Send ya roses when they think you need to smile 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Send ya roses when they think you need to smile

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dinspots
Member

lion [loïs]
172
Actief
If I weren't so modest, I'd whip out my sweet six-pack and show you what... a real man... looks like!

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Send ya roses when they think you need to smile   ma 10 jul 2017 - 16:06

Het was warm. De kater lag languit in de stankgrot, zoals hij de Clan Cavern had omgedoopt, en rolde iedere vijf minuten een stuk naar rechts zodat hij steeds nieuwe koude stenen grond tegen zich aan kreeg. Dat zorgde dan een beetje voor verkoeling, maar eigenlijk wilde hij zich gewoon de Rapids in kieperen. Was misschien een sterke stroming, maar dan was hij tenminste wel afgekoeld. Toch was er een nadeel aan het hele plan, en dat was dat hij er hoogstwaarschijnlijk niet levend vanaf zou komen. Jammer, want anders had hij het gewoon gedaan. Opnieuw rolde hij een stuk naar rechts. Hij kwam tegen een vacht aan en wat langzaam keek hij op, gewoon omdat het hem eigenlijk niks uitmaakte. Zijn blik viel op een kattin, die helaas een stuk te jong was voor hem. Toch grijnsde hij zijn witte tanden bloot en tikte hij met zijn poot tegen zijn kop als saluut. "Hallo daar, jongedame," miauwde hij en keek haar met pretlichtjes in zijn ogen aan. Wat was hij toch ook kinderachtig soms.

- FerretpawTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fien, Fifi, Fibeest :3
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .~ 7 moons. ~.
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Send ya roses when they think you need to smile   ma 10 jul 2017 - 17:17

Er waren soms van die momenten dat Ferret zich het afvroeg hoe het was om een muis te zijn. Ze kon er wel even mee zoet zijn, denken hoe het was om onder de grond te kruipen en al die gigantische wezens kon pesten door lekker lang in hun holletje te vertoeven. Het nadeel echter was, dat het wel eens voorkwam dat ze er nachtmerries van kreeg. En met nachtmerries bedoelde ze dan echte nachtmerries, waar zij, uiteraard de prooi was - een hopeloos, lief, verdwaald muisje. Er klapten kaken naast haar neer maar ze kon zich niet bewegen, terwijl de tanden zich in haar nek boorden en ze langzaam doodbloedde. Overal was er rood, overal was er bloed, terwijl ze recht in het gezicht van haar moordenaar staarde. Waar ze die gedachten toch vandaan haalde, was haar nog steeds een raadsel. Met een klap werd ze wakker, haar ogen wijd open, haar ademhaling licht versneld en haar vacht overeind. Ze moest minder stil gaan staan bij het leven van die verdomde beestjes, dat was zeker.

Het was dan ook een hele schok voor haar toen ze plots een por tegen haar flank kreeg en haar kop met een ruk omdraaide, toch wel ergens vrezend dat het de moordenaar uit haar droom zou zijn, maar gelukkig was het enkel maar een Windclanner die haar met een brede grijns begroette, een toch wel ... Aparte groet voor een vreemdeling. Hij tikte met zijn klauwen tegen zijn kop en keek haar met pretlichtjes in zijn blauwe ogen aan, waardoor ze nog nerveuzer werd dan normaal. "Hallo daar, jongedame." "H-hallo, ehm...," ze wendde haar ogen vlug even af en weer terug, "... Mijnheer?" Wut? Wat was dat nu weer voor benaming?


   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Send ya roses when they think you need to smile
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: