Sunrise 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sunrise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pebble •
Endless Hunting
Sunrise RB4Qe0W
Bunny
130
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Pebble •
BerichtOnderwerp: Sunrise   Sunrise Icon_minitimedo 13 jul 2017 - 13:24

Men stumble over
pebbles
De kleine kater strekte zich helemaal uit en geeuwde eventjes. Het was vroeg in de ochtend - de zon was nog niet eens op gegaan. Pebble stond op uit zijn nest en waste zichzelf even kort. Daarna liep hij zachtjes de grot uit, proberend om niemand wakker te maken. Hij knikte even naar de twee guards die op wacht stonden ter begroeting en zette een looppas in van zodra hij buiten was. Zijn poten maakten een zacht tokkend geluid op de harde stenen maar waren praktisch onhoorbaar van zodra hij op iets zachtere ondergrond kwam. Pebble hield van dit moment, voordat de rest van de tribe wakker was en voordat de clans met hun lawaai de stilte kwamen verstoren. Hij ging zitten en met een zachte zucht keek hij naar de zonsopkomst. Het licht van de zon baadde de bergen in een zacht oranje licht en lieten de sterren langzaamaan verdwijnen, al wist hij dat ze er nog waren. Vandaaruit keken zijn ouders en zijn kleine zusje op hem neer. Hij hoopte dat ze trots waren.

+Thornfang eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Sunrise Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Sunrise   Sunrise Icon_minitimevr 21 jul 2017 - 14:56

Thornfang had, zoals bijna elke nacht op rij, ook weer deze nacht slecht geslapen. Deze keer had hij gedroomd over hoe een hond zijn kaken vlak voor zijn gezicht sloot terwijl Stainedkit achter de hond stond en hem hulpeloos aankeek. Terwijl hij een weg zocht met zijn ogen en zijn poten om achter de hond te komen, weergalmden de stemmen van Ferretpaw, Wolfpaw en Feverpaw in zijn kopje die zeiden dat hij Stainedkit niet zomaar achter kon laten en dat hij wel meer kon doen dan dit alleen. Zijn pels had klam aangevoeld toen hij wakker was geworden en een lichte hoofdpijn had zich meester van hem gemaakt. Hij had even rechtop moeten gaan zitten om te bekomen van zijn nachtmerrie, maar zelfs na enkele minuten was de hoofdpijn niet verdwenen en was zijn hartslag niet bepaald rustiger geworden. Hij had zin om te huilen, maar dat was nu eenmaal iets dat een senior warrior niet deed. Niet waar anderen hem konden zien, maar ook niet waar anderen hem niet konden zien. Hij was praktisch gezien verplicht om altijd een façade omhoog te houden zodat anderen zijn gekwetste gevoelens niet konden raden. Het laatste wat hij nodig had, was dat ze over hem gingen fluisteren en dat zijn dochters het idee zouden krijgen dat hij toch niet zo sterk was zoals ze hoopten. Vooral voor Feverpaw wilde hij een goed voorbeeld zijn. Wat hem trouwens er aan herinnerde dat hij nog steeds met Tallshadow moest spreken over een nieuwe mentor voor haar. De tom draaide zich met een zwiep van zijn staart weg van de slapende katten en ging naar buiten. Het was fris en Thornfang was blij dat er eens geen felle zon op zijn pels scheen als hij naar buiten kwam. Hij vond het prettig dat er geen aanhoudende regen meer uit de lucht viel, maar die klamme warmte was voor hem toch ook echt niet nodig, hoor. De tom wandelde rustig door het territory heen toen hij een geur rook van een andere kat. Hij kon het bij geen Clan plaatsen, dus was het een Tribe cat. Thornfang rolde met zijn ogen, maar besloot toch om de kant van de kat op te gaan. Hopelijk was deze kat een stuk minder erg dan de vorige die hij ontmoet had. “Wauw,” zei hij toen hij naast de kat ging staan, eigenlijk de eerste keer zich echt realiserend hoe mooi een zonsopgang hier wel niet was. “Nooit geweten dat het hier zo mooi was.”


Sunrise IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pebble •
Endless Hunting
Sunrise RB4Qe0W
Bunny
130
Actief
"It only takes a small pebble to start an avalanche."

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Pebble •
BerichtOnderwerp: Re: Sunrise   Sunrise Icon_minitimezo 23 jul 2017 - 16:17

Men stumble over
pebbles
Pebble verstijfde toen de geur van één van die clankatten dichterbij kwam. Hij wist niet van welke clan hij kwam; hun geuren waren vermengd, en als ze niet verteld hadden dat er vier waren was hij er gewoon vanuit gegaan dat ze allemaal tesamen één vormden. Hij legde zijn oren lichtes in zijn nek maar reageerde niet agressief toen de kater zei dat hij nooit had geweten dat het hier zo mooi was. Pebble knikte lichtjes. Dit was zijn thuis. Hij kon zich niets anders inbeelden dan de bergen, de bossen, de wilde rivier die erdoor liep, de roofvogels en andere roofdieren. Hij zou nooit een clankat willen zijn. Hij was blij met zijn positie als chief of guards, een positie waar hij zo hard voor gewerkt had en waar hij zo verschrikkelijk trots op was. "De bergen zijn mijn thuis.", mauwde hij dan ook, zijn stem zachtjes maar zijn houding nog steeds star. Hij vertrouwde de clankatten niet. Hij was voorbereid om terug te vechten als de andere opeens agressief moest worden.
"Ik zou mijn leven ervoor geven."


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Sunrise Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Sunrise   Sunrise Icon_minitimedi 1 aug 2017 - 14:06

Thornfang zag de tom vanuit zijn ooghoeken knikken. Hij zag ook dat de tom een alerte houding had, iets wat hij wel kon appreciëren. Hij had ook niet verwacht dat ze met open poten ontvangen zouden worden en dat hoefde voor hem ook eigenlijk niet. Hoe vijandiger deze Tribe cats deden, hoe sneller Tallshadow uit de droom zou worden gehaald dat dit voor nu hun bondgenoten waren en hoe sneller ze deze akelige plek zouden verlaten. Dit was geen plek voor een apprentice om in op te groeien en voor kittens was het al even gevaarlijk. Kittens waren nieuwsgierig en de reis had dat niet bepaald verbeterd. De kans dat ze besloten om er in hun eentje op uit te gaan was vrij groot en dat konden ze niet verhinderen. Er waren nu misschien een extra paar ogen om alle kittens in de gaten te houden, maar het zou niet meer lang duren voordat er nieuwe kittens op komst waren en dan konden ze al helemaal moeilijk verhuizen. Bovendien geloofde Thornfang niet dat de Tribe cats na een paar weken geen actie zouden ondernemen als ze tegen dan nog niet verdwenen waren. Ze keurden hun nu misschien goed in hun territory, maar ook dat zou niet lang blijven duren. En dus merkte Thornfang heus wel de onderliggende dreiging op in de stem van de Tribe cat, maar kon niet anders dan dat gedrag goedkeuren. “Geloof me, als ik het voor het zeggen had, waren we hier allang weggeweest en hadden jullie je territory weer helemaal voor jullie zelf kunnen hebben.” Hij keek met een starre blik naar voren, naar het prachtige uitzicht dat zich voor hem bevond. “Het was prima toen we nog thuis waren en we tenminste nog vooruitzichten hadden. Deze reis heeft alleen maar ellende met zich meegebracht en ik zie onze kittens in dit gebied nog niet zo snel opgroeien. Bovendien wordt het tijd dat de Clans weer gescheiden raken van elkaar zodat we elkaar minder als bondgenoten beschouwen en meer als rivalen.” Hij draaide zijn kop weer naar de Tribe cat. “Bovendien ga je mij niet wijs maken dat jullie geen actie gaan ondernemen als we hier te lang blijven. Dit territory is immers van jullie en ik kan aan je reactie merken dat je er alles aan wilt doen om het te verdedigen, wat dus wil zeggen dat jullie ons als een potentiële dreiging zien. Dat blijft niet lang goed lopen, of wel dan?” Hij keek de tom ietwat uitdagend aan.


Sunrise IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunrise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: