You ain't never caught a rabbit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You ain't never caught a rabbit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16257
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: You ain't never caught a rabbit   wo 5 jul 2017 - 15:56

Had hij al gemeld dat hij kittens leuk vond? Zo niet dan bij deze: Tall vond kittens geweldig. Beste dingen op aarde. Gezellige pluizenbolletjes die eens in de zoveel tijd slimmer waren dan alle wijze elders bij elkaar. Natuurlijk was het dan wel zo dat er eens in de zoveel tijd iets doms tegenover stond maar wie daar niet mee kon leven was een zuurpruim. Nu kende Tall eigenlijk weinig katten die niets hadden met kittens. Zelfs de enge grote Thornfang vond kittens leuk, en bemoeide zich met ze. Nu wist Tall niet of hij dan ook blij tegenover de huidige actie van de leider zou staan, maar dat boeide hem weinig. Hij had Ocean beloofd een oogje in het zeil te houden bij de koters van Windclan, dus dat deed hij. Zodoende stond hij in een zee van kittens van alle clans, die over, onder en haast door hem heen kropen.

- Houndkit 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You ain't never caught a rabbit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: