Raptors Promise 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Raptors Promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Raptors Promise   zo 16 jul 2017, 14:28

Raptorecho had het nieuws gekregen dat de meeste kittens, waaronder Owlkit, Shikrakit en Hawkkit, hun ogen al hadden geopend. Dan werd het dus tijd om nog meer met zijn kittens te gaan communiceren en ze goed te beïnvloeden. Daarom pakte Raptorecho Owlkit uit het nest en besloot met zijn zoontjes ergens aan de zijkant van de nursery te gaan zitten. Northdrift had hij op de hoogte gesteld van zijn quality time met zijn zoon, want dat moest gewoon kunnen. Hij keek naar de kitten en grijnsde zachtjes. "En wat kan jij allemaal al?" Vroeg Raptorecho vaderlijk en vriendelijk. Wat was dit ook een bijzondere rol om te vervullen en wat al helemaal bijzonder was, was dat Raptorecho ook echt een soort band met zijn kittens ervoer. Hij, de kater zonder echte gevoelens ervoer toch een vaderlijke band.

Owlkit eerst~


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Raptors Promise   zo 16 jul 2017, 14:44


Hij was aan het stoeien met zijn moeder's staart, soms op zijn zij vallend als hij stoer probeerde te doen door op zijn achterpoten te gaan staan. Het was erg pluizig en op de één of andere manier was Owlkit het tegelijkertijd aan het knuffelen. Maar hij bleef er wel in bijten. Zachtjes, natuurlijk. Dat was hem eerder al gelezen. Met een zwiepende, dikke staart rolde hij terug op zijn buik om er weer op te springen. Totdat opeens een kat hem pakte en hem besloot neer te zetten aan de zijkant van de nursery. Owlkit wou ruw vragen wie hem nou durfde op te pakken totdat hij opmerkte dat het zijn vader was. Dus bleef hij maar gedeisd, want zo'n grote kat dat nog zijn vader was was wel iemand waar de jonge kitten naar op zou willen kijken. "En wat kan jij allemaal al?" Vroeg hij vriendelijk. "Iwk kwa-kwaaan vwechten! Kijwk maawr!" Probeerde hij zo goed mogelijk te praten, hij wou hem natuurlijk onder de indruk zetten. Owlkit besloot om een totaal random move te laten zien, foute keuze. Hij leunde achterover tegen de muur waardoor hij plotseling ondersteboven er tegen aanleunde. Zijn poten in een grappige positie. "Euh. Fite meh!" Probeerde hij te doen alsof het totaal bij de act hoorde. Oké, misschien moesten ze opnieuw beginnen?

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Raptors Promise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: