Cave discovery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Cave discovery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hawkpaw*
Member

Femke
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Cave discovery   za 15 jul 2017 - 14:38

Zijn oogjes waren open, de eerste woordjes waren gezegd en hij begon steeds steviger op zijn pootjes te staan. Of, nou ja, stevig? Stevig genoeg om wat stuntelig te kunnen lopen. Daarom kroop Hawkkit nu ook weer uit de nest van Northdrift. Zijn moeder lag nog te slapen, dus dit moment kon hij gebruiken om door de nursery cave heen te lopen. Of het liefst weg van hier. Hij wilde zijn vader ontmoeten. Daarom liep hij dus zover als hij kon. Hij struikelde hier en daar half over steentjes en verloor zo nu en dan zijn evenwicht. "Lope, lope, lope," motiveerde hij zichzelf. Zijn mama had hem al wat geholpen met kleuren herkennen. Hijzelf was donker bruin met crème en nog donkerdere vlekken die weer gevuld waren met crème. Ja, dat was wat ingewikkeld. Owlkit was een stuk makkelijker. Hij was bruin, met donkerbruine strepen. Shikrakit was grijs met wit, ook niet heel moeilijk. "Bluin, gijs, it, onke," probeerde hij zachtjes mompelend de woordjes langs te gaan en toen stond er ineens een groot gestalte voor hem.

Eerste post TigergazeIC post count: 17
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cave discovery   za 15 jul 2017 - 14:47

Tigergaze was vaak genoeg in de nursery te vinden om zijn eigen kroost te bezoeken. Hij wilde niet dat ze zouden vergeten wie hun echte ouders waren, want Bronzemask was dat zeker niet. Ze zou de kits alleen maar zogen tot ze over konden naar vast voer. De grote bengaal keek op toen hij wat gemompel hoorde. Dat was waar ook, de kittens van Raptorecho en Northdrift waren nu ook oud genoeg om aan de wandel te gaan.
Rustig ging de kater zitten, waarna hij met zijn staart de weg van het kleintje blokkeerde. "Niet zo ver van je moeder, Hawkkit." Hij wist wie de kittens van zijn zilveren ex-beste-vriend waren. En hij wist wie het katertje was wat iedereen aan hem deed herinneren toen hij nog een kitten was. Hmn.

i'll be good


For all of the light that I shut out, For all of the innocent things that I doubt, For all of the bruises I've caused and the tears, For all of the things that I've done all these years, for all of the sparks that I stomped out, I'll be good And I'll love the world like I should.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hawkpaw*
Member

Femke
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cave discovery   za 15 jul 2017 - 14:54

Het was een lange staart die voor hem op de grond viel. Hawkkit was nog klein, een halve moon oud, zo'n staart was een hele obstakel voor de jonge kitten. Daarom liet hij ook een verontwaardigde piep horen. Toen het grote gestalte tegen hem begon te spreken keek Hawkkit schuin omhoog naar de vlammende, amber gekleurde ogen van een grote kater. Zijn geur was bekend. Hawkkit fronste en kreeg direct een opstandige blik bij die woorden. "Zelf wete," liet hij horen. Hawkkit wilde zelf weten wat hij deed. Hij wilde op verkenning. Daarom kwam hij weer van zijn billetjes af en waggelde naar de staart toe waar hij één poot overheen zette, maar vervolgens zijn evenwicht verloor, want de stap was te groot en zo dus half op de staart viel. Hmpf.IC post count: 17
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cave discovery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: