharing Tongues] No act of kindness is wasted 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallshadow
Catministrator

☙Emma☙
15908
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 11:57

Na de journey was er veel veranderd. Katten hadden vrienden gemaakt in andere clans, kittens die het oude territorium niet eens kenden waren geboren, een 'tribe' was verschenen, en plots was elke kat deel van iets groters. Crow en hij hadden er veel aan proberen te doen, hadden hiervan gedroomd toen ze jong en onbezonnen waren. Nu, terwijl Tall niet meer zo jong was maar misschien alleen maar onbezonnener, leek er eindelijk een begin mogelijk te zijn. Langzaam maar zeker vervaagden de lijnen tussen de clans een beetje, maar nog lang niet veel. Het doel heiligt de middelen zeiden elders altijd, en het werd waar bewezen, soms, maar nu nog niet.
De laatste jachtpatrouilles, inmiddels soms ook gemengd, zij het vaak met tegenzin, keerden terug. Met een glimlach op zijn gezicht knikte de Shadowclan leider naar het gezelschap, en koos toen een stuk prooi van de grote stapel. Een interessant uitziende vogel, die hij nog nooit gegeten had. Dat beest in zijn bek hebbende liep hij naar de eerste de beste niet-shadowclanner, en ging naast diegene zitten. De vogel een beetje opzij schuivende in een onuitgesproken gebaar om te delen. "Dus, rangwissel Windclan yay of nay?" Want als er iets was wat hij kon, was het gesprekken starten.

- Open voor alle katten behalve tribe voor nu
- Tag: Letterlijk anyone
➤ Awesomeness:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6391
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 14:20


Haar blik stond strak zodra ze Tallshadow omhoog zag komen en zichzelf neerplaatste naast een andere kat. Tallshadow, het excuus voor een leader terwijl hij nauwelijks zijn eigen clan in controle hielt. Hij leek een van degene te zijn die compleet vergat dat er vier clans waren. Dat er altijd vier clans zouden zijn en dat ze nu jammer genoeg even samen moesten leven.

Toch was ze absoluut niet van plan om hier heel lang te blijven. Haar clan had water nodig. Beter water om in te jagen want wat hier was was niets anders dan miserabel. En dan nog nieteens gesproken te hebben over  de tribe katten. Ze vertrouwde ze niet. Absoluut niet. Zij zelf zou nooit zomaar een clan uitnodigen om op haar territorium te blijven, dus waarom zou een tribe dat zo doen zonder ook maar iets er voor terug te willen? Nee ze hielden iets achter handen. En ze zou er achter komen wat. Langzaam hief ze haar kop op terwijl ze naar de grote groep katten keek. "Katten van alle Clans!" Ze hielt haar stem rustig maar hard genoeg zodat iedereen het zou horen. "De maan staat vol aan de hemel. Volgens Starclan's regels zullen wij een Gathering houden." Ze knikte even koeltjes naar de andere leaders en nam plaats op een kleine verhoging. Ze was er zo ondertussen wel klaar mee dat de clankatten vergaten dat er vier clans waren en dat Starclan's codes nog altijd golden. Hoe ver dan ook van huis. Want zonder de warriorcode. Wat waren ze.. Rogues, zonder thuis en geloof.. Nee dat zou nooit mogen gebeuren. Ze zou zich vasthouden aan haar eigen geloof.SILVERSTAR
no cause is lost if there is but one fool left to fight for it

De reis hier heen was zwaar geweest voor de oudere kater. Zwaarder dan hij had willen toegeven. Daarnaast was hij tijdens de reis ook nog eens zijn deputy kwijt geraakt en had hij in de clancavern een nieuwe moeten kiezen. Iets wat zwaar gevallen was op meerdere leden van zijn clan maar het was nodig geweest. Toen daar ook nog eens whitecough overheen kwam was hij terug getrokken om te werken aan zijn herstel. Hiermee had hij eigenlijk per direct een zware verantwoordelijkheid op Thronface's schouders geplaatst. Maar de gloednieuwe deputy trok het goed. Hij was een goede keuze geweest al voelde de zilveren leider zich verantwoordelijk voor de gehele clan.

Ze hadden hun thuis moeten verlaten, zoals hij al eens eerder had moeten doen met Skyclan. Maar dit maal waren alle clans vertrokken, met weinig hoop om ooit nog terug te kunnen gaan naar huis. De ene kat leek beter om te gaan met het tijdelijke samenzijn van de clans dan de ander. En sommige zelfs te goed. Hij had al gehoord van meerdere mixed clan kittens en het baarde hem zorgen. Hoezeer hij blij was dat er tenminste geen onnodige oorlogen waren was dit toch weer het andere eind.

Butterstar riep de clans bijeen en hij kon al raden waarom. De maan stond vol aan de hemel. In hun oude thuis zouden ze een gathering hebben op dit moment. Een avond van rust in een normaal leven. Maar niets was meer normaal, toch was het fijn om nog vast te kunnen houden op de lessen en regels van Starclan. Dus langzaam hief de kater zichzelf overeind en stapte Richting Butterstar om naast haar plaats te nemen. Hij zag er misschien ouder en verzwakt uit maar zijn ogen stonden nog altijd vel en oplettend terwijl hij de groep katten rondkeek en zijn kop hoog hielt.I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Loïs
1512
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 58 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 14:49

Vanuit zijn ooghoeken zag hij Butterstar opstaan. Zijn aandacht werd getrokken, toen ze de clans bij elkaar riep. Niet enkel RiverClan. Hij trok een gezicht toen ze vertelde dat het tijd was voor een gathering. Hij had er helemaal geen energie voor, ook al had hij niet veel anders gedaan dan een wandeling gemaakt vandaag, en dat had hij enkel gedaan om weg te komen van alle katten. Hij was toch maar teruggegaan toen het eenmaal was gaan schemeren, en was ergens lomp neergeploft. Hij had een pick-me-upje nodig, en kort gleden zijn ogen naar Silvercloud. Hij wilde graag weer is wat tijd alleen met zijn partner, maar dat was hier moeilijk te vinden. Overal leken katten te zijn, bedacht hij met een wat geïrriteerd gezicht. Echter sjouwde hij zichzelf nu overeind en ging hij wat naast de leaders zitten, hij was immers deputy en dat was dan zijn taak. Nu rechtte hij zijn schouders wel en richtte hij zijn kop op. Hij moest er immers sterk uit zien voor RiverClan, hoe moeilijk dat ook was op het moment. Velen wisten wel dat zijn zoon overleden was, immers ging nieuws snel rond in zo'n kleine ruimte met zoveel katten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1888
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 47 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 15:23

Het licht van de volle maan vulde een deel van de grot. Bronzemask had het altijd al een mooi aanzicht gevonden. Als ze ernaar keek voelde het alsof ze recht Starclan inkeek. "Katten van alle Clans!" Echode de stem van de Riverclan leider door de grot. "De maan staat vol aan de hemel. Volgens Starclan's regels zullen wij een Gathering houden." De she-cat gaf alle kittens een likje, niet alleen die van haar maar ook die van haar vriendin en leider Oceanbreeze. Ze wou net naar een paar clangenoten toelopen om de Gathering te aanschouwen toen ze bedacht dat ze bij de leiders mocht zitten. Kalm liep ze naar een plekje dichtbij de leiders waar Panthergrowl al zat. Ze gaf de Riverclan deputy een formeel knikje en nam plaats in een trotse houding.

Tag: Panthergrowl


it is time for us all
to decide who we are

do we fight for the right
to a night at the opera now?

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2644
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 15:33
Oceanbreeze


Het zou de eerste Gathering zijn voor Oceanbreeze dat ze tussen de Leaders zou moeten zitten. Hoewel ze met geen van de Leaders een probleem had, was het nog steeds wel iets dat haar moeite zou kostten. Ze wist niet wat ze van haar verwachtten en wat er precies besproken ging worden, zelf had ze het vermoeden dat ze over alles minder wist dan dat ze hoorde te weten. Ze zuchtte even waarna haar blik naar de hemel schoot, hier en daar fonkelden sterren en de maan was vol. Volle maan stond gelijk aan een Gathering. Met rustig passen liep ze al richting de plek waar ze waarschijnlijk zouden verzamelen. Ze hoorde Butterstar's stem al over de menigte heen galmen, waardoor ze even met een oortje trok. "Katten van alle Clans!" Riep de Riverclan Leader, ze was een van de twee Leaders die nog niet tijdens of net voor de reis was aangesteld. Tallshadow en zijzelf hadden nog niet eens samengedroomt met Starclan, iets dat wel een prioriteit was wanneer ze op de juiste plek aankwamen. De vraag was enkel waar die plek zou zijn. Oceanbreeze stapte rustig op de Riverclan Leader af, die verder sprak. Haar passen waren kalm en ontspannen. Terwijl ze vanbinnen duidelijk de spanning voelde opborrelen. Het was lastig, er zouden vragen kunnen komen van de andere Clans en ze wist niet of ze die zou kunnen beantwoorden. "De maan staat vol aan de hemel. Volgens Starclan's regels zullen wij een Gathering houden." Het deed haar goed om te weten dat de regels van Starclan nog steeds gevolgd werden, ondanks het feit dat ze geen contact konden hebben of moeilijker contact hadden. Het was sowieso niet zo dat ze helemaal géén contact hadden gehad in de afgelopen periode. De Leaders waren in ieder geval bijeen geroepen om te vertrekken. Daarvoor hadden alle Medicine Cats of Medicine Cat Apprentices een melding gekregen, die hen waarschuwden voor de tijden die komen zouden. Ze zuchtte zacht, terwijl ze de koele knik van Butterstar beantwoorde en haar volgde, de kleine verhoging op. Het was niet zoals bij de Fourtrees maar nog steeds ergens hetzelfde. Vier Clans en vier katten. Ze draaide haar kop even naar Silverstar toe die net voor haar met ietwat meer moeite plaats had genomen op de kleine verhoging. Enkel Tallshadow zou nog plaats moeten nemen en waarschijnlijk was hij weer bezig met het spreken met andere katten. Met haar blik zocht Oceanbreeze nog even naar Bronzemask en Tigergaze zich afvragende wat beide katten zouden doen. De kans was groot dat haar kittens die net tot Apprentice waren benoemd zich ook hier zouden toevoegen. Ze hoopte maar dat de regels duidelijk waren, niet te veel delen over de Clan, ook al leefden ze op elkaars lippen. Ze bleven nog steeds Windclanners, en hoewel Oceanbreeze de beroerdste niet was en best nog wel eens hulp kon vragen aan een andere Clan en haar trots niet te hoog had staan, wist ze ook de gevaren er van wel op te noemen. Haar oren spitste ze kort waarna ze Butterstar even vragend aan keek. De vorige keer had ze ook redelijk de leiding genomen met het aanspreken van Tallshadow op zijn gedrag en dus verwachtte ze ergens dat ze ook de leiding zou nemen in deze Gathering. "Butterstar?" Mauwde ze zachtjes, zodat enkel de katten op de verhoging haar konden horen. "Start jij zo met de mededelingen of... iemand anders?" Sprak ze verder, haar stem gedempt zodat ze zeker wist dat niet de hele groep katten haar zouden verstaan. Het was nogal beschamend maar zo vaak was ze ook niet bij Gatherings geweest en het zou de andere kattin waarschijnlijk wel goed doen om te weten dat de Windclanner het serieus nam. Haar houding verried haar ongemak nog steeds niet. Ze zag er rustig en zelfverzekerd uit. Zo wou ze dan ook overkomen. Ze mocht de jongste zijn, en de minste ervaring hebben maar haar karakter zorgde ervoor dat ze de leiding van de Clan wel aan zou kunnen. Zo snel was niet uit het veld te slaan, daarbij wist ze ook dat Butterstar en zijzelf een soort familieband deelden, door Whitelion. Van beide was het een halfbroer. Haar blik verschoof weer en ze merkte goedkeurend op dat ook Bronzemask de juiste plek had opgezocht, naast Panthergrowl. Ze vertrouwde haar vriendin goed. Ze zou het prima doen op deze Gathering.

Sean ♥Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1004
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

310 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 16:05

"Katten van alle Clans!" De grijze oren van de kattin draaide zich een beetje bij het horen van die woorden. Met haar neus duwde ze de laatste blaadjes van de plant op het grote blad waarop ze bewaard werden. Zo alles weer netjes. "De maan staat vol aan de hemel. Volgens Starclan's regels zullen wij een Gathering houden." Een vrolijke pur verliet haar bekje. Dat was enorm lang geleden, een echte Gathering. Normaal waren die er om te horen hoe de stand van zaken in de andere clans was. Nu ze allemaal zo bij elkaar zaten was dat... minder nuttig. Wat nieuwsgierig naar waar de Leaders het over zouden gaan hebben trippelde de zilvertabby richting de groep katten die zich langzaam maar zeker voor de kleine verhoging verzamelde. "Waar zouden ze het over gaan hebben?" mompelde Rousepaw tegen wie het dan ook zou horen. Zo ver ze wist waren er geen katten naar het oude gebied gaan checken. Dus misschien was het iets over de Tribe?

Tag: Niemand, feel free


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1293
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 17:48

Eerlijk gezegd was het Thornface in eerste instantie helemaal ontgaan dat het alweer volle maan was. Niet dat hij er niet om gaf, maar een Gathering leek in deze omstandigheden vrij… overbodig te zijn. Toch wat nieuwsgierig naar wat er nog gezegd zou kunnen worden liep de bruine kater naar voren. Even vroeg hij zich af of er overlegd zou worden over het zoeken naar een vervanger voor de Moonstone, en die gedachte hield hij in zijn achterhoofd terwijl hij bij de andere deputies ging zitten. Hij wierp een vlugge blik op Silverstar, wetende hoe zwaar de reis was geweest voor zijn leider, maar hield zijn houding en gezichtsuitdrukking neutraal. Vervolgens maakte hij kort oogcontact met Panthergrowl en Bronzemask, wie hij kort toeknikte. De WindClanner was een nieuwe deputy net als Thornface zelf en ergens was hij er blij mee dat hij hier niet als enige nieuweling moest zitten. Nu bleef er niet veel meer over dan wachten op mededelingen.

Tag: Silverstar, Panthergrowl, BronzemaskIC post count: 95
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beermens
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 4 jul 2017 - 19:59

MARE
+Tallshadow

Een windclan kattin zat ergens te midden van de katten. Ze keek om zich heen. Het was altijd druk in de Clan Cavern en 's avonds had ze lichte koppijn. Nu was het nog drukken. Ze hoorde verschillende pootstappen en de warmte in de grot steeg. De druppels die zo hier en dan van stalactieten vielen verdampten onder het vallen. Wat gebundelde lichaamswarmte niet kon veroorzaken. De poes stond op. Haar neus leidde haar naar de prooistapel. Ze mepte met haar poten een paar weg. Met haar kaken tilde ze de meest geurige op. Ze liep rond de prooistapel heen, niet echt naar een bepaalde plek. De lucht verplaatste zich zodanig dat ze stopte. "Dus, rangwissel Windclan yay of nay?" Ze spitste haar oortjes. Tallshadow, de leider van Shadowclan. Hoewel ze de helft van die clan niet mocht, vond ze hem toch wel grappig. Ze ging zitten en legde haar prooi neer. Aan de textuur van de vacht en de grootte, raadde ze dat het een konijn was. Ze richtte haar blinde ogen op de leider en glimlachte warm. "Ik vind het spijtig dat Evergreen is afgetreden, maar Oceanbreeze is een voorbeeldig warrior geweest en een goede deputy. Wat Bronzemask betreft..." Ze liet een stilte vallen, om haar woorden juist te kiezen. "Ze heeft zich bewezen als warrior en nu is het afwachten of ze het goed doet als deputy." Tegenover een nieuwe deputy was ze altijd een beetje voorzichtig, hoewel ze wel dacht dat Bronze het goed zou doen.


m   a   r   e   f   l   o   w   e   r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator

☙Emma☙
15908
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   wo 5 jul 2017 - 15:05

De kat die hij uitgekozen had was een Windclan elder, veilige keuze want het was misschien een van de weinigen van die clan die hij eruit zou kunnen rennen mocht hij weer eens iets doms zeggen. Dat was voor nu gelukkig nog niet het geval,
aangezien de poes gewoon antwoord gaf op zijn vraag, en nog een weloverwogen antwoord ook. Het kwam erop neer dat het jammer was dat Ever gestopt was met leader zijn, maar dat er vertrouwen was in Oceanbreeze. Tall was blij het te horen, aangezien Ocean vast nog genoeg te verduren zou krijgen en het woord van een elder woog zwaar in een clan. Wat Bronze betrof had de poes naast hem een afwachtende houding, wat hij kon begrijpen aangezien Bronze niet uitzonderlijk oud was nog, en het zich nog moest bewijzen. De kater, die ondertussen een hap genomen had, knikte dan ook en opende zijn mond om te antwoorden. Op dat punt weerklonk echter de stem van Butterstar door de clan cavern,
en bleek het tijd te zijn voor een gathering. Verbaasd keek Tall van de volle maan naar de poes, en weer terug. Een paar flashbacks kwamen in hem naar boven, en verontschuldigend glimlachte hij naar de elder naast hem. "Ik denk dat u wel hebt gehoord van de vorige gathering," Mauwde de kater terwijl hij opstond, "Dus helaas moet ik nu gaan, maar ik praat er graag een keer met u over door,"
Beleefd knikte hij naar de poes, pakte zijn vogel - die echt meer veren had dan de vogels thuis mind you - en liep door de groep katten heen naar voren, statig en expres een beetje langzaam om Butterstar te irriteren. Hij was de laatste leider die nog moest aansluiten, wat maar al te duidelijk was, aangezien hij in de hele cavern zo ongeveer de enige was die aan het lopen was, in ieder geval de enige die recht door het midden aan het lopen was. Een ding was duidelijk, Tall wist hoe je een entree moest maken wat de Riverclan leider ongetwijfeld zou irriteren, terwijl hij hier en daar nog even hallo zei tegen wat kittens, en uiteindelijk met de vogel in zijn bek bij de leaders aankwam, die hij toeknikte, waarna hij ging zitten. Butter had blijkbaar wat te melden, dus van hem mocht zij beginnen.

Tag: Eerst Mareflower, dan ongespecificeerde kittens, dan leaders
➤ Awesomeness:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke ★
3059
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   vr 7 jul 2017 - 11:33


Swallowflight had de kreet van Butterstar gehoord en gezien dat veel katten van de vier clans zich verzamelden. De maan stond hoog aan de hemel en was helemaal rond. Een gathering dus! Nieuwsgierig liep ze op de menigte af en keek om zich heen. Sandflower had ze tot nog toe nog niet kunnen vinden, wat ze ergens wel jammer vond. Veel vriendin had ze namelijk niet, en gezien ze ook niet het sociaalste wezen op aarde was vond ze het ook lastig om met een willekeurige kat een gesprek te starten. Gelukkig hoefde ze weinig moeite te doen want ineens hoorde ze gemompel van een redelijk bekende stem, en draaide de zwarte poes haar kop om naar de poes naast haar. Rousepaw, hun medicine cat apprentice, enkele moons jonger dan zij. "Euh, geen idee. Ik hoop wat interessante weetjes van de andere clans." antwoordde ze vriendelijk, waarna ze recht voor zich uit keek. "Hoe gaat het eigenlijk met je?" Sociaal of niet sociaal, Swallow wist wel wat beleefd zijn was.

Tag: Rousepaw c:


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member

loïs
114
Actief
A king is better loved than feared

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   za 8 jul 2017 - 13:24

Op zich had hij er helemaal geen behoefte aan om te luisteren naar een leider van een andere clan, maar ergens had hij het gevoel dat de nieuwe leader en algemene moeder van heel WindClan hem op z'n kop zou geven als hij zou opstaan en weglopen. Dus besloot hij toch maar plaats te nemen, naast een kattin genaamd Mareflower, een elder uit zijn clan. Bloedmooi, maar ook stekeblind. Jammer voor haar, want dan kon ze hem - de goddelijkste gedaante in deze hele stankgrot - niet zien. "Wat moest die ShadowClan leader van je?" miauwde hij, een prachtige openingszin als je het hem vroeg. Misschien wat agressief, maar tja. Dat was hij ook.
Tag: Mareflower


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1004
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

310 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   za 8 jul 2017 - 16:37

Een zwarte kattin met blauwe ogen draaide haar kop. "Euh, geen idee. Ik hoop wat interessante weetjes van de andere clans." Het was Swallowflight, een warrior uit haar eigen clan. Het jammere aan haar antwoord was enkel dat het voor haar waarschijnlijk niet veel nieuws was. Als de informatie ergens snel langs ging was het de Medicine cats, helemaal nu alle kruiden gedeeld werden met de andere drie clans. "Hoe gaat het eigenlijk met je?" vroeg de zwarte kattin haar. "Oh ehm, prima hoor. En met jou Swallowflight?" vroeg Rousepaw vrijwel direct terug. Ze zou de kattin niet gaan zeggen dat het nog steeds niet helemaal weer goed was. Ze had het voor zich gehouden hoe slecht het met haar was gegaan tijdens de reis om niemand daarmee lastig te vallen. Dan zou ze natuurlijk nu niet ineens dat wel gaan vertellen tegen anderen.

Tag: Swallowflight


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6391
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   ma 17 jul 2017 - 21:35

Bijna emotieloos bleef de flame point leader voor zich uit kijken.
Dit maal compleet elk mogelijk gedrag van Tallshadow negerend. Als hij zichzelf als een klein kind wou voorstellen dan moest hij dat vooral doen. Het zou niet lang duren voor ze een vast thuis hadden en de clan zich zeer zeker tegen hun lakse leader zou keren. Shadowclanners waren een stuk harder dan Riverclanners en als zij zich al zo zou gedragen zou geen Riverclanner het accepteren. Shadowclan nam het nu maar voor lief tot ze een beter vooruitzicht hadden. En als het aan haar lag zou ze daaraan mee helpen. Dus waarom druk maken over een leader die nooit zijn naam zou ontvangen.

De zachte woorden van Oceanbreeze lieten haar even opkijken en ze knikte rustig naar de nieuwe Windclan leader, een iet wat zachtere blik op haar lippen. Ocean was ergens krom familie van haar.
Daarnaast was de queen nog jong en net op de plaats van leader gedropt door Everstar die nu onder de naam Evergreen door het leven ging omdat ze haar fouten niet meer onder ogen kon zien. Wat voor excuus ze dan ook maakte. Butter had niets tegen Ocean en zou zelfs haar best willen doen om de jonge leader te helpen. Na nog even Silverstar aangekeken te hebben die haar een knikje gaf richtte ze zich op de vier clans. "Hoewel wij op deze avond wat anders bijeen komen als op andere avonden houdt niet in dat er geen boundries meer zijn tussen onze clans." Begon ze rustig haar blik kalm en strak. "Waar we moeten samenwerken om te overleven is dit geen blijvende situatie.
Wij vieren."
ZE knikte even richting Silverstar en Oceanbreeze voor haar ogen op Tallshadow bleven hangen en ze verder ging. "Zijn er nog altijd heilig van overtuigd dat Starclan ons naar een nieuw land, of veilig naar huis zal leiden als de tijd daar is. De vrijgevigheid van de Tribe is dan ook niet van lange duur." Ze vernauwde haar ogen. Er waren geen einddata bekend gemaakt door Skyteller en zijn bende maar Butter wist twee dingen zeker. Zodra de kou in de lucht zou hangen en Leafbare onderweg zou komen werden ze zeker weten op brute wijze de deur gewezen. De tribe had nu misschien genoeg voedsel maar dat zou snel veranderen. En, deze vrijgevigheid zou niet gratis en voor niets zijn. Er zat een staartje aan dit alles en de clans moesten er klaar voor zijn als ze er achter zouden komen wat dit was. Want nee, geen ziel was zo behulpzaam om vier clans van hongerige katten zomaar op zijn territorium te laten rondzwerven en het gehele ecosysteem in gevaar te brengen. Dat kon werkelijk waar niet. "We willen jullie ieder op jullie hart drukken dat jullie nog steeds bij je eigen clan horen." Strak staarde ze naar enkele katten die deze gedachte aan hun laars lapte. Bijna nog naar Tall willen staren maar hielt zich in en keek even richting de andere Leaders of die iets toe te voegen hadden.I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
1988
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   di 18 jul 2017 - 11:44

Een Gathering was eigenlijk niet echt nodig, nu ze iedere dag met alle clans bij elkaar waren en dus niet echt nieuws met elkaar te delen hadden. Maar tradities waren tradities, dus verzamelde de hele groep zich bij de volle maan om hun vier leiders. Crowcall glimlachte even naar Tall toen ze hem zag, maar zag ook dat hij al met iemand anders aan het praten was, en daarnaast wilde ze hem niet weer ophouden. Het had hem de vorige keer al genoeg problemen opgeleverd. Crowcall zette zich op een willekeurige plek neer zonder erg op te letten wie er om haar heen zaten, en wachtte af wat de leiders zouden zeggen.
Butterstar opende de Gathering, en tijdens haar verhaal rezen Crowcalls haren langzaam overeind. Hoe kon ze? De clans hadden elkaar nodig, nu, maar Butterstar stond daar alleen maar te benadrukken dat ze ondanks alles nog steeds vijanden waren. Hoe kon ze dat nou zeggen? Zag ze dan niet hoe hier vriendschappen groeiden? Zag ze dan niet hoe veel beter deze samenwerking was dan die eeuwige staat van oorlog waar ze thuis in hadden verkeerd? Crowcalls blik ging naar Tallshadow. Hij zou er wel iets van zeggen, toch?


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beermens
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   za 22 jul 2017 - 9:53

MARE
+(Tallshadow) Dinspots

Haar heldere blik probeerde de zijne te vangen. Ze wist niet zeker of ze hem goed genoeg in schatte. Je had natuurlijk altijd grotere katten of net hele kleine. Bij zijn woorden knikte ze zachtjes. "Daar houd ik u aan Tallshadow." Ze knipperde lichtjes en krulde haar dikke staart om haar lichaam. Kijkend naar de richting waar hij nu naartoe liep. Het zou vroeg of laat starten. Een felle, harde stem verbrak haar wervelende gedachten. Ze draaide haar kop lichtjes. "Hij vroeg me naar mijn mening over de nieuwe rangen van Windclan." Ze wou er nog aan toevoegen: niets om je zorgen te maken, maar de gathering informatie begon. "We willen jullie ieder op jullie hart drukken dat jullie nog steeds bij je eigen clan horen," sloot de vlammen poes af. Ergens had ze wel een punt, maar nu moesten ze vooral samenwerken als één om te overleven in dit gebied.


m   a   r   e   f   l   o   w   e   r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke ★
3059
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   zo 23 jul 2017 - 18:40


Swallowflight keek vriendelijk naar Rousepaw toen ze antwoordde op haar vraag. Een "prima hoor" was haar antwoord, en kort trok ze haar wenkbrauwen op. Ze zuchtte. Moest ze eerlijk zijn? Want het ging opzich wel oké, maar ze voelde zich nog steeds een buitenstaander in de Clan, en ze wist niet zo goed hoe ze dat gevoel kon kwijtraken. "Wel goed hoor,"  miauwde ze dus. Het was namelijk an de en kant wel zo, maar aan de andere kant niet. Butterstar begon met de gathering, en dus vestigde de warrior zich daarop. Nou, het qas een hoop geleuter over dat de clans weer wat meer bij hun eigen moesten blijven, en de zwarte poes fronste. De Riverclanleider drukte hen op het hart dat ze nog steeds bij Thunderclan hoorde, en vragend keek ze in de richting van Silverstar, Thornface, om nader uitleg. Wat was dit? Moesten de Clans niet meer samenwerken? "Nou, als we weer op onze clan moeten focussen ga ik ook niet luisteren naar een Riverclanleader." mompelde ze enigzins geamuseerd tegen Rousepaw, gezien zij de enige thunderclanner was die dicht bij haar in de buurt zat. Hopelijk zou Silverstar de ander tegenspreken, want Swallow vond het toch zo'n onzin. Ze waren nu toch bij elkaar? Wat de dag van morgen voor de clans in petto zou hebben was immers toekomst. En Swallow was een kat van het heden.
Tag: Rousepaw c:


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1004
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

310 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   ma 24 jul 2017 - 14:58


"Wel goed hoor," reageerde Swallowflight. Rousepaw draaide een keer met haar oren. Iets in de stem van de zwarte kattin klonk of er meer aan de hand was. Op haar rang was het belangrijk dat je katten als het ware kon 'lezen' en meer uit de woorden halen dan wat er letterlijk gezegd werd. Al was dit daar natuurlijk het moment niet voor en zou het nooit zo erg kunnen zijn aangezien het dan was duidelijker zou zijn. Het was uiteindelijk toch maar een vaag vermoeden. "Hoewel wij op deze avond wat anders bijeen komen als op andere avonden houdt niet in dat er geen boundries meer zijn tussen onze clans." Rousepaw draaide haar kop richting de flame-point leader die begon te spreken. "Waar we moeten samenwerken om te overleven is dit geen blijvende situatie. Wij vieren," vervolgde de kattin met een knikje richting de overige drie leaders. "Zijn er nog altijd heilig van overtuigd dat Starclan ons naar een nieuw land, of veilig naar huis zal leiden als de tijd daar is. De vrijgevigheid van de Tribe is dan ook niet van lange duur." De Riverclan leader vernauwde haar ogen even. "We willen jullie ieder op jullie hart drukken dat jullie nog steeds bij je eigen clan horen." Okay, dat was... interessant. Butterstar sprak hier vanuit alle leaders maar ergens had Rousepaw ook wel het idee dat niet iedereen het er mee eens zou zijn. Natuurlijk waren er katten uit de clans die nog steeds met de rest weigerde te praten. Maar er waren ook steeds meer katten die vrienden hadden gemaakt uit andere clans. "Nou, als we weer op onze clan moeten focussen ga ik ook niet luisteren naar een Riverclanleader." De zilvertabby grinnikte kort om Swallowflight's woorden. "Voordeel voor mij is dat ik er toch al zo goed als buiten sta," sprak Rousepaw rustig. Hiermee doelde ze er op dat de medicine cats en hun apprentices buiten bepaalde regels stonden en dat ze nu helemaal samen werkte. "Maar we zullen wel horen wat de andere leaders hier over zeggen."

Tag: Swallowflight


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator

☙Emma☙
15908
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   ma 24 jul 2017 - 23:14

Een ding was zeker, Butter wachtte niet te lang met beginnen. De kater zette zich net, keek nog eens rond, en toen begon de poes met praten. De boodschap moest blijkbaar meteen vanaf het begin duidelijk zijn, en even gingen Tall's wenkbrauwen een beetje omhoog door de stelligheid waarmee ze het zei. Het klonk haast alsof de leidster hier en nu klaar was om al het geregeld op te zeggen en er met Riverclan vandoor te gaan. Toch was hij een beleefd, en goed opgevoedde kat, dus in stilte luisterde de kater, niet van plan om de ander in de reden te vallen. Er waren nettere manieren om een oorlog te starten. Vandaar dat hij beleefd wachtte, koeltjes de blik van Butter beantwoordde elke keer dat die wat langer op hem bleef hangen, en uiteindelijk uitdagend zijn wenkbrauw optrok. Nadat de poes klaar was, wachtte hij een beleefde twee seconden, en stond toen op om duidelijk te maken dat hij ook wel iets te zeggen had.

"Hiermee bedoelt Butterstar niet dat we meteen moeten stoppen met samenwerken," Sprak hij, rustig, en zijn blik rond de katten gaande, om te blijven hangen op Butter zelf. "Hoewel het uiteindelijk het doel is allemaal weer een eigen gebied te krijgen, is dit de huidige situatie, en tot er zekerheid is over de toekomst, heeft het geen nut om onnodige spanningen op te zoeken," Hij wachtte even om dit door te laten dringen. "En hoewel de vrijgevigheid van de Tribe inderdaad niet eeuwig zal duren, vraag ik jullie allen wel om de passende dankbaarheid te tonen voor hoe ze ons hebben opgevangen in hun territorium, tot de tijd gekomen is om weg te gaan zijn zij bondgenoten, geen vijanden. En hetzelfde geldt voor de verschillende clans, voor nu," Dat was een belangrijke boodschap wat hem betrof. Al zou Butterstar hem er waarschijnlijk voor kielhalen, ook al had hij de laatste twee woorden benadrukt. Het maakte de kater niet uit. Hij stond hier, fier en tots, in ieder geval qua uiterlijk en voorkomen niet meer het broekie van de vorige vergadering, en hoewel dit niet de standaard boodschap van Shadowclan was, bracht de kater hem trots. Hier stond hij achter, en hopelijk de rest ook. Het zou misschien wel het laatste zijn wat hij ooit gezegd had, met een blik op de Riverclan leidster.
➤ Awesomeness:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke ★
3059
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   do 10 aug 2017 - 23:02


De Medicine Cat Apprentice moest grinniken om haar opmerking, wat Swallowflight goed deed. Zo voelde ze zich steeds meer thuis in haar clan. Voelde ze zich steeds veiliger in haar clan. Iets wat zij dacht dat het nooit zou gaan gebeuren. "Voordeel voor mij is dat ik er toch al zo goed als buiten sta," hoorde ze de iets jongere poes tegen haar zeggen. Uh, wat? Swallow fronste even, waarna ze bedachtzaam knikte. Ah, da's waar ook. De poes was immers medicine cat apprentice, wat betekende dat ze buiten de normale clanregels stond. "Maar we zullen wel horen wat de andere leaders hier over zeggen." Hierop knikte Swallow, en luisterde weer naar wat de volgende leader te zeggen had. Dat was Tallshadow, de Shadowclan leader. "-En hoewel de vrijgevigheid van de Tribe inderdaad niet eeuwig zal duren, vraag ik jullie allen wel om de passende dankbaarheid te tonen voor hoe ze ons hebben opgevangen in hun territorium, tot de tijd gekomen is om weg te gaan zijn zij bondgenoten, geen vijanden. En hetzelfde geldt voor de verschillende clans, voor nu," Kijk, deze leader wist waar hij het over had. Hoewel hij berucht stond om het feit dat hij een idiote drol was -wat Swallow graag wilde geloven- was ze het volkomen met hem eens. "Ik ben het met hem eens." fluisterde de warrior dus ook tegen Rousepaw.::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1004
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

310 IC

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongues] No act of kindness is wasted   do 17 aug 2017 - 14:35

De volgende die aan het woord kwam was de Shadowclan Leader. Velen hadden hun twijfels over hem maar toch waren er een aantal katten die echt achter hem stonden. "Hiermee bedoelt Butterstar niet dat we meteen moeten stoppen met samenwerken," begon de kater op een rustige toon. Hij liet zijn blik over de gigantische groep katten gaan. "Hoewel het uiteindelijk het doel is allemaal weer een eigen gebied te krijgen, is dit de huidige situatie, en tot er zekerheid is over de toekomst, heeft het geen nut om onnodige spanningen op te zoeken," sprak hij waarna hij een korte stilte liet vallen. "En hoewel de vrijgevigheid van de Tribe inderdaad niet eeuwig zal duren, vraag ik jullie allen wel om de passende dankbaarheid te tonen voor hoe ze ons hebben opgevangen in hun territorium, tot de tijd gekomen is om weg te gaan zijn zij bondgenoten, geen vijanden. En hetzelfde geldt voor de verschillende clans, voor nu," sloot de tabby af. Rousepaw knikte een keertje. De manier waarop hij het zei klonk toch wel beter dan die van de Riverclan Leader. "Ik ben het met hem eens." Opnieuw knikte Rousepaw, deze keer om de opmerking van de zwarte kattin naast haar. "Ben benieuwd wat de andere twee nu gaan zeggen."

Tag: Swallowflight


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sharing Tongues] No act of kindness is wasted
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: