Youngblood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Youngblood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Elfje
385
Actief
"Even strength had to bow to wisdom sometimes"

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Youngblood    di 4 jul 2017 - 21:43


De zwarte kitten zou bijna apprentice worden, en was nu toch wel nieuwsgierig naar wat het precies inhield. Niet kieskeurig liep hij op iemand af die hij een apprentice schatte. De geur van Windclan vulde zijn neusje. "Hoi!" Begroette hij de Windclanner. "Ik wilde graag weten wat het nou precies is wat een apprentice doet." Het wat meer een stelling dan een vraag. "Dus, zou jij mij dat willen uitleggen?" Vroeg hij, terwijl zijn zeegroene oogjes de blik van de ander opzochten. Seaweedkit wist niet echt wat hij zou doen als de kat voor hem nee zou zeggen. Het was een impuls geweest dat hij was opgestaan en naar deze random kat was gegaan. Genant zou dat zijn, als hij werd afgewezen. Maar de zwarte kitten koos ervoor om positief te proberen denken, en dat zijn vraag dus wel zou worden beantwoord.


+Narrowpaw. eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Youngblood    wo 5 jul 2017 - 11:29Het katertje was net teruggekomen van één van de Patrols, waarna hij even rust had genomen. "Hoi!" Werd hij begroet. Zijn gele oogjes vonden een zwart katje. Kitten, ShadowClan, hij kende hem in ieder geval niet. Zijn draaide zijn kopje even nieuwsgierig naar het jongere katertje. "Ik wilde graag weten wat het nou precies is wat een apprentice doet." Sprak de kitten. "Dus, zou jij mij dat willen uitleggen?" Vroeg de jonge kat. Narrow wiebelde even met zijn oortjes bij het horen van de plotse vraag. Toch stond zijn gezichtje vriendelijk, zoals altijd natuurlijk. Hij kende het jonge ding niet, en tja wat moest hij is zeggen? Hij was zelf ook pas enkele dagen Apprentice. "Hey daar." Begroette hij hem eerst is. Hij hield zich enkele tellen stil voor hij verder praatte. "Tja, veel trainen" Andwoorde hij uiteindelijk. "Jagen voor de Clan." Was er nog veel meer te zeggen? "Mij bevalt het prima." Gaf hij zijn mening. Ja, eindelijk weg uit de Nursey. Klaar voor het echte werk, in plaats van te spelen met de andere kittens. Al kon hij daar eerlijk gezegd ook nog wel is van genieten. Vriendelijk keken zijn gele oogjes de ander aan, wachtend totdat het katerje weer zou reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Elfje
385
Actief
"Even strength had to bow to wisdom sometimes"

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Youngblood    vr 7 jul 2017 - 22:52

Het gezicht van de ander stond vriendelijk naar hem, dus Seaweedkit gokte dat hij zijn vraag dan ook wel zou beantwoorden. "Hey daar." begroette de Windclanner hem. Het was een paar tellen stil. Een, twee, drie, vi- "Tja, veel trainen" Oh. Hij was weer afgeleid geweest. "Jagen voor de Clan." Seaweedkit knikte. "Mij bevalt het prima." Gaf de ander zijn mening. Nu was het weer tijd voor vragen. "Ben je dan niet heel druk? En is het heel anders?" Vroeg hij. "Het klinkt wel cool hoor. Ik ben trouwens Seaweedkit." Begon hij. "Best wel een rare naam eigenlijk. Het heeft niets met ShadowClan te maken. Maar ik gok omdat mijn ogen een zee-achtige kleur hebben. Of omdat ik van water hou?" Ratelde de zwarte kitten snel door, iets wat altijd gebeurde als hij afgeleid raakte. Dan zei hij alles wat in zijn hoofd opkwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Youngblood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: