[Special Patrol] Hi! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Special Patrol] Hi!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator
[Special Patrol] Hi! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: [Special Patrol] Hi!   [Special Patrol] Hi! Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 0:03

Het was de eerste keer dat hij dit had georganiseerd en om eerlijk te zijn was de kater zeer blij met de opkomst. Een paar van Windclan, een van zijn eigen clan, en ook nog een van Riverclan. Al met al redelijk gemengd, wat liet zien volgens hem dat het dus zeker wel kon. Nou waren de katten die hij had gevraagd mee te gaan hier ook gedeeltelijk uit noodzaak, want als Tall iets met zijn patrols zou ontdekken, waar Wind- of Riverclan niet achter kwam, had hij een tactisch voordeel. Bovendien was dit een manier om de tactieken van Shadowclan te bekijken. Gelukkig had Tall daaraan gedacht. Ten eerste was Wasp mee, die als geen ander onaardig kon zijn tegen katten die een bedreiging voor Shadowclan vormden, ten tweede had hij de patrouille stijl van Shadowclan ietwat omgegooid. Basically zouden ze niet sluipen ditmaal. Viel vast mee te leven, bedacht hij, terwijl de kater zijn patrouilleleden bij de afgesproken plek bij de uitgang van de grot opwachtte.

- Special Patrol Shadowclan


[Special Patrol] Hi! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Special Patrol] Hi! 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Special Patrol] Hi!   [Special Patrol] Hi! Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 14:28

Tallstar of Tallshadow, beter gezegd Tall zou Tall niet zijn als hij niet iets verzon om de Clans nader tot elkaar te brengen. Ondanks het feit dat hij een vriend was van haar, had ze de andere Windclanner wel erop geattendeerd dat ze niets zouden verraden over hun leefstijl. Natuurlijk waren ze snel, en dat wist iedereen, maar er mochten geen speciale technieken doorschemeren. Want ondanks het feit dat ze Tall vertrouwde zei dat bijzonder weinig over zijn clangenoten. Oceanbreeze liep met rustige passen op het vertrouwde gestalte van de gestreepte kater af, die zich had opgesteld in de buurt van de Cave uitgang. Daar wachtte hij duidelijk op de andere katten, ze vroeg zich af of er behalve van Shadowclan en Windclan nog een kat van een van de andere Clans bij zou zijn. Ze wist natuurlijk wel dat voornamelijk Butterstar niet altijd even gediend was geweest van Tall. Ze glimlachte even vriendelijk waarna ze Stallionheart, de andere Windclanner die zich ook bij de patrol zou voegen wenkte. "Tall, wat waren je plannen?" Mauwde ze op een rustige bijna zakelijke toon. Haar blauwe ogen gleden even naar Stallionheart, de gevlekte kater was een goede Windclan Warrior, zover zijzelf dat wist en had gemerkt. Hem vertrouwde ze wel in dit soort patrols. Hij wist wanneer hij zijn mond moest houden, wat niet over elke Apprentice of Warrior gezegd kon worden.

Tag: Tall & Stallion


[Special Patrol] Hi! Oceano10
[Special Patrol] Hi! LcrIgCQ[Special Patrol] Hi! JwNO92g[Special Patrol] Hi! EjrsROF[Special Patrol] Hi! UK1ajoI[Special Patrol] Hi! 3qCkg2fp_o[Special Patrol] Hi! 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionheart
Clanleader
[Special Patrol] Hi! Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca / Lion
2100
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Special Patrol] Hi!   [Special Patrol] Hi! Icon_minitimedo 6 jul 2017 - 23:32Het was tijd om op pad te gaan met Tallshadow, de ShadowClan leider. De torbie kater vroeg zich af hoe het zou zijn om met een kat van een andere Clan te gaan lopen en hoe die kat nu eigenlijk was. Natuurlijk had hij alle verhalen gehoord en vroeg hij zich af hoe het zo had kunnen eindigen met Innerstar, de leidster voor Tallshadow. De kater kneedde de grond een paar keer voordat hij opstond en naar de afgesproken plek besloot te gaan. Hij zag dat Oceanbreeze er al zat die hem dan ook wenkte. De kater trok kort met zijn oor ten teken dat hij haar gezien had waarna hij zich bij de twee leiders voegde. Oceanbreeze vroeg naar de plannen en de kater spitste zijn oren, dat kon interessant zijn. "Tallshadow, Oceanbreeze" miauwde hij beleefd ter begroeting nadat Oceanbreeze was uitgesproken. De kater wachtte nu op de rest van de patrouille die waarschijnlijk niet lang op zich zou laten wachten.

The heart of a Stallion
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Special Patrol] Hi! JBOY3Me
»q.u.i.n.t.y«
783
Actief
I'm a predator, but I don't have to be a killer

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thistleclaw
BerichtOnderwerp: Re: [Special Patrol] Hi!   [Special Patrol] Hi! Icon_minitimedi 18 jul 2017 - 14:13

Zijn oranje ogen staarde naar de drie katten die zich al verzameld hadden bij de uitgang van de grot. Hij was de oudste van het stel, al kwam de Shadowclan leader dicht bij hem in de buurt. Waarom wist hij zelf ook niet, maar hij was gevraagd om met een cross-clan patrouille mee te gaan. En wie was hij om dat af te slaan, al wist hij niet zeker hoe hij zich er bij moest voelen. De geuren van Windclan en Shadowclan begonnen zich al aardig te vermengen en hij vroeg zich hoe lang het zou gaan duren, voordat ze allemaal naar één clan zouden ruiken. Hij huiverde bij dat idee en besloot om maar eens op te staan.
Met een norse uitdrukking, die bekend was onder katten die hem konden, liep hij in de richting van de katten. Twee leaders waren bij hen, twee leaders zonder waardige naam. Wat een lachertjes. Hij snoof eventjes en ging zitten, waarna hij de aanwezige katten begroette met een knikje. Hij besloot stil te blijven en af te wachten wat de bedoeling was.

[Ik wist niet zeker of dit voor of na 't aftreden van Ever was, anders mag 't genegeerd worden in m'n post xD]


[Special Patrol] Hi! FXuKn77
»{  ι'м α ρяє∂αтσя, вυт ι ∂σи'т нανє тσ вє α кιℓℓєя }«
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
[Special Patrol] Hi! 4pt8gz
☙Emma☙
16803
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: [Special Patrol] Hi!   [Special Patrol] Hi! Icon_minitimema 24 jul 2017 - 15:52

Het duurde niet lang voor Ocean zich bij hem voegde, en hij schonk haar meteen zijn signature glimlach, niet bewaard voor alleen vrienden maar eigenlijk voor iedereen, al was de oprecht vrolijke blik wel te danken aan zijn geschiedenis met de poes. Die vroeg hem net wat het plan was toen Stallion aangekomen was, waar Tall een hoofdknikje naar gaf, waarna uiteindelijk Thistleclaw arriveerde, die ook een gerespecteerd knikje kreeg. De blik van de ander bracht Tall bijna van zijn stuk, maar toen dacht hij aan het feit dat Waspsting ook nog zou komen en was hij plots niet meer zo onder de indruk. "We gaan het territorium doorkruisen, en aan de randen ervan zoeken naar wegen," Mauwde hij in antwoord op de vraag van de windscanner. Op die manier zouden ze erachter moeten komen of doorreizen een optie was, aangezien dit - zoals Butterstar altijd benadrukte - een tijdelijke oplossing was.


[Special Patrol] Hi! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Special Patrol] Hi!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: