Let it gooooo let it goooooooooooo 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Let it gooooo let it goooooooooooo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dinspots
Member

lion [loïs]
176
Actief
If I weren't so modest, I'd whip out my sweet six-pack and show you what... a real man... looks like!

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Let it gooooo let it goooooooooooo    za 8 jul 2017 - 16:56

Er waren ontzettend veel geruchten over deze plek. Dit betekende natuurlijk dat Dinspots het eens moest bezoeken! Het was een flinke klim, en misschien begon hij halverwege de tocht al spijt te krijgen, maar toen hij eenmaal aangekomen was daarboven was het toch best wel mooi. Het was nog vroeg, zo vroeg dat hij eerder op was dan de zon. Haar stralen waren zelfs nog niet te zien. Het was dus wachten totdat het werkelijk mooi zou worden. Wel werd het al lichter, dus in het pikkedonker zat hij niet. De sterren waren rustig aan het verdwijnen. De kater ging liggen, en liet een redelijk uitgeputte zucht horen. Hij vond 't fijn om even weg te zijn van alle anderen, even zijn rust goed te kunnen pakken. Want hoe leuk hij alle drama ook vond, het begon hem na een bepaalde hoeveelheid ook de neus uit te komen.

- RousepawTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1043
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

343 IC

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let it gooooo let it goooooooooooo    za 8 jul 2017 - 17:55

De maan en sterren waren de enige puntjes van licht in de duisternis. Het was zooooo vroeg. Toch had ze zich er tot gezet dat ze de zonsopgang vanaf die ene plek wilde gaan bekijken. Van anderen had ze verhalen gehoord hoe mooi dat wel niet was. Die ochtend was ze vroeg opgestaan en aan de wandeling begonnen. De klim was er niet een die ze elke dag zou kunnen maken. Het was behoorlijk stijl en deed haar denken aan de reis naar de Highrocks. Maar dan iets minder ver maar wel zonder reis kruid. Het idee dat ze ook nog eens de hele weg terug moest was vermoeiend. Ze zou er op zich ook wel een tijdje kunnen blijven. Er waren op het moment vier medicine cats en vier medicine cat apprentices die allemaal al aardig wat geleerd hadden. Met een apprentice minder zouden ze het vast ook wel redden. De top leek in zicht te komen, ze was nog op tijd. Alleen was ze niet de eerste om de plaats te bereiken. Er lag een kater voor de afgrond, een Windclanner. Ach, wat gezelschap kon nooit kwaad. "Hey," begroette ze de kater. Zodra ze dichterbij kwam herkende ze hem. Hij was ook in het Windclan kamp geweest toen ze haar 'bezoekje' had gebracht.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member

lion [loïs]
176
Actief
If I weren't so modest, I'd whip out my sweet six-pack and show you what... a real man... looks like!

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let it gooooo let it goooooooooooo    za 8 jul 2017 - 21:00

Oh ja hoor. Natuurlijk. Hij kwam hier om zijn rust te zoeken, iets wat eens in de zoveel maanden gebeurde, en iemand vond het leuk om precies hetzelfde moment hetzelfde idee te krijgen. Een geërgerde zucht verliet Din's bek, die erg melodramatisch en bovendien hard klonk omdat het nog zo stil was. Met een tergend langzame beweging draaide hij zich om om te kijken wie zijn rust verstoord had. Oh. Hij herkende deze ergens van. Het was de medicine cat apprentice van ThunderClan, die een keer zonder pardon hun kamp binnen was gemarcheerd, haast hand in hand met de kattin die nu hun leider moest voorstellen. Een zachte grinnik verliet zijn bek, god, hij vond 't maar niks dat Oceanbreeze plots de touwtjes in handen had. Ze was een moeder, die hoorde niet de hoogste rang te hebben. Al helemaal niet een moeder van vierentwintig kits. "Hey yourself," miauwde hij terug en grijnsde zijn witte tanden bloot. "Wat doe jij hier zo alleen?" vervolgde hij toen, redelijk suggestief met zijn wenkbrauwen omhoog.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1043
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

343 IC

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let it gooooo let it goooooooooooo    do 13 jul 2017 - 16:37

"Hey yourself," reageerde de kater nadat hij even zacht gegrinnikt had. Waarschijnlijk was het nog iets uit zijn gedachtes van voor haar begroeting geweest. Al was de begroeting ook niet bepaald de meest enthousiaste. De grijns die de kater op zijn gezicht droeg maakte het ook niet bepaald duidelijker wat hij voor houding aannam. "Wat doe jij hier zo alleen?" vroeg de Windclanner haar vervolgens met twee opgetrokken wenkbrauwen. In een rustig pasje liep Rousepaw op de kater af om een konijnenlengte of twee naast hem te gaan zitten. "Waarschijnlijk het zelfde als jij. Rust opzoeken en naar de zonsopgang kijken." Na haar woorden draaide ze haar ijsblauwe ogen richting de kater. Eens kijken of hij inderdaad het zelfde van plan was of er met een andere reden zat.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let it gooooo let it goooooooooooo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: