Ehm... Hi? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ehm... Hi?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Ehm... Hi?   di 11 jul 2017 - 15:15

Met een snelle beweging sprong Jayflame naar voren, maar de prooi ontsnapte als nog en de kat gromde geërgerd terwijl hij de prooi weg zag vluchten. Het had geen zin om hem achterna te rennen; hij wist dat hij toch niet snel genoeg zou zijn en bovendien was het veel te warm om nu te veel inspanning te gaan leveren voor een prooi. Maar hij baalde er wel vreselijk van dat hij de prooi had laten ontsnappen. De tom kwam lichtelijk overeind en gaf een lik over zijn borst. Hij was al blij dat Routpaw zijn faal niet had gezien. Het liefste wilde hij zo goed mogelijk overkomen naar de knappe medicine cat’s apprentice en een prooi missen was nu niet bepaald iets om ‘u’ tegen te zeggen. Hij glimlachte terwijl hij dacht aan haar heldergroene ogen die zijn gedachten vaak in beslag leken te nemen. Hij herinnerde zich maar al te goed hoe hun pelzen tegen elkaar schuurden toen ze naar elkaar renden zodat hij haar kon troosten, hoe haar betraande ogen hem hadden aangekeken en zijn hart gebroken aan had gevoeld terwijl hij zijn best had gedaan om haar op te vrolijken. Gelukkig leek ze haar plaats steeds meer en meer te vinden in het nieuwe territory, maar Jayflame dacht niet dat die heimwee naar haar vroegere territory ooit over zou gaan. En er was niets wat hij kon doen om daar iets aan te veranderen. De tom schudde zijn kopje terwijl hij besloot om terug naar de grot te gaan. Gelukkig had hij eerder op de dag wel twee prooien weten te vangen en deze ging hij dan ook ophalen. Ze leken niet meegenomen te zijn en met een tevreden gevoel liep hij terug naar de grot. Hij legde de prooien zorgvuldig neer op de fresh-kill pile en wilde net een prooi voor zichzelf pakken – het begon immers al avond te worden – toen hij merkte dat iemand naar hem aan het kijken was. Hij trok met zijn oortje en draaide zich een kwartslag om vervolgens een kitten naar hem te zien kijken. “Eeeh.” Verdomme. Hij was niet goed met kittens! “Hoi?”


+ Eerste post voor Wishkit (WC)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wishpaw
Member

Wortelzzz
45
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ehm... Hi?   ma 7 aug 2017 - 22:26


Wishkit hield niet van de wilde spelletjes die de andere kittens deden. Ze hield niet van verstoppertje, van tikkertje, van stoeien. Ze luisterde graag naar de verhalen die de Elders te vertellen hadden en hield van luisteren naar anderen. Ze vond het leuk om in haar eigen fantasiewereldje te zijn, en ze hield er van om insecten te besturen. Ze had gister nog een héél mooi lieveheersbeestje bestudeerd, die op een gegeven moment weggevlogen was en een beteuterde Wishkit achtergelaten had. Wat ze ook leuk vond was andere katten bekijken, zien wat ze aan het doen waren en soms een praatje maken. De tabby poes was dus bij de prooistapel gaan zitten, en keek naar alle grote, gespierde warriors om zich heen. Nieuwsgierig, maar ook heel erg verlegen. Ze zag een mooie, stoere kater op de prooistapel aflopen met heel wat prooi. Hij had haar niet in de gaten, gelukkig. Zo kon ze hem goed in alle rust bekijken. Ze knipperde met haar helder groene oogjes, en hield haar kopje scheef. De prooi werd op de stapel gelegd en ze zag hem zoeken naar iets voor zichzelf, toen hij opeens naar haar keek. Meteen bloosde Wish diep. Oohh dat had ze niet zien aankomen! Gelukkig was zij niet de enige die dit gênant vond. "Eeeh." Sprak de grote kater, en de kitten beet op haar onderlip. Eng, eng, eng! "Hoi?" Ze wendde zich tot haar wittige pootjes, want aankijken durfde ze niet meer. Ze had al lang genoeg oogcontact met de warrior gehad, en dat was heel erg ongemakkelijk. "H-h-hoi.." miauwde ze meer naar haar poten dan naar de warrior.Imma back!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ehm... Hi?   do 7 sep 2017 - 20:48

De kitten leek al even onbeholpen te zijn als hijzelf. En Jayflame wist niet goed waarom, maar ergens vond hij het wel schattig hoe ze haar blik op haar pootjes richtte en net deed alsof ze hem niet had staan aanstaren. Ze konden zo irritant zijn, maar soms waren ze ook wel schattig. Misschien was hij over een paar moons toch klaar om vader te worden after all. Anyways, de kitten had haar blik naar haar poten gericht en was daardoor niet meer naar hem aan het kijken. In principe was hij dus vrij om gewoon weg te gaan, maar ergens vond hij het zielig om deze kitten zo achter te laten. Hij vroeg zich af wat ze hier bij de fresh-kill pile deed in plaats van bij de andere kittens te gaan staan. Ze zou over een uurtje of twee waarschijnlijk wel moeten gaan slapen van haar moeder. Misschien was haar moeder haar zelfs al aan het zoeken. En misschien was het slecht van hem, maar hij wist dat hij zich iets beter zou voelen als hij haar kwijt kon raken bij haar moeder. Dan hoefde hij zich in elk geval niet meer schuldig te voelen dat hij haar ergens achterliet, want ze was toch in veilige poten. “Waar is je mama?” vroeg hij vriendelijk aan haar. “Ze moet vast bezorgd zijn nu ze je kwijt is. Vind je het niet leuker om bij je denmates te gaan spelen?” Hij kon zich herinneren dat hij als kitten zijnde het ongelooflijk leuk had gevonden om met zijn pleegbroertje en pleegzusje te spelen. “Of…” Hij keek wat twijfelend naar de prooi die hij bij zijn poten hield. “Of je mag een hapje met me mee eten als je wilt?” Misschien was het de verlegen blik van de kitten, misschien was het de invloed van Routpaw, maar hij begon echt soft te worden. Veel te soft.


OOC: Omg ze is zo cute <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ehm... Hi?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: