This burning desire is turning me to sin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 This burning desire is turning me to sin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Banepaw
Member

James
280
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: This burning desire is turning me to sin   ma 10 jul 2017 - 19:27

De kleine zwart witte kattin vol haat liep over de highlands heen. Ze had een hekel aan dit gebied. Ze hielt meer van bedekking, bomen. Zo op de grond geplaatst voelde ze zich enkel kleiner en wat kwetsbaar. Hoe kon ook anders? Banepaw was dan wel Warrior leeftijd maar haar grote was even indrukwekkend als die van een jonge apprentice, daarbij waren zowel haar spieren als ribben te zien. Ze was klein, fragiel, maar haar karakter leek hier niet de memo over te hebben gekregen. De kattin was aggressief, vurig, machtslustig en van binnen helemaal gebroken. Maar niemand mocht dit weten, niemand wist het. Haar obesessie met kracht en macht, simpelweg omdat ze dit zo aangeleerd was in haar opvoeding, gezien uit ervaring dat dit het enige was wat telde op de wereld. Ze zuchtte geïrriteerd om zichzelf, om hierna een klein heuveltje op te springen. Op haar schouder waren krassen te zien van haar ontmoeting met een tribe kat. Ze waren zo goed als dicht nu, maar nog niet zo ver om als een compleet litteken beschouwd te worden. Het zou ook wel. Kort verlegde ze haar aandacht richting een bewegende schim verderop, niet zeker wetende wat het moest voorstellen besloot ze dichterbij te lopen. Kon vast geen kwaad? Hier ging ze spijt van hebben, ze voelde het al van Starclan aankomen.

[Coyote first post B)]


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Kip
155
Actief
➳Out of my head
Of my heart and my mind
'Cause I can feel how your flesh now
Is crying out for more

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: This burning desire is turning me to sin   ma 7 aug 2017 - 23:22

's nachts rondzwerven was allicht niet de meest verstandige bezigheid en Coyote was zich daarvan bewust. Toch liep hij nu weer hier, haast onzichtbaar in de donkere schaduwen van de bomen onder een nog donkere hemel. Het was ijzig stil, alsof zelfs de wind was gaan slapen. Het bracht hem rust in zijn kop wanneer hij dat nodig had. River, de liefde van zijn leven, had hem afgewezen. Misschien niet in die harde, exacte woorden, maar het kwam erop neer dat zijn brandende liefdes gevoelens voor haar niet beantwoord zouden worden. Daarbij bleef de verdomde Thunderclanner door zijn kop spoken. Sinds wanneer liet een evenwichtige kater, zoals hij zichzelf vond, zich zo in de war brengen door poezen? Hij wist het niet, maar het irriteerde hem mateloos.
De wereld leek hem verder uit te willen lokken, want tijdens zijn nachtelijke wandeling pikte hij de bekende geur weer op. Ze was er weer, de idioot had haar lesje nog steeds niet geleerd en was er opnieuw in de duisternis op uit getrokken. Coyote kreeg een wat problematische glimlach op zijn lippen terwijl hij achter de bosjes langs om de poes heen cirkelde. Ze leek hem nog niet opgemerkt te hebben want naïef als ze was stapte de gevlekte poes op zijn af. Hij had gevoelens waar hij vanaf wilde en een brandend verlangen naar wat hij niet zou moeten willen, en deze poes was daarvoor de oplossing. Met een wat duistere blik in zijn blauwe ogen stapte hij uit de bosjes en kwam hij voor haar tot stilstand. "Jij weer," sprak hij met zijn lage, vlakke stem. Zijn ogen gleden met een nare, haast verlangende blik over haar lichaam en bleven hangen bij de kleine wondjes die hij had achtergelaten, het deed hem goed.


The sky is so tragically beautyfull,

a graveyard of stars
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Banepaw
Member

James
280
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: This burning desire is turning me to sin   ma 11 sep 2017 - 22:43

Ze was nieuwsgierig, veel en veel te nieuwsgierig. Als ze in een horror film zou zitten was ze er echt als eerstes aan geweest. Want hoewel een normale kat gewoon door was gelopen... tja.. ze kon het niet laten. Een kijkje kon vast niet kwaad. Jammer genoeg leek Starclan er iets anders over te denken, ja, ja het kon wel kwaad. Ze was nog niet eens enkele stappen vooruit en ze zag het grotere gestalte van de tribe kat voor haar staan. Dezelfde Tribe kat die haar zonder problemen kon oppakken en meenemen alsof ze een kit was. Toch was haar trots nog altijd groter dan haar helder denken, want in plaats van snel weg te staan keek ze op een arrogante manier in de helder blauwe ogen van de ander. "Ik weer" antwoorde ze droogjes, waarna ze de blik van de kater opmerkte. "En waar denk jij naar te kijken?" uitdagend, dat was alles in haar houding. Ze hielt niet van deze momenten van stilstaan en niks doen. Als deze kater iets wilde, iets wat ze duidelijk kon zien in zijn misselijke blik, moest hij maar eens actie ondernemen. Simpel als wat stapte ze hierna langs de ander heen en vervolgde haar weg weer. Rottig stuk kraaienvoer ook.


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This burning desire is turning me to sin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: