Hello [Bloompaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hello [Bloompaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Hello [Bloompaw]   wo 5 jul 2017 - 12:12Hold On, Pain EndsDe bruin gevlekte kitten liep zachtjes de grot door. Ze had een groot deel van de ochtend bij de Nursey doorgebracht. Wat gespeeld met een aantal andere kittens. Uiteindelijk had was ze toch even de Nursey uitgelopen. Tja, ze had toch niet veel te doen. Terwijl ze verder liep viel haar blik op een witte Apprentice. Één die haar erg bekend voor kwam. Met een vriendelijke glimlach stapte ze dan ook op het poesje af. "Hallo Bloompaw," begroette ze het poesje vriendelijk.
[First Post Bloompaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello [Bloompaw]   do 6 jul 2017 - 12:10

Let flowers bloom

Bloompaw was net onderweg naar buiten, om te oefenen op het jagen - misschien zou ze wel met een prooi terug kunnen komen, hoe geweldig zou dat wel niet zijn?! Maar toen werd ze onderbroken door haar pleegzusje. De witte kattin had het nooit zo op haar gehad - ze nam tijd weg van haar moeder en ze hadden maar zo weinig tijd met haar gehad. Bloompaw hing enorm vast aan Jinglepaw maar met Brokenkit wou ze niet echt iets te maken hebben. Misschien was het gemeen; maar niemand had haar dat ooit verteld, dus ging ze gewoon doen wat voor haar goed voelde. De jonge apprentice knikte wat koeltjes terug bij de begroeting van het zwart-witte poesje en richtte haar tweekleurige ogen terug op de uitgang van de grot, al bleef ze wel stilstaan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello [Bloompaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: