Little blooming flower 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Little blooming flower

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

The A Doc
189
Actief
Oh, you know the last thing I thought was I'd be drawn in your lies, now I'm following your trail, those dashed white lines. Your name is yesterday, you're still real, you're just that one word, one blur.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Little blooming flower   wo 12 jul 2017 - 10:27


Hij had nu een nieuwe mentor en die deelde hij dus nu met iemand. Haar naam was Bloompaw en ze was wat jonger dan hem. Hij kende haar niet, aangezien ze haar aandacht meer had gericht op de riverclanners toen de reis was begonnen. Hij interesseerde zich niet zo in zijn eigen clan, wat vast een probleem kon zijn maar oh well, het gebeurde, wat kon hij eraan doen? Toen hij echter de kattin zag trippelde hij op haar af en glimlachend sprong de grote tabby voor haar. "Goedendag Bloompaw, hoe gaat het?" klonk er van de apprentice af met een brede glimlach die van oor tot oor reikte. Ze was een speciaal geval niet? Dus dit zou nog iets worden.

-Bloompaw


HE HAS A SENSE OF WONDER
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Little blooming flower   vr 21 jul 2017 - 13:13

Let flowers bloom

Bloompaw schrok toen er plotseling iemand vlak voor haar neus sprong en ze zette verdwaasd een stap naar achteren. Het was Silverpaw, een mede-apprentice die even oud was als haar. En een Thunderclanner, gelukkig, dus die wist vast wel dat ze niet kon praten; al zei zijn vraag iets anders. De witte poes fronste lichtjes, haar tweekleurige oogjes vragend. Euhm, hoe moest ze daarop antwoordden? Het ging goed met haar, maar ze kon dat moeilijk duidelijk maken aan de ander.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little blooming flower
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: