Dancing between grief and love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Dancing between grief and love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cootsnarl
StarClan

king bear
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Dancing between grief and love   za 8 jul 2017 - 14:26

Een witte sneeuwbengaal zat in zijn natuurlijke omgeving. Zoals Windclan ooit was, maar ruiger. De wind speelde met zijn korte vacht. Zijn tranen vervlogen. Waarom had hij zo veel pijn voor Runningtime? Het was toch zijn vijand geworden? De kater wist dat het nooit zo was geweest. Ja ze hadden een grote ruzie gehad, maar dat kwam door jaloezie. De zwarte kater leek altijd te nemen wat hij wou. Eerst Willowpaw en daarna Sweetheart. Hij zuchtte en schudde zijn kop. Vanaf nu zou hij een vrij persoon zijn. Nooit meer een partner en nooit meer kittens. Zijn blauwe ogen kropen, zochten een weg naar boven. Was hij daar? Hij wist dat Starclan bestond, dat kon hij zien aan de Medicine cats, maar er was geen zekerheid. Alles wat ze daar deden was geheim, alleen de negen leven van de leiders overtuigde hem nog.

+ DinspotsTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member

lion [loïs]
172
Actief
If I weren't so modest, I'd whip out my sweet six-pack and show you what... a real man... looks like!

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Dancing between grief and love   za 8 jul 2017 - 15:19

Zo, die oude drol zat er flink doorheen. Je kon de tranen ervan af zien vliegen. Op zich zag het er heerlijk komisch uit maar Din wist wel beter dan een potje lopen lachen vanachter diens rug. Dalijk had 'tie nog een boze Cootsnarl achter zich aan en eerlijk gezegd dacht hij niet dat hij dat gevecht zou winnen. Even keek hij de ander inschattend aan. Die dikke vacht liet niet zien of hij nou echt zo dik (ofwel gespierd) was of dat daaronder maar een mager katje zat. Echter gokte hij op het eerste. Hijzelf was ook groter dan menig kat in WindClan, door het BloodClan-bloed dat in hem zat, maar hij deed toch echt nog aan de ander onder. Hmpf. Dinspots vond 't jammer dat hij zijn vader nooit ontmoet had, hij had toch echt wel graag geweten met wie hij de helft van zijn DNA deelde. Maar oké, dat was dat. Hij zou er nooit achter komen, het was ook weer nutteloos om er over te blijven zeuren. Met die gedachte liep hij dan toch maar naar Cootsnarl toe, wat luid zodat de ander niet dacht dat hij dalijk beslopen werd of zoiets. "Wat is er mis, Coot?" miauwde hij met een lichte zucht in zijn stem. Hij had eigenlijk geen zin in een verdrietig achtergrondsverhaal maar beter gezelschap was ook niet in de buurt te vinden.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cootsnarl
StarClan

king bear
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Endless ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Dancing between grief and love   zo 6 aug 2017 - 21:48

Hij hoorde geluid achter zich en draaide zijn kop. Hij zag een serieuze Dinspots, maar de twinkeling in de ogen en zijn reputatie vertelde hem dat hij had gelachen. Of hij had een sterk vermoeden. De grote kater knipperde. "Ik rouw," antwoorde hij kort. "En wat is er mis met jouw?" Zijn stem was nog even streng, maar er lag een glans in zijn ogen. Een grap.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dancing between grief and love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: