Seeing sounds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Seeing sounds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coverkit
Member

Bunny
25
Actief
People protect what they love.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Seeing sounds   di 4 jul 2017 - 19:15


Zijn pleegmoeder was opgestaan en nu was het koud in zijn nest. Zijn siblings waren allemaal op ontdekking gegaan - zowel zijn soort-van-pleegsiblings als zijn echte siblings. Zijn broertje Butterkit leek niet meer van de poes die hen zoogde te houden en hij vroeg zich af waarom.. Maar hij had weinig zin om het te vragen. Coverkit was dan ook maar weggekrabbeld, een beetje halfslachtig maar toch. Hij zocht een nieuwe bron van warmte want brr wat was het koud in het nest zonder anderen naast hem. Uiteindelijk vielen zijn blauwe oogjes op een kattin die er oud uit zag. Haar ogen waren heel eng maar ze zag er verder wel vriendelijk uit. Uitgeput van het lange wandelen - ook al was het niet eens zo lang - viel hij tegen haar poten aan en krulde hij zich daar op. Ah, wat warmte, veel beter.

+Mareflower eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beermens
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Seeing sounds   di 4 jul 2017 - 20:21

MARE
Haar leven was best saai, dat moest ze beamen. Al vanaf de leeftijd van 6 moons had ze niet anders gedaan dan zitten en wachten tot dat iemand haar zou aanspreken. Ook nu zat de middelgrote kattin zowat in het midden van de Cavern. Haar licht oranje ogen schitterde zachtjes door het binnendringend licht. Het was minder bedompt dan gisteren avond in de grot. Dat kwam waarschijnlijk omdat veel katten waren gaan jagen. Hopelijk, ze wou niet verhongeren. De poes schrok toen er een klein gewichtje in haar dikke vacht verstopte. Het was koud en het rilde. Ze boog haar kopje en snuffelde aan het kleintje. Thunderclan. Een snorrend geluid kwam vanuit haar borst. Ze gaf het katertje een likje. "Hallo daar kleintje, wat is je naam?" Om de tijd de doden zou ze de geur inprenten, samen met de naam.


m   a   r   e   f   l   o   w   e   r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coverkit
Member

Bunny
25
Actief
People protect what they love.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Seeing sounds   do 6 jul 2017 - 12:13


De jonge point duwde zijn kopje nog wat dieper in de zachte vacht van de poes en zuchtte even gelukkig. Ah, het goede leven.. Slapen in de vacht van een vreemde. De rare geur die hem overwelmde deerde hem niet - Coverkit was al die geuren immers gewend. Hij had nooit een tijd gekend dat ze écht gescheiden leefden. Hij had zelfs niet echt een concept van verschillende clans, al had hij er wel degelijk over gehoord. Het leken verre verhalen voor het katertje. Hij reageerde niet toen de poes vroeg naar zijn naam, al had hij het ergens wel gehoord - maar het klonk zo ver weg en hij lag hier nu zo mooi en knus, dat hij er geen aandacht aan besteedde. Het was vast ook niet tegen hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beermens
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Seeing sounds   do 6 jul 2017 - 17:02

MARE
Het katertje antwoordde niet. In plaats daarvan kroop hij nog dieper in haar bijna sneeuwwitte vacht. Bijna omdat haar pootjes overgingen in een lichtgrijs, net zoals twee vlekjes op haar gezicht met oortjes erbij en haar staart. De blinde poes ging liggen. Haar buikvacht welfde over het kleintje. Ze krulde haar dikke staart er nog eens rond. Zo, nu kon hij het gewoon niet koud krijgen. Ze duwde haar neusje tegen de kitten. Een teken van, hallo kijk naar mij. Wie ben je?", ze sprak net iets luider dan daarjuist.


m   a   r   e   f   l   o   w   e   r
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coverkit
Member

Bunny
25
Actief
People protect what they love.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Seeing sounds   vr 21 jul 2017 - 13:26

De poes ging liggen, waardoor hij helemaal in haar vacht zat. Coverkit zuchtte eens gelukkig en hij geeuwde ook even. Ah, dat was veel beter. Hier was het lekker warm. De rare geur die hem omringde negeerde hij maar. Hij kende niet veel andere katten, misschien was het normaal dat ze anders rook. Wie zou het zeggen - en wat deed het er ook toe. Hij voelde nu haar borstkas trillen als ze opnieuw vroeg naar zijn naam. Nu besloot hij dat het misschien tegen hem was, en dat hij misschien eens moest antwoordden. Hij had het waarschijnlijk weer genegeerd als hij haar niet had voelen spreken, omdat het zo ver weg klonk en omdat hij haar stem toch niet kende. "Covejkit.", mauwde hij, vrij luid al klonk het voor hem zachtjes.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Seeing sounds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: